Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg lod hoveddøren stå åben, gik med rystende ben ind i køkkenet, fandt 2 glas og en flaske vin. Inden jeg havde nået at skænke op i glassene, stod Tommy i døren. Vidste ikke jeg kunne blive klædt af med øjnene, så fuldstændig. Hans blik fastholdt mit, et lille nik med nakken – ingen tvivl, jeg skulle komme til ham. Gav ham det ene glas, og vi stod med total øjenkontakt imens vi drak den røde vin, der skulle give mig mod. Endnu var der ikke sagt et ord.

Da Tommy stillede glasset fra sig, bevægede hans ene hånd sig til min skulder, fingrene fulgte kjolens kant ned i udskæringen, langsomt. Mine vorter strittede endnu mere, de var varme og ømme. Den anden hånd lagde sig på min hofte, fingrene krabbede stoffet opad, og snart var mine selvsiddende strømper tydelige. Fingrene kærtegnede den bare hud om til min blottede balle, fulgte G-strengen mellem mine baller og helt ind i den varme kløft.

SEX I DAG?

Imens var jeg faldet i stave over berøringen, udsigten til hans skønne åbne skjorte, hårpragten på hans solbrune brystkasse. Faktisk stod jeg stadig med glasset i hånden, gik det op for mig. Jeg fik en umanerlig lyst til at begrave min hånd i hans hårpragt, kærtegne hans unge krop. Vinen blev hurtigt skyllet ned, og idet jeg lod min hånd smutte inden for hans skjorte, greb Tommy fat i mit hår, vendte mit ansigt mod ham. Hans øjne blev mørke. Endelig hørte jeg hans mørke stemme, men jeg havde ikke forventet at høre et Nej! Nej, sagde Tommy, du skal kun gøre det jeg fortæller dig, du skal gøre! Okay, var jeg lige ved at sige, men hans mimik gjorde mig ikke i tvivl, jeg skulle tie stille, og lade ham styre legen.

Først tænkte jeg, sådan en opblæst nar, men da hans blik vendte tilbage til begæret, og hans hænder genoptog deres vandring på min krop, var jeg solgt. Varmen havde spredt sig til hele min krop, og jeg sitrede af lyst. Sansede ikke engang, at turisterne på gaden ville kunne få et stort set uhindret indblik i noget meget intimt, hvis de vendte hovedet væk fra forretningernes lokkende vinduer. Sjovt nok er nogle mænd faktisk rimeligt uinteresseret i fruernes indkøb, og det sker ofte, at de benytter lejligheden til at ryge en smøg i ventetiden, mens de læner sig op ad butikkens facade... men alt det lå mig meget fjernt på dette tidspunkt, jeg havde slet ingen tanker. Jeg var fanget i Tommys begær.

Han bad mig tænde al lys og vende alle spots, så de lyste ind midt i rummet. Jeg skulle derefter stille mig midt i lyset. Det gule stof i kjolen ville ikke kunne skjule noget som helst i modlyset. Tommy stod nok 1½ meter fra mig, med sort begær i øjnene, og armene krydset.

Drej dig langsomt rundt, men hold blikket herhen, sagde Tommy. Jeg var pirret, og gjorde lige nøjagtig som han ønskede, jeg var slet ikke i tvivl om min lyst til at lystre. Lad din kjole falde, sagde Tommy! O'la la, den sætning fik varmen frem i kinderne. Jeg var helt i trance. Lynlåsen gav heldigvis ingen problemer. Lod mine hænder glide ned langs mine hofter, langsomt, til mine arme var strakte. Krydsede armene, og samlede kjolestoffet i hænderne til underkanten var i mine hænder. Trak den gule kjole elegant og selvsikker over hovedet.

Du er så flot, skønne, sagde Tommy, drej dig rundt som sidst. Jeg drejede mig, med blikket rettet mod Tommy, denne gang kneb det dog at fokusere på øjnene, da jeg havde set den enorme bule hans pik havde lavet. Jøsses, hvor stor er den lige? Tag trusserne af, skat, var hans næste ordre. Jeg var fuldstændig kulret, mærkede øjeblikkeligt virkningen. Troede safterne ville løbe ned af mine ben, så våd var jeg. Fik fat i trussekanten, og trak langsomt ned med rank ryg og strakte ben. Man er vel gammel gymnast J Trusserne faldt ned over mine højhælede sko, og i bedste stripperstil sparkede jeg dem hen i hjørnet. Stod nu i halv-BH og selvsiddende strømper, og selvfølgelig de høje sko, der gav mig den ranke holdning.

Tommy kom hen til mig, lod sin ene finger glide fra min mund ned langs min hals, og ned i min BH-skål, løftede mit ene bryst op mod sig. Tommy bukkede sig, suttede på min i forvejen meget ømme og strittende vorte. Han suttede til, gnavede sig nærmest ind, begravede sit ansigt i mit bryst, mens den anden hånd æltede mit andet bryst. Det var ret voldsomt, det var dejligt, det gjorde lidt ondt, det var skønt. Han bed blidt i den ene vorte og nev hårdt i den anden, vekslede hele tiden, så jeg opdagede slet ikke, at den anden hånd var gledet ned mellem mine ben, og en finger fundet vej direkte til den varme kusse. Jeg gav et lille skrig, da han ramte den meget følsomme lille knop. Min krop strakte sig i en flitsbue, og Tommy holdt mig fast.

Efter den totalt overraskende reaktion fra min krop var jeg varm, og følte en dyb tilfredsstillelse. Tommy lod en hånd glide ned over min ryg, ned over mine balder og holdt mig tæt ind til hans bryst. Han hviskede i mit øre, at jeg var skyldig. Skyldig i ulydighed, da han ikke havde sagt noget om at jeg måtte komme. Og at det næste gang var hans tur! Han slap mig, og forlod min lejlighed.

Næste gang?? Hallo, der skulle jo ikke være nogen næste gang! Jeg stod helt stille, i al min nøgenhed og kom til mig selv. Langsomt gik det op for mig, at det var blevet halvmørkt udenfor, i hvert fald mørkt nok til, at jeg måtte være meget tydelig at se udefra som jeg stod der i spotlightet. Blev helt fortumlet, skulle jeg starte med at tage tøj på, eller skulle jeg slukke lyset, eller rulle gardinet ned??? Samlede mig, og samlede min kjole op i en bylt foran mig, trippede hen til vinduerne og så et par mænd skynde sig at kigge væk, småsmilende. Så ryggen af Tommy på vej ned ad gaden, hov, passer det, at han hilste på en af mændene? I hvert fald fik han thumbs-up.

Jeg mærkede efter, hele min krop sagde mig, at det ikke var sidste gang. Dette havde været skønt, og jeg var til fulde blevet bekræftet i min seksualitet, min krop kunne godt vækkes, og jeg kunne godt vække et begær i andre. Og jeg bestemte jo selv, hvor og hvornår, hvis vi skulle mødes igen! Troede jeg da.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.