BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Hej allesammen! Det her er min første historie, så den er langt fra perfekt! Jeg tager rigtig gerne imod feedback! Historien er rigtig. Hehe.

Jeg går langsomt hen af strøget. Mit lange rød brune hår flyver let bag mig. Ved siden af mig går min smukke veninde. Frederikke. Hendes lange ben. Hendes dejlige røv, store bryster, lange brune hår og hendes store smukke brune øjne. Hun er klædt i et par stramme jeans, vans, en stram trøje der får hendes bryster til at se endnu større ud og en lille læder jakke. Hendes lange brune hår ligger flot ned af hendes ryg. Hendes røv er fantastisk. Jeg kan slet ikke lade være med at stirre på den. Hun har heldigvis ikke opdaget mig endnu. Jeg er selv klædt ret godt på. Mine høje hælet støvler, stramme lange sorte jeans, en løs trøje og min lille jakke. Der er adskillige mænd der pifter efter os og råber ting til os. Jeg vender mig om og blæser en af dem et luft kys og blinker til ham. Han smiler og rødmer . Vi fniser begge, og så går vi videre.
Vi holder begge to store poser med tøj, undertøj, makeup og andre små ting. Vi har været ude og shoppe hele dagen. "Frederikke?" spørger jeg pludselig og hun stopper.
"Ja hvad er der Louise?" svarer hun og vender sig om med et smil.
"Jeg tænkte på om du ville hjem hos mig og spise noget aftensmad sammen?" jeg smiler til hende. Andet kan jeg ikke. Hendes kønne ansigt stråler næsten i den varme eftermiddags sol. Jeg venter spændt på hendes svar. Jeg er dog lidt nervøs.
"Ja, det lyder da godt." svare hun. Hun smiler stadig varmt til mig.
"Fedt! Vi kan bestille en pizza og måske hente noget is?" siger jeg med en glad tone. Jeg elsker at have Frederikke over hos mig. Hendes selvskab er vidunderligt.
"Ja det lyder hyggeligt." siger hun og vi går videre. Vi smutte ind i netto for at købe ind til i aften.

Cirka en time senere står vi i min lejlighed. Vores nye tøj er stadig i poserne ,som vi lagde i gangen. Min lejlighed er ikke stor. Der er to værelser, et soveværelse, et badeværelse, en stue og et køkken.
"Nå, jeg bestiller pizza. Sætter du tingene i køleskabet?" jeg tager min telefon og sætter mig ved køkkenbordet. Jeg ringer til pizzamanden nede på sidegaden. Mens jeg ringer kigger jeg på Frederikke. Hun sætter tingene fint på plads i køleskabet. Hendes krop er fantastisk. Hendes røv svajer fra side til side da hun bevæger sig rundt. Jeg har ikke fortalt hende, at jeg er biseksuel. Jeg faktisk har et crush på hende. Jeg vil fortælle hende i aften. Det skal jeg!

