Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg sidder på en café og venter på min veninde. Jeg har ikke bestilt noget endnu, da jeg vil vente på Nina, som hun hedder. Jeg er meget nervøs. Jeg har allerede sprunget ud for min familie og et par veninder, men af en eller anden grund er det faktisk mere nervepirrende at skulle gøre det overfor hende. Jeg ved ikke helt hvorfor. Jeg har kendt hende i tre år, hvor hun har hjulpet og støttet mig meget, og jeg vil ikke miste hende som veninde, men jeg har ingen idé om, hvordan hun har det med sådan noget her. Det var allerede blevet akavet mellem mig og en anden veninde, efter jeg havde fortalt, at jeg var lesbisk. Som om at hun var bange for, at jeg ville springe på hende af den grund. Men det gjorde ikke det store. Hun betyder ikke lige så meget for mig, som Nina gør. Nina er stærk. Både fysisk og psykisk. Den perfekte veninde at have med i byen. Jeg kunne ikke bestemme mig for, om jeg bare var meget bange for at miste hende ved at fortælle det, eller om jeg måske var lidt forelsket i hende. Måske håbede jeg lidt, at hun også var til piger? Jeg havde i hvert fald aldrig set hende med en fyr, når vi var i byen. Men hun er heller ikke typen, man kan score med en fjollet scorebemærkning. Hun var derimod ekspert i at overgå dumme bemærkninger fra fulde mænd med noget vittigt, der hurtigt fik dem til at pakke sig igen. Det var perfekt for mig, da jeg altid har det akavet med fyre. Jeg skulle ikke scores af en af dem, så derfor elskede jeg, at have Nina med i byen.
Jeg bliver hurtigt hevet ud af mine tanker igen, da døren til caféen går op. Nina kommer ind. Hun smiler og vinker til mig, og jeg rejser mig op, men hun går ikke hen til bordet. Hun stiller sig ved disken og bestiller noget. For hende er det jo indtil videre et helt almindeligt cafébesøg, så det er kun mig, der er nervøs og nu står og ængsteligt venter på hende som en idiot. Hun kommer hen og giver mig et knus og siger hej. Jeg holder hende tæt ind til mig og nyder det, da jeg er lidt bange for, at det kunne være sidste gang. Hvis hun ikke er okay, med det jeg skal til at sige, så kunne det jo være sidste knus fra hende. Alt i mig var sikker på, at hun ville acceptere det, men frygten for at miste hende var trods usandsynligheden altoverskyggende. Vi sætter os ned, og hun siger, at hun havde bestilt noget til mig, da hun så, jeg ikke havde noget på bordet. Vi snakker et par minutter, indtil jeg siger, at jeg har noget af en stor nyhed. Hun smiler nysgerrigt, da hun godt kan se, at det ikke er helt nemt for mig at sige det.
-Hvad er det?
Hun rækker sin hånd henover bordet og tog fat i min. Hendes berøring føles elektrisk. Mere end den plejede.
-Du ved, at du kan fortælle mig alt.
Jeg tager en dyb indånding.
-Okay. Du har jo lagt set, at jeg har det lidt akavet med fyre. Det er der en grund til. Jeg håber ikke, at det jeg siger nu, ændrer noget mellem os.
Hun smiler og kigger undrende på mig.
-Jeg er lesbisk.
Det ser lidt ud som om, at hendes smil blev større, men det er måske indbildning.
-Okay. Det er da fantastisk, at du har fundet ud af det.
Hun rejser sig op kommer hen og giver mig et knus. Jeg rejser mig også op, så jeg kan holde rigtigt om hende. Hun tager hovedet lidt tilbage, mens hun stadig holder om mig.
-Jeg er så glad for, at du kan sige det til mig. Og selvfølgelig ændrer det intet mellem os. Og hvis det skulle ændre noget, ville det kun være til det bedre.
