Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg  har det meget med, at ville have Charlotte her og nu, de særeste steder, og hun bliver nemt så flovt! Det  generer mig heller ikke for, at flå Chalottes tøj af og give hende nogen i hendes bare ende, når der er andre til stede. Hun føler sig ydmyget nogen gange. 

Det var i lørdag, hvor vi var til koncert  i Aalborg. Da vi gik der fra, trak jeg hende ind mellem nogen træer, selv om hun græd og protesterede. Heldigvis var der ingen der, hun håbede det bare blev til et hurtigt blowjob, men om igen! Selv om det var småkoldt gav jeg hende  ordre på, at tage alt hendes tøj af! 

"- Nej, Torben Det mener Du ikke!" -  

Men der var ingen pardon, så ret hurtigt fandt hun sig selv stående nøgen, hendes tøj lå i en bunke på jorden, og så blev hun bare bøjet forover, og uden at nøle stak jeg den op i Charlotte. Hun sagde det her er  overhovedet ikke rart, men efterhånden begyndte hun alligevel at nyde det, selv om, hun frøs gudsjammerligt.

Tanken om, nogen kunne komme, pirrede mig faktisk ! Hvad ville de ikke tænke? Splitternøgen kvinde midt i en bag stikker! 

Selvfølgelig kom der nogen, to unge fyre! Det varede lidt, inden de sagde noget, de stod bare og gloede på os. Jeg - ja, jeg ved ikke hvorfor - sendte dem et undskyldende smil. 

"- kig i bare! Når jeg er færdig, må i sgu´gerne tage hende!"

De grinede og stillede sig over til et træ,

Og begyndte og spille pik, imens jeg pumpede videre...og så fik hun en orgasme, så voldsom, at hun svajede!

"- En af jer kan jo tage hende i munden, det varer lidt inden jeg er færdig!" 

Og ham med den største pik af de to tøvede ikke. Det var en stor mundfuld, så hun gylpede lidt, men kom alligevel i gang med tungen.

Så kom der to mere ind! En midaldrende mand i følge med en yngre fyr! 

"- Nå ! " sagde den ældre, vi skal måske bare stille op i køen!" 

"Ja! Hun kan osse klare jer! grinede jeg. Charlotte sagde nej nu stopper du, jeg fik hende overtalt til det, og så kom jeg oppe i Charlotte og en ny krøb på hende, og ham i mund på Charlotte, stønnede og skød den af!

Han blev straks afløst af den ældre, der ikke nøjedes med, at lade hende sutte den af, men kneppede hende næsten ned i halsen. Hun måtte snappe efter vejret og hostede vildt, men han kørte bare løs! Så fik hun igen en ladning i hendes efterhånden ømme fisse, og da han trak den ud, løb spermen nedad mine ben, og der kom prutte smash lyde. Så røg der endnu en pik i hende, så hun jamrede ved det. 

Hvorfor bød gør du det her Torben sagde hun ? Jeg sagde du skal bare være så sød og nyde det, imens  lod jeg alle kneppe hende, jeg var  klar over, det ophidsede hende? 

En kæmpe mundfuld i hendes mund! Hun sank og gylpede som en vild! På et tidspunkt endte hun på det snavsede jord med en pik i munden, og en i hendes endehul. Det var så ynkeligt...og skønt at se på. 

Da de alle havde kneppe hende, spurgte jeg om hun var klar, til en omgang mere, Nej svarede hun, ikke mere!, men ham den ældre ville gerne ha tur mere, det gav jeg ham lov til...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.