Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg åbnede munden og lod pikken glide ind, mens jeg med tommel- og pegefinger greb om den. Den let salte smag og silkebløde hud mod min tunge gjorde mig om muligt endnu mere ophidset; jeg sugede let på hovedet og tog den ind helt ned til roden og lod den glide frem og tilbage, mens jeg med lukkede øjne suttede og slikkede, helt opslugt af min egen liderlighed.

Aftenen var begyndt noget mere uskyldigt. Jeg havde aftalt at mødes på en cocktailbar med en af mine kolleger, som jeg havde kendt længe, og som jeg lige fra begyndelsen havde haft et rigtig godt - og platonisk - forhold til. Han var en sød og også attraktiv fyr på min egen alder. Vi havde arbejdet i den samme afdeling i tre-fire år, og vi havde en god kemi, som gjorde, at vi, udover at arbejde godt sammen, også talte godt med hinanden. Således også denne fredag aften, hvor vi havde aftalt at fejre et nyligt og med succes afsluttet projekt, som vi havde stået i spidsen for - det var ikke noget stort, men en pæn ordre havde vi kørt hjem, så forventningen om en lille bonus var bestemt til stede, hvorfor vi havde bestilt champagne-cocktails og sat os til rette ved baren, hvor folk var begyndt at strømme til i fredagsstemning.

SEX I DAG?

Vi sludrede om arbejdet - den sædvanlige småsladder om chefen, visse kollegers eskapader, skilsmisser og stress osv. Sex var ikke et emne,som vi havde for vane at diskutere; det havde altid været meget vigtigt for mig at undgå rygter og ondskabsfuldheder, om at jeg var løs eller forsøgte at bolle mig vej frem i firmaet - beskyldninger, som man som ambitiøs og ikke mindst dygtig kvinde desværre meget let kan blive udsat for.

Men denne aften kom vi ind på emnet, som for os primært handlede om al den sex, vi ikke fik.. Jobbet fyldte meget i vores hverdag, så der var ligesom ikke rigtig tid til det andet. Vi jokede lidt med at fortælle, hvem fra kontoret vi hver især helst ville knalde - og hvem vi absolut ikke ville!

Mens vi grinede af især det sidste, stod det mig efterhånden klart, at det faktisk var ham, jeg helst ville have sex med, hvis det skulle være; ikke noget med noget forhold- bare sex. I mit champagneboblende hoved forestillede jeg mig ham tage tøjet af mig, mens han gik på opdagelse over hele min krop. Jeg fik en stærk lyst til at mærke ham inde i mig og gik vist helt i stå i mine drømmerier. I hvert fald kiggede han på mig med et lidt spørgende blik, da jeg mentalt igen befandt mig i baren.

Jeg lagde mig op på sofaen på alle fire og spredte benene, så meget jeg kunne, og øjeblikket efter mærkede jeg to hænder gribe fast om mine hofter. Spidsen af hans pik ramte min våde fisse, som han med et lille grynt gled ind i og med det samme stødte i bund i, så jeg gispede; det var en temmelig stor pik, som fyldte mig helt ud, mens den med lange seje stød pumpede ind og ud af mig, og jeg stønnede højt, hver gang hans krop ramte mine baller med et lille klask.

Han nåede dog ikke at spørge til, hvorfor jeg pludselig var hensunket i tanker, for pludselig var der en, der dunkede ham på ryggen og hilste kammeratligt på ham. Det viste sig at være en ven fra studietiden, som ligesom os var inde for at få et par fredagsdrinks med kollegerne, inden han tog hjem og pakkede; dagen efter skulle han flyve til London, hvor han havde fået et nyt arbejde - han var journalist og skulle over og skrive for en dansk avis derfra.

Vi snakkede om vores respektive arbejde og havde det enormt hyggeligt sammen, mens der kom mere og mere gang i den omkring os, efterhånden som mojito'erne og hvad der ellers var i folks glas blev slynget ned.

Selv havde vi også fået nogle stykker, og samtalen begyndte at dreje sig væk fra arbejde og over i noget mere pjattet og useriøst; det var dejligt bare at slappe af med de to oven på nogle hektiske uger med masser af deadlines og ikke megen sjov.

Jeg husker ikke, hvad vi talte om, men vi grinede og drak lystigt, mens timerne gik, sådan som de nu gør, når man er i godt selskab.

Henad halv tolv-tiden begyndte vi at kigge på urene - de øvrige gæster var vel i gennemsnit en ti år yngre og 10-20% mere fjogede at høre og se på end os, så vi besluttede at fortrække og overlade resten til de unge løver.

Min kollega foreslog, at vi tog en taxa hjem til hans lejlighed, hvor vi kunne lukke med en sidste drink, så kammeraten kunne nå sit morgenfly uden alt for mange tømmermænd.

Da vi sad i taxaen følte jeg mig med ét ganske ædru og spurgte mig selv, hvad jeg egentlig var i færd med; jeg sad i en taxa med to mænd på vej hjem til den ene efter at have fået en stribe drinks. Det var ikke lige min stil, og jeg gad under ingen omstændigheder at skulle høre på latterlige vittigheder eller rygter den følgende mandag - den slags har det jo som sagt med at opstå nærmest af sig selv, og fanden om jeg ville fodre dem!

Altså overvejede jeg at stige ud og tage hjem.

Men der gik også et lille sug igennem mig; hvad VAR det egentlig, jeg var i færd med? Fornuftens stemme lød mere og mere fjern, og en sær form for spænding trådte i dens sted. Ville jeg pludselig være alene med min kollega, når hans ven var taget af sted efter en smule søvn forud for den vigtige første dag i London?