Lidt senere kommer pizzaerne. Da vi ventede, spiste vi isen. Isen forsvandt ekstremt hurtigt . Mens vi spiste isen kunne jeg kun se på hendes store fyldige bryster. De er så flotte. Mine er større, men hendes bryster har en perfekt form. Størrelsen og formen er perfekt. Jeg tror jeg kom til at savle lidt. Da vi har spist pizzaerne skal hun lige til at gå, men jeg hiver en flaske vil ud fra køleskabet.
"Ej Frederikke. Bliv lige til en enkel kop." siger jeg med et nervøst smil. Hun tøver. Så smiler hun og tager sin læder jakke af.
"Ok, et enkelt glas kan jeg da godt blive til." siger hun. Jeg jubler indeni. Jeg tager to vinglas ud fra mit skab og stiller dem på mit sofa bord. Jeg hælder op i glasset og rækker det til hende. Hun smiler stadig. Det sødeste og varmeste smil jeg nogensinde har set. Jeg bliver helt blød i knæene. Jeg hælder op til mig selv og sætter mig ned i sofaen. Vi snakker lidt sammen, i noget der føles som en time.
"Nå, har du mødt nogle søde mænd?" Kommer det lige pludselig ud af mig midt i en snak om sko. Hun smiler og griner.
"Nej, det har jeg ikke. Hvad med dig?" siger hun og tager en tår af vinen.
Jeg kan ikke lade være med at rødme.
"Øhh, nej. Jeg har faktisk noget jeg gerne vil fortælle dig." Siger jeg langsomt.
"Ja? Hvad er det Louise?" spørger hun og rækker glasset frem. Jeg hælder mere op til hende.
"Jeg har er crush på dig." Fremstammer jeg pludselig. Jeg er så nervøs at jeg ryster mens jeg hælder op. Lige pludseligt mærker jeg hendes varme hånd på mit håndled.
"Det ok. Fordi jeg kan også lide dig." siger hun med et smil. Hun ser helt glad ud.
Det er som om jeg kan flyve! "K-kan du?" spørger jeg ivrigt. Jeg rødmer da mine øjne møder hendes.
"Ja, det kan jeg." siger hun med et sødt smil. Hun bevæger sig tættere på.
Jeg er helt lykkelig. Mit crush har indrømmet at hun også kan lide mig. Jeg har det fantastisk.
"H-har du nogensinde v-været med en kvinde før?" Jeg kommer til at stamme. Jeg er så nervøs for, at jeg skal ødelægge det og hun går.
"Nej. Men det vil jeg gerne." Siger hun og bevæger sig endnu tættere. Vi sidder nu og kigger på hinanden. Jeg kigger hende dybt i øjnene, og hun kigger tilbage. Lige pludseligt læner hun sig frem i sofaen. Hun lukker øjnene. Jeg smiler og gør det samme. Vores læber mødes. Hun bevæger sine arme rundt om mig og holder mig tæt indtil dig. Jeg er pisse liderlig. Jeg kan mærke, at jeg er våd. Mine brystvorter er også hårde og spidse. Hun trykker vores bryster op mod hinanden. Jeg gisper. Hun er så rolig! Hun kysser bare videre. Jeg lader mine arme bevæge sig om bag hende også. Min ene hånd holder hendes ryg. Den anden skubber mod hendes baghoved.

Vi sidder og kysser i lang tid. Men jeg elsker hvert et sekund. Til sidst bryder hun kysset. Jeg tror hun skal til at gå da hun rejser sig op. Jeg gisper og bliver næsten helt ked af det. Jeg føler mig allerede ensom, selvom hun står lige foran mig. I fniser
"Jeg går ikke. Det er bare varmt herinde." siger hun. Så trækker hun sin stramme trøje af. Jeg bider mig selv i læben. Hendes store bryster kommer til syne. Hun har en ny bh på. En sort lace bh.
"Hvornår har du fået den?" Spørger jeg nysgerrigt.
"Jeg fortalte dig ikke, da jeg købte den idag. Da du ventede på mig nede på cafén." hun smiler stadig.
"Åh du ser så lækker ud i den. Jeg har en ide." siger jeg og rejser mig op. "Hvad med vi tager er bad sammen? Det har været en lang dag, det er godt at blive rene, jeg har et vidunderligt brusebad og..." Hun stopper mig. Hun lægger din finger på mine læber.
"Du har allerede overtalt mig." Smiler hun og vender sig om og går hen mod mit badeværelse. Jeg smiler stort. Jeg kan næsten ikke holde glæden inden i mig. Jeg hopper af glæde og løber efter hende.

