Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg lå inde i vores ægteseng, da jeg hørte dig låse døren op og komme hjem fra dit første logemøde. Hele aftenen havde jeg været utroligt liderlig og spændt, men pikburet forhindrede mig effektivt i at spille den lille tissemand. Jeg var derfor nærmest ved at sprænges af liderlighed, da du forsigtigt åbnede døren ind til soveværelset. Jeg lå nøgen, kun iført mit pink pikbur. Du smed omgående kjolen og stod nu kun i de sorte g-strengs trusser du havde haft på hen til logemødet. Du sagde ingenting, men kiggede intenst på mig, mens du kravlede stille op i sengen og hen over mig. Jeg kunne se på dit ansigt, at noget var forandret. Du virkede på én og samme gang nedbrudt viljemæssigt men også viljestærk og fast besluttet på hvordan du ville have at vores relation skulle være i fremtiden. Langsomt, men sikkert, kravlede du hen over mig og satte dig til sidst på knæ med fissen lige over mit ansigt. Jeg kunne dufte en stærk dunst af sæd, fissesaft og i det hele taget SEX. Dine sorte trusser var sølet til – meget voldsomt sølet til – sæden sad i store klatter og var gået igennem trusserne. Du sænkede langsomt den trussebeklædte fisse ned til min næse og sagde: snus godt ind min dejlige ægtemand – snus ind hvordan det dufter når din kone er tilfredsstillet rigtigt. Snus ind, hvordan det dufter når 3 ALFA hanner har bedækket din uskyldige kone og pumpet hende fuld af ALFA sperm. Jeg snusede intenst og min pik gjort vildt ondt i buret. Du fortsatte: Jeg er så gennemkneppet at jeg ikke kunne cykle hjem. Min fisse er så øm, og så fyldt med mandesperm, at du bliver nødt til at udføre din opgave meget blidt i dag. Jeg tror måske godt jeg kan klemme en orgasme mere ud, hvis du gør dit arbejde rigtigt, smilede du. Nu må du gerne smage på den gave jeg har taget med hjem til dig i mine trusser, sagde du blidt, mens du sænkede fissen helt ned til min mund. Jeg satte forsigtigt tungen på trussebunden og mærkede sæden sive igennem trusserne. Nu skal du suge sæden ud igennem trusserne min skat, sagde du blidt mens du pressede fissen helt ned i munden på mig. Jeg sugede og sugede, og sæden nærmest flød ind i munden på mig. Jeg var forundret over så meget sæd der flød ud af dig. Så tog du trusserne af, og smed dem på gulvet. Nu skal du slikke fissen helt ren og når den er helt ren for ALFA sperm så skal du slikke røven. Jeg slikkede og slikkede og sæden flød stadig ud af dig. Den salte smag af andre mænds sæd i din fisse gjorde det helt uudholdeligt med min lille pik i buret. Din røv blev slikket ren og fissen var endelig ren, da jeg til sidst blot skulle sætte tungen meget let på din klit før du eksploderede i aftenens sidste orgasme. Vi lå længe i sengen og holdt om hinanden. Du kyssede mig let, smilede og hviskede søde ting i mit øre. Du og jeg skal være sammen for altid, sagde du, og jeg var lykkelig.

Næste morgen stod jeg op tidligt for at lave morgenmad til dig. Kun iført mit pink pikbur stod jeg og lavede æg og bacon, da jeg mærkede dig nøgen bag mig, Du holdt om mig, og kyssede mig let i nakken. I dag skal du have dem her på som underbukser hviskede du i mit øre, mens du gav mig de sorte sædfyldte trusser fra i går på. Du skal have dem på, på arbejde, sådan at du hele tiden kan tænke på, hvad din kone går og laver.

SEX I DAG?

Jeg tog på arbejde og du havde en hviledag hjemme mente du.

Jeg kom hjem tidligt, ved 14 tiden da det var fredag.

Da jeg åbner døren, hører jeg en masse larm, og jeg hører dig skrige "nej Marco, nej jeg er alt for øm". Jeg går ind i køkkenet og ser, at du ligger nøgen på gulvet med en meget stor neger ovenpå dig, også nøgen. Han holder begge dine hænder fast i én af sine enorme hænder, mens han bruger den anden hånd til at føre en kæmpestor sort pik ind i din dejlige, og tidligere så snævre fisse. "Nej Marco, please" siger du, men han reagerer blot ved at give dig en syngende lussing og presse pikken helt op i dig. Han begynder nu at kneppe dig rytmisk og hårdt – den enorme hestepik kører ubesværet ud og ind som om fissen har været vant til det hele livet. Det er ikke elskov – det er hård, rå sex, - det er overgreb – du nyder det ikke men ved det er din pligt. Jeg fik for lidt at den lille snævre hvide fisse i går aftes snerrer Marco og presser pikken en ekstra nøk ind – og når der er gået 3 måneder så vælger du mig din lille luder – med de ord eksploderer hestepikken i en kæmpe orgasme langt oppe i min uskyldige søde kone.

Sæden løber ud på vores fine sildebensparket gulv og Marco rejser sig op. Tager tøj på, og smider en kuvert på køkkenbordet. Her er 20 polaroid fotos fra i går aftes. Så kan du se, hvordan din luderkone knepper mænd hver torsdag.

Marco forlader lejligheden uden yderligere ord.

Jeg hjælper dig op fra gulvet – du er helt smadret efter voldtægten – sæden løber ned af benene på dig, og du er rød og øm over hele kroppen efter overgrebet.

Hvem var det ? spørger jeg – det var Marco, græder du, han er en af logebrødrene, og han er så hård at jeg næsten ikke kan holde det ud, græder du.

Jeg hjælper dig ind i seng, og slikker sæden ud af din fisse, og mærker at du er utroligt liderlig, trods overgrebet. Du har begge hænder hårdt fat bag mit hoved og smører sæd og fissesaft ud i hele ansigtet på mig, og kommer rigtigt hurtigt i en stor orgasme.

Jeg henter kuverten med fotos fra logemødet og kommer ind i seng til dig igen.

Må jeg se billederne spørger jeg, og du nikker, lidt flovt og lidt forlegen.

Billederne er virkelig hårde – på alle billeder af der en kæmpepik i din snævre fisse og sæden flyder overalt på din ungpigekrop. Der er flere fotos hvor du tydeligvis er i ekstase – i orgasme – og lysten og liderligheden lyser langt ud af dig. Du ligner det du er når ud er sammen med logen – en ægte lille ludertøs.

Jeg kigger på dig, og bliver endnu mere forelsket i dag.

Fortsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.