Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hun er min gode veninde. Jeg har tit haft lyst til hende! Hun besøger mig - og hun er bare dejlig! Hun har lange, brune slacks på - og en hvid skjortebluse. Bi drikker kaffe sammen - og kommer til at snakke om sex. Hun har ikke haft nogen sexpartner i lang tid.

Hun siger, at hun gerne vil se mig bade - og spørger, om hun må bade mig. Jeg siger ja!

Vi går ud i mit badeværelse - og hun knapper min skjorte op og trækker den af mig! Jeg har nu nøgen overkrop. Derefter knapper hun mine cowboybukser op og lyner dem ned. Hun trækker bukserne af mig! Derefter trækker hun mine trusser ned - og jeg er nu helt nøgen foran hende!

Vi kysser hinanden - og mine hænder kæler for hendes ryg - og glider ned til hende vidunderlige numsebalder! Jeg kærtegner og krammer dem! Vidunderligt!!! Jeg hægter hendes bukser op og trækker dem ned omkring lårene på hende! Mine hænder kærtegner hendes nøgne ryg og glider automatisk ned til hendes vidunderlige numsebalder, som jo stadigvæk er dækket af hendes trusser. Hun vender sig om - og jeg beundrer hendes dejlige røv! Og hendes vidunderlige numsebalder! Hun bøjer sig fremover - og hendes trusser strammer nu meget omkring hendes balder. Jeg trækker trusserne af hende - og hun sukker blidt! Jeg kysser og kærtegner og krammer hendes dejlige, nøgne numsebalder! De lugter dejligt af kvindenumse! Mit lem er helt stift nu - og jeg stikker lemmet ind i hendes varme, let fugtige røvhul og jeg får hurtigt min første udløsning! Hendes røvhul strammer vidunderligt omkring mit stive lem.

Jeg vender hende nu om - og stikker mit lem ind i hendes varme, våde kusse! Hun får orgasme! Og jeg får min anden udløsning!

Eftersamlejet, spørger hun om hun må tage rigtig dirty nøgenbilleder af mig. Hun siger med et lille smil om munden, at nu er det mændendes tur til at strippe og smide tøjet. Det får hun lov til.

Hun tager rigtig mange billeder af mit stive lem - og derefter tager hun mange billeder af min nøgne numse og mit røvhul - hun beder mig sprede mine balder - og jeg gør det! Hun tager det ene billede af mit nøgne røvhul efter det andet - derefter slikker hun mit lille, stramme røvhul - og jeg får endnu en dejlig udløsning! Jeg bukker mig helt ned og sameler hendes hvide tursser op fra gulvet - de lugter dejligt af kvindenumse.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.