Hun giver mig et knus igen. Hvad skulle jeg lægge i det sidste, hun sagde? Hun smiler til mig og sætter sig tilbage på sin stol. Hun spørger ind til, om jeg så har en hemmelig kæreste, hun ikke kender til eller om jeg dater nogen. Jeg siger, at der ikke er nogen lige nu. Hun smiler igen. Det er nok bare mig, der lægger mere mærke til det, men jeg synes, at hun rører mig lidt mere, end hun plejer. Der plejer at skulle mere til at tænde mig, men i det her tilfælde rykker det i mig, hver gang hun barer rører min hånd. Flirter hun? Vi snakker om lidt forskelligt, men hun spørger meget ind til, om jeg har været sammen med nogen, vi begge kender og den slags. Det er svært at koncentrere mig, når hun tænder mig bare ved en enkelt berøring. Vi har begge rykket os helt tæt sammen ind over bordet, som om vi snakker hemmeligt. Jeg kan mærke, hendes ben rører mit. Er det tilfældigt? Er det bare fordi, vi sidder så tæt på hinanden. Det tænder mig uanset hvad, og jeg har svært ved at holde mine ben i ro. Det resulterer kun i, at vores ben rører hinanden mere. Jeg har en sommerkjole på og bare ben, så jeg kan mærke stoffet fra hendes bukser på min hud. Jeg kan mærke, at jeg bliver våd. Vi snakker lavt, så vores hoveder er tæt på hinanden. Så tæt at jeg ville kunne kysse hende herfra, men jeg tør ikke. Selvom det føles som om, at hun flirter.
-Uanset hvem du vil DATE, skal du i hvert være kræsen. Du er jo smuk, så du kan få, hvem som helst.
Jeg bliver lidt flov og kigger væk. Jeg ser vores spejlbillede i vinduet. Vi ligner lidt et kærestepar, men nu bliver jeg pludselig meget opmærksom på mit eget ansigt. Jeg er rød i hovedet. Ikke af flovhed kun men det er nemt at se for mig, at jeg er tydeligt tændt. Jeg har flere gange leget med mig selv, hvor jeg har ligget på ryggen på gulvet med et spejl op ad væggen, så jeg kan se min fisse og mit ansigt. Jeg genkender mit ansigt fra den tilstand i vinduet. Kan hun også se det? Hun rejser sig op.
-Jeg skal lige på toilettet.
Jeg smiler og kigger op til hende og siger okay. Jeg tænker, at jeg lige kan få styr på mine tanker, og få temperaturen lidt ned. Hun går om bag mig og lægger sine hænder på mine skuldre.
-Skal du med?
Hun smiler. Jeg ved ikke, hvad jeg skal tænke. Udover ja, naturligvis. Det får jeg også fremstammet lavt. Det er ikke ualmindeligt, at vi går ud på toilettet sammen, men det er jo primært, når vi er i byen for at snakke og komme væk fra larmen. Vi plejer ikke at gøre det, når det bare er et cafébesøg. Jeg følger efter hende. Der er kun en enkelt toilet derinde, så vi går derind begge to. Temperaturen i mit ansigt er ikke faldet. Tværtimod.
-Hey. Er du okay? Du ser lidt opkogt ud. Du skal vide, at det er helt okay med mig det hele. Mere end okay.
Jeg vil gerne svare, men der kommer ikke rigtig noget lyd ud af munden. Hun stiller sig helt tæt op ad mig. Jeg kan mærke hendes hænder på mine hofter. Jeg er helt lammet. Hun smiler og kigger mig dybt i øjnene. Hun bider i underlæben. Jeg bliver pludselig meget opmærksom på mig selv. Jeg trækker vejret hurtigt og næsten stønner. Hendes hænder kører rundt på mig nu. Ned ad siden, rundt på hoften, op ad maven til mit bryst, hvor den ene hånd klemmer blidt. Hun trykker sig helt ind til mig og kysser mig. Jeg mærker hendes tunge i min mund, og jeg lader min egen tunge gå på opdagelse i hendes. Hun trækker min kjole over hovedet på mig, så den kommer af. Hun kysser mig igen, mens hun åbner min BH. Det begynder sådan lidt at gå op for mig, hvor vi er, og det er meget grænseoverskridende for mig. Trods det hverken kan eller vil jeg stoppe hende. Hun har fuldstændig magt over mig. Hun må gøre, hvad hun vil, hvor hun vil. Hun trykker mig op mod den kolde flisevæg. Hun har fat i mit hår med den ene hånd, mens hun kysser mig. Voldtager min mund med hendes tunge. Den anden hånd kører ned i mine trusser Og hun stikker to fingre direkte op i mig. Jeg er så våd, at de let glider op, men det gør stadig ondt. Men smerten når ikke nydelsen til sokkeholderne.
