Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Forsigtigt lukkede Lisa døren efter sig, hun listede ind igennem gangen, ind i stuen.

Dann som sad med ryggen til i sofaen og så fodbold, vendte sig om og sagde, "du behøver ikke liste, han er ikke mødt ind endnu."

SEX I DAG?

Det er nu 6 måneder siden at Lisa og Dann flyttede ind i deres nye lejlighed, Lisa som lige var blevet 18år var lykkelig for at flytte sammen med sin 2år ældre kæreste, og i store træk, var alt da også fryd og lyksalighed.

Men der var et minde problem, Dann havde endnu ikke noget arbejde, og derfor havde de ikke kunne betale for huslejen, de sidste 2 måneder.

Hans, den gamle bagermester, som de boede til leje hos, ja de boede rent faktisk oven på selve bageriet, rendte dem ikke på døren, for at få sine penge, men Lisa havde godt forstået "en halv kvædet vise", da hun gik op af bagtrappen den anden morgen, trappen som løber op, lige uden for vinduet til bageriet.

Hans havde stukket hovedet ud, og spurgt om Dann var hjemme, eller om han havde fået arbejde.

Lisa havde diplomatisk undveget spørgsmålet, og havde spurgt til, om ikke snart det var på tide, at Hans fik ansat en husholderske.

Og så var den samtale ikke rigtig længere, for Hans var ungkarl, med alt hvad det indebar.

Hans, var en stor ældre mand, omkring de 55år men stadig i fuld vigør, han var bagermester, og havde kroppen og overarmene som forventes, af en mand i den stilling.

Stor, kraftig, muskuløs, bred skuldret og lidt af et rodehoved, men 2 ting kunne Hans, bage og lave penge.

Dann, hendes dejlige kæreste, var nok lidt af hans modsætning tænkte Lisa, med sine 180cm 75kg og sin slanke kropsbygning, var Dann ikke ligefrem standart typen til et rugbyhold.

Men han havde så andre fordele, hans tøj var altid nydeligt, han så godt ud i et jakkesæt, kunne tale godt for sig, og med sine fine pianist fingre, kunne han sagtens have været noget inden for musikken, hvis han havde haft energien til det... Dann var doven.!! – og han ejede ingen økonomisk sans overhoved.

Hvor Hans hår var kruset, let filtret og kraftigt, (selv det på brystkassen, havde Lisa lagt mærke til en sommer morgen...) - Var Dann´s tyndt og altid, så det nyvasket og vådt ud, med alt det voks, tilbage redt og i grunden, ret kedeligt og sparsomt.

Lisa selv var ingen stor skønhed, det viste hun godt, men på en skala fra 1 til 10 kunne hun da nok trække en god 6ér... 7.. muligvis med pil op, på en god dag.

Lisa gik ind i soveværelset, smed sin jakke fra sig på sengen, og sin skoletaske, endelig weekend...

Hun havde kun gået på den dumme skole i 4 måneder, for at læse lidt ekstra, så hun kunne prøve at søge en elevstilling som ejendomsmægler, og allerede nu var det begyndt at give hende problemer.

Lisas hud linede desværre en rynket appelsin i ansigt og på skuldre, hun led af sol-allegi og blev desværre hurtigt rødmosset i solskin, som sammen med hendes lange røde hår, fik hende til at line en kogt kreps.

Men hvad Lisa manglede i umiddelbart udsende og skønhed, kompenserede hun til fulde for, med sin figur.

Lisa havde den pyramide krop på spids, som så mange andre piger kæmpede hårdt i motions centeret for at få, slanke skuldre, fyldig barm, smal talje og en lille fast mås, som kunne dreje hoveder af led, mange selv voksne fyre.

Og det var netop denne figur, som gav hende problemer i skolen, Lisa var en enspænder, hun var stålfast og viljestærk, hun lod sig ikke tryne, eller gå på af mobning, hun satte sig et mål, og nåede det også med tiden.

Så selv om fyrrene kaldte hende frigid, kedelig, eller værre, fordi hun ikke gav dem den opmærksomhed, DE mente, de fortjente, så stødte det hende stadig inderst inde, og heri lå Lisas problem.

Hjemme, var Dann sød, men han gav ikke hende den opmærksomhed HUN mente, hun fortjente, i sine tanker, sammenlinede hun ham med en neandertaler, som havde slået et dyr i jorden, trukket det hjem, og nu bare lå og fede den, og nød sin belønning.

Hun ville gerne "fanges" ... men hun ville også gerne at han, holdt sig i form til at "fange" hende .. igen,

Ikke bare hvilede på laugerbergsbladene,

Hun begyndte at smide tøjet, og skulle netop til at åbne BHén da det bankede på døren.

