Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Fru So, lå fastspændt på alle fire, med nogle små grise løbende rundt om sig, og med de små grises mor som nabo.

Et par at de små grise hader fundet ud af, at der hang et par, patter der så meget lovende ud, midt i svinestien, og de kunne lige nå brystvorterne, som de tog fat i suttede på og trak i, det gjorde lidt ondt så soen gav sig lidt, hun prøvede at skyde ryg for at løfte dem uden for rækkevidde, men grisene holdt fast og så, gjorde det bare mere ondt. Men trods den hårde behandling, begyndte hun at blive lidt liderlig af behandlingen, hvilket hun skammede sig over og var vred på sig selv over, det var jo perværst at blive liderlig af at et par grise suttede på hendes bryster.

SEX I DAG?

Efter hånden opgav de små grise hende, da det ikke gav noget, men indimellem vendte en af dem til bage for lige at prøve igen, de så jo så dejlige ud.

Hun var ved at være godt træt og øm i kroppen, efter den behandling hun hade været ude for, og begyndte at døse lidt. Men pludselig blev hun revet ud af sin døsen da hun hørte stalddøren åbnes og lukkes igen, hun hade ingen anelse om hvor lang tid der var gået. Hun lyttede, var det mon dyrlægen, kom vedkommende i hendes retning eller skulle hun kalde, eller hvad nu hvis….

Men nu kunne hun hører en, komme nærmere hen ad gangen, det lød som en mands skridt, han blev stående lidt ud for hendes boks, så blev lågen åbnet, og han kom ind i boksen til hende, han stod skridt bag hende og betragtede hende, men hun kunne ikke se sig til bage så hun kunne ikke se hvem det var.

Men så sagde han, nå der er nok en lille gris der har været ved ornen i dag, det gav et sæt i hende, det var hendes mand. Han gik hen foran hende og satte sig i halmen foran hende, hun begyndte at græde. Hun begyndte at snøfte, han .. snøft og så Ornen, hun kunne slet ikke fatte sig, jeg ved det godt sagde hendes mand, du har fået en hård behandling, du må jo også være tørstig, han rakte en milkshake hen mod hende, hun åbnede munden så han kunne putte sugerøret i munden på hende, hun drak begærligt.

Så sagde hendes mand, jeg er ked af at det har været nødvendig med en så hård behandling, men der måtte ske noget drastisk. Vi har jo ikke haft sex de sidste to år, og du er blevet en sur trunde der ikke er tilfreds med noget som helst, trods det at jeg ikke forlanger noget af dig, ikke end gang forlanger at du hjælper til i stalden trods det at du bare gård herhjemme.

Men det stopper nu, sagde han, fra i dag af vil din opgave være at stå til rådighed for mig, døgnet rundt, og du vil gøre hvad du får besked på, så nu da du er blevet rusket igennem så vil jeg bede dig om at overveje om du er klar til det, han tav. Og da der var gået et par minutter, sagde hun, og hvad hvis jeg ikke. Så må vi desværre finde en anden svinesti til dig.

Han rejste sig, og han stod og så på hende, jeg er hel pjattet med din røv og din hale, så den må vi beholde, og de små grise er ville med dine patter kan jeg se, men de er nu også, svære at stå for. Hun hørte ham åbne lågen, jeg kommer tilbage senere for at høre hvad du er kommet frem til.

Soen ved siden af hende hade vendt sig, hun hade jo nok fået nok af at blive hevet i patterne, men det betød bare at de nu interesserede sig for hendes patter igen, det gjorde ondt og brystvorterne var ved at være ømme og sarte, men det rykkede også i skeden, og hun havde en vanvittig lyst til at onanere, og det begyndte at gå op får hende at, den hårde behandling kunne et eller andet som var spændende, nyt, uforståeligt og skræmmende på samme tid.

Efter ca. en time kom hendes mand til bage, han klemte lidt på hendes ene balle, hvor efter han bøjede sig ned og tog en af grisene der var i gang med hendes bryst, og satte sig med grisen over for hende, nå min lille gris, hvad er du så kommet frem til, han hade aldrig kaldt hende lille gris før, men hun kunne egentlig godt lide det. Jeg vil gerne sagde hun men, ikke noget men sagde han enten eller vil du eller vil du ikke, jeg vil sagde hun, men jeg skal have hjælp til at lære det. Du skal få al den hjælp, du har brug for, sagde han.