-Mmmm. Helt glat og våd er du.
Hun ryster med fingrene oppe i mig, og jeg prøver at kvæle mine nydelsesskrig, men det er begrænset, hvor meget det kan gøres. Hvis der står nogle i kø derude nu, så er de ikke i tvivl om, hvad der sker herinde. Hun tager fingrene ud af mig og fører dem op til min mund. Jeg slikker dem for hende. Hun smiler tilfreds, hvilket gør mig stolt og tænder mig samtidigt.
-Du er da en fræk tøs. Lad mig se, hvad du kan.
Hun presser mig nedad på skuldrene, og jeg følger hendes bevægelse og går ned på knæ foran hende. Jeg knapper forsigtig bukseknappen foran mit ansigt op. Jeg trækker hendes bukser ned, men før jeg kan nå at gøre mere, maser hun mit ansigt ind mod hendes trusser. Jeg kan mærke, at hun er våd igennem hendes trusser, og jeg slikker uden på dem. Jeg kan smage hende. Hun trækker hendes trusser ned og maser min mund ind mod hendes fisse med et fast greb i mit hår. Jeg slikker hende det bedste, jeg kan. Jeg vil tilfredsstille hende. Hun sætter sig på toilettet og trækker bukser og trusser helt af. Hun sidder helt ude på kanten af brædtet.
-Slik mig, tøs. Slik mig dybt.
Jeg adlyder og sætter mig på knæ foran hende. Jeg leger med hendes klit med tungen, men hun tager fat om mit hoved og trykker det ind mod hendes fisse. Den kører rundt i mit ansigt, og gør det helt vådt. Jeg bruger min mund, mine læber og min tunge til at stimulere alt, jeg kan. Hun løfter sig lidt op og trykker mit hoved længere nedad.
-Slik det andet hul også.
Jeg har ikke prøvet det før, men jeg vil vise hende, at jeg vil gøre alt for hende, så jeg adlyder. Hun stiller sig op med ryggen til mig og bøjer sig forover ind over toilettet, så jeg kan slikke begge huller. Hun tager sin hånd bagud om maser mit hoved ind mod hende igen. Hun holder mig i denne stilling i et stykke tid, mens styrer mig. Det føles så frækt. Specielt når jeg kan høre på hendes stønnen, at jeg rammer helt rigtigt, og hun roser mig. Så skubber hun mig væk.
-Læg dig på ryggen.
Jeg lægger mig ned på det kolde gulv. Jeg har aldrig været så liderlig i hele mit liv. Hun sætter sig på mit ansigt og rider min mund. Hun stønner højt og kører på sin klit samtidigt. Hun holder mig sådan nede i et par minutter, før jeg kan høre, at hun kommer. Hun næsten skriger trykker helt ned mod mig. Jeg kan ikke få vejret, men jeg slikker stadig alt, hvad jeg kan. Jeg kan smage, at hendes safter løber ned i min mund. Hun rejser sig, og jeg gisper efter vejret. Hun tager min hånd og hjælper mig op. Hun kysser mig dybt. Hun smiler til mig, og jeg smiler igen. Jeg kan slet ikke fatte, hvor heldig jeg er.
-Vend dig om. Jeg er slet ikke færdig med dig.
