Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dette er desværre også bare en fantasi. Den kan kobles sammen med den første. Jeg havde mødt fyren, som ville føre min frækkeste fantasi ud i verden, et par gange, og nu var vi så kommet til det tidspunkt, hvor vi skulle gøre noget ved det hele.

Da han desværre havde sent fri fra arbejde, aftalte vi, at han hentede mig på stationen, og så hyggede vi os da bare dagen efter, når vi begge var veludhvilede.

SEX I DAG?

Vi kom endelig hjem til ham, og jeg gik faktisk i seng med det samme, for jeg var utroligt træt.

Pludseligt vågner jeg, fordi min dyne bliver taget af mig, og en masse hænder er over mig.

Jeg ser 5 store fyre rundt om mig, og jeg bliver hurtigt vildt liderlig, for at have en masser hænder over hele min krop, er da bare så skønt.

Da de havde kontrol over min krop, og givet mig en gagball i munden og bind for øjnene, blev mine underbukser taget af mig, og de opdagede hurtigt, at jeg var møg liderlig.

Jeg fik hurtigt et par joggingbukser, som havde et hul ved min røv, og en trøje på, og det undrede mig faktisk ret meget, for hvorfor skulle jeg have det på.

Inden jeg kunne nå at tænke mere over det, kunne jeg mærke to fingre og noget meget koldt nede ved min røv, og disse fingre kom hurtigt op i mig. De to fingre blev hurtigt til tre, og tre blev til fire, og da de mente at jeg var åben nok, fik jeg en god buttplug op i mig, og jeg følte mig ret så udfyldt i min lille røv.

Da den sad som den skulle, blev jeg bundet med reb på hænder og fødder, og båret ud i en kassevogn.

Da vi begyndte at køre, hørte jeg den ene fyr smide bukserne, og buttplugen blev så taget ud igen.

Kort efter, mærkede jeg en meget stiv pik ved min røv, og inden længe kom den op i mig. Den bankede løs i min lille røv, og jeg kunne bare ikke få nok af denne stive pik, og jeg fik hurtig en orgasme, og det gjorde ham der kneppede mig også. Jeg var så lykkelig.

Da han havde tømt sig helt i mig, mærkede jeg noget i min røv, jeg ikke havde haft der før, men det var sikkert nok bare en DILDO, indtil jeg mærkede vibrationer der bare blev større og større, og som gjorde, at jeg fik masse orgasmer, som jeg forsøgte at skrige ud gennem gagball'en jeg havde i munden.

Kassevognen stoppede pludseligt, og jeg blev ret hurtigt løftet ud af den.

Jeg blev båret i kort tid, og da det var ret koldt for min røv, tænkte jeg at jeg måtte være udenfor et eller andet sted.

Rebene blev løsnet op, og mine arme og ben blev spredt, og jeg blev hurtigt bundet igen, nu til et bord, som jeg ikke kunne komme væk fra.

Joggingbukserne blev trukket ned lige under min røv, og jeg mærkede det ene smæk efter det andet på mine baller. Det var en skøn var følelse, der spredte sig i min krop.

Disse dejlige smæk, blev hurtigt forvandlet til hårdere slag, og jeg fik af vide, at det var straffen for, at jeg ikke kunne holde kæft, når jeg fik en pik eller dildo op i mig.

Jeg nød nu ellers denne straf fuldt ud.

Da de var færdige med at straffe min lille røv, var fyrene hurtige til at tage deres bukser af, og der gik ikke længe, før jeg mærkede 4 pikke omkring min røv. En oppe i mig, og resten kørte op og ned af mine baller.

Der gik længe før der kom en ny pik op i mig, men når der gjorde, blev den større og større, og da sidste mand skulle kneppe mig, var det en meget stor pik, men da jeg var blevet udvidet meget, så havde han ikke besvær med at komme op i mig, men mere besvær med at få det hele ind, og jeg havde aldrig følt mig så meget fyldt ud, som jeg gjorde der.

Da de alle var færdige med at kneppe min røv, og give den nogle flere smæk, blev jeg bundet op, og vendt om, og bundet igen.

Der var en lille overraskelse til mig, fik jeg af vide.

Jeg kunne ikke vente med at finde ud af hvad det var, men det kunne næppe være ligeså godt, som at blive fyldt helt ud af disse fyre.

Bindet blev fjernet fra mine øjne, og derefter så jeg den lækreste pige, jeg nogensinde havde set.

Fin, glatbarberet fisse, nogle bryster der sad perfekt og den dejligste lille røv.

Jeg fløj endnu engang på en lyserød sky.

Hun gik op på bordet, og satte sig langsomt over min pik, som hun hurtigere og hurtigere begyndte at ride. Det var fantastisk at blive reddet, som jeg aldrig var blevet reddet før, men det betød desværre også, at jeg kom ret hurtigt.

Det betød ikke noget for hende, for hun blev ved, og jeg kunne heller ikke undgå, at blive ved med at være liderlig.

Da hun var færdig, blev jeg bundet op, løftet hen i kassevognen, og vi kørte tilbage for det hele begyndte.

Jeg fik nu lov til at sove, og da jeg vågnede, tog vi lige turen én gang til, bare hjemme ved ham.

Det var den bedste weekend nogensinde, men den bedste fisse, og de dejligste pikke oppe i mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.