 Og så begyndte han at løsne hende, først benene, og så armene og til sidst halsen, hun satte sig op på hug, og det svimlede for hende, så hendes mand måtte støtte hende. En af grisene, benyttede lejligheden til at, stikke sin lille tryne op i missen på hende for at udforske den, det var mere end hun kunne klare, og hun fin en orgasme, og knækkede helt sammen, jamen dog sagde manden, og fjernede grisen.

Efter et par minutter rettede hun sig op igen, og han hjalp hende op at stå, han måtte støtte hende, da de gik ud af stalden og hen over gårdspladsen.

Da de kom ind, ledte han hende ud i badeværelset, og placerede hende under bruseren åbnede for vandet og vaskede hende, da han var færdig tørrede han hende. 

Han ledte hende ind i stuen hvor han lagde hende på sofaen. Hvad har du brug for sagde han, noget at spise eller bare at sove, noget at drikke og så bare at sove sagde hun, da hun havde drukket en halv liter vand, puttede han hende i seng, inden han lagde dynen over hende, førte hun en hånd ned til halen, hvad med den spurgte hun, den bliver der og så kan vi snakke om den i moren, sagde han, hun accepterede at det var sådan det var og så lagde hun sig til at sove.

Hun vågnede ved at vægge uret ringede, hun slukkede det og overvejede om det var noget hun havde drømt, men så mærkede hun halen i røven og var helt klar over at det var ganske virkeligt, hun satte sig op men fik problemer med halen, og bakkede i stedet ud af sengen.

På natbordet ved siden af vækkeuret, lå en besked fra Manden, der stod God morgen min lille gris, og velkommen til din første dag i dit nye liv, du starter med at lave morgenkaffe til mig, og du gør det som du er, altså nøgen.

Hun kikkede på morgenkåben, men gik for bi ud på toilettet, hun skulle tisse, men pga. halen blev hun nødt til at sætte sig omvendt på toilettet.

Da hun var færdig på badeværelset, så gik hun ud i køkkenet og lavede kaffe og morgen boller til ham. Kl 5 minutter over syv, kom han ind, han gik over til hende, og kyssede hende medens han klemte hendes ene bryst, brystvorten på det andet kom imod hans tøj, og hun gav sig, er de ømme sagde han, ja meget sagde hun, så de det jo godt at jeg har den her i lommen, en tube Helusan, også kaldet passalve, hen klemte en fed klat ud og smurte hendes brystvorter.

Han satte sig og hældte kaffe op, han så på hende og sagde ja du bliver jo nok nødt til at, indtage din stående i dag, ja sagde hun. Med et gik døren til bryggerset op og ind kom Husbondafløseren, det gav et sæt i hende, Henvendt til bunden sagde han jeg er færdig for denne gang, og skulle bare lige aflevere denne her, tænkte du moske ville få brug for den, og lagde svine driveren på bordet.

Han så på hende og sagde, det var en fornøjelse at lære dig lidt at kende. Og så gik han. Da bonden var færdig med morgenkaffen, sagde han til hende, kom med ind i stuen, hun fulgte efter ham.

Vi skal snakke lidt om hvordan dette kommer til at fortsætte, sagde han, og da du jo ikke kan side ned med den hale så, vil jeg gerne have dig på alle fire på sofabordet, hun kravlede op på bordet og ind tog en stilling der mindede om den hun var spændt fast i, i gård, Han satte sig i en lænestol lige over for hende.

Nå sagde han, så er der startet et helt nyt kapitel i vores liv, hvilket jeg ser meget frem til, men det betyder også at der er nye retningslinjer for dig, retningslinjerne er dog ikke statiske, de vil blive tilpasset over tid, for at give os det vi har brug for, men det er mig og kun mig der sætter retningslinjerne.

Vi starter men nogen få enkle retningslinjer, og så ser vi hvad behovet er derfra. 

Retningslinjerne er:

Fra nu af gård du uden trusser.

Du sover altid nøgen.

du laver morgenkaffe nøgen, og klæder dig først på når jeg går i stalden igen, og hvis jeg ikke gør, så spørger du om du må klæde dig på.

Du vil fra nu af barbere din mis, så den altid er glat og lækker.