Da jeg kommer ind i mit badeværelse står hun foran spejlet.
"Jeg synes jeg ser tyk ud." siger hun. Hun kigger på sin mave, jeg ser hendes smil er forsvundet. Hun er i perfekt form, men alligevel synes hun selv, at hun er tyk. Jeg går op til hende og lægger mine hænder på hendes røv.
"Du er tyk de rigtige steder smukke." siger jeg og kysser hendes nakke. Hun fniser og laver kysse mund til mig. Jeg knapper hendes bh op. Den falder langsomt ned på gulvet. Hun smiler stadig. Jeg kigger på hendes perfekte D kop bryster. Jeg bider mig selv i læben.
"Fuck du er lækker skat." siger jeg. Jeg lader mine hænder langsomt løbe op af hendes krop, indtil de når hendes bryster. Jeg folder mine hænder om dem.
"De er så bløde og store. Og dine brystvorter. De er hårde." siger jeg og lukker øjnene. Jeg dufter til hendes hår, mens jeg holder hendes store bløde bryster i mine hænder.
"Det er fordi du tænder mig så fantastisk meget." Siger hun. Hun tager langsomt sine bukser af. Jeg bliver ved med at holde om hende. Hun har fandme også købt nye trusser! Den lille heks! Uden at sige det. Men jeg elsker dem.
"Mm, de er nye. De er flotte." siger jeg. Jeg tager også min trøje af. Jeg har min gamle bh på. Jeg købte dog en ny idag, men jeg har ikke haft tid til at tage den på. Jeg åbner min bh op og lader den falde ned på jorden. Mine bryster er lige så store som hendes måske endda lidt større. Da jeg fanger hendes blik smiler hun til mig. Det mest sexede smil jeg nogensinde har set. Det gør mig blød i knæene og våd i mine trusser. Hun vender sig om og aer mine bryster. Det gyser i mig da hun rører mine bryster. Hendes små varme hænder rammer mine store bløde. Jeg kysser hende, og hun kysser tilbage, men hun fjerner ikke sin hånd. Det vil jeg heler ikke have, at hun skal gøre alligevel.
Jeg stripper hurtigt tøjet af. Hun stiller sig ind i brusebadet. Jeg følger hurtigt efter. Jeg tænder for vandet. Det dejlige varme vand løber langsomt ned af os begge. Pludselig kan jeg mærke begge hendes hænder på mine overarme. Hun trækker mig tæt ind til sig. Jeg gisper. Hendes krop er blød og våd. Det varme vand læber stadig ned af vores blanke, våde og nøgne kroppe.
"Hold kæft hvor du tænder mig." siger hun. Hun slikker sig om munden. "Hvad størrelse er de her?" spørger hun og kigger på mine store bryster. "D-D36." fremstammer jeg.
"Ej! De er mindst DD!" siger hun og griner. "Må jeg?" spørger hun.
"Kommer an på hva... Ah!" Jeg når ikke engang at gøre min sætning færdig før hendes store røde læber er rundt om min brystvorte. Jeg stønner højt, da hun begynder at sutte. Jeg lader min hænder glide igennem hendes hår. Jeg stønner højere og hurtigere. Min puls er på højtryk og mit hjerte slår hurtigere end nogensinde før. Lige pludselig kan jeg mærke noget nede ved min fisse. Hendes hånd stryger min glatbarberet fisse. Så skubber hun langsomt en finger op, og så to, og så tre. Hun skubber dem langsomt ud om ind. Jeg er i himlen. Hun stimulere mig så meget! Hendes anden hånd har fået fat i mit andet bryst.
"Åh Gud! Stop! Jeg beder dig! Jeg kan ikke mere! Jeg kommer!"
"Så kom!" siger hun med munden fyldt med bryst. Hun begynder langsomt at sætte tempoet op. Hun sutter hårdere og hurtigere, hendes fingre bliver til fire og går hurtigere ind og ud.
"J-jeg kommer!" Skriger jeg i orgasme! Hele min krop bliver sindsyg. Alle mine muskler spænder. Jeg læner mig tilbage og skriger stop. Men hub stopper ikke. Kører bare hurtigere og hurtigere. Jeg skriger, som jeg aldrig har skreget før. Mine safter begynder at sprøjte ud af mig for neden. Jeg kollapser på det hårde sten gulv i brusekabinen. Min krop ryster. Jeg er lam af orgasme. "D-d-det var fantastisk." fremstammer jeg, da hun slukker for vandet.
"Lad os tørre os og gå ind i dit soveværelse. Jeg bliver og overnatter." siger hun smilende.
Jeg får langsomt er smil på læberne.
Efter vi har tørret os går vi ind på mit værelse. Jeg står foran min senge. Pludselig mærker jeg to hænder på min ryg. Jeg bliver skubbet hårdt ned på sengen. Dunk. Jeg stønner, da jeg rammer sengen, men den store bløde dyne griber mig. Dunk! En stor lilla plastic DILDO falder ned på den store hvide dyne. Jeg gisper. Og en til! En sort en. Så to vibrator dildoer og en to hovedet dildo. Og til sidst. Er par håndjern og en pisk. Jeg gisper igen.
"H-hvad er det her?" siger jeg nervøst, men også ivrigt. Jeg kan mærke jeg allerede er ved at blive våd. Igen.
"Kære lille Louise min skat. Natten er kun begyndt."

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 50 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.