Emilie og Rasmus ville gerne lave et rollespil med mig om far datter og søn 

Rollespil starter.

SEX I DAG?

Der bliv stillet Kamara op flere steder

I vores "familie" er vi 3 voksne mennesker, der med udgangspunkt i vores fælles interesse og lidenskab, har besluttet at leve sammen som en familie, men med det særlige indbyrdes forhold, som erotisk dominans og sadomasochisme både nødvendiggør og muliggør. "Familien" bestå af vores "far", den meget dominerende og biseksuelle Torben på 52 år, hans "datter" Emilie på 17, smuk og forførende som en drøm, og, "drengen" Rasmus, 20 år, også biseksuel og med et stort behov for, at blive domineret.

Vi har etableret os sammen i en min lejlighed. Fra starten var rollefordelingen helt klar; Torben var - og er - familiens overhoved og den styrende, Emilie er den til tider lidt ulydige datter, andre gange hans assistent, men altid fræk og dejlig, og Rasmus er deres fælles legetøj og tjenende ånd. I det daglige passer vi vore jobs og gøremål, men altid kun efter accept fra Torben, der i realiteten bestemmer alt og beslutter hvad vi kan og skal. Der er en del regler for Emilie s adfærd, og endnu flere og meget stram styring for mit eget vedkommende. Det er dog ikke altid, at Emilie eller Rasmus fuldt ud kan leve op til "faderens" anvisninger og ordrer, og så giver det både irettesættelse, afstraffelse og nye, strammere tøjler. 

Højdepunkterne i vores dagligdag er mange og dejlige, men her vil jeg nøjes med at fortælle om et enkelt, der til gengæld var en fantastisk oplevelse for os alle tre!

Det begyndte en fredag eftermiddag, mens Emilie var på café med én af hendes veninder. Rasmus havde fået besked på at tage et middags hvil, før jeg kom hjem og skulle i gang aftensmaden. Fredag aften er på det nærmeste hellig, næsten altid reserveret som hyggeaften. Men bedst som Rasmus lå i min pyjamas, skete det, der er allermest forbudt; han kom til at berøre sin tissemand. Han kunne ikke lade være, for det var næsten en uge siden, at den havde fået lov til at sprøjte. Men "far " havde sagt, at det var en vigtig del af hans træning, og at han skulle vise sin udholdenhed... Lynhurtigt havde han den største og lækreste rejsning nogen sinde, og han begyndte derfor at gnide mere systematisk på pikken... Men pludselig gik døren op, og ind kom jag : "Sover du ikke søn ?" "Nej, jeg kunne ikke falde i søvn!"

Far satte sig på sengen, men opdagede snart den forhøjning dynen havde på et helt bestemt sted. Han trak dynen væk og kiggede nu stramt på min meget stive og meget store pik, rystede så på hovedet og sagde: "Hvad er det du har gjort...? Jeg kan sandelig godt forstå, at du ikke kan falde i søvn, når du ligger og lirer dig selv op... Dumme søn !" Nu rev han dynen helt væk, og bad mig så om at stige ud af sengen og tage mit nattøj af.... Han steg op, klædte sig nøgen som befalet, og stod nu afventende. Et øjeblik efter var jeg far tilbage med nogle tynde, men kraftige snører, som jeg bandt omkring roden på hans pik. Jeg viklede det stramt rundt om flere gange, meget stramt, og bandt så til sidst en knude. Lidt efter gjorde jeg det sammen øverst på pungen, mellem hans nosser og pikken: "Så min søn , nu kan den rejsning ikke lægge sig, kun blive større - og nu skal jeg give dig en afstraffelse du sent vil glemme!" Jeg tog fat i hans ene øre, og trak ham således ind i den store stue, hvor han ville til at sætte sig, netop som det ringede på døren... "Gå ud og luk op, knægt!" Han vidste, at det her kunne blive ydmygende, men turde ikke protestere. Så han gik ud og låste op, ind trådte søster Emilie: "Hvad sker der her, brormand?" "Jeg har været..." Mere nåede han ikke, at sige. For nu stod far bag ham og med et fast greb i hans nakke: "Rasmus var godt i gang med at onanere, så nu skal han straffes hårdt, og du skal hjælpe mig, Emilie!" "Åh, den sølle stakkel, han lærer det nok aldrig. Men vi kan jo kun prøve, og jeg tror at smerten er hans bedste læremester!" Emilie kiggede på mig med hendes varme og lidt vrede øjne, før hun svarede: "Ja, men jeg vil også meget gerne hjælpe dig med at afstraffe og lære den ulydige dreng nogle gode manerer. Lad os bare gå i gang!" Emilie tog sin lange, stramme kjole af. Den sad som malet på hendes slanke, høje skikkelse. Fra naturens hånd var hun smukt udstyret med store, faste bryster, flotte hofter og en yderst velformede numse. Emilie var kort sagt et fund for både mænd og kvinder, det både vidste og nød hun! Under kjolen havde hun den ene af hendes favorit rustninger på... Selvsiddende sorte strømper og en halv skåls bh. Ingen trusser, men som altid helt glatbarberet mellem benene, og kun med en tynd hår stribe ovenover venusbjerget. Hun beholdt de højhælede sorte sko på... Så både meget fræk og meget dominerende ud, som hun nu stod foran Rasmus. Nu tog far Torben over: "Vi starter med en langvarig tur over knæet, Emilie vil du sætte dig, så du kan holde hans arme i et stramt greb!" Kort efter lå Rasmus med numsen lige i vejret, armene strakt frem foran mig, som Emilie nu tog et fast greb om. Først kærtegnede far Torben , Rasmus s balder blidt, men kort efter begyndte jeg spanking af hans uartige numse. Slagene faldt både hurtigt og med fast hånd. Sådan som han lå, kunne han tydeligt se liderligheden stige op i Emilie, hun nød at kigge på, og fik det der særlige glimt i øjnene.

