Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det silede ned - Det var den slags sommervejr, som kan få alle danskere til at ryste genkendende på hovedet. ”Det gode danske sommervejr”, ville de fleste sige, efterfulgt af en tør joke om længden af den danske sommer. Det var ellers midt i juli, først på eftermiddagen, men det hjalp tilsyneladende ikke på vejrgudernes humør. Jeg småløb, imens jeg forsøgte at undgå de største vandpytter. Mine solbrune arme og ben udgjorde en spøjs kontrast til det småkolde, våde vejr. Jeg var nyligt hjemvendt fra to ugers familieferie på Gran Canaria, så jeg havde heldigvis fået lidt soltimer ind, trods det danske vejrs modvilje. Der var heldigvis ikke så langt hjem til Stine, min 17-årige kæreste. Sjovt nok syntes der dog altid at være lidt længere, når vi ikke havde set hinanden længe.

Jeg satte farten op. Regnen udgjorde såmænd incitament nok, men der var også en helt anden årsag til at skynde sig: Min trykkende liderlighed. Som en fyr på 18 skulle der nu ikke så meget til i første omgang, men 14 dage uden privatliv, omgivet af bikiniklædte skønheder ved poolen, havde ikke ligefrem hjulpet på sagerne. Jeg var ellers vant til god frihed til at onanere, når Stine ikke lige var til stede, og når hun var, var der som regel en eller anden form for seksuel aktivitet på menuen. Sidstnævnte var dog en relativt ny ting – Stine var lidt genert omkring det der sex, og var faktisk stadig jomfru, selvom hun dog efterhånden havde fået øjnene op for sexlivets glæder. Det var dog blevet ved hendes nysgerrige hænder og læber, noget min pik til gengæld satte stor pris på... Indtil nu.

SEX I DAG?

Stine havde nemlig stillet sin mødom i udsigt i dag.

Jeg var klar, og havde været det længe. Jeg var ikke selv jomfru, men da vi havde været sammen i et stykke tid, og jeg ikke just er den utro type, var det alligevel længe siden jeg havde ”fået noget”, som man siger. Jeg havde prøvet at lade være med at lægge pres på, men jeg ved, at hun havde kunnet mærke, at jeg havde lyst til at gå hele vejen med hende... Og nu skulle det ske. Tanken om at sprede hendes ben og trænge ind i hendes stramme jomfrufisse havde gjort ventetiden lettere ulidelig, så da SMS’en fra hende – med besked om hendes nært forestående ”debut” - tikkede ind på vej hjem fra lufthavnen, kunne jeg næsten ikke håndtere det.

Jeg drejede om hjørnet, og betragtede – for første gang i to uger - Stines hus. Hun boede sammen med sin far og papmor i et parcelhus i det sydlige Aalborg – en rigtig familievilla, dog uden Volvo og vovse. Hendes far var meget udenlands, så for det meste var det bare Stine og hendes papmor, Camilla, der var hjemme. Hendes papmor var til gengæld noget særligt – en ”trophy wife”, ville nogen måske sige. 33, ti år yngre end Stines far, og med en figur, som kunne få de fleste unge fyre til at overveje at prøve en ældre kvinde. Jeg havde tit haft hende i baghovedet, når Stine ikke optog alle mine tanker, imens jeg onanerede derhjemme.

Jeg trådte ind i den regnvåde indkørsel og bankede på døren. Jeg var helt klar. Der gik ikke mange sekunder, før døren gik op. ”SKAAAAT!” Stine tog imod mig med en omfavnende takling, der hurtigt kulminerede i et solidt tungekys. Hun så fantastisk ud. Trods vejret havde hun en løs sommerkjole på, som dog absolut ikke formåede at skjule hendes former. Hendes røv var lille og stram, og hendes bryster udgjorde en fast D-skål. Hendes lange, blonde hår var sat op i en hestehale, og hendes fregnede ansigt var indrammet af et par læsebriller.  En lidt nørdet girl-next-door-type. Jeg gengældte hendes kærtegnende omfavning, og vi tumlede ind af døren og ind på hendes værelse, uden rigtigt at slippe hinanden.

”Det tog da ikke lang tid”, fnisede hun, imens jeg tog mine sko og min lettere regnvåde sommerjakke af. Hun kendte udmærket til min situation. Vi havde skrevet sammen (Tak, hotel-wifi!) under ferien, og jeg havde flere gange klaget min nød over ikke at kunne lette trykket. ”Næ, jeg har da glædet mig til at se dig”, svarede jeg med et kækt smil. ”Mm-hmm. Og det er slet ikke den der...” – hun understregede sin pointe ved at give min voksende bule et klem – ”...der har sat tempoet op, eller hvad?” Jeg rystede overdrevent på hovedet.