Hvad havde hun i tankerne? Jeg havde ingen idé, men der var slet ingen tvivl om, at jeg var nødt til at finde ud af det. Hun skubbede mig lidt forover, og jeg støttede mod væggen med hænderne. Hun kysser ned ad min ryg. Trækker mine trusser ned. Jeg løfter foden, så hun kan få dem helt af, og hun tager min sko af samtidigt. Så den anden sko. Nu står jeg helt nøgen her på et cafétoilet. Hun stiller sig op og tager fat rundt om mig.
-Hvor langt vil du gå? Vil du gøre alt, hvad jeg beder dig om?
Jeg bliver lidt nervøs.
-Hvad vil du have mig til?
Hun tager fat i mit hår og stikker to fingre op i mig hårdt.
-Svar mig. Tør du? Vil du gøre ALT, hvad jeg beder dig om?
Det vil jeg. Der er slet ingen tvivl. Jeg vil gøre alt, hvad hun ønsker.
-J-ja
Jeg svarer usikkert. Ikke fordi jeg er usikker på mit svar, men jeg er usikker på konsekvenserne af det.
-Godt, skat. Bare bliv stående her. Jeg går lige ud og ringer, men jeg kommer ind igen. Du må ikke låse døren. Du skal blive stående her og vente. Hvis ikke, så kommer jeg ikke ind til dig igen.
Jeg siger ikke noget. Jeg bliver stående. Jeg tænker, at hvis jeg går helt i panik, må jeg tage mit tøj på igen og stikke af. Hun lukker døren bag sig og jeg står lydig i samme stilling. Jeg kan høre hende snakke i telefon. Jeg venter bare på, at hun lægger på, så hun kan komme ind til mig igen. Jeg kan ikke høre hende mere. Hun må have lagt på, men jeg ved ikke, om hun står lige ude foran døren eller er gået væk. Det føles som en evighed. Det tænder og skræmmer mig på samme tid. Jeg kan næsten ikke vente mere. Jeg ved ikke, hvor længe der er gået, da jeg bare står der med mine tanker. Der er nok gået omkring 10 minutter. Kommer hun overhovedet igen? Jeg kigger bagud mod døren og går i panik, da jeg ser, at hun har taget mit tøj med ud. Hvad skal jeg gøre? Hvis jeg låser døren, kommer hun ikke ind igen, og jeg må gå hjem nøgen. Selv min taske har hun taget med, så jeg ville ikke engang kunne ringe til nogen. Hvis jeg flytter mig, og hun kommer ind og ser det, vil hun så bare gå igen? Jeg bliver stående. Jeg tænker, at hvis der kommer en fremmed ind, vil personen hurtigt gå ud igen. Jeg håber, at Nina stadig står udenfor, men jeg ved det ikke. Jeg håber ikke, at der kommer andre ind, men jeg ved det ikke. Jeg har nok stået der et kvarter mere, da døren går op. Jeg vender mig ikke om, men jeg kan høre, at en person kommer ind og låser døren. Jeg ryster af skræk og liderlighed. Jeg kan mærke en hånd køre ned ad min ryg og ned til min røv. Der kører en finger mellem mine baller og ned over min fisse. Jeg kan mærke panikken i mig, da jeg hører stemmen. Det er ikke Nina.
-Wow. Du har bestået prøven. Det er du den første, der har gjort ud over mig.
Jeg vender hovedet. Det er Sandra. Jeg har mødt hende et par gange før igennem Nina. Hun smiler og vender mig rundt.
-Jeg ved godt, at sikkert er vildt bange lige nu. Det var jeg også selv, men du har sagt ja, og der er slet ingen tvivl om, at du vil nyde alt, hvad der er planlagt til dig. Du skal først lige have noget tøj på.
Hun har en pose med, som hun hiver en kort cocktailkjole op fra. Den er meget kort, og ligner mest af alt noget fra en pornobutik. Det ville nu heller ikke kommer bag på mig, hvis den er.
-Tag den på.