Torben lod hans slag ledsagede af højlydt skældud, fordi han havde kærtegnet sin tissemand, og i farten huskede jeg også et par andre fejl og forsømmelser, som han måtte erkende og tilstå. Endefulden med min både kærlige og faste hånd varede vel omtrent en halv time, men bortset fra lidt piver, udholdt han sin straf. Inderst inde vidste han jo, at det dels var til hans eget bedste, dels at den voldsomme endefuld var helt fortjent og endeligt, at han som regel blev belønnet på en meget dejlig måde, hvis han modtog afstraffelsen i stiv arm. Og det formåede han stort set! Hans flotte rejsning var helt intakt, men det strammede voldsomt i og omkring pikken, men det gjorde ikke noget indtryk på hverken "far" eller Emilie pigen. 

"Nu tager vi ham med ind i drengeværelset, og binder ham så hans balder står udspændt og modtagelige for vore dygtigt dansende piske - for i dag går vi både længere og videre end alle andre gange!" Rasmus blev placeret liggende på knæ og med numsen strittende bagud, mens hans overkrop lå udstrakt mod sengens modsatte ende. I denne stilling bandt Emilie ham nu, så han var ude af stand til at bevæge sig , hans numse var totalt ubeskyttet, udstillet og parat til det vi nu måtte finde på: "Vælg dig en god pisk, Emilie, for du skal hjælpe mig med at fuldbyrde hans afstraffelse!" Det gjorde hun, og det samme gjorde jeg , og kort efter startede hvad vi vil kalde for et smukt bombardement af hans numse. To piske, dobbelt så mange smæk, og tilmed i meget lang tid, før Emilie synes at han havde fået nok. Men under denne del havde vi dog været så venlige at kneble ham , for Emilie brød sig ikke om, at høre hans skrig og skrål. Det var hun kommet til, hvis ikke den oppustede gummibold i hans mund, så effektivt havde tilbageholdt hans jamrende lyde. Men selvom hans øjne var dækket af et sort tørklæde, kunne hun alligevel se hans lykkelige tårer, der snart havde gennemvæddet det sorte bind.