”Du skal også nok få lov”, sagde hun, smilende. ”Jeg ved godt at du gerne vil, og jeg er også klar nu... Der er bare lige én hage.” Jeg spidsede ører. Hun havde ikke nævnt noget om nogen ”hage”. ”Camilla har gået og udfrittet mig omkring det der med sex, imens du har været væk, og jeg kom til at fortælle, at jeg stadig er jomfru, men at vi har lavet andre ting.” Jeg kiggede spørgende på hende.

”Det er jo meget Camilla, der sætter dagsordenen herhjemme, og hun blev faktisk lidt bekymret, da hun hørte, at vi har... leget...”. Hun fnes lidt. ”Hun var vist nervøs for, om du har presset mig til noget... Så hun siger, at vi ikke må lave noget seksuelt igen, før hun har haft mulighed for at lære mig noget om at få drenge til at opføre sig ordentligt.” Jeg sukkede lidt. Jeg syntes nu nok, jeg kunne opføre mig ordentligt, når det stak mig. ”Så skal du til gengæld også nok få lov til at gå hele vejen. Er det okay?” Hun kiggede bedende på mig. Det var tydeligt, at hun var lidt beklemt ved situationen, men det virkede heller ikke som om hun havde lyst til at modsige sin papmor. Hun havde nu ikke behøvet at bekymre sig. Jeg var så klar, at jeg ville have trukket mine løg gennem glasskår for at kunne trænge op i hende.

”Ja, okay så. Hvad indebærer det?” Stine lyste helt op. ”Det ved jeg ikke helt. Hun har ikke sagt noget... Kun at jeg skulle tage dig med op på hendes arbejdsværelse, næste gang du kom.” Jeg nikkede resolut. Det kunne jo ikke være så slemt. Det var nok bare noget med en hurtig peptalk om at holde snabelen for sig selv og respektere et nej. Jeg var allerede mentalt videre. ”Godt så. Bare nu?” ”Ja, lad os få det overstået”, svarede hun. Hun rejste sig og trådte ud af lokalet. Jeg fulgte selvsikkert trop.

Vi slentrede op af trappen til førstesalen. Udenfor var det begyndt at klare op. Et par fugle kvidrede i det fjerne. Camillas arbejdsværelse, eller kontor, var oppe på gangen på første sal. Stine bankede forsigtigt på den lukkede dør. ”Kom ind!”, lød svaret muntert. Stine åbnede døren, og vi trådte forsigtigt indenfor. Bag sit ryddede skrivebord sad Camilla henslængt og smilede til os. Jeg lukkede døren bag os.

”Som Stine nok har fortalt, har jeg hørt lidt om jeres seksuelle eskapader.” Jeg nikkede bekræftende, imens jeg kæmpede for at bevare øjenkontakten. Hun bar en skjorte med en dyb kavalergang, og hendes store bryster – større end Stines – havde en magnetisk effekt på mine unge øjne. ”Det er der som sådan ikke noget galt i, men det skal være på Stines vilkår. Jeg ved godt hvordan mange mænd har det med kvinders seksualitet, så det er vigtigt, at hun kan styre dig.” Jeg så på hende. Jeg følte mig lidt dømt på forhånd. ”Jeg kan nu også godt respektere...”, begyndte jeg, men Camilla afbrød mig med en løftet pegefinger. ”Det ved jeg godt, men det er nu bedre at være på den sikre side. Det er ikke til at sige, hvad der kan ske, når en ung mand bliver liderlig.” Hun smilede, men det var tydeligt, at hun var stålsat i sin holdning.

