Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det hele startede som en tilfældighed som det oftest gør. Men det udviklede sig stille og roligt til en flirt som senere endte i en tur over Storebælt. Vi mødte hinanden på min arbejdsplads. Han startede en dag som vikar, vi havde godt nok fået at vide at der skulle starte en flik fyr som vikar. Men at han var så flink og rar var det ikke nogen der havde regnet med. I hvert fald ikke mig. Vi hilste pænt på hinanden, han hed John. Og jeg gik i gang med mit arbejde og han med sit. Allerede fra første dag sendte vi hinanden stjålne blikke. Men jeg havde det egentligt bare sjovt og det tror jeg egentlig også han havde. For fandt hurtigt ud af at han var gift og havde børn. Jeg levede også i et dejligt forhold med den sødeste mand så jeg skulle ikke have noget klinket. Vi havde det hyggelig på arbejdspladsen. Han kørte mig hjem et par gange, Jeg inviterede ham med inden for, men han skulle hjem til konen. Måske godt det samme.

Som arbejdsdagene gik, blev vores måde over for hinanden blev mere og mere pjattede. Der begyndte der også at gå rygter om os. Vi var lidt sjofle ind imellem. Der var da også et par gange hvor hans ord gjorde mig lidt våd i trusserne. Så jeg lige måtte ud på toilettet og lege med min lydløse vibrator. Det ene sjofle ord tog det andet. Og dagene gik. Pludselig en dag skulle han stoppe på arbejdet. Det kom som et kodylt slag i ansigtet, selv om at jeg godt vidste han skulle stoppe den dag blev det en af mine værste arbejdsdage i mit liv. Jeg klarede mig dog igennem arbejdsdagen og til fyraften kom han og sagde farvel, gav mig et kram, diskret stak han mig sit nummer og så gik han..
Der gik noget tid hvor vi ikke så noget til hinanden, men vi opretholdt kontakten pr sms. Vores beskeder blev mere og mere vovede og sjofle. En dag spurgte jeg ham direkte om hvad hans mest perverse tanke i øjeblikket?????. Han svarede kunne da godt tænke mig at få den suttet af mens jeg kørte over Storebælt Hvad med dine spurgte han. Jeg blev sådan lidt befippet, men et eller måtte jeg svare. Så jeg skrev til bage: Sommer ude ved vandet, håndjern, op af et træ. Det var det sidste jeg hørte fra ham i rigtigt lang tid. Jeg skrev stadig til ham men han svarede ikke tilbage på mine beskeder. Jeg blev mere og mere modløs. Gik i vinter hi.

SEX I DAG?

Men en dag var det pludselig sommer. Han stod uden for min dør. Han spurgte om jeg ville med ud at køre. Hvorhen, spurgte jeg. ud i det blå, svarede han. Inden jeg havde nået at tænke mig om så havde jeg svaret ja, og et sekund efter sad jeg i hans bil. Vi kørte lidt rundt på må og få. Vi sagde ikke så meget til hinanden. Jeg var totalt om tumlet og for chokeret til at fatte hvad der skete. Jeg blev mere og rød i hovedet. Viste ikke hvor jeg skulle se hen. Tænkte samtidigt hvad helvede laver jeg her i en næsten fremmede mands bil? Han spurgte om der var nogen steder jeg gerne ville hen. København svarede jeg uden at tænke mig om. (Jeg havde ikke lige tænkt over for at komme til København skulle vi jo krydse Storebælt). Fint svarede han, jeg skal alligevel over med nogle varer til et firma så det kan jeg lige så godt gøre i dag.

