Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde gennem længere tid skrevet frækt med en lækker kvinde jeg har kendt gennem mange år. Flere år var vi kolleger samme sted, og har holdt kontakten selvom vi ikke arbejder sammen længere. Kontakten er heldigvis også blevet til et par frække møder af og til. Desværre har vi begge haft nogle liv med børn og familie – hver for sig – så vores fælles fristed har primært omhandlet sex og frække fantasier.

Kvinden hedder Stina, og er i starten af 40´erne, blondine, flotte store bryster med en altid glatbarberet fisse og kun en lille fræk hårstribe. Hun er på alle måder bare en skøn kvinde. Til daglig er hun faktisk meget genert, men vi har fundet et fælles frækt univers hvor hun har lært at give slip for både tanker og fantasier, og har endnu ikke sagt nej til nogen af de udfordringer jeg har sendt til hendes indbakke. Heller ikke den jeg nu vil beskrive.

SEX I DAG?

Jeg havde gennem længere tid læst mange historier om par der har sex i det fri. På stranden, i skoven eller på rastepladser. Alle steder har jeg leget med tanken om at nyde min frække kvinde, og var særligt tændt på tanken om en anden mand der ser mig kneppe hende, og evt. også deltager. Jeg havde gennem længere tid luftet tanken for hende, og fra at være lettere afvisende, fik jeg hende med på at prøve det af en dag – hvis muligheden opstod.

Vi aftalte at mødes en formiddag på Risby en sommerdag. Vi havde skrevet lidt frem og tilbage, og aftalt hun skulle komme uden undertøj, i en hvid gennemsigtig kjole og en lang jakke. Jeg ville medbringe reb, stav og bind. Da hun er meget genert, havde vi aftalt, at såfremt der kom en anden mand, ville jeg give hende bind for øjnene, så hun kun skulle nyde og tage imod, men ikke være nervøs eller genert.

Vi kom begge som aftalt, og parkerede på den runde parkeringsplads. Der var en enkelt anden bil som var forladt, men ikke nogen at se.

Så snart vi gik på stien mellem de små skove ville jeg mærke hende! Trak hendes kjole op og mærkede de dejlige baller uden trusser. Kyssede hende inderligt med tungen, og havde vildt lyst til hende! Pludselig stod der en mand lidt derfra og kiggede, men han holdte sig i god afstand. Stinas generthed kom straks til udtryk, og hun spurgte om vi ikke skulle gå ind i skoven, hvor der ikke var nogen. Vi gik lidt længere, og trak ind i skoven et sted hvor der var ugenert ud af til, og godt dækket til at blade og træer, men inde hvor vi stod var der frit udsyn. Lidt som et vindue der er dækket, så man kun kan se igennem den ene vej.

Det var vildt frækt og tændte os begge at stå der. Stina var stadig noget nervøs for om der var nogen der fulgte efter os, men der var ikke nogen at se.

Lysterne var enorme, og jeg tænkte at hvis jeg skulle have hende til at slappe lidt af og nyde øjeblikket, måtte hun få bind for øjnene. Som sagt så gjort. Hurtigt fik hun bind for øjnene og faldt lidt til ro...indtil vi hørte en gren der knækkede tæt på. Hun frøs helt og spurgte om jeg kunne se nogen. Jeg svarede at der stod en fyr 4-5 meter fra os, men at han ikke ville komme tættere på medmindre jeg gav lov. Jeg blev totalt tændt på det der – måske – endelig var ved at ske, det som jeg havde drømt om så længe. Stina kunne ikke se noget, så jeg tog hendes jakke af...trak kjolen af hende, så hun nu stod fuldstændig nøgen i skoven, og begyndte at lade mine hænder kæle hendes dejlige bryster. Jeg vendte hende med front mod fyren der nu havde trukket sine bukser ned, og legede med sin pik. Noget som kun jeg kunne se. Jeg ville gerne pirre både ham og hende, og nyde det fantastiske syn.

Jeg signalerede til fyren at han skulle blive stående, hvilket han nikkede til.

