Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min mand arbejder på 24-timers vagter, og nogle gange er jeg bare så liderlig, at det er svært at vente på, at han kommer hjem... Nogle gange klæder jeg mig i min yndlingskjole. Den er flot i farven, gul og nærmest gennemsigtig når solen skinner, pænt nedringet, sidder rimeligt stram om brysterne og et stykke ned over lænden, derefter bliver den mere luftig og går til midt på låret, lidt højere i siderne end foran og bagpå. Flot men meget uskyldig. Men indenunder har jeg brysterne pushed op, så mine strittende vorter stikker op over halv-BH-kanten, kavalergangen er fast, og tydelig, hvis man kigger lidt fra oven. Trusserne er blevet liggende i skuffen, selvsiddende nylonstrømper. Kussehårene er trimmet kort, men mine læber er glatte. Make-up er diskret, lidt til at markere øjnenes glimt og en smule lip-gloss på de let åbne læber. Håret er pjusket op og tilført lidt olie, så det er frisk og levende.

Kigger på mig selv i spejlet, studerer de bløde kurver, kigger på gløden i øjnene, ser virkningen som de højhælede sko giver, vender siden til og forestiller mig en hånd der glider op ad mit lår, opdager varmen fra den totalt blottede kusse.

SEX I DAG?

Tænker på, om jeg er blevet for gammel til at blive begæret af andre... Jeg er ganske vist ikke blind for den opmærksomhed jeg får fra mandlige kolleger, eller til fester. Men det er jo mænd jeg kender. Hvad med helt fremmede mænd? Finder de mig attraktiv? Sexet? Føler de begær på grund af mig? Jeg er trods alt 46, og har født 3 børn, har ikke farvet håret, ingen kunstige negle, eller botox-behandlinger. Er bare mig selv.

Besluttede en dag, at min uvished skulle komme an på en prøve. Tog den sorte halv-BH og den matchende sorte G-streng, vel vidende, at den sorte farve nok ville blive synlig gennem den gule kjole. Men turde alligevel ikke gå med bar kusse. Håret hang luftigt og levende ned ad ryggen, og make-up'en fremhævede mine øjne og læber. Det var en dejlig varm sommerdag, lørdag eftermiddag, og byen var fuld af turister.

Allerede da jeg åbnede hoveddøren ud til gaden følte jeg, at mændene sendte mig sultne blikke. Jeg var tæt på at vende om, men nej, jeg ville gennemføre. I det mindste gå op ad gaden, hen til den lille inspirationsbutik i den anden ende af gaden, gå en runde i butikken og så vende hjem igen. Som jeg gik, så jeg godt de anerkendende blikke fra flere ældre mænd. Jeg rankede ryggen og kiggede frejdigt tilbage. Helt bevidst skød jeg brystet frem og hofterne vrikkede. Strengen i trusserne mærkede jeg tydeligt. Pirrende. Gled lidt fra side til side, strejfede min følsomme knop.

Endelig kom jeg til butikken, ind med mig, halvdelen af mit mål var nået. Opdagede til min rædsel, at butikken var fyldt med turister, især kvinderne var vilde med det inspirerende vareudvalg. Mændene var til gengæld nemme at distrahere med min nedringede kjole og højhælede sko. Det inspirerede mig til at udfordre mig selv. Turde jeg vise mig lidt frem? Ja, selvfølgelig, det var jo totalt ukendte mennesker.

Bukkede mig for at se nærmere på en vare der stod på gulvet. Holdt vejret. Brysterne faldt næsten ud af kjolen. Var det for meget? Satte mig på hug, dette tillod i øvrigt også et pænt blik ned i kavalergangen. Jeg kiggede mig forsigtigt rundt, og jeg tror der stod mindst 5 mænd med kæben nede og bule i bukserne... i alle aldre, fra 20 til 70. Det gik op for mig, at når jeg sad på hug, var kanten på mine selvsiddende strømper tydelige, og formen på både min BH og mine trusser trådte tydeligt frem gennem det tynde gule stof. Jeg blinkede til dem, sendte dem et frækt smil, og skyndte mig ud af butikken.

På min vej tilbage gled jeg stolt forbi caféer og iskiosk, tøjbutikker og sportsforretninger. En udstilling i en skoforretning fangede min interesse, og jeg stoppede op og kiggede vinduer. Pludselig lagde en arm sig rundt om min hofte, og en dyb stemme komplimenterer mit valg af sko. Ved siden af mig stod Tommy, en kollega fra en tidligere arbejdsplads. Dejligt at se dig, sagde han. Hånden gled længere ned, og pressede sig insisterende hårdt mod min stort set blottede numse. Du ser piv-fræk ud i den kjole, søde. Jeg var skræmt fra sans og samling, og total mundlam. Tommy gav mig sit visitkort, og et hårdt klem på ballen. Skriv til mig, om 10 minutter, afsluttede han, og satte sig hen til café-bordet igen. Hans blik fastholdt mig, og jeg var rystet.

Ganske vist var Tommy en flot fyr. Han havde været en god kollega. Men han var ung. Ikke meget over 25. Okay han havde været part i mine private fantasier, da vi var kolleger, men aldrig mere end det. Mit frække outfit slog mig pludselig. Mon han troede jeg var et billigt engangsknald? Jeg fik øje på mit eget spejlbillede, så de strittende vorter gennem det tynde stof, så trussernes omrids, så de blanke læber smile frækt og indbydende. Tommy er ung, ja, men meget tiltrækkende og varmen fra hans hånd på min ene balle mærkedes tydeligt. Og en anden god ting... Tommy kender ikke min mand, så ingen behøver at vide noget. Kiggede igen på mit spejlbillede... var jeg et billigt engangsknald? Jeg var i hvert fald varm, og liderlig, og jeg ville begæres og jeg ville have pik, nu! Jeg vendte mig og gik derfra, kunne mærke Tommys blik følge mig.

Fandt min mobil frem, og skrev en sms, bare min adresse, ikke andet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.