Få sex i dag

Når jeg beder dig om at gøre dig klar, så tager du bad, du barbere missen og så gør du dit røvhul rent, som du lærte i gård.

Er det forstået, hun nikkede, det hørte jeg ikke sagde han, og hun sagde ja.

Er der noget du gerne vil spørge om eller have uddybet, spurgte han, ja sagde hun hvad med halen, den bliver siddende indtil du skal i seng i aften, derefter sætter du den på plads når du står op og kan tage den ud når du er færdig i køkkenet, og om en uge så ser vi på om der skal ændres på det.

Jeg skal skide sagde hun og jeg kan ikke holde mig til i aften, jamen så må du gå ud og skide sagde han, når du er færdig, så gør du, halen og røven ren, og kommer her ind med halen.

Hun gik, og kom og efter 25 minutter tilbage med halen i hånden, Han pegede igen på sofabordet og hun kravlede op på det lige som tidligere, er du ren spurgte han, ja sagde hun, godt så stik en finger op i røven så langt som du kan, hun gjorde som der blev sagt, medens han stod bag bed og så på, godt så træk den ud igen, og lugt til den, hun lugtede til den, mener du stadig at du er ren, ja sagde hun, godt så sut på den, det kan jeg da ikk iiiiiiiiiiiiii, skreg hun da han satte svine driveren mod hendes balle, og så suttede hun på fingeren, er fingeren ren spurgte han, ja sagde hun, så tag halen, og sæt den på plads, hun tog halen, og klemte den mod stjernen, præs i mod som om du skal skide, sagde han, hun gjorde sit bedste, og sagde jeg får den ikke ind uden smørelse, sagde han, så put den i munden og smør den ind med dit spyt, hun gjorde som han sagde hun skulle ikke have mere med svine driveren. Efter at have smurt den ind i hendes eget spyt lykkedes det hende at få den på plads, god gris, sagde han.

Han lod en finger glide op mellem hendes, skamlæber og op over klitten, hun var lidt våd, han puttede to fingre op i hende, og her var hun endnu mere våd, jeg kan se at behandlingen virker sagde han, han gik hen foran hende og stak fingrene i munden på hende, sut dem rene sagde han, hun suttede på dem, til han trak dem ud igen. Han lynede nu sine bukser op og trak pikken ud, sut den sagde han og stak den i munden på hende.

Hun hade suttet pik på ham tidligere, men aldrig ville sluge hans sæd, Når jeg kommer så sluger du det hele, sagde han, hun drejede øjnene op og så ham i øjnene, og hun kunne godt se at der ikke var megen vej uden om i dag, og for at understrege at han mente det, så lagde han svine driveren på hendes ryk, han kom i en ordentlig udløsning, hun sank, men var alligevel ved at klojs i det, men sank igen, og kun en lille dråbe løb ud af den ene mundvig, han fangede den med en finger og tilbød hende den, hun tog den i munden og suttede den i sig, han rakte sin halvslappe pik mod hende og sagde sut den tom, hun malkede de sidste dråber ud af den, og han puttede den tilbage i bukserne.  

Rejs dig op sagde han, hun kom ned fra bordet, og stod foran ham, han tog med sine store hænder under hendes bryster, og klemte dem lidt, du er dejlig, sagde han, det hade hun ikke hørt ham sige de sidste to år, og det varmede inden i hende, han gav hende et kram og et kærligt klask i røven.

Nu vil resten af dagen forme sig som en ganske almindelig dag, bort set fra at du vil være nøgen, og så skal du gå i de røde stiletter resten af dagen.

Hun gik ind og fandt de røde stiletter, og kom tilbage i stuen, drej dig så jeg kan se dig sagde han, hun drejede sig, og forsøgte faktisk ar gøre det lidt sexet. Hun så faktisk stang godt ud stadigvæk, og så den lyserøde hale den, gjorde hende virkelig fræk.

Efter aftensmaden som den Lille gris, hade indtaget stående. Så de lidt TV hun lå på sofaen med hovedet i mandens skød, da hun jo ikke kunne side for den halv stive hale.

Bonden så ned på sin lille gris og sagde, jeg tror vi kan undvære Husbondafløseren et stykke tid, Ja det tror jeg også sagde hun.