Så tog jeg mit reb frem og bandt Stinas hænder på ryggen, og derefter bandt hende fast til et træ. Sikket syn!! Pokkers jeg ikke fik taget nogen billeder.

Hun kunne nu kun modtage den nydelse jeg ville give hende.

Jeg kyssede hende med tungen, vildt og inderligt og lod tungen løbe ned af hendes hals, ned til hendes bryster som jeg slikkede dejligt våde. Slikkede hendes vorter stive – og stillede hende så fyren kunne se det hele. Jeg lod min tunge finde hendes våde fisse, og nød at suge og slikke de dejlige fissesafter. Stina havde vist helt glemt tid og sted, og begyndte at stønne højere og højere. Fuck hvor var jeg tændt!

Efter at have smagt hendes fisse skulle hun selv have lov at smage de dejlige safter, så jeg kyssede hende igen, og hun modtog villigt.

Nu skulle hun mærke mere.

Jeg begyndte – først blidt – at smække hendes bryster, så der kom lidt lyd når jeg slog. Det tændte hende endnu mere. Hun stønnede højere og højere i takt med jeg klaskede hendes bryster med flad hånd. De blev lidt røde, og mellem slagene slikkede jeg og kælede dem. Jeg løsnede rebet lidt, og bøjede hende forover, med front mod fyren der spillede pik. Han skulle jo have lov at se hvad der skete, når han nu opførte sig med god pli. Så stod hun med røven mod mig, brysterne hængende frit og hænderne bundet på ryggen.

Jeg førte først min pik lidt op i hendes kusse, men havde lyst til at trække det lidt mere, så jeg tog den medbragte stav og førte op i hendes kusse i stedet. Hun fik den helt op i sin meget våde og villige kusse. Jeg nød at høre hendes små skrig. Hun sagde hun ville mærke min pik oppe i sig, og hun ville smage den først.

Mens hun stod bundet til træet satte hun sig på hug, så hun kunne smage min stive pik. Fuck den var klar. Jeg holdte hendes hoved fast mens jeg kneppede hendes mund. Stina tog villigt imod. Synet var vildt. Her stod jeg og kneppede en skøn nøgen kvinde i skoven, mens en fræk fyr så det hele. Jeg sagde hun skulle slikke og tømme mig, hvilket hun før har gjort så godt. Og nu skulle gøre igen!

Jeg gav tegn til fyren om at han nu godt måtte komme tættere og se hvad der skete. Han kom helt tæt og fik lov at kæle for Stinas bryster og slikke dem...mens han spillede sin pik. Frækt at se en helt fremmed mand slikke og kæle hendes bryster.

Stina frøs et kort øjeblik og genertheden kom op i hende, men jeg beroligede hende, og sagde der ikke ville ske noget uden min tilladelse. Det gav hende lidt ro, og hun slikkede videre på min pik.

Nu var jeg klar til at sprøjte. Fyren så på tømte jeg alt min sperm i Stinas mund, og hun slugte hver en dråbe og slikkede mig helt ren bagefter. Der var temmelig meget gemt sperm, så lidt af en opgave at sluge så meget.

Jeg satte mig på hug ved Stina, og sagde til fyren han godt måtte sprøjte udover hendes bryster. Han spillede ivrigt sin pik, og inden længe sprøjtede han sin sperm udover hende. Skønt syn! De dejlige bryster dækket med en masse sperm. Jeg hviskede hvor fræk og lækker Stina var, mens jeg med mine fingre spillede og legede med hendes kusse. Stina sad med spredte ben og tog imod. Inden længe måtte hun også overgive sig, og kom i den skønneste orgasme mens hun skreg sin liderlighed ud i skoven.

Fyren havde hurtigt efter sin udløsning, takket pænt for deltagelsen, og var gået.

Nu stod vi svedige tilbage med en helt ny – og fræk – oplevelse.

Vi tog begge tøjet på og gik hånd i hånd tilbage til vores biler og prøvede at vende tilbage til virkeligheden med et smil på læben.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.