Da han havde modtaget denne afgørende, velfortjente og meget lærerige afstraffelse, følte han en sjælden og meget fin lykkefølelse inde i sig. Han ventede, at vi nu ville løse ham op, men istedet hørte han far Torben sige til Emilie: "Jeg vil gerne have dig til, at åbne og udvide drengen, så hans kan modtage min belønning!" Kort efter kærtegnede Emilie hans ende hul blidt og kærligt med både tunge og fingre, før hun førte første en, siden to fingre op i ham. Hun kneppede ham på denne måde længe og grundigt, før hun førte en fingere mere op , Med det kunne hun nu åbne ham så meget, at hun uden besvær kunne føre en oppustelig DILDO op i ham , hvorefter hun trak fingerne ud, og derpå pumpede dildoen op til den udgjorde et fast og vedvarende pres inden i Rasmus. Hun havde prøvet det før, de havde prøvet det før, begge nød de denne leg på hver sin måde. Efter at have færdiggjort arbejdet med dildoen, kærtegnede hun hans stive og spændte lem, og satte så nogle metal klemmer i hans nosser og i det bløde kød mellem benene. Det øgede hans ophidselse til nye og umulige højder, for den effektive og stramme forbinding omkring pik og nosser, forhindrede enhver form for tilfredsstillelse, men fastholdt hans store ophidselse. Sådan lå han nu stadig med numsen strittende frækt bagud, nu dog højrød, brandvarm og flot pyntet med striber. Lidt efter blev dildoen trukket ud, og istedet lod far Torben sin dejlige pik glide ind i Rasmus, for at kneppe ham i lange, seje stød, mens Emilie kærtegnede hele hans krop, både hans balder, nosser og pik, men også ved at nive i hans brystvorter. Først senere, efter endnu en dejlig oplevelse, blev han bundet op, men kun for blive vendt om på ryggen, hvor hans håndled nu blev bundet stramt til hver sit hjørne. Hans ben blev løftet bagud og opad, således at min åbning blev blottet fuldt ud. Emilie placerede nu sit nøgne skød lidt over hans ansigt, for så at tage fat om hans ankler, så de kunne fastholdes i denne position. Far Torben frigjorde den stramme forbinding omkring pik og nosser, før han igen trængte ind i Rasmus, samtidig med at Emilie sænkede sig ned over ham, så han nu kunne slikke hendes dejlige skød. Da vi begge kunne mærke at Rasmus nærmere sig sin belønning, bad far Torben hende om, at gøre ham færdig med munden. Hun slikkede Rasmus som i en drøm, samtidig med at jeg fortsatte med at tage ham , og i samme øjeblik han mærkede orgasmen komme, tømte hun sig ned i hans mund, og han modtog alt hvad hun havde til ham . Bagefter lå vi og kærtegnede hinanden med både fingre og tunger, Torben og Rasmus koncentrerede os mere og mere om Emilie s dejlige krop, og bragte hende på ny frem mod orgasmens højdepunkter, men gjorde hende ikke færdig. Hun havde sin egen specielle måde, at blive det på: "Tag mig samtidig, I to lækre mænd, fyld mig ud og gør mig færdig!" Og det gjorde vi, for kort efter jamrede hun sin orgasme ud i rummet, før hun sank sammen og lod sig gennem røste af en dejlig stor og voldsom orgasme. Det var en fredag vi længe vil huske, også fordi den blev smukt afrundet sidst på aftenen, efter at vi havde badet og Rasmus og jeg havde fået endnu flere af vores obligatoriske og daglige udtømninger: "Søde Emilie, vil du tage Rasmus med ind i værelset og gøre ham klar til mig!"

Emilie gav ham besked på at ligge på ryggen på sengen, hvorefter hun igen satte sig over skræves på hans ansigt og lod ham slikke begge hendes dejlige åbninger. Efter dejlig lang tid på denne måde, rejste hun sig, vendte ham , og forberedte så hans numsehul på Herrens ankomst og lyst. Lidt efter entrerede jeg værelset og satte mig først på knæ ud for hans ansigt, for at han skulle slikke min dejlige pik, mens Emilie stillede sig foroverbøjet og smukt præsenterede sig for os begge. Torben skiftede nu mellem at tage hende og lade Rasmus slikke mig mange gange, igen og igen fik han lov til både, at yde og nyde på denne dejlige måde... Han synes det var skønt at få lov til på en gang at slikke mig, og samtidig smage hendes dejlige safter, før jeg til sidst satte mig bag ham og førte min stive pik op i ham - faktisk uden større besvær. Han lå udstrakt på maven, mens jeg tog godt fat i hans hofter og hævede hans numse lidt op. Emilie satte sig så han kunne slikke hende mellem benene, mens hun kærtegnede sig selv og med den anden hånd nussede hans ansigt og nakke. Det var tydeligt, at hun både nød ham, hendes egen fingre og synet af far Torben s arbejde med Rasmus. Til sidst kom vi alle tre næsten samtidig, jeg syntes at han var blevet så sød i løbet af dagen, at jeg nu tømte mig inden i ham , som en ekstra belønning.vi faldt sammen på sengen 

Jeg sagde så til Emilie

"Læg dig på knæ på stolen" Emilie smilede og kravlede op på stolen og lå med numsen strittende ud.

Fra tasken hentede jeg bånd, bandt hendes håndled og ankler fast til stolen og gav hende en sort læder maske for øjnene.

Med en vis tilfredshed stod jeg og betragtede hendes slanke krop brystvorterne strittede og hendes dejlige kusse så indbydende ud som hun lå der. Jeg lod en finger glide op i hendes kusse og mærkede at hun var godt våd allerede, Emilie sukkede let.

"Du er jo liderlig, uartige tøs gå så til bekendelse og fortæl hvad du har lavet !"

Emilie svarede undvigende, at hun ikke havde gjort noget uartigt. Jeg gik hen til tasken og tog en læderpisk frem. Emilie kunne kun høre, at der foregik noget, men ikke se hvad så da det første rap med pisken ramte hendes spændte balder gik der et ryk igennem hele hendes krop.