Hun smiler. Jeg er stadig lidt usikker på, hvad der skal ske, men jeg tager den naturligvis på. Det er nemt at se, at jeg ikke har noget på indenunder.
-Der er lige en ting mere, før vi går ? Du skal have det her op.
Hun rækker mig et vibratoræg. Jeg kan se, at det er et fjernstyret et af slagsen.
-Jeg har også et oppe. Nina styrer dem begge to fra sin telefon. Vi skal mødes med hende et andet sted.
Jeg fik mine egne sko af Sandra, og hun tog mig i hånden, og vi gik ud af caféen. Flere gange på vejen blev æggene tændt, og vi prøvede at skjule det så godt vi kunne, mens vi gik mellem alle de andre mennesker på gaden. Hver gang de begyndte klemte vi hinandens hænder og kiggede indforstået på hinanden med ukontrollerede frække blikke. Vi kom hen til en bar, og Sandra hev mig med indenfor. Nina sad ved et bord og smilede til os. Jeg var stadig meget nervøs, men jeg følte dog, at jeg havde mere kontrol over situationen, end da jeg stod nøgen på toilettet. Klokken var ved at være 8 om aftenen, og der var allerede begyndt at komme en del mennesker. Nina begyndte at fortælle os, hvad der skulle ske.
-Okay. Vi kommer til at være her i et stykke tid. I får hver en del udfordringer, som i skal løse. Når det er gjort tager vi hjem til mig, hvor vi fortsætter.
Hun sendte os hver en SMS med udfordringer. Der var en del, jeg ikke var særligt nervøse for, men så også et par stykker, der skræmte mig. Der var blandt andet en hvor jeg vil have mig til at lege med mig selv i minimum tre minutter og filme det ude på toilettet. Vel at mærke uden for båsene så enhver, der kommer derud ville kunne se det. Jeg kunne mærke Sandras hånd på mit inderlår. Hun viskede til mig.
-Bare rolig. Jeg hjælper dig, hvis det er.
Resten af aftenen gik med at klare udfordringerne. Der var nogle, hvor vi skulle tage nøgenbilleder af os selv på toilettet. Der var cocktailkjolen rigtig praktisk, da den hurtigt kunne komme af og på. Vi skulle hver især som minimum kysse en anden kvinde og tage en anden på brysterne. Vi skulle sende billeder af os, der slikkede hinanden. Når Nina havde set en opgave klaret, belønnede hun os med at tænde vores æg. Udfordringen med legen med os selv på toilettet klarede vi ved, at Sandra var med på toilettet og når der kom nogle ind, sagde hun, at jeg var ved at tage en VIDEO til kæresten. Der kom nogle spydige kommentarer, men vi klarede begge udfordringen. Vi fik nogle underlige blikke, da vi kom ud derfra, men det var okay. Det var den sidste udfordring for os begge, så vi kunne komme hjemad.
Vi tager en taxa, og Sandra og jeg sidder på bagsædet. Nina tænder en gang i mellem for æggene, og vi nød det. Vi kan ikke holde fingrene fra hinanden af bare liderlighed, så vi kysser, mens vores hænder kører rundt over alt på hinandens kroppe. Vi får begge en SMS. Fra Nina, naturligvis. ?Jeg vil se Katja slikke Sandras fisse nu. ? Vi kigger på hinanden og smiler. Uden et ord sætter Sandra sig længere tilbage på sædet og spreder benene, mens jeg lægger mig ned og begynder at slikke hende. Jeg hiver hendes kjole op, så Nina rigtigt kan se det hele. Der kommer en ny besked. ?Smid tøjet begge to. ? Vi adlyder. Chaufføren har set det hele, men siger intet. Jeg tror ikke helt, han ved, hvordan har skal reagere. Vi kommer frem til Ninas lejlighed, og hun tager vores kjoler og sko. Vi skynder os op, da vi er nøgne og gerne vil ind hurtigt, men Nina har ikke travlt. Der kommer ikke nogen, men vi står tæt ind til hinanden for at dække os, hvis der skulle komme nogen forbi. Nina kommer og lukker os alle sammen ind.
