Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Tirsdag anden uge i sommerferien 1984 blev en dag, som prægede mig resten af livet på alle fronter, ikke bare seksuelt, men mit syn på mennesker og deres forskelligheder, retten til at være sig selv. Der er slet ingen tvivl om, at disse oplevelser prægede mit liv i retning af humanitære og medmenneskelige opgaver samt jobs. Den næste oplevelse som jeg vil dele med jer, var en voldsom og på en gang spændende erfaring. Igen set i bagspejlets klare skær, så var det voldsomt for en 16-årig knægt, at blive indviet i denne specielle verden.

Resten af ugen blev aftenerne brugt til hyggelige snakke med min onkel og tante. De formåede at skabe en ro hos mig med deres åbenhed og ærlighed. De fortalte åbent om deres ægteskab og deres aftaler i forhold til andre partnere, både af samme køn, men også elskere og elskerinder. Jeg havde fået åbnet mine øjne for helt andre måder at leve på end min egen families, der var en helt almindelig kernefamilie med faste rammer og kønsrollemønster, der ikke brød etiketten.

SEX I DAG?

Onsdag aften ville både Thomas og Maria snakke om noget meget hemmeligt. Hvis jeg havde lyst til at deltage i en fest lørdag aften, så måtte jeg komme med. Min onkel fortalte, at det drejede sig om en loge. Et sted som oprindelig var tiltænkt mænd, der især var erhvervsdrivende eller havde nogle ledende stillinger i lokalområdet. Han forklarede, der var mange hemmelige ting, der blev aftalt, som gavnede de mennesker der var med i logen. Man hjalp hinanden var min onkels ord. Logen arrangerede en gang om måneden en fest for ægtefæller og enkeltpersoner, der fik en speciel invitation. Min onkel fortalte, at han var ceremonimester og dermed hovedansvarlig for aftens forløb. Alle der havde besøgt logen skulle igennem en slags optagelsesprøve og aflægge et tavshedsløfte.

Jeg prøvede virkelig at lokke oplysninger ud af onkel, men forgæves desværre. En ting havde jeg dog på fornemmelsen, da onkel stillede mig en betingelse, nemlig at jeg ikke måtte tilfredsstille mig selv inden lørdag. Min fornemmelse var selvfølgelig en form for orgie eller i hvert fald sex på en eller anden måde.

Torsdag i samme uge blev Maria hjemme efter onkel var kørt til hans farvehandel. Jeg var rimelig sikker på, at nu skulle der hygges med Maria. Den hygger jeg troede, blev erstattet med en køretur til Ålborg, hvor jeg fik mit første sæt kjole og hvidt. Det var åbenbart dresscode til lørdagens arrangement, og af en eller anden grund fik Maria ekspedienten til at love, at tøjet var lagt op og klar lørdag formiddag, selv om det var helt umuligt i starten. Men Maria havde en helt speciel charme fandt jeg ud af senere. På vejen hjem i bilen fortalte Maria, at hun selvfølgelig havde lyst til sex med mig her og nu, men hun var også tro overfor den aftale, Thomas havde bestemt i forhold til logen. Enten vidste eller ville Maria intet afsløre, trods mine charmerende forsøg på turen hjemad fra Ålborg.

Vi skulle til festen klokken 19.00 lørdag aften, og mine tanker kørte på højtryk. Ja, det havde de faktisk gjort lige siden onsdag aften. Jeg havde kun onaneret to gange i næsten tre dage, selv om min pik nærmest levede sit eget liv, en tilstand af næsten slap, halvstiv og så fuldt erigeret. Hvad skulle der foregå ved festen?

Omkring halv seks lørdag bankede Maria på døren ind til mit værelse og spurgte om jeg havde lyst til at gå med hende i bad, og så kunne vi gøre klar til festen sammen. Øh, der var slet ingen betænkningstid, og i løbet af to minutter stod vi under bruseren sammen. Min pik var stiv med det samme, men Maria smilede bare sødt til mig og sagde, "Husk nu på aftalen Lars", mens hun sæbede mig ind med en blød badesvamp. "Uden jeg ved noget overhovedet Lars, så tror jeg, at du får lov til at komme i aften, men jeg ved seriøst ikke noget", fortalte hun mig, mens svampen gled over min nosser og mellem ballerne. Maria trak mig lidt ud fra strålen og ekstremt langsomt spillede min pik, mens hun legede med hendes finger ved min anus. Det var en utrolig lækker fornemmelse, og inden længe havde hun en finger oppe i mig. Sæben må ha' smurt mit hul, for det føltes behageligt og ophidsende. Maria sutter min pik nogle få gange meget dybt og siger, "Så Lars, nu tror jeg vi må gøre os klar." Jeg har ofte tænkt over lige præcis den fornemmelse, der overmandede mig på dette tidspunkt, en fornemmelse, som man aldrig havde lyst til at komme ud af.

Klokken 18.30 kører vi festen, der skal holdes ude på en gård, som ejes af Peter, ham der suttede min onkel af i svømmehallens sauna, fortæller Thomas mig. Der havde de lavet en kæmpe gildesal i en af længerne, der hørte logen til. Vi holder ind til siden på vej til gården og min onkel siger, "Maria er din ledsager i aften, og hun vil sørge for, at du kommer godt igennem aftenen." Nu var jeg virkelig spændt, liderlig og en smule nervøs. "En sidste ting inden vi ankommer, vi skal have disse masker på", sagde min onkel.

Maria sætter en øjenmaske på mig, jeg har sidenhen fundet ud af, at den kaldes en "Hofnar maske", hvilket gav meningen senere hen. Både Thomas og Maria fik begge en anonym helmaske på, og vi fortsatte det sidste stykke vej hen til gården.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 38 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.