Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Lene så meget veltilfreds ud, efter jeg havet givet min datter en orgasme. Lene havde allerede givet mig næste kommando. "Stil dig på alle fire!" Befalede Lene, mens hun tog et fast greb omkring mit hår. Hun bad min datter om at sprede mine røvballer så meget, som hun kunne. Dernæst følte jeg kosteskaftet blev presset mod min stjerne. Jeg skreg, da hun bare pressede til! Smerten var brændende! Der gik et stykke tid inden, at jeg kunne slappe af, og min røv havde vænnet sig til skaftet.

Lene bad Anika rejse sig. Hun gav den anden ende af kosteskaftet til hende. "Din mor skal kravle som en god lille hund, og du skal holde skaftet i din mors røv, medmindre du vil have det i din!" Jeg begyndte at kravle på alle fire, mens min datter styrede retningen. Jeg kunne mærke, at når jeg skulle dreje, så pressede hun skaftet i denne retning.

SEX I DAG?

"Lad os høre hvordan sådan en tæve bjæffer." Kommanderede Lene.

Jeg var nødt til at gø som en hund! Trods smerten i min røv, så gjorde hele denne ydmygelse min fisse smask våd. Jeg havde intet at skulle ha´ sagt, og på den måde havde jeg sluppet alt kontrol til virkeligheden. Mens jeg kravlede rundt og sagde vuf-vuf-vuf, følte jeg kosteskaftet begyndte at kneppe min røv for hver bevægelse, jeg lavede. Jeg var nær udmattelse, da Lene endelig sagde. "Træk den ting ud af din mors store røv og hold den op foran ansigtet." Jeg skreg i smerte, da Anika trak skaftet ud. "Se din liderlige mor! Hun nyder jo sin røv bliver brugt." Dernæst tog Lene et fast greb i mit hår. Hun lod mig sutte på kosteskaftet, der lige havde været oppe i min røv. "Du ligner en billig luder, der giver et blowjob til en sømand. En luder, der vil gøre hvad som helst!"

Jeg var næsten ved at kaste op, da skaftet gled ind og ud af min mund. Tanken om lort fra min røv distraherede min liderlighed et kort øjeblik. Men jeg var for langt inde i dette syge spil. Lene havde fuldstændig lavet en mind control og hjernevasket min forholdsvis høje begavelse til et absolut minimum.

Endelig bad Lene mig om at stoppe! Anika der stadig var nøgen, og stod foran mig med kosteskaftet. Jeg kunne se i Anikas øjne, at dette her tændte hende virkelig meget. Vores mor/datter forhold var pludselig blevet forvandlet til en seksuel underkastelse til en pige på 20 år.

"Ned på alle fire," kommanderer Lene min datter, der stadig var nøgen. "Slik din datters stramme røv. Slik den godt og dybt med moderkærlighed." Lene havde stadig et godt greb i mit hår, da hun førte mit ansigt mellem min datters baller. Anika stønnede højt, da min tunge berørte den lille krans. Nu var jeg virkelig blevet trukket ind i dette spin af dominans. Min fisse blev smask våd. Måske en blanding af seksuel spænding mellem min datter og mig, samt den totale underkastelse til Lene. Jeg tænkte udelukkende på, at min datter skulle nyde dette intime øjeblik, og selvfølgelig Lene, som skulle være tilfreds med vores indsats.

"Flyt dit ansigt til siden," sagde Lene, og placerede en hård flad hånd på min datters balle. Dette fortsatte Lene med skiftevis højre, så venstre balle indtil min datters baller havde skiftet farve. "Nu er det din tur. Vis din datter hvor meget du elsker hende!" Lene gav mig en lille lussing på kinden efter, at hun havde beordret sin kommando. Jeg må ærlig tilstå, at jeg nød det frække i at spanke sin egen datter. Mine klaps var ekstra hårde, så Anika vred sig voldsomt. Hun klynkede højt, mens ballerne roligt skiftede til den mørkerøde farve. Måske var det min måde at "straffe" min datter. Det var jo Anika, som havde taget Lenes parti i dette forholdsvis syge perverse spil. Men inderst inde nød jeg hele situationen.

"STOP! Hvad er du for en liderlig mor, du nyder det jo?" Grinede Lene hånligt, mens hun stod med kosteskaftet, og slog imod sin håndflade. "Fortsæt med at slikke din datters røv, jeg kan se din fisse drypper?" Virkelig ydmygende men sandt! Gud hvor min fisse var ved at eksplodere.

KLASK! Lene var gået bagved mig, og med kosteskaftet placerede hun et hårdt slag på mine baglår. Jeg havde allermest lyst til at skrige af smerte, men beherskede min smerte til et højlydt "Åh for satan da!" Endnu et slag ramte, men på mine baller denne gang. "Slik røven dybt og knep din datters fisse med fingrene," befalede Lene på en magtfuld måde.