"Nå, lad mig så høre." endnu et slag tegnede en fin rød streg

"Av, åh, nej jeg skal nok fortælle"

"Joe, der var en dag." ordene kom langsomt og jeg kunne høre på hendes åndedræt at hun var liderlig " hvor jeg var sammen med min x kæreste Justin jeg var uden trusser under nederdelen ,han var der en meget ung fyr, som så det" Emilie stoppede op og trak vejret dybt.

"Ja, og hvad så ?" jeg lod pisken svirpe hen over hendes lår.

"Av, av ja så gik jeg altså med ham ind i en park, hvor han satte sig på en bænk og jeg suttede den af på ham, åhh jeg ved godt det er meget uartigt, undskyld mange gange !"

Få sex i dag

"Føj hvor er du en liderlig tøs, det havde du ikke spurgt om lov til, nu må du ta" din straf"

"Ja, jeg ved det godt undskyld det skal aldrig ske mere"

Herefter foretog jeg mig ikke mere, ventede bare. Emilie vred sig i båndene, ventede at hun skulle afstraffes med pisken, men kunne ikke forstå hvorfor intet skete der gik et godt stykke tid, hvor der var helt tavst. Så ringede det på dørklokken, det gav et sæt i Regitze,

"hvad er det ?" hendes stemme skælvede

Jeg svarede ikke, men gik ud og lukkede op. Det var som aftalt Rasmus jeg hvade bundet op som gik ud og ringede på. Emilie vidste noget om at det var ham . Vi gik ind i stuen, Emilie kunne jo intet se, men kun høre flere fodtrin.

"Se her ligger den liderlige tøs" sagde jeg henvendt til min Rasmus, og fortalte ham hvad Emilie lige havde gjort af bekendelser.

"Det skal hun da ikke slippe godt fra, vel ?" hun er netop blevet idømt ti slag i sin uartige numse og nu skal du få at se, hvordan hun nyder at få dem".

Jeg stillede mig bag Emilie og tildelte hende ti præcise slag og for hver gang pisken ramte hende udstødte hun et halvkvalt skrig - en blanding af smerte og vellyst.

Emilie balder havde antaget en fin rødlig kulør, jeg stak en finger op i hendes kusse, trak den ud og viste den til min Rasmus.

"Se her, hvor våd hun er i kussen, nu kan du bruge hende hvis du har lyst"

De ord fik Emilie til at vride sig og rykke i båndene, men forgæves hun kunne ikke undslippe.rasmus s stive lem var klar, han stillede sig bag Emilie og trængte dybt op i hende. Da hun mærkede den pik stønnede hun voldsomt og rykkede mere i de stramme bånd.

"Knep hende godt og grundigt, hun skal ha" det hårdt ! " Rasmus smilede og stødte dybt op i hende, mens safterne løb ned ad pikken når han trak sig ud. Det var et ekstremt liderligt syn og snart måtte jeg selv ha" pikken frem. Jeg gik hen på den anden side af stolen og lod mit opsvulmede pik hovede gnide mod Emilie s læber. Da hun mærkede min velkendte pik åbnede hun munden og begyndte at sutte begærligt på mit stenhårde lem. At få to pikke samtidigt gjorde hende fuldstændig vild, hun ruskede og rev i båndende og stønnede højlydt mens en orgasme rullede igennem hendes spændte krop. Emilie s orgasme strammede hendes kusse så meget, at Rasmus trak sin store pik ud og oversprøjtede hendes røde balder med varm sperm. Da han havde tømt sig, begyndte han at massere spremen over hele hendes smertende røv og nu var det tid for mig at tømme en kæmpe ladning ud dybt inde i Emilie mund, så den stakkels pige nær var blevet kvalt i det.

Bagefter lavede Rasmus sig i sengen igen og jeg lod som om jeg fulgte ham ud, uden at lade Emilie se, hvem det var der havde fået lov til at kneppe hende.

Jeg gik ind og løsnede Rasmus og Emilie og mens vi sammen stod i badet, kyssede hun mig.og Rasmus dybt og sagde tusind tak for den mest ophidsende oplevelse hun nogensinde havde haft

Dagen efter så vi filmen der var blivet optaget , da vi nåede til den sidste del var det som om Emilie bliv lidt stum, over at det var Rasmus der hvade kneppe hende og ikke en fremmed.

Vi snakkede lidt om det og hun fortalte at hun hvade Tænk at det faktisk kunne være frækt og blive kneppet af fremmede mænd uden og vide hvem de er , jeg sagde jeg sikkert godt kunne finde nogen der gerne ville så mon ikke det også sker en dag .

 

Den her. Weekend glemmer jeg aldrig!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.