Lukker du lige op? Råbte Dann inden fra stuen.

Selvfølgelig gør jeg da det, tænkte Lisa, og så ned af sig selv, jeg har for pokker kun Bh og trusser på, men selvfølgelig lukke jeg da bare op.

Hun fangede sin morgenkåbe og slog den om sig, mens hun gik ud mod døren, det bankede igen, og hun hævede stemmen, "Ja ja jeg kommer jo..." Så åbnede hun døren.

Hans´s ansigt var ved at flække som en gamle træsko af indestængt latter, da han med hastige åndedrag, og sammenbidte tænder, fik gryntet: "Nå ja man kan jo håbe... men så havde du nok ikke stået her."

Hun smilede, da hun forstod sin lille talefejl, og inviterede han ind.

Hans sad ved køkkenbordets ene side, mens de 2 andre pakkede sig på den anden, og afventede "dommen".

Men Hans smilede, det kunne ikke være gode tegn.

Hans var typen som kaldte en spade for en spade, og sagde tingene, som han ville sige dem.

Derfor blev der heller ikke lagt fingre imellem, da han takkede for den kop kaffe som Lisa serverede, og derefter gik lige til sagen.

"I skyder husleje, jeg har faktisk ret til at bede jer smutte, uden at give jer lov til at tage noget med herfra, men det er nu ikke min stil, så jeg har et forslag:

I kan få lov at bo gratis, HVIS...

Dann hjælper mig 4timer fra 2 til 6 i bageriet, hver lørdag morgen.

Og

Lisa, det var dit eget forslag, du kan gøre rent i privaten 4timer hver anden Onsdag eftermiddag fra 16 til 20."

Lisa og Dann sad begge med åben mund og gloede på Hans, mente han det seriøst?

"I kan jo også bare betale husleje som andre mennesker.." smilede Hans.

Dann, tog en beslutning, fint nok.. vi prøver din aftale.

"Godt" svarede Hans og rejste sig, så smutter jeg igen, så I kan "komme videre" ... vi ses i nat.

Han lukkede selv døren efter sig, da han gik, og Lisa og Dann sad bare og så på hinanden.

Lisa blev den første der afbrød stilheden, "Du kan da ikke bage!" ...

Nææ svarede Dann men jeg er god til at ælte, han greb Lisa om brysterne, og æltede dem blidt, mens hans fingre strejfede hendes vorter, hun åndede tungt, i rappe stød, mens bølgerne af lyst, gled gennem hendes krop, hans hænder fejede hurtigt morgenkåben til side, så han fik fri adgang.

Hendes ben, begyndte at glide fra hinanden, mens han nappede i hendes øreflip, nappede hende på siden af halsen, og igen og igen slog hans tomlefinger smut over de voksende brystvorter.

Stop, viskede hun, ikke her... lad os gå ind i seng.

Han holdt om hendes bryster, nev let i vorterne, og træk hende op at stå, træk i dem, mens han bakkede foran hende ind i soveværelset.

Han skubbede hende op af væggen, hold hendes arme over hendes hoved op af væggen med den ene hånd, mens han med den anden skubbede hendes trusser ned.

Snart gled de ned, og hun spredte let benene, så han kunne komme til at gnide hendes mis.

Hun var våd, og Dann, som ikke var så god til alt det der med forspil O.S.V. vendte hende rundt, skubbede hende ind over sengen, og fulgte efter, mens han smed sine shorts og hans dirrende pik, fandt plads i hendes underliv.

Lisa nød det, lige så længe det varede, hvilket desværre for hende, ikke var ret lang tid.

Snart stønnede Dann, og faldt sammen over hende som en slatten vaskeklud.

Endnu engang, måtte Lisa glide ud under ham, og gå i bad, og klare resten selv, hun var ved at blive en kende frustreret.

Hun smed tøjet, og tændte for vandet, hentede et håndklæde i soveværelset, og smilede til den sovende Dann, det kom ikke bag på hende.

Under vandets varme stråler, og med hjælp fra en god fantasi, fik hun endelig sin orgasme, mens hendes tanker fløj omkring velhængte mænd, hun havde set på nettet, og lyster om at blive gennembollet, og hun kom til at grine, ved tanken om at Dann, jo rent faktisk senere, skulle ned i bageriet og lave "boller".

Dann´s ur ringende, da han skulle op, det var stadig mørkt udenfor, han skubbede dynen af, smuttede ud af sengen, og vaskede sig.