Mens jeg havde min fokus på Anika, havde Lene klædt sig af. For første gang bemærkede jeg virkelig hendes krop, som virkede yderst veltrænet og fit. Især de brede skuldre og arme der antydede en vis form for vægttræning.

Lene havde lagt sig på ryggen foran min datter, og med et fast greb omkring håret presset min datters ansigt mod sin fisse. Igen fik Lene hurtig en orgasme. Det var ligesom om, at hun opbyggede sin liderlighed ved at vise sin dominans overfor os, og på den måde skulle der ikke ret meget til inden, hun fik sin forløsning. Få sekunder efter kunne min datter give slip, og få sin orgasme der syntes virkelig intens.

"Nu skal mine små hunde få lov til at slikke min røv ren, og I skal være grundig!" Lene havde rejst sig op, og med begge hænder spredt sine baller, så udsigten til den skønne fisse og lille numse var fuldt tilgængelig. Det havde aldrig været et turn-on for mig med et rimjob, hverken som giver eller modtager. Men et eller andet dyrisk og undertrykkelsen i hele dette spil, havde forandret mit syn på røvslikning.

Vi kravlede begge som to lydige terrier, der skulle dige ved deres tæve. Vi slikkede og suttede Lenes røv på skift. Jeg kunne mærke, at hun var ved at opbygge sin liderlighed endnu engang. Pludselig tager min datter et fast greb om min nakke, og kysser mig dybt. Automatisk leger min tunge med. Jeg kan se i øjnene på Anika, at hun ville fortælle noget ala 'Jeg håber, det er okay for dig mor, jeg er virkelig liderlig´ For første gang havde jeg så meget overskud, så jeg indså hvilken prekær adfærd, vi havde gang i. Lene havde virkelig manipuleret min datter. Trods dette, fik min datter min fisse til at løbe med safter igen, og jeg var tilbage i Lenes spin.

Efter kort tid som "hunde" bad Lene mig finde noget reb, snor eller tape. Jeg skulle ikke stille spørgsmål, men bare adlyde og komme afsted. Ærligt, så var mine tanker i syv sind! Skulle jeg stoppe dette vanvid nu, eller gå linen fuldt ud? På den ene side så var "skaden" allerede sket, men omvendt så var der jo frygten for det ukendte. Jeg var jo på ingen måde i tvivl om, hvad Lene skulle bruge reb til? Alligevel listede jeg mig nøgen ud i bryggerset, hvor døren gik direkte ud til garagen. Jeg fik hurtigt fundet nogle forskellige længder reb fra min mands rodekasse. Min mand er forresten rejsemontør, og har mange dage, hvor han overnatter på moteller rundt omkring i Danmark.

Da jeg kom tilbage med de forskellige stykker reb, beordrede Lene os ned på gulvet. Vi skulle lægge os på ryggen helt tæt op mod hinanden. Heldigvis var der varme i det klinkebeklædte køkkengulv, men derudover ikke særlig komfortabelt i forhold til en blød seng. Lene var utrolig omhyggelig med rebene. Hun havde med sikkerhed prøvet det før. Anikas venstre arm og min højre arm blev stramt fikseret fra håndleddet til albuen. Det samme med vores ben fra fodleddet til knæhaserne. Til sidst brugte hun et reb, som blev fastgjort og strammet mellem vores håndled og rebet ved knæhaserne. På den måde føltes det som om, at halvdelen af ens krop var "lammet" eller i hvert fald utrolig hæmmet.

Da Lene var færdig med at binde os sammen, gik hun ovenpå til Anikas værelse. Endelig fik jeg en mulighed for at tale med min datter, selvom vi begge befandt os i en pinlig situation. Vi blev hurtig enig om, at dette selvfølgelig skulle være en hemmelighed. Jeg nåede lige at få sagt til Anika, at uanset hvad så elskede jeg hende overalt på jordet, trods vores skænderier på det sidste.

Vi kunne høre, at Lene snakkede i telefon på vej ned ad trappen. Da Lene trådte ind i køkkenet, havde hun en smøg i munden, og sin telefon i hånden. "Nå, der ligger I jo godt. Den ene mere liderlig end den anden," sagde Lene, og trak en stol frem. Hun virkede nu mere uforskammet end før, da hun bare askede sin cigaret på gulvet. "Smil små hunde," sagde Lene, mens hun tog sin mobil, og filmede mig samt min datter i en helt uforklarlig stilling for normale mennesker.

I det samme ringede det på døren, og Lene rejste sig fra stolen med ordene: "Hvem mon det kan være?"

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.