Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er en pige som nu har nu kendt sin kæreste i et par måneder og alt er lykkeligt og meget hedt. Han havde fortalt mig at han havde en fræk familie, så jeg var meget spændt og nervøs for at møde dem. Chancen bød sig, da vi var inviteret til hans familie store julefrokost. Jeg valgte en påklædning der fremhæver mine fordele (store bryster).

Da vi ankom til julefrokosten, blev jeg modtaget af alle i hans familie med knus og kram ( jeg tror også at der var flere af dem der tog mig på røven). Min kæreste og jeg kom til at sidde overfor hinanden og jeg kom til at sidde mellem hans søstre. De 3 søskende sad og smilede lidt lummert til hinanden (jeg skulle komme til at finde ud af senere hvorfor). Der blev skålet rigeligt og drikkevare var der nok af. Jeg kunne godt begynde at mærke varmen fra rødvinen, bare efter det første glas. Men pludselig mærkede jeg en hånd på mit lår, men den forsvandt lige så hurtig igen. Det skete flere gange, og jeg tænkte om jeg er ved at være tosset. Jeg så ud af øjenkrogen af kæresten nikkede til hans søstre og jeg tænkte, hvad har de gang i.

SEX I DAG?

Begge søstrene lagde en hånd på mine lår, og begyndte at tage fat i dem. Jeg kiggede på min kæreste, som lænede sig ind over bordet og hviskede til mig, det var min julegave fra ham, at hans søstre ville opfylde min fantasi om at være sammen med en pige. WOW what the fuck var den første tanke der løb igennem hovedet på mig, men derefter jubii nu får jeg prøvet det. Jeg spredte mine ben så hans søstre bedre kunne komme til, de smilte begge to til mig og sagde at vi nok skulle få det sjovt sammen.

Den ene søster (A) tog min hånd og lagde den på hendes lår. Jeg forstod en fin hentydning og lod min hånd glide op af hendes lår. Den anden søster (B) smuttede ind under bordet og begyndte at kærtegne indersiden af mine lår, med hendes tunge. Jeg prøvede at skubbe hende væk, med min hånd, da jeg syntes det var pinligt her ved bordet. B tog min hånd og begyndte at sutte på mine fingre, hendes den anden hånd gled længere og længere op imod min fisse. Mens det stod på, sad jeg helt paralyseret og kiggede rundt, for at se om nogle af de andre havde opdaget, hvad der skete under bordet. Min kæreste sad bare og smilede til mig, jeg kunne se at det tændte ham, at han vidste, hans søstre var i gang med hans kæreste. A førte min hånd længere op ad hendes lår, op under hendes nederdel, jeg kunne lige pludselig mærke at hun ingen trusser havde på. Det bragte mig tilbage til virkeligheden. Jeg kunne pludselig mærke B var nået til min fisse. Hun begyndte at kæle for den uden på trusserne, jeg kunne mærke (til min store overraskelse) at mine trusser var meget våde. Hun skubbede mine ben længere fra hinanden, mens hun kyssede indersiden af mine lår, fra knæene til min fisse. Da hun nåede min fisse og plantede et kys på min klit gav det et voldsomt gip i mig. Jeg tænkte hvis de søstre kunne gøre disse ting, så kunne jeg også. Jeg begyndte at lade min hånd lege med A’s fisse, som var helt glat. Jeg lod mine fingre køre rundt om fissen, lod en finger helt tilfældigt ramme hendes klit, det fik A til at udstøde et lille hvin.

B kravler ud fra under bordet og går hen til A, de hvisker sammen og kigger over på min kæreste (deres bror), han smiler bare og nikker til dem. De 2 søstre rejser sig op, tager fat i mig og følger mig af festlokalet, ned af gangen, hen til en dør hvor der står 2 på. Da døren bliver åbnet og vi går ind, ser jeg til min store overraskelse (og fornøjelse) at midt i rummet står der en kæmpe seng, der har en stolpe i hvert et hjørne, hvor på der er påmonteret snore og håndjern. Jeg kigger mig rundt i rummet og ser et skab, jeg går hen og åbner det, inde i skabet er der dildoer i forskellige str., butplugs , strapon og mange forskellige piske. De 2 søstre spørger mig om der er noget jeg kunne tænke mig, at vi skulle lege med. Lidt af det hele siger jeg og smiler lidt forsigtigt.

A kommer hen til mig og begynder at kysse mig, lidt forsigtigt til at starte på, men bruger snart sin tunge flittigt. Mens A kysser mig, åbner B langsomt min skjorte, derefter min bh. Mine store bryster er nu frit fremme og vorterne er begyndt at stritte lidt. A og B tager hvert sit bryst af mine, og lader deres tunge kæle for min vorte, mens de klemmer brystet. B stopper op og lader sit tøj falde af hurtig, hun står nu helt nøgen foran mig. Hun er skabt helt perfekt, med et par bryster i str c, pæn slank og med en helt glat fisse. Hun skifter plads med A, som også smider tøjet hurtigt. Da hun står nøgen foran mig, ser jeg en kanon flot pige, lidt større kropsmæssigt end sin søster, men stadig helt perfekt. A går om bag mig, åbner min nederdel, lader den falde ned på gulvet, trækker lige så stille mine trusser af, mens hun lader hendes kys og tunge lege på min numse. Vi står nu alle sammen helt nøgne. De fører mig hen til sengen, de lægger mig ind midt i sengen, spreder mine ben. De kigger på mig og siger hvor har du en flot krop.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.