”Som du nok ved, har mænd et behov for at komme ofte. Det kan næsten blive en prøvelse, hvis de ikke gør det.” Nu henvendte hun sig til Stine. ”De kan blive meget insisterende og påtrængende, og det er ikke noget, du bare skal lade dig vælte af. Det er dig, der bestemmer.” Stine nikkede lidt forsigtigt. ”Derfor er jeg nødt til at lære dig lidt om, hvordan du bevarer kontrollen.” Hun så tilbage på mig. ”Jeg ved godt at du måske er lidt betænkelig ved det, men jeg antager, du er okay med at jeg giver Stine et kursus? Det er den eneste måde, jeg kan føle mig tryg ved bare at lade jer to kaste los. Hvis ikke, er du velkommen til at gå, men der bliver ikke noget sex mellem jer to, før jeg har gjort det”, sagde hun bestemt. Jeg sukkede og prøvede at lade være med at lyde alt for opgivende. ”Ja, det går nok.” ”Glimrende”, svarede Camilla, og rejste sig. Hun havde en knækort nederdel på. ”Hvis du smider alt tøjet og lægger dig på ryggen her på mit skrivebord, så kommer Stine og jeg tilbage lige om lidt.”

Jeg stirrede lettere lamslået på hende. Det samme gjorde Stine. Den havde vi ikke set komme. ”Mit tøj? Hvorfor? Og hvor skal I hen?” Jeg følte mig presset til at gøre indvendinger, men Camilla rystede på hovedet. ”Det er en del af det, og det er ikke til diskussion. Vi skal bare lige hente nogle ting, og så skal jeg instruere Stine lidt imens.” Jeg sukkede igen. Jeg var slet ikke tryg ved situationen, men jeg kunne også godt fornemme, at det var lettest at makke ret. Derudover følte jeg mig ikke helt afvisende overfor tanken om at skulle være nøgen foran Camilla. Stine kiggede bedende på mig. Det var tydeligt, at en afvisning af Camillas ordre også indirekte ville være en afvisning af Stine.

Jeg trak på skuldrene og begyndte at klæde mig af. Camilla smilede, og trak Stine med ud af lokalet, hvorefter hun lukkede døren bag sig. Der var varmt i lokalet, så jeg følte mig ikke synderligt utilpas, da jeg trak mine bukser og boxershorts af. Jeg funderede et øjeblik over situationen, imens jeg lagde mig på bordet. Mine arme og ben nåede lige akkurat ud til hver ende af bordet. Min rejsning, som ellers havde været allerstedsnærværende siden jeg nærmede mig huset, havde lagt sig.

Mens jeg lå på bordet, kunne jeg høre Camilla og Stine rumstere nedenunder. Lavmælte pigestemmer snakkede, selvom jeg ikke kunne høre præcis hvad der blev sagt. Jeg kunne til gengæld – af og til – høre fnisende pigelatter indskudt. Nogen morede sig, og jeg var ikke sikker på, at det kun var Camilla. Mit hjerte hamrede lidt hurtigere, da jeg kunne høre dem komme op af trappen, hvorefter døren gik op.

Ind trådte Camilla, efterfulgt af Stine. Stine bar på en systemkasse af plastik. Jeg kunne ikke se hvad der var i, men den raslede lidt. Hun stirrede lidt på min nøgne krop, imens hendes øjne fæstnede sig momentært ved mit glatbarberede underliv. Ved synet af hende gibbede det lidt i min pik. I mellemtiden spadserede Camilla hen til bordet. ”Luk øjnene”, beordrede hun. Jeg parerede ordre, og inden jeg kunne nå at overveje hvorfor, mærkede jeg noget fæstne sig om mine håndled, efterfulgt af et par kliklyde. ”Hey!” Jeg protesterede højlydt. ”Du sagde ikke noget om at jeg skulle bindes fast!” Camilla smilede. ”Det er desværre en nødvendighed. Vi kommer til at skulle røre lidt ved dig, og det tager for lang tid, hvis din holdning til det også skal overvejes.” Mens hun talte, fæstnede hun også mine ben med et par manchetter, så jeg pludselig var meget lidt bevægelig. Mine hænder og fødder var ”lænket” til bordets fire hjørner, så mine ben nu var let spredte, uden meget mulighed for alternativer, og mine arme var strakte.

Få sex i dag

Camilla vendte sig nu mod Stine. ”Som jeg fortalte dig på vej herop, er det vigtigt, at du altid har kontrol over situationen. Hvis det står til ham, vil han gerne bruge din krop til at opnå udløsning så tit som muligt. Det betyder, at han kan blive MEGET presserende, hvis han er trængende. Det er selvfølgelig ikke i orden.” Jeg smilede. Det lød som om Camilla havde sympati for mig og mine nyligt manglende orgasmer. ”Derfor er det vigtigt, at du kan sætte dagsordenen. Hans drift er jo nok lidt større end din, så han kan selvfølgelig ikke forvente, at du altid bare er klar, når trykket melder sig i kalorius.” Hun gestikulerede mod mit lem, og Stine fnes forsigtigt. Jeg var ikke dårligt udrustet, men jeg følte mig nu ikke som nogen stor jæger lige nu.