Da han var på vej ud af døren, lagde han mærke til at Lisa havde smidt dynen af sig, og nu lå nøgen på sengen.

Han overvejede at "springe på hende", men fik set på klokken, der var desværre ikke tid.

Så han pakkede hende under dynen og gik ud af døren.

Bageriet var fuldt oplyst da han jokkede gabende ind gennem døren, lige i armene på Hans, som i sin sædvanlige afslappede facon, rendte rundt med skjorteærmerne rullet helt op, skjorten stod åben til ned midt på hans mave, og musikken fra den lille radio over på hylden, spillede nogle sange han kunne skråle med på, på trods af at han ikke havde en tone i livet.

"Godmorgen" sagde Hans mens han dansede forbi Dann, med en pose mel over skulderen og en pose sukker i hånden.

Smilyér og hygiegne regler havde aldrig slået igennem i det lille lokale bageri, som Hans ejede, uniformer var kun for de unge piger bag disken, og skulle de endelig have sådan noget pjat på, måtte de jo gerne se "fristende" ud.. var Hans´s holdning.

Så han stillede ikke krav til "dresscode", med mindre det netop drejede sig om de unge pige bag disken, og deres uniform, ville sagtens kunne måle sig med de "uniformer" som stuepigerne havde på, i de kulørte blade, Hans havde liggende under sin seng i privaten.

.. Så derfor havde han også kun en skraldlatter til overs, da Dann spurgte efter et forklæde,

"Du kan sku smide t-shirten og abejde topløs, hvis du er bange for lidt mel på tøjet knægt, det er sku mig det samme.."

Få sex i dag

Det ville Dann dog ikke, men efter at han var blevet sat ind i sit arbejde med at blande dej, og senere da han skulle til at lave rugbrød, blev det alligevel så varmt at han smed t-shirten.

Kl. var omkring 4, da det bankede på døren og Lisa kikkede ind, "Hej, jeg vågnede og ville lige kikke ned, se hvad du blev sat til." smilede hun.

Hans gik og sang og råbte, "kom du bare ind", så hun trådte ind, stadig i sin morgenkåbe og sutsko.

Hun stillede sig op af bordet overfor Dann og så på mens han blandede sin nye dej, han skulle til at bage boller.

Dejen hældte han ud på bordet, delte i mindre klumper og begyndte at ælte dem i hånden.

Hans kom over og kikkede på Dann´s mildest talt ynkelige forsøg på at ælte boller,

Dann tog en klump dej op i hånden og æltede den, rundt og rundt mellem begge hænder.

Hans himlede med øjnene, "for pokker knægt, de skal æltes som ung pige bryster, sku da ikke som en snebold."

Så viste han Dann, hvordan han skulle forme en blød rund kugle, holde om den som et bryst og køre rundt i cirkler, "Sådan"... - "Og hvis du ikke kan huske størrelsen og formen, kan du jo bare kikke på Lisa."

Hans trådte rundt om bordet, og hurtigere end hverken Dann eller Lisa selv nåede at reagerer, tog han Lisa om hofterne, løftede hende op og sidde på bordet bag ved hende, og krængede hendes morgenkåbe til side.

"Nå ja.. måske skal du forestille dig dem, når hun har Bh på.. Så store der, skal de altså ikke være." kom det lidt forfjamsket fra Hans, mens han langsomt bakkede væk fra Lisa, tilbage mod sit eget bagværk i den anden ende af bageriet.

Dann stirrede på hende, underkæben kom først op igen, da han med hæs stemme fik kvækket, "du kunne da have taget trusser på, før du kom herned..."

Lisa var fuldstændig mundlam, aldrig havde nogle mand, løftet rundt på hende, som var hun bare et lille fnug, eller for den sags skyld, bare GÅET SIN VEJ...

Hun hørte Dann´s bemærkning, men det virkede bare som baggrunds støj i hendes hoved.

Hun kikkede på ham, mens hun prøvede at samle sine tanker, og badekåbe.. "hva, ja jo ... men ... jeg havde jo faktisk tænkt mig at tirre dig lidt, med at sidde her og vise dig, hvad du kunne glæde dig til at komme hjem til..."

"Kom nu videre knægt" råbte Hans, og Dann fik samlet sig om at forme boller igen, men det blev snart klart for Lisa, at det her var heller ikke noget, Dann var god til, så hun besluttede at følge Hans´s råd, og krængede badekåbens skuldre ned, så hun sad med bar overkrop.

Dann tabte næsten underkæben, over Lisas frækhed, hun rakte frem, dyppede hænderne i melet og begyndte at "ælte" sine egne "boller", mens hun lagde hovedet let på skrå, smilede kælent, og hviskede:

"Tror du, du kender størrelsen, eller skal du måle efter?"

