Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Endnu en historie fra det virkelige liv.

Jeg var 19 år gammel. Jeg arbejdede som bartender og garderobepige på et større diskotek, og elskede arbejdet. Hver gang jeg var på vagt, mødte jeg massevis af spændende mennesker. Naturligvis var der også mange fyre der flirtede. Jeg flirtede også - det var en del af jobbet, uden jeg mente noget særligt med det. Én person fik dog altid ægte flirt, nemlig en af mine kolleger. Han var i slutningen af 20'erne, høj, muskuløs uden at være pumpet, og generelt bare enormt attraktiv. Han tiltrak mig i voldsom grad fysisk, og han havde bare en aura af sex omkring sig altid. Jeg selv var 170 cm høj, slank med former, en god d-skål og langt kastanjebrunt hår.

SEX I DAG?

Denne aften skulle vise sig ikke at være helt som de andre. Vagten var godt i gang, og jeg havde travlt i garderoben. Jeg kunne se op til baren og se, at Mikkel - som fyren hed - også havde travlt. Vi fik øjenkontakt, og han blinkede til mig. Jeg smilede, og kunne se at han forsvandt bag baren. Et øjeblik efter kom han ned til mig med en drink i hånden - Tequila sunrise, min favorit. Han sagde, at jeg så lidt stresset og tørstig ud, og at det jo ikke kunne nytte noget på sådan en dejlig aften. Han kom ind til mig i garderoben og gav sig til at snakke med mig, imens jeg arbejdede, og de andre knoklede i baren.

Jeg undrede mig lidt. Vi plejede da at smalltalke, men ikke på denne måde. Der var noget i luften, og der var en underlig elekticitet mellem os, som var nok til at gøre mig fugtig mellem benene. Garderoben var temmelig lille, og Mikkel og jeg måtte stå tæt. Ind imellem kantede han sig forbi mig for at skifte stilling, eller jeg bevægede mig rundt, og hver gang strejfede min røv hans skridt. Efter et par gange kunne jeg mærke, at han - som jeg - var fysisk påvirket af situationen, og vores samtale begyndte at blive mere og mere fåmælt, sikkert fordi vi begge efterhånden var meget ophidsede af de flygtige berøringer og kontakt.

Der gik lidt tid på denne måde, og endelig var der lidt ro i tilstrømningen til garderoben. Et par fyre og en pige var blevet hængende for at smalltalke, som det så ofte skete, så jeg stod lænet ind over disken og talte med dem, dørmændene og Mikkel.

Pludselig mærkede jeg Mikkels hånd på mit inderlår, og jeg stivnede. Jeg havde en kort nerdel på i dagens anledning, og af den årsag havde han fri adgang til min hud. Jeg stod helt stille, prøvede at lade som ingenting, imens hans hånd langsomt fortsatte sin vandring op af mit lår, ind mellem mine ben. Mikkel var helt nonchalant. Han stod med den anden arm på disken og talte, som var intet hændt, imens han skubbede lidt til mine ben som en stille opfordring til, at jeg skulle sprede dem. Jeg spredte benene mere, og hans hånd kunne nu glide uforhindret hele vejen op til mine trusser. Han startede med at røre mine skamlæber uden på trusserne, som efterhånden var meget fugtige af liderlighed. Jeg rykkede lidt uroligt på mig, virkelig tændt og ophidset, og også lidt nervøs for, at de andre ville opdage, hvad vi lavede.

Mikkel rykkede mine trusser til side, og skilte mine skamlæber ad med fingrene, og i det han lod sin ene finger glide op og få kontakt med min dunkende klit, sagde han: "Men det synes du vel også, Julia?" - "JA!" Gispede jeg, idet han i samme nu rørte mig det sted, jeg havde været mest desperat efter at få kontakt med ham. De andre så lidt undrende på mig, og pigen sagde "Du lyder meget begejstret for idéen". Jeg anede faktisk ikke hvad de talte om, jeg kunne slet ikke koncentrere mig pga. følelsen af Mikkels finger, der gled frem og tilbage over min klit, men jeg fik dem afledt ved at stille et spørgsmål, imens jeg forsøgte at skjule, at jeg havde alt andet end kontrol over min vejrtrækning.

Mikkel lod nu to fingre glide op i min våde fisse, og jeg greb overrasket fat i kasseapperatet, imens jeg forsøgte at smile uskyldigt til de, der helt ufrivilligt og uvidende var tilskuere til vores frække leg. Mikkel drejede fingrene og bøjede dem lidt, og fik i samme nu kontakt med mig g-punkt. Jeg kunne se på ham, at han også mærkede det, for et selvtilfredst smil gled henover hans læber. Han begyndte at lave "kom her" bevægelser med fingrene, og jeg mærkede mine safter drive og mine ben ekse under mig. "Fuck!" gispede jeg, imens jeg gjorde mit bedste for at se upåvirket ud. Men Mikkel lod mig ikke slippe let. Hans fingre begyndte at køre ind og ud af min fisse hurtigere og hurtigere, og jeg kunne mærke klimaks nærme sig. Jeg klynkede mere og mere ynkeligt, imens jeg desperat greb om kasseapperatet og skiftevis forsøgte at skjule mine lyde gennem samtidige host, og tåre af min drink.