Tværtimod følte jeg mig lidt som et bytte for Camilla.

”Du vil opleve, at mænd er meget medgørlige, når det er dig der afgør, hvornår de kan komme. Derfor gør det det nemmere at bestemme over dit sexliv, hvis du tager kontrollen over det.” Mit smil falmede lidt. Kontrol? Jeg kunne ikke lide, hvor det her bar hen af. ”Hvorfor kan jeg ikke bare komme når jeg vil?”, spurgte jeg forsigtigt. ”Det kan du slet ikke administrere. Hvis du får lov til det, forventer du bare sex hele tiden, og så får Stine ingen fred.” Svaret kom prompte. Det var tydeligt at Camilla havde forventet indvendinger. ”Hvordan virker det så?”, spurgte Stine.

”Det skal jeg vise dig. Generelt handler det om at være bestemt. For det første er det altid dig, der bestemmer, om han må komme eller ej, også når I ikke er sammen. For det andet er det ikke en selvfølge, at han kan komme, selvom han har lyst. Det er dig der afgør, hvor tit det sker.” Stine nikkede. ”Det betyder selvfølgelig at han bliver lidt frustreret i det lange løb. Det er ikke negativt.” De sidste rester af mit smil forsvandt fra mit ansigt. Det her var slet ikke det, jeg havde regnet med, og jeg kunne ikke lide tanken om at Stine skulle til at være mere kontrollerende på den måde.

”Derudover er det vigtigt, at DU har det sjovt. For mange fyre handler sex bare om at få den ind og at sprøjte, uden tanke for kvindens nydelse eller underholdning. Derfor skal du lære lidt om, hvordan du kan underholde dig selv, og samtidig gøre ham mere medgørlig.” Stine lignede lidt et spørgsmålstegn. ”Hvordan underholde?” ”Det viser jeg dig om lidt”, svarede Camilla. Hun trådte hen til bordet og greb uden videre fat om min pik, som hun nu kærtegnede. Jeg stønnede. På trods af mine betænkeligheder var min liderlighed hurtigt på vej tilbage. ”Mange kvinder finder det underholdende at se, hvor meget magt de kan have over en mand, når først de har hans orgasmer under kontrol. Det er meget styrkende for en kvindes selvtillid at se en mand tigge bedende om at få lov til at sprøjte.” Stine fulgte interesseret med, imens Camilla begyndte at onanere min pik. Jeg lukkede øjnene og stønnede. Min rejsning var nu tilbage i fuld vigør, og jeg kunne mærke, at hun ikke ville behøve at spille den af ret længe, før jeg ville komme. Jeg så frem til en længe ventet orgasme.

Camilla øgede langsomt tempoet. Jeg kunne mærke trykket stige. Jeg var efterhånden meget trængende. Min pik rejste sig yderligere, og mine nosser trak sig sammen, op imod min mave. Jeg spjættede lidt, imens jeg hengav mig til den nært forestående orgasme... Men lige da jeg følte at jeg var helt klar, slap Camilla min pik, og stoppede al berøring. Jeg viftede irriteret med fødderne. ”Hvorfor stoppede du? Jeg var lige ved at komme!” Camilla fnes. ”Præcis! Det var netop ikke pointen, at du skulle komme endnu.” Stine fulgte med fra midten af gulvet. Det var tydeligt, at Camilla havde hendes interesse.  ”Det der var kun begyndelsen. Du vil opdage, at han kun bliver mere og mere desperat efter flere omgange.” Hun greb igen om min pik, der havde lagt sig lidt – jeg var langt fra orgasmen igen – men som stadig var meget stiv og følsom.

Så påbegyndte hun endnu en gang sit vidunderlige håndarbejde. Jeg lukkede øjnene og nød det, selvom jeg var nervøs for, hvor det bar hen af. Jeg stønnede liderligt. Pludselig mærkede jeg – midt i et støn – noget hårdt og rundt mase sig ind imellem mine læber. Forvirret åbnede jeg øjnene. Mens hun rørte ved min pik, havde Camilla, med sin anden hånd, placeret en gagball i munden på mig. Hun slap min pik. ”Du får ikke brug for at sige noget, og vi får ikke brug for at høre noget, så det her er en fin løsning”, fnes hun, imens hun fæstnede gagballens rem omkring mit hoved. Jeg forsøgte at protestere, men var ude af stand til at mønstre noget mere forståeligt end nogle frustrerede grynt.