Han lagde en arm ned over hende og begyndte at kærtegne hendes stadig ømme bryst vorter, hun gav sig lidt, og han sagde stadig ømme, ja sagde hun, men han fortsatte alligevel med at kærtegne dem, og inden længe begyndte hun at blive liderlig, jeg forstår det ikke sagde hun, det gør jo undt når du rører mine brystvorter men, men det gør mig også våd i missen, og jeg bliver liderlig men det gør også ondt, han smilede til hende ja sagde han, ja det er en ny verden du er blevet en del af, og du har en side i din seksualitet som du, skal til at finde ud af over de næste mange måneder.

Han bad hende sprede benene og flyttede sine fingre ned i hendes skød, og begyndte at leje med hendes mis, det varede ikke længe inden hendes vær trækning ændrede sig, og så kom hun i en kraftig orgasme, hendes krop skælvede, hvor efter hun lå stille lidt og nød fornemmelsen i kroppen. Men hun ville have mere, og rakte en hånd op og begyndte at massere hans pik gennem bukserne, men han tog ved hendes hånd, og sagde ikke endnu, men du skal gå ind og gøre dig klar.

Hun kom tilbage en halv time senere, Ren nybarberet og halen sad hvor den skulle, han gik hen til hende, og tog om hende, og kyssede hende, har du husket at vaske røven sagde han, ja svarede hun, godt min lille gris, sagde han og kyssede hende igen.

Kom så lad os gå i seng, han tog hendes hånd og hun fulgte med, de lagde sig og han begyndte at kæle for hende, han suttede lidt på hendes brystvorter, klemte på brysterne, efter nogen tid da hun var begyndt at blive våd i mis’en bad han hende vende sig om, og komme op på alle fire med spredte ben.

Han tog fat i halen, og begyndte at lirke den ud, hun gav sig lidt, men inden længe så fik han den så langt ud at, det nu var pluggens tykkeste sted der sad midt i ring musklen, og nu klagede hun sig noget, så han skubbede den ind på plads igen, for at begynde forfra, han gentog dette fem gange, og det gik lidt lægtere hver gang, til sidst hev han den helt ud. Han bøjede sig ud over sengekanten, og fandt en stor tube glide Cream, han trykkede noget ind i røven på hende, og smurte det godt ud på stjernen, han satte nu sin stive pik mod stjernen, og pressede den ind, hun var meget stram, og hun gispede lidt, han blev ved med at presse den ind i hende, og da han var ca. halvvejs inde, trak han sig lidt tilbage så det kun var hovedet der var inde, for så at presse den ind igen, denne gang hjalp glide cremen, mere og han kom længere op i hende, og begyndte nu at kneppe hendes røv i langsomme bevægelser, og for hvert ryg gled den lettere og inden længe var han helt i bund, han satte tempoet up, og hendes ring muskel, blev trukket i en kegle bag ud, for så at blive trykket, op i hende, men pikken gled dog også noget frem og tilbage i ring musklen. Hun jamrede sig, hver gang, tårerne løb ned ad hendes kinder.

Han begyndte nu at kæle for hendes mis, medens han fortsatte med at røvpule hende, ind i mellem flyttede han sin hånd op til bryst vorterne, for så kort efter at fortsætte i missen, og inden længe kunne han hører at hun snart ville komme, han var også klar men holdt sig tilbage, indtil hun kom og så kom de begge på en gang, han slap missen og tog hårdt fat om hendes hofter, og trak sig helt ud, så kun hovedet var inden for, for så at banke den helt i bund, han gentog det medens han brølede hans udløsning ud, den lille gris skreg, dels af smerte dels af velvære og orgasme.

De sank begge sammen, og lå og holdt om hinanden, i nogen minutter, inden han trak sin slappe pik ud af røven på hende, sut den ren sagde han, hun vendte sig om og tog den i munden, den smagte lidt sødt, lige som hendes finger tidligere i dag.

Da hun var færdig vendte hun sig om, han spurte om hun var ok, hun nikkede, og sagde men det gjorde godt nok ondt, ja det er en stram lille røv du har, men den skal nok komme efter det, den skal bare lige vænne sig til det, ja sagde hun det var også dejligt selv om det gjorde ondt. Moske vi skulle prøve med en større buttplug sagde hun, ja måske sagde han.

Og så lagde de sig til at sove.

Fortsættes

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.