BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg var imellem jobs da vi flyttede ind I den lille andelsbolig lige udenfor byen. Min kæreste arbejdede fuldtid, og kørte rimelig tidligt om morgen så jeg havde meget tid til mig selv I hverdagene. Vi havde naboer til begge side, men vi kendte dem sådan set ikke andet end at hilse på dem over hegnet eller forbigående kommentarer, bortset fra nabokonen til højre. Hende havde jeg snakkede flere gang med da jeg var udenfor for at klippe græs eller hæg. Hun var meget venlig, og vi snakkede godt om alt muligt. Hun havde to børne, og jeg lagde mærke til at de tog bussen til skole ved 8-tiden hver morgen I hverdagene. Jeg havde også lagt mærke til på et tidspunkt at nabokone havde lige pludselig holdt op med at køre ud hver morgen kl.8:30 som hun plejede. Måske var hun stoppet på arbejde, tænkte jeg. Hun var en attraktiv kvinde midt I 40'erne, en brunette med de flotteste brune øjne, og en rigtig kvindekrop med former. Var jeg nu 10 år yngre, ville jeg nok flirte lidt med hende tænkte jeg flere gang. Men tanken var også for farligt, hun boede alt for tæt på mig. Men dejlige fantasier havde jeg masser af, og så er de ikke farlige så længe de bliver oppe I hovedet.

Det var en ganske almindelig onsdag morgen, jeg var tidligt op med min kæreste, og efter hun kørt til arbejde, tog jeg et langt brusebad som jeg plejede hver morgen. Det var en varm sommerdag, og da jeg var færdig i bruseren, børstede jeg tænder, kørte mine fingre igennem mit tykt hår, og smurte deodorant på underarmene. Jeg havde et frisk par stramme hvide underbukser med brede elastik og Levis logo på, som min kæreste havde ofte kommenteret "uha, du ser så lækkert ud I de hvide underbukser". Jeg tog en T-shirt på, og gik tilbage til køkkenet for at sætte frisk kaffe over. Kaffemaskinen var lige blevet færdig med at brygge en halv kande kaffe da der kom en banke på bryggersdøren.

Jeg åbnede døren lidt forsigtigt for at stikke hoved rundt om døren for ikke at vise mig selv I underbukser til posten, eller hvem det nu var på den anden side. Det var nabokonen med de flotte brune øjne. Hun hilste, og spurgte høfligt, og lidt undskyldende, om jeg havde lidt mælk hun kunne lån da hendes bil var til service, og hun havde ikke mulighed for at køre til byen og handle. Jeg sagde selvfølgelig kunne hun det, og inviteret hende ind mens jeg fandt noget hun kun have det i. Jeg undskyldte at jeg ikke havde bukser på, og forklarede at jeg var lige kommet ud fra bruseren. Det skulle jeg ikke udskyde sagde hun med en halv fræk smil. Hun var iklædt et par stramme leggings, og en oversize top som dækket hendes balder men ikke ret meget mere. Jeg kunne dog se hendes flotte former og feminin figur igennem de sorte leggings. Jeg forklarede at jeg havde kun skummet mælk, og at det var fordi jeg prøvede at tabe mig lidt, hvorefter jeg løftede lidt på min t-shirt for at klap let på min lidt for stor mave. Hun grinede, og sagde at det var ikke det eneste da var lidt stor, mens hun kiggede ned på bulen i min underbukser. Jeg var ikke stiv, men hendes tilstedeværelse havde fået min pik til at vokse lidt i mine stramme hvide underbukser. Hendes kommentar tændte mig, og min pik gik rimelig hurtigt fra halv stiv, til meget stiv. Du er lidt tændt kan jeg se, sagde hun. Du dufter også dejligt af sæbe tilføjet hun. Jeg blev lidt genert et kort øjeblik, og vidste ikke hvad jeg skulle sige. Hun gik lige pludselig imod mig mens hun kiggede mig i øjne. Hun stoppede op foran mig, gik ned på knæ og begyndte at røre min pik igennem min underbukser, hun havde fat i den med hele hånden og tog en hård greb om den, og den anden hånd tog fat I mine kugler. Der var et våd plet af presperm synligt igennem stoffet, og jeg var rigtig tændt. Hun trak underbukserne ned langsomt uden at miste fokus på jobbet, og lige pludselig havde hun mit store røde pikhoved i munden. Jeg lukkede øjnene mens jeg nød alt den opmærksomhed omkring min pik. Hun tog den dybere ind i munden, og jeg kunne mærke på et tidspunkt at det strammede lidt ned i hendes hals. Hun kiggede op på mig mens hun fortsat med at betjene min nu stenhård pik. Du skal stoppe før jeg kommer, sagde jeg meget blødt til hende, men hun virkede meget tilfreds med at sutte videre.

Jeg skulle virkelig koncentrere mig for at holde mig selv fra at komme i hendes mund. Jeg tænkte at jeg ville gerne se, og udforske hendes krop, og forføre hende før jeg selv fik en udløsning. Jeg skubbede hende forsigtigt fra mig, tog fat i hendes top, og trak den op over hendes hoved, og kastede den bagved mig på køkkengulvet. Hun havde en flot hvid blonde bh på som jeg straks løsnet bagved, hvorefter hendes flotte bryster kom til fuldt syn. Jeg tog fat I begge brystvorter samtidig mellem mine tommelfingre og fore fingre, og klemte fast men ikke for fast. Hun gispede lidt og hendes brystvorter voksede stiv imellem mine fingre. Hun kiggede op på mig og jeg kunne mærke at hun ville kysse mig. Vi kyssede dybt og intens mens jeg kælede hendes bryster. Det var ekstremt ophidsende.

