Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En dag kom jeg på job og kunne se at min kvindelige kollega så lidt trist og presset ud. Vi snakker godt sammen, så jeg spørger hende om hun er ok. Hun siger lidt henkastet, at det er hun såmænd. Jeg fastholder øjenkontakten, og kan se at hun bestemt ikke er ok. ..  jeg foreslår, at vi lige tager en kop kaffe og sætter os udenfor. Den er hun med på, og når vi kommer ud med vores kaffe og har sat os, begynder hun at fortælle, at ham gemalen derhjemme er DUM. Han vil ikke være sammen med hende rent seksuelt, mere end 2 gange om ugen. Og det er SUPER strengt, da hun har lyst hver dag. .. han havde sagt, at hun måtte finde en elsker til resten. ... Hmmmm, tænkte jeg. Skal jeg være en god ven og kollega her og komme med gode råd, eller skal jeg byde mig til og hjælpe med at opfylde hendes behov.

Jeg er lidt frisk i det og siger, at jeg da sagtens kan hjælpe med hendes lille dilemma, hun bliver overrasket og skal lige til at stikke mig en flad, da jeg resolut lægger en hånd imellem hendes ben, og går efter at ramme klitoris ved første kontakt. Jeg lykkes med det og begynder at bearbejde den lidt forsigtigt, men bestemt. Hånden stopper i luften og hun lukker øjnene, sukker dybt og lægger dit hoved på min skulder. Hun prøver at lægge sin hånd på mit lår, men kan ikke koncentrere sig, så hun tager den til sig igen. Hun stønner nu højt og jeg er glad for at vores kaffeplads ikke ligger, så man kan høre eller se noget indefra. Hun spreder benene mere og jeg skubber behændigt hendes små trusser til side, og stikke en finger indenfor. Nu sad hun og smårystede over det hele. Stop lige, sagde hun ... Jeg stoppede og trak hånden til mig. Hun trak vejret dybt og sagde, jeg elsker jo min mand .. jeg var hurtig og sagde, ja og hvis du får en orgasme nu, kan du gå hjem og slappe af og stadigvæk elske ham. Hun kiggede eftertænksomt på mig og førte så min hånd tilbage hvor den lige vare kommet fra. Jeg fortsatte behandlingen lidt og hun begyndte at ryste igen. Åbnede munden og jeg troede at hun ville tage en stor bid af min skulder, men hun bed bare i min skjorte for ikke at skrige højt. Hun kom i en ordentlig orgasme. Jeg lod min finger blive oppe i hende og da hun var sig selv igen, bevægede jeg den forsigtigt igen. Hun trak vejret dybt og sagde, at hvis jeg blev ved, var jeg nødt til at bruge min pik i stedet for min ellers dejlige finger. Og min pik var SÅ klar, så jeg fortsatte lidt imens hun åbnede mine bukser. Uden nogen form for snak eller noget andet hoppede hun op på min pik og red mig, så bænken var lige ved at vælte. Hun kom hurtigt igen og rejste sig og tog i stedet for min pik i munden, og gav mig et blowjob indtil jeg kom. Nu satte hun sig op, grinede og sagde, tak. Hun spurgte om jeg ville gøre det ind imellem, når behovet meldte sig. Det blev et JA fra mig. .. hun smilede rejste sig op. Benene var lidt gele-agtige og hun var nødt til at sætte sig på bordet lige ved siden af mig. Hun havde ikke fået sine trusser ordentligt på plads endnu, så jeg spredte hendes ben og fandt hurtigt hendes klitoris med min tunge. Hun grinede igen, men det blev afløst af nogle dybe suk og støn. Et par minutter efter, så var hun sendt til tælling igen. Åhh, hvor er du dejlig, kom det fra hende. Hun kyssede mig på panden og rejste sig igen. Jeg hjalp til med at få trusser og andet tøj på plads. Jeg fik lukket mine bukser og vi gik ind på kontoret igen. 

Jeg glæder mig til næste gang lysten melder sig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 43 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.