Jeg begyndte at bevæge mit underliv i takt med Mikkels fingre, sukkede og gispede og var tæt på.. Pigen i selskabet sagde "Hey ja, den sang elsker jeg også at bevæge hofterne til", og så gav hun sig også til at 'danse' uden at være klar over, at mine hoftebevægelser havde en helt anden årsag. "Ja!!" gispede jeg. "Den.. Er.. Så.. God.. Den.. Sang" sagde jeg forpustet, og nu kunne jeg ikke holde orgasmen tilbage længere. Men lige idet Mikkel kunne mærke, at jeg skulle til at give slip og overgive mig til orgasmen, trak han sine fingre ud. "Nej!!!" udbrød jeg frustreret. De andre kiggede underligt på mig. Jeg var frustreret, liderlig, våd, desperat. "Øh, altså nej, jeg har brug for at holde en pause tror jeg!" og Mikkel smilede drillende til mig. Han hidkaldte en kollega, som tog over for mig, og jeg fortsatte uden at stoppe op ud i vores pauserum. Mikkel lukkede døren efter os, vendte sig om mod mig og skubbede mig ned på knæ. Han åbnede sine shorts og sagde "sut min pik, Julia, jeg er blevet så hård af at fingerkneppe din våde fisse!"

Til min store glæde var hans pik både lang og tyk. Jeg havde ikke fået pik længe, og trængte til en god omgang. Jeg begyndte at sutte og slikke hans pik, men Mikkel var ikke tilfreds. "Nej Julia, dybere, kom nu!" sagde han, imens han pressede mit hoved mod hans pik. Jeg rakte tungen ud, tog en dyb indånding, og lod hans pik glide dybere ind i min mund. Da han ramte mod min hals, ramte brækrefleksen, men jeg forsøgte at synke og komme igennem det. Jeg lod hans pik glide ud igen, havde tårer i øjnene af anstrengelse, og hans pik var smurt helt ind af mit mundvand. "Fuuuuck ja, igen!" sagde han, og pressede mit ansigt mod sin pik for anden gang. Jeg fortsatte som første gang, og denne gang var det ikke så slemt. Han begyndte at kneppe min mund og hals, og jeg kunne ikke gøre så meget andet end at forsøge at gispe efter vejret, imens jeg forsøgte at sluge hans store pik. Jeg havde hænderne på hans lår og kunne mærke hvordan han rystede af anstrengelse, imens han udnyttede min mund, hals og tunge.

Til sidst fik jeg skubbet ham væk, og gispede forpustet efter vejret, imens jeg sagde "knep mig.. please, knep mig nu!" Han havde et vildt og liderligt blik i øjnene, og skubbede mig hen mod døren, imens han kyssede mig på halsen og bed mig frækt i læben. Da han havde mast mig helt op af døren, hev han mine trusser af mig, og skubbede min nederdel op over mine hofter. Og så løftede han mig op. Sjældent havde jeg følt mig så tændt af hans klare styrke og maskulinitet, følelsen af at være let og feminin. Han så mig i øjnene og fastholdt mit blik, da jeg samlede benene om ham, og jeg sank langsomt ned over hans store pik. Jeg gispede da jeg mærkede, hvordan han langsomt fyldte mig mere og mere ud, min mund var åben, og jeg så direkte ind i hans liderlige og sultne blik.. "Ja Julia, lige sådan der!" sagde han, efterhånden som hans pik strakte min fisse helt ud, og jeg gispede og pustede "Du er så stram.. Fuck ja", fortsatte han.

Nu var jeg fyldt helt ud af ham, og han holdt mig oppe med hænderne på min røv. "Sig det, Julia!" sagde han. Vi stod helt stille, og jeg var helt væk af liderlighed. "Please Mikkel! Knep mig! Knep mig nu! Please!!!!" - det behøvede jeg ikke sige to gange. Han tog et fast greb i mig og begyndte at pumpe pikken ind og ud af mig. Jeg stønnede højlydt, og hver gang hans pik stødte i bund ramte han mit g-punkt fra en vinkel der gjorde, at det sortnede for mine øjne. Mine støn blev højere og højere, hyppigere og hyppigere, og jeg klynkede og gispede. Jeg kunne næsten ikke klare det, følelsen var så intens, fræk, liderlig, og jeg kunne ikke tænke på andet end følelsen af hans store pik der hamrede op i mig hurtigere og hurtigere. Jeg kunne mærke, at jeg var tæt på at komme. Jeg kæmpede for at holde orgasmen tilbage, at lade følelsen vare lidt længere, men jeg var chanceløs, da Mikkel forpustet gispede "Fuck.. Fuck.. Fuck.. Kom med mig! Kom med mig nu!!!!", og jeg faldt ud over kanten. Jeg skreg min orgasme ud i rummet uden tanke på, hvem der kunne høre os. Min fisse krampede om Mikkels pik, og han brølede, alt imens jeg malkede hans pik hårdt og mærkede hans sperm der sprøjtede i lange, stride sprøjt op i min stramme fisse. Det føltes som om, at det blev ved i en evighed - min sindssyge orgasme, hans enorme udløsning.. Men til sidst var det slut. Og han bar mig over på sofaen, stadig med pikken halvstiv op i mig. Her lagde han sig ned oven på mig og kyssede mig, imens vi kom til os selv igen.

"For fanden Julia.. Det er ikke sidste gang, vi gør det her!" sagde han med et grin, og jeg kunne ikke andet end være enig. Vi lå der ikke længe, før døren åbnede sig og en af de andre bartendere kom ind. Han så flov og forvirret på os og sagde "Øhh undskyld, vi har brug for jer derude!" og så skyndte han sig ud og lukkede døren efter sig. Vi grinede, fik gjort os rene, og gik ud og fortsatte arbejdet. Resten af den vagt var den bedste, jeg havde haft til dato. Og det var ikke sidste gang, at Mikkel fik mig til at skrige.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.