Jeg hviskede til hende "kom med mig", og jeg tog hendes hånd og førte hende til vores gæsteværelser hvor vi havde en enkeltseng. Hun trak sine leggings af, og så stod hun der med sin flotte hvide blonde trusser på. Jeg førte min fingre ned af krop indtil jeg have 2 fingre mellem hendes ben, og kunne mærke hendes fugtige trusser. Jeg kærtegnede hendes klitoris igennem stoffet, som jeg kunne mærke var lidt hårdt og ophidset. Jeg førte mine fingre forsigtigt ind under hendes trussekant, og ind I hendes nu meget våd fisse. Hun gispede, og stønnede, og overgav sin krop til mig. Jeg bad hende om at sidde ned på sengen, og så fik jeg hende til at ligge på ryggen. Jeg løftede hendes ben I vejret, tog fat i undersiden af hendes låg. Hun var glatbarberet og det var et dejligt syn. Jeg begyndte at slikke blødt på hendes klit og skamlæber. Det smagt saltet og lækkert, hun var så vådt at mit skæg også blev smurt ind i fissesaft. Jeg koncentrerede mig om hendes klit og slikkede lidt hurtigere og intens, hun var nu meget tydeligt ophidset, og hun vriddet, og gispet indtil hun meget højlydt fik sin først orgasme. Hendes krop blev lige pludselig afslappet, og hendes øjne lukket, hun så meget smukt ud liggende på sengen. Jeg lade hende slappe lidt af, og nyde øjeblikket før Jeg kravlede op ved siden af hende på sengen så jeg havde min pik tæt på hendes hoved, og så kunne jeg samtidig nå hendes våde fisse med min højre hånd. Hun vendte hoved lidt og tog min stor stiv pik I munden, og suttede meget langsomt til at starte med, og så øget hende tempoet, klemt lidt hårdere omkring min pik, og samtidig masseret den med hendes tunge. Hun var sørme god til det. Jeg kærtegnede hendes dejlige store bryster, og langsomt førte min hånd ned over maven, og mellem hendes ben. Med mine to mellem fingre inde hendes våd fisse pressede jeg min håndflade imod hendes klitoris og skamlæber. Jeg tog hårdt fat og pressede min fingre op mod hendes mave mens jeg bevægede min fingre frem og tilbage inde I hende. Hun var så ophidset, hendes krop spændt som en stram elastik, og hun kunne ikke koncentrere sig mere om at sutte min pik. Hun vriddet og stønnede samtidig, og lige pludselig fik hun en kæmpe sprøjteorgasme. Hun var lige så overrasket som mig da saften sprøjtede ud af hendes fisse rundt om mine fingre. Det efterlod et stort våd plet på sengen. Hun kiggede på mig, og jeg kunne se at hun tænkte "hvad sket der lige der?". Det så ikke ud til det var noget hun havde oplevet før. Hvilket var endnu mere ophidsende for mig.

Vi trængte begge to til at ligge på sengen hvor vi lå i ske, og snakkede lidt. Hvor har du lært det? Sagde hun. Jeg fortalte hende historien om et swinger klub besøg for nogle år siden, hvor jeg havde oplevet det for første gang. Hun var meget nysgerrig omkring det. Det var så dejligt at bare ligge og snakke, og grine, og holde fast om hinanden. Efter cirka et kvarter hviskede hun til mig "du skal ikke snydes for en orgasme, knep mig!". Jeg rejste mig på knæ, vendte hende på siden, skubbede hendes øverst ben frem, og samtidig sad jeg mig over hendes nederst ben så hendes våde fisse kom til syn. Hun var så våd at min stor stiv pik kunne glide nemt ind I hende, jeg startede lidt langsomt, og ikke for dybt, ind og ud med jævn langsomme bevægelser. Hun var meget afslappet, og nød det kunne jeg tydelig mærk. Jeg øget tempoet, og presset min pik dybere og dybere ind I hende. Hun stønnede og gispede. Jeg kneppede hende hårdt og holdt fast I hendes ene ankel. Jeg kunne mærke at jeg var tæt på orgasme, men jeg prøvet at holde tilbage så læng som muligt. Knep mig, knep mig råbte hun, og så kunne jeg ikke holde tilbage længere. Med spændte krop, og lukket øjne, pumpede jeg hende fuld med den ene ladning efter den anden af varm sperm. Hun kneb fast om min pik med hver stødende bevægelse jeg lavede, indtil jeg faldt afslappet sammen hen over hende. Det var så intens! Vi lå igen ved siden af hinanden, kyssede, og kælede ved hinanden, og faldt næsten I søvn.

Vi havde hygget os I næsten to timer da vi gik imod køkkenet, vi samlet vores tøj op på vej, sad ved spisebordet I køkkenet og tog en kop kaffe hver, før hun kyssede mig farvel. Vores hemmelighed sagde hun, da hun pustet et kys til mig, og smilede, på vej ud ad døren.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 69 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.