Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Ja man kan jo opleve en masse hjemmefra. Den her oplevelse er fra nu, hvor DK var lukket ned pga. Corona.

Jeg var lige blevet arbejdsløs, konen var på arbejde. Jeg sad i min gode lænestol, og for at sige det, jeg kedede mig lidt. Hvad gør man så, man tager da selvfølgelig sin bærbare frem.

SEX I DAG?

Kikkede først på EB og BT, de skrev bare om Corona, så det blev da hurtigt lidt trist. Jeg gik ind på min profil, på en side hvor man kunne læse og skrive erotiske noveller. Jeg har i tidens løb lagt flere historier op, dækkende ret bredt over flere emner i det erotiske univers.

Jeg begyndte at læse de sidst nye historier, da pcén pludselig sagde ”ping”, nysgerrig blev jeg da, hurtig var jeg inde på beskeden som var kommet. Det var fra en kvinde, som jeg ikke havde chattet med før, det som stod i beskeden, var at hun synes at jeg skrev godt, samt at der var emner som tændte hende meget.

Hurtig var jeg til at svare, spurgte ind til hvad emner det drejede sig om. Sagde selvfølgelig da også lige tak for rosen. Det er jo altid dejligt at få respons på noget som man har skrevet. Kort tid efter kom der besked tilbage, det som tændte hende, var bondage, hanrej, overgivelse samt overgreb som voldtægt.

Vi skrev lidt frem og tilbage, ikke så hurtigt som ved en chat, men virkede faktisk ganske udmærket. Jeg havde lige været inde på hendes profil, for at finde ud af lidt mere om hende. Der stor desværre ikke hvor hun var fra, men der var faktisk nogle rigtige dejlige og frække billeder af hende. Jeg blev jo nødt til at spørge hvor hun var fra, svaret kom hurtigt tilbage, men selvfølgelig var afstanden imellem os alt for stor (som sædvanlig). Jeg beklagede mig over at når man endelig fandt en dejlig tøs, så gjorde afstanden det umuligt at kunne mødes.

Hun skrev tilbage, at vi bare kunne lege, at vi var sammen lige nu, hvad jeg måske kunne tænke mig at gøre ved hende. Da jeg er lidt dominerende, var jeg hurtig med på legen.

”Jeg ønsker at du tager al dit tøj af, sæt dig ind i stuen, hvor der måske er mulighed for at folk kan se dig igennem vinduerne, nyd solskinnet. Spred dine lår, begynd at lege med dine bryster, gør dine vorter stive, klem dem, når de er stive så lad din hånd køre ned af din mave, begynd at lege med din fisse”.

Fik svar tilbage” du er da frækt, nu har jeg sat mig, har nogle store vinduer ud til gaden, sidder her i min stol, leger nu med min fisse, ville ønske at du var her til at se, hvordan jeg leger med fissen. Du kan jo ikke se hvor våd jeg er” Jeg svarede hurtig tilbage, ”læn dig rigtig tilbage, skub numsen frem på stolen, så både din fisse og røv blive fri. Spred dine ben, så du er helt åben, leg med fissen, du skal også lade en finger glide ned imod din numse, leg med hullet, gør din finger våd og kør den ned mod hullet igen. Prøv om du kan presse en finger lidt ind i hullet”.

”åh hvor er du dejligt fræk, hvor vidste du fra, at jeg elsker at få noget op bagi, åh tanken om at jeg gør det her for dig, gør mig vild våd, du skulle se hvor våd jeg er, bare du var her, så skulle du kneppe mig lige her. Bare brug mig som den tøs som jeg er”. Jeg fik den ide, ” du finder din telefon eller også bruge du dit webkamera, du skal tage nogle billeder af din fisse, åbn den, så jeg kan se det hele, jeg vil se hvor våd du er”.

