Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg skal med bussen om et par timer. Ellers vil de undre sig over, hvor jeg er og hvem jeg er sammen med. Maria refererede til sine forældre, som grundet religiøse overbevisninger helt sikkert ikke ville billige, at hun var på DATE med en kvinde. "Det er fint, vi kan gå en tur ned af Strøget?" foreslog jeg. Hun nikkede og jeg strøg en hånd gennem hendes hår, inden vi bevægede os frem fra vores flyverskjul bag et træværk i en gyde. Hun havde lige kysset mig fra sans og samling, hvilket havde efterladt en insisterende summen i min mave og mit underliv dansede ved tanken om, hvad jeg ville gøre ved hende, hvis omstændighederne havde været anderledes.

Vi gik side om side, og jeg skulle virkelig tage mig sammen for ikke at flette mine fingre ind i hendes. Det ville freake hende helt ud, hvis vi rendte ind i nogen, der vidste, hvem hun har. Hun gik foran mig ind igennem svingdørene til Magasin. Jeg tillod mig at tjekke hendes røv ud. Den var så perfekt rund, hendes nederdel draperet om den. Alle de ting jeg havde lyst til at gøre ved den røv. Jeg rystede let på hovedet og vi lod rulletrapperne føre os op på etagen med dametøj. Det var en stille tirsdag eftermiddag og der var ikke mange andre mennesker omkring, hverken kunder eller personale. Maria snuppede et par klude fra et udsalgsstativ og jeg gjorde det samme. Vi bevægede os ned mod området med prøverum, som skulle vise sig at være helt forladt for andre end os.

SEX I DAG?

Jeg puffede hende i retning af et rum og fulgte efter hende indenfor. Mens hun hang bøjlerne på en knag, lod jeg en hånd glide op af hendes venstre inderlår. Hun stivnede og hendes blik mødte mit i et af de mange spejle. "Hvad laver du?" hviskede hun hæst og sank så hårdt, at jeg kunne høre det. Hun havde fortalt mig, at hun ikke før mig havde udforsket hendes seksualitet, så det var helt sikkert grænseoverskridende for hende, at blive rørt af en kvinde og så på et offentligt sted. Jeg lænede mig ind mod hendes hals, plantede en række kys om mod hendes nakke og nippede hende i øreflippen med min mund. "Jeg har tænkt mig at spolere dig for alle andre kvinder" svarede jeg lavmælt i hendes øre, mens jeg lod min hånd glide længere op. Hun sukkede højlydt, lukkede sine øjne og vippede sit hoved tilbage mod mig. Hendes nederdel gled med op og efterlod hendes røv blottet for mig. Jeg mærkede mine brystvorter stivne under min silkeskjorte ved synet af hende. "Din røv er så perfekt" hviskede jeg, mens jeg lod mine fingerspidser glide rundt på hendes ene balle. Hendes hud var blød og varm og uspoleret at se på. Jeg vidste godt, at jeg tændte på Maria, men jeg tændte mindst ligeså meget på hendes uskyld. Jeg ville have hende lige nu.

Jeg lagde fingrene om hendes hofter og drejede hende rundt, så vi stod ansigt til ansigt. Hendes mund fandt min og vores tunger dansede om hinanden. Jeg mærkede hende overgive sig, da hun målrettet rakte ud og greb fat om mine bryster. Hendes tommel- og pegefingre kneb om mine stive knopper, hvilket sendte en ny bølge at lyst direkte ned til min allerede pulserende fisse.

Én for én begyndte hun at løsne knapperne på min skjorte og da mine bryster sprang fri, stønnede hun lavmælt, inden hun bukkede sig ned og lod tungen glide hen over dem. Tydeligt urutineret var hun her, der og allevegne men det betød ikke noget. Hendes iver tændte mig ubeskriveligt, og da jeg havde ladet hende lege med mig i et minuts tid, puffede jeg hende bagud så hun stod pinned op af væggen. Jeg gav hende et krævende kys på munden, mens mine hænder trak hendes nederdel helt op og skubbede hendes trusser til side. En enkelt finger lod jeg glide hen over hendes fugtige køn, hvilket fik hende til at stønne højlydt imod mine læber. "Ssssh" tyssede jeg og kiggede ind i hendes lystfyldte øjne. Hun rødmede og nikkede entusiastisk.

Jeg knælede foran hende og trak hendes trusser ned omkring knæene. Hun var så våd, at det trak spor ned af hendes lår, hvilket tvang mig til at undertrykke et støn. Vanvittig og tabt for omverdenen trykkede jeg min mund mod hendes fisse. Min tungespids presset forsigtigt mod hendes vibrerende klit og begge mine hænder gravet ind i huden på hendes perfekte røv. Jeg sneg mig til at se op på hende. Hendes bryst bevægede sig voldsomt op og ned og hun havde stukket en finger på tværs af munden og bed om den i et forsøg på at holde sig selv fra at larme. Jeg slikkede hende fra klitten og ned igennem hendes drivende våde læber og tilbage igen. Hendes hofter skød frem og hun greb fat om mit hoved for at trykke mig tættere på sig. "Mere" gispede hun. Jeg drillede, slikkede blidt, langsomt. Da jeg mærkede hende nærme sig klimaks lukkede jeg min mund om hendes klit og sugede til. Det skubbede hende det sidste stykke og med hænderne begravet i mit hår, mærkede jeg hende synke sammen i knæene, så mit ansigt blev tværet ind i hendes saft. "Oh my god...." hviskede hun, da jeg rejste mig og kyssede hendes mund. Smagen af hende på mine læber gjorde noget ved hende, for hendes kys var mere krævende nu end de havde været før. Hendes tunge gled rundt på mine læber mens hun slikkede sig selv af mit ansigt. Det var så sexet at se hende give slip og vide, at det var første gang nogen så hende sådan her.

Mit eget behov for forløsning havde nået et all time high. Lynhurtigt flåede jeg mine bukser og trusser af og stod nu nøgen foran hende. Jeg greb fat om hendes højre ben og løftede det op på den skammel, der stod i prøverummet. Nu var hun åben og blottet for mig og jeg pressede 2 fingre op i hendes indre, hvilket fik hendes øjne til at rulle og hendes krop til at sitre. Med min frie hånd trak jeg lidt op i huden over min klit og pressede mit køn mod det ben, Maria stadig havde plantet i jorden. Jeg var så våd, at det ikke ville blive noget problem at holde friktionen, mens jeg gnubbede min egen orgasme ud. Jeg lod mine fingerspidser pirre hendes mest følsomme sted, mens jeg red hendes ben. Følelsen af hende, der klemte sig om mine fingre, kombineret med hendes små erotiske lyde og hendes silkebløde lår mod min klit, sendte mig i orgasmens retning meget hurtigere, end jeg var vant til. Da hun gav slip og sprøjtede ud over min hånd fulgte jeg efter. Det var den mest intense orgasme, jeg nogensinde havde fået.

Jeg trådte et skridt tilbage, tørrede min hånd af på indersiden af hendes nederdel og trak hendes trusser op på plads. Da jeg trak i mit eget tøj kiggede jeg på Marias spejlbillede. Et tilfreds smil bredte sig på hendes læber, mens hun rettede på sit hår og tøj. "Næste gang vil jeg også smage dig" hviskede hun i mit øre, inden hun åbnede døren til prøverummet og gik ud.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.