Da vi kom til billetlugen ved Storebælt blev jeg ret våd i de trusser, jeg havde glemt at få på da John stod uden for min dør for. Blev mere og mere nervøs. Mit hjerte hamrede sindssygt, og mine kinder var gloende hede. John kiggede på mig og spurgte om der var noget galt. Næ svarede jeg spagt. Med et vidste jeg at der ikke var andet at gøre. Jeg lagde min hånd i hans skød. Kunne mærke en bule i hans bukser. Da vi kom op på broen lynede jeg hans bukser ned. Der hoppede noget af den største pik frem som jeg nogen sinde havde set. og så var den glatbarberet Der dryppede sperm fra den. Jeg slikkede forsigtigt sperm- dråberne af, smagte på hans saft og nød den. Jeg hørte ham
stønnende hviske: sut mig, sut mig skat. Jeg førte mine skælvende læber ned over hans stive pik. Kunne mærke Den vokse sig større og større i min mund. Jeg lod langsomt min tunge glide rundt om hans pik. Mærkede at det rykkede i den. Jeg tog godt fat om roden på hans pik og kørte op og ned samtidig med at mine tunge kælede for hans pikhoved. Jeg var ved at sprænges af liderlighed, tanken om at alle på Storebælt kunne se hvad vi lavede fik min fisse til at løbe over, fik en ustyrlig trang til at mærke min ynglings DILDO. Men kunne ikke gøre andet end at sutte og sutte. Pludselig slingrede bilen, og jeg mærkede hans hånd på min nakke. Han kom med et brøl, jeg var ved at blive kvalt i liderlighed, pik og sperm. Kunne mærke spermen brede sig inde i munden på mig. Det var som den dejligste honning: varm, tyk og flydende. Jeg sank og sank til der ikke var mere i hans pik. Jeg satte mig op i sædet igen. Han smilede til mig og sagde: tak.

Vi kørte videre mod København som intet var hændt. Jeg blev døsig og til sidst faldt jeg i søvn.. Jeg vågnede ved en snurrende lyd. Åbnede øjnene det var næsten mørkt. Kunne ikke huske hvor jeg var henne, ville rejse mig op, men kunne ikke. For da jeg forsøgte at bevæge mig, mærkede jeg noget stramme mod mine håndled. Jeg blev bange, begyndte at skrige men mærkede en hånd på min mund. Så hørte jeg Johns beroligende stemme: Rolig skat det er bare mig. Luk øjnene igen, og nyd det. Med et var jeg våd et vis sted samtidig med at jeg var lidt urolig ved situationen. Jeg var sammen med en fremmed mand og han havde lagt mig i håndjern mens jeg sov. Men var godt klar over at jeg ikke kunne gøre så meget end at adlyde. Det var jo egentlig også hvad jeg så ofte havde drømt om. Håndjern og så videre.. Jeg lukkede øjnene og forsøgte at slappe af. Han bandt et klæde for mine øjne så jeg ingenting kunne se. Mærkede noget koldt mod min i forvejen våde fisse. Der lød igen en svag brummen og jeg mærkede de skønneste vibrationer mod min fisse, samtidig med at jeg mærkede nogle fingre klemme hårdt om mine stive brystvorter. Jeg skreg af smerte og vellyst og min krop skælvede. Jeg var klar til at komme men pludselig fjernede John vibratoren. Jeg klynkede og bad ham fortsætte. Han grinede bare hånligt og lod mig ligge lidt. Jeg kunne høre ham men ikke mærke ham. Jeg tryglede og bad ham igen fortsætte. Hans eneste kommentar var hold din kæft og åben munden så skal du blive smurt igen.. Jeg åbnede villigt munden og jeg slugte hans sperm for anden gang den dag. Inden jeg var færdig med at synke hans dejlige honning, mærkede jeg igen noget vibrere ved mit underliv. Jeg sukkede af fryd og det bølgede i min krop. Da jeg var på bristepunktet mærkede jeg en dildo blive stukket langt op i min brændende fisse. Jeg vred mig rundt på sædet, fornemmede at stjernerne var kommet ned til jorden. Til sidst ænsede jeg intet, mærkede bare at min krop trak sig sammen i en sidste krampe trækning og jeg kom. John løsnede håndjernene og fjernede klædet fra mine øjne. Vi kiggede længe på hinanden men ingen af os sagde noget. For det der skulle siges var blevet sagt på vores tur over Storebælt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.