Camilla begyndte endnu en gang at massere min pik. Jeg stønnede og lagde hovedet tilbage. Jeg var stangliderlig, og hendes bløde hånd på mit lem fik mig hurtigt tilbage til kanten af orgasme. Igen stoppede hun al kontakt, da jeg følte mig HELT klar til at komme. Jeg stønnede højlydt af irritation. Det her var bestemt ikke det, jeg havde set frem til, da jeg kom herhen. Havde du spurgt mig få timer forinden, hvor jeg havde regnet med at være på dette tidspunkt, havde jeg nok svaret noget i retning af ”dybt inde i Stines fisse”. Jeg var ikke engang tæt på.

”Kan du se hvordan han reagerer? Han er vist meget modtagelig overfor at blive pirret.” Camilla kiggede på Stine, imens hun langsomt genoptog sit drillende pikspilleri. ”Bliver det ikke for meget for ham i længden?”, spurgte Stine. ”Det synes han nok, men det er jo ikke vores problem. Det vigtigste er at du har det sjovt. Du vil opdage, at jo mere frustreret og desperat han bliver, jo sjovere er det for dig. Derfor er det kun godt, hvis det er ulideligt.” Jeg vred mig i manchetterne, imens Camilla – endnu en gang – fik mig tættere og tættere på orgasme. Stine fnes. Hun kunne tydeligvis godt se det sjove i situationen – noget, jeg absolut ikke kunne. Camilla stoppede endnu engang, da jeg var splitsekunder fra at komme, og jeg bankede hovedet mod bordet i frustration.

Hun vendte sig om og rodede lidt i kassen, der stod på gulvet, hvor Stine havde sat den fra sig. ”Jeg tror efterhånden, han er klar til næste punkt på dagsordenen.” Hun trådte hen til bordet. I hånden havde hun en gennemsigtig tube. Hun vinkede Stine hen til os, og Stine fulgte øjeblikkeligt trop. ”Det er selvfølgelig sjovt at pirre ham ved at holde ham på grænsen af orgasme, men det kan hurtigt blive anstrengende for dig.” (Jeg følte mig lettere fornærmet over at hun tydeligvis ikke skænkede det en tanke, at det kunne være anstrengende for mig.) ”Derfor er der også andre metoder, du kan bruge.” Hun greb om min pik, og trak forsigtigt min forhud tilbage, så mit blåviolette hoved kom til syne. ”Du ved nok, at mænd er meget, meget følsomme her.” Stine nikkede. ”Når han er tør, vil det hurtigt gøre ondt, hvis du rører for meget ved hovedet, men hvis han ikke er, kan du udnytte hans følsomhed. Det er meget effektivt.” Hun åbnede nu tuben og dryppede en anselig mængde ud i sin hånd. Glidecreme, tydeligvis. Jeg havde på dette tidspunkt nydt den midlertidige pause, men idet hun begyndte at fedte min pik ind, var jeg straks meget opmærksom igen. Hun begyndte nu, næsten fjerlet, at kæle for mit overfølsomme pikhoved med sine fingre. Jeg stønnede og vred mig. Det var utrolig intenst, men jeg vidste også, at det slet ikke var nok til at få mig til at komme.

Det vidste Camilla desværre også.

”Kan du se? Det her kan han slet ikke holde til”, klukkede hun. Stine fnes lidt. ”Du gør ham virkelig liderlig”, medgav hun. ”I den grad. Det her kræver næsten ingen indsats, men det er meget effektivt, fordi han er så følsom.” Hendes tommelfinger gnubbede meget insisterende på undersiden af hovedet. Jeg var fløjet igennem loftet, hvis ikke jeg havde været lænket til bordet. Det var næsten pinagtigt. ”Det er også rigtig praktisk, for det er ikke nok til at han kan komme af det, så du kan sagtens gøre det i laaaaang tid uden at det bliver for meget.” Hun trak A’et ud. ”Hvor længe kan han klare det?”, spurgte Stine nysgerrigt. ”Det ved jeg ikke, det er i grunden også lige meget, for han har ikke noget valg.” Hun studsede. ”Men som udgangspunkt et par timer.”

Et par timer?! Jeg kunne have skreget. Der var gået mindre end et minut, og jeg var allerede ved at miste forstanden.

 // Fortsættes

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 38 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.