Vi nåede frem og gik op til tredje sal og ind i lejligheden. Jeg satte mig til rette i sofaen og overvejede situationen en gang til, mens de rumsterede i køkkenet. Jeg anede ikke, hvad der snart ville ske. Men nu var jeg trods alt glad for, at jeg havde taget noget sexet tøj på - det havde jeg trængt til efter at have arbejdet meget og længe lignet jeg ved ikke hvad. Sort gennemsigtigt blondelingeri og ud over det en stram pencilskirt og hvid skjorte uden ærmer. Mine høje stilletter, sorte briller og det opsatte hår fuldendte billedet af en sexet og utilnærmelig business-dame. Som var det, jeg var. I hvert fald ind til for en halv time siden.

Nu sad jeg her og håbede, at vi snart ville være alene.

De to kom tilbage fra køkkenet og satte sig - min kollega ved siden af mig i sofaen og kammeraten overfor i lænestolen.

Herfra gik alting pludselig ret hurtigt og uden mange ord. Jeg ved ikke, hvad de havde talt om i køkkenet, men hvorom alting er, lænede min kollega sig snart over mod mig og begyndte at nulre mig i håret. Jeg blev helt paf - det var jo ikke lige det, jeg havde regnet med - men jeg var også selv opsat på, at der skulle ske noget. Han lod fingrene glide ned langs ansigtet til brystet og knappede uden et ord min skjorte op og kom helt over og kyssede mig - først blidt, men vi åbnede begge hurtigt munden og kyssede hinanden grådigt.

Han fandt mine bryster og kærtegnede dem, mens jeg fandt hans bælte og fik åbnet dem , så jeg kunne få fat i hans pik. Jeg masserede den, og han krængede min skjorte af og løftede min bryster ud af bh'en.

Mens vi sad sådan, havde jeg ikke set over mod eller tænkt på kammeraten - eller også var jeg bare ligeglad, hvad han eller nogen anden måtte mene. Men pludselig mærkede jeg et par hænder, der lynede min nederdel ned, og trak i den. Jeg løftede bagdelen lidt, så den gled af, og mine trusser fulgte efter, og jeg sad iført intet andet end bh.

Et par hænder skilte mine lår ad, og jeg satte den ene fod op på sofaen, så der blev plads mellem mine ben. Øjeblikke efter mærkede jeg hans tunge, der gled hen over mine kønslæber, som den fandt vej mellem og begyndte at slikke begærligt.

Jeg var omtåget, men også mere liderlig end jeg kunne huske nogensinde at have været.

Min kollega satte sig op på knæ i sofaen, så han var ud for mit ansigt. Jeg åbnede munden og lod pikken glide ind, mens jeg med tommel- og pegefinger greb om den. Den let salte smag og silkebløde hud mod min tunge gjorde mig om muligt endnu mere ophidset; jeg sugede let på hovedet og tog den ind helt ned til roden og lod den glide frem og tilbage, mens jeg med lukkede øjne suttede og slikkede, helt opslugt af min egen liderlighed.

Jeg havde aldrig prøvet at give et blow job, mens jeg selv blev slikket. Men det var vidunderligt; han var god til det - var omhyggelig og ikke spor forhastet, han kunne åbenlyst lide at smage min fisse. Og jeg nød følelsen og smagen af pikken, der fyldte min mund ud.

Jeg greb mellem benene på min knælende kollega og nulrede hans nosser, mens jeg kiggede op på hans henførte udtryk.

Det sitrede i hele min krop, og jeg blev snart gennemrystet af en orgasme, der føltes som en flodbølge, der greb mig og løftede mig op over sofaen, op under loftet, for derefter blidt at lægge mig ned igen.

Da jeg havde sundet mig et øjeblik, blev jeg pludselig løftet op og drejet rundt; jeg lagde mig op på sofaen på alle fire og spredte benene, så meget jeg kunne, og øjeblikket efter mærkede jeg to hænder gribe fast om mine hofter. Spidsen af hans pik ramte min våde fisse, som han med et lille grynt gled ind i og med det samme stødte i bund i, så jeg gispede; det var en temmelig stor pik, som fyldte mig helt ud, mens den med lange seje stød pumpede ind og ud af mig, og jeg stønnede højt hver gang hans krop ramte mine baller med et klask.

Væk var den tjekkede forretningsdame, væk var den lidt knibske kvinde, der ikke sådan lod sig rive med - der var kun én tanke i mit hoved, og det var pik! Jeg ville kneppes. Og det blev jeg. Jeg lå med en pik i munden og blev taget bagfra af en anden. Liderligheden fyldte alt, og jeg stønnede hæst gennem sutteriet.

Jeg kunne mærke, at pikken i min mund var ved at eksplodere; jeg malkede den med mine fingre, mens jeg suttede på hovedet og lod tungen spille hen over det. Et øjeblik efter gav han et prust fra sig og sendte en ladning sperm ind i munden på mig; jeg sank det og suttede videre, mens de næste stød ramte ved siden af og landede på min kind og hage, og jeg i ekstase slikkede ham ren.

Bag ved mig kunne jeg høre, at også han var ved at komme. Det var en ufattelig sexet følelse på den måde at tilfredsstille to mænd på en gang, og jeg sukkede, mens han nærmest krampagtigt fik udløsning og skød sin sperm ind i mig, hvorefter han våd af sved og med et veltilfreds støn faldt sammen over mig.

Sådan lå vi lidt, inden vi stille og roligt samlede vores tøj sammen, tog det på og uden megen snak tog afdæmpet afsked. Vi havde ikke udvekslet mange ord den seneste time, og nu gik jeg som den første ned i den kolde natteluft, der slog mig i møde og vækkede mig som af en drøm. Jeg kunne se og høre de unge hanløver brøle rundt og forsøge at gøre indtryk.

Jeg smilede for mig selv og vinkede efter en taxa...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.