-Nå, Katja. Jeg håber, at du er klar. Du har vist mig, at du kan bruges, så nu er det på tide, at du bliver brugt. Sandra, tag en strapon på. Jeg ved, at du har glædet dig til at bruge den på en, efter alle de gange, du har fået den af mig.
Sandra tager mig i hånden og smiler.
-Kom med ind på sengen.
Sandra viser mig sengen og beder mig om at lægge mig på maven. Hun tager en strapon på. Det er en af dem, der også går op i hende selv. Hun sætter sig lige bag ved mine baller, så jeg kan mærke hendes strapon i mellem med. Hun tager en flaske fra natbordet.
-Du er lidt anspændt. Det gør jeg lige noget ved.
Hun smører noget olie ud på min ryg og begynder at massere mig. Først nakken og skuldre. Så længere ned ad ryggen. Efter et par minutter har hun arbejdet sig ned til lænden. Så kommer hun til røven. Hun masserer ballerne, kører hånden i mellem dem. Hun spreder mine ben, så hun kan få hånden helt ned til min fisse. Nu kan jeg mærke, at hun fører hendes strapon ned mellem ballerne og trykker mod fissen. Jeg løfter mig lidt, så hun kan komme op i mig. Hun trækker mig op på alle fire og begynder at kneppe mig.
Hun sætter tempoet op. Hun knepper mig hårdere og hårdere med sin strapon. Nina står og kigger på. Hun har tændt en computer på skrivebordet ved siden af sengen, og jeg kan se, at webcamet filmer os. Jeg kan ikke se, om optager det eller sender det live på nettet, men lige nu er jeg også ligeglad. Jeg er alt for liderlig, og jeg har intet mod, at hele verden ser, at jeg er deres lille brugstøs.
Nina har også smidt tøjet nu, og hun sætter sig på knæ foran mig på sengen. Hun tager fat i mit hår og fører mit hoved ned til hendes fisse. Det er en lidt akavet stilling, så jeg kan ikke rigtigt bruge fingrene til hjælp, så jeg må bare slikke ekstra godt. Hun maser mit hoved ind mod hende, og jeg kan mærke, at min tunge glider helt op i hende. Hun tager fat i mit hår med begge hænder og nærmest knepper min mund. Sandra trækker sig ud og begynder at mase sin strapon mod mit bagerste hul. Olien gør, at den glider let op. Nu matcher de hinandens rytme, og jeg kan mærke, at Nina begynder at ryste, mens hun stønner højt. Hun lægger sig ned og trækker mit hoved helt ned over sin fisse. Hun lægger benene over mine skuldre og ned ad min ryg. Hun sprøjter i min mund. Jeg bliver overrasket over det, men jeg sluger det hurtigt. Jeg ligger stadig på alle fire med en strapon i min numse. Nina lægger sig under mig.
-Nu vil jeg smage dig.
Hun går i gang med at slikke mig. Dybt. Hårdt. Hurtigt.
Sandra trækker sig ud, bukker sig ned og slikker mit bagerste hul. De er fantastiske begge to. Jeg kan snart ikke holde til mere. Nina leger med Sandras fisse samtidigt, og jeg kan høre på hende, at hun også snart kommer. Nu sker det. Jeg skriger og mine ben er ved at opgive at holde mig oppe, men de to kvinder fortsætter med at slikke indtil jeg har skreget mit livs største orgasme ud.
Jeg vælter ned på siden. Nina lægger sig foran mig og Sandra bag mig. Vi kysser alle tre. Nina smiler til mig.
-Jeg håber ikke, at du har vigtige planer i morgen, for vi er ikke færdige med dig.
Jeg smiler til hende. Jeg kan ikke forstille mig noget vigtigere end at fortsætte det her.
Vi sover alle tre i løbet af kort tid

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 45 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.