Dann grinede, jeg tror godt jeg kan huske dem, og formede løs.

Hendes ben skilte sig let, og Dann havde fri udsigt lige op mellem dem, Lisa lagde hovedet tilbage og begyndte let at stønne, hun førte den ene hånd ned og..

Hånden stod stille i luften lige uden for rækkevidde af hendes skød, mens hun smilede frækt til Dann, "Der er vist rigeligt af "dig" der.. så der er ingen grund til at komme mere mel i "Kagen".. "

Hun tørrede hånden af i morgenkåben, inden hende hånd igen fandt vej ned mellem hendes lår, og langsomt gled opad.... Opad.. et svagt "Åhh" undslap hende, da hånden nåede helt op, og hun begyndte at sidde og lege med sig selv, lige for øjnene af ham.

Lisa lænede sig tilbage mod væggen, hendes øjne sitrede, og hende hånd arbejde hurtigere og hurtigere, både den mellem hendes ben, og den som krammede hendes bryst.

Dann var stoppet helt op, han stod bare og stirrede på hende, ingen af dem havde hørt at Hans havde nærmet sig, han stod også og så på Lisas show.

Det var først da han pludselig sagde: "Tjaaa.. vi har ingen dildoer hernede, men kan det her bruges?" og rakte et flutes frem, at Lisa blev klar over at de havde tilskuer, og Dann udbrød, "Øh hva?... hvar be har? Hvor længe.. ? jeg mener..."

Men Lisa var i liderlighedens magt, og ærligt pirrede det hende blot mere, at vide at Hans stod og så på, så hun grab ud, tog imod flutesét og snart efter var det lune, nybagte flutes på vej op mellem hendes ben.

Hans var hurtigere end Dann, han trådte omkring bordet, træk i Lisa så hendes røv kom ud til kanten af bordet, spredte hendes ben, og tog fluteset fra hende, langsomt førte han det op i hende, cm efter m gled det ud og ind, heldigvis var det med sprød skorpe, så det ikke smuldrede så meget.

Hans vendte sig mod Dann, "du kan gå med hende her, når du er færdig med de der boller, indtil da, kan du se på at jeg boller hende, lige her foran dig."

Lisa gled sidelæns ned, og lagde sig på bordet, spredte sine ben, og Hans begyndte at kneppe hende med fluteset, hurtigere og hurtigere, mens hun stønnede højere og højere.

Hans´s hænder gled op af hendes inderlår, op over hendes mave, og lagde sig til rette om hendes ene bryst, mens han smilede, Lisa ænsede ikke præcis hvad der skete, hun var så tæt på sin orgasme, hendes øjne sitrede, hendes skød var i flammer, og hendes hjerne var fuldstændig ligeglad, hvem eller hvad, bare hun fik sin orgasme.

Men det var ikke Hans´s første "Rodeo", han forstod at holde hende på pinebænken, holde orgasmen lige i nærheden, mens Dann arbejdede på højtryk for at blive færdig med sine boller.

Først da Dann var i gang med de sidste 2 boller, lod Hans hende få sin orgasme, efter at hun havde tigget om den i en ½ time, havde klynket og vredet sig, havde tigget, bedt og skreget efter den.

Da hun endelig kom, gennemrystede hendes krop af orgasmen, hendes krop spændte som en flitsbue, og hun flåede i alt som var inden for rækkevidde, og det var tilfældigvis Hans´s forklæde.

Hans glædede sig over, at han stod med ryggen til Dann, for inden han havde rakt Lisa fluteset, havde han stået i baggrunden og leget med sin pik, til Lisas show, den stod stadig, ud af bukserne.

Hans skyndte sig at få den pakket væk, mens Lisa faldt ned igen, stål bordet var sejlene vådt af Lisas safter, da Hans løftede hende ned, og satte hende på vaklende ben.

Hun skyndte sig at trække morgenkåben om sig, og listede ud af døren uden at se på nogle af dem, mens Dann fik bakset sig færdig, og løb efter hende.

De 2 unge mennesker skyndte sig op og forsatte, inde de faldt i søvn i hinandens arme.

Hans forsatte sine gøremål, bagte resten af morgenen, snart var der ingen beviser efter Lisas safter tilbage, på det bord, hvor Hans bagte sine brød, og rygterne fortæller at der netop denne dag, blev solgt ekstra mange franskbrød i bageriet.

De skulle eftersigende have haft en særlig smag, og havde vækket "lyster" i mange i den lokale by.

Forsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.