Jeg håbede på at hun ville gøre det, der var jo altid den risiko for at jeg var gået over hendes grænser, så samtalen var slut, ”ping” sagde det. Jeg fik det mest dejlige billede på skærmen, en dejlig nøgen fisse, som var godt åbent, skamlæberne var godt blodfyldte, samt det dryppede næsten fra den. Det gav mig vokseværk, jeg måtte knappe op, lyne ned, så min nu stive pik kom ud i fri luft. Jeg begyndte at lege med den, kunne ikke lade være. Jeg måtte slippe den igen, skrev ” jeg er ved dig nu, jeg vil slikke din fisse, smage dig, lege med den, slikke den, samtidig vil jeg køre et par fingre op i den”

Fik hurtigt svar tilbage ”åh hvor er det dejligt, jeg er vild liderlig, kan næsten mærke din tunge imod min fisse, prøv om du kan stikke en finger op i min numse, jeg vil bruges i mine huller, åh det varer ikke længe før jeg kommer, må jeg godt det, åh sig nu ja please”. Jeg var selv ved at onanere, samtidig med at jeg læste, hvad hun skrev, måtte jo igen stoppe (var faktisk dejligt sådan at få en tvungen pause) skrev. ”Nej du må ikke komme endnu, jeg vil bestemme hvornår du kommer, du holder en pause, tag et par billeder mere, jeg vil se du klemmer dine bryster, samt at du stikker en finger op i din numse”

Under ventetiden, var jeg godt i gang med selv at lege, kunne mærke at jeg var tændt, sad selv i stuen, hvis der var nogle der kikkede ind, så ville de se mig med min bærbare på skødet, mens jeg havde pikken i hånden, der ville ingen tvivl være om hvad det var jeg lavede. Det tænkte jeg ikke lige på nu, min pik havde taget over. ”Ping” 2 dejlige billeder, den ene kunne jeg se at brystvorten blev helt klemt flad, det andet, en pegefinger hvor det 1 led var inde i numsen. Kunne også se fissen, hvor var den dog indbydende, bare jeg var der, så ville den blive brugt.

Jeg skrev tilbage ”nu må du godt lege med dig selv, tænk på at det er min pik der er oppe i dig, nyd hvordan den kører frem. Elsker smagen af dig, nu suger jeg din klit ind i munden, leger med tungen på den stive klit. Fører et par fingre op i den fisse, vender dem om så jeg føler op mod maven, kan mærke der er en forandring der, hvis jeg er heldig et det dit g punkt, jeg har fundet, leger med den mens jeg slikker. Kan høre på dig at det er noget du kan li. Du nærmer dig dit climax. Nyd det rigtig, skriv tilbage når du er kommet”. Jeg begyndte at køre hånden frem og tilbage, kunne se prespermen smøre pikhovedet, så det hele blev mere følsomt, lukkede mine øjne, kunne se det for mig, hvordan min pik kørte op i hendes fisse, kunne mærke hvordan den strammede om skaftet. Tog min anden hånd op, gned med 2 fingre over min følsomme glans, mens jeg kørte hånden frem og tilbage. Kunne mærke at mine nosser trak sig op, det var ved at være lige over. ”ping”

Besked fra hende ”åh jeg kom i en super orgasme, bare du var her, jeg kunne næsten føle at du var her, jeg kikkede på et af dine billeder, som du har lagt op, den med din stive pik. Jeg tænkte på den, mens jeg kom, det er 1 gang jeg prøver det her, det var slet ikke meningen at det skulle ske noget, ville bare rose dig lidt, men hvor var det da frækt. Hvad med dig, leger du også med dig selv, må jeg få et billede”.

Jeg læste det som hun skrev, mens jeg legede, nu kunne jeg ikke bremse mig selv, havde da godt nok fået en lille pause, mens jeg skrev. Nu ville det ske, lukkede øjnene, kunne se for mig, hvordan jeg kørte pikken op i hende, ja klemte hårdt om skaftet, det var hendes fisse der klemte om den nu i min fantasi. Jeg kom i en kraftig orgasme, spermen sprøjtede op på maven, længe siden jeg var kommet så kraftigt. Havde hverken klud eller andet til at tørre mig af med. Nå jeg måtte tage et billede, fik drejet pc’en så jeg fik focus på den nu lidt slatne pik. Tog det ønskede billede af spermen på maven, fik det sendt.

” dejlig pik du har, synd al den gode sperm gik til spilde, det skulle jo have været skudt op i min fisse, eller også skulle jeg have slugt det hele, du måtte have bestemt hvor ladningen skulle være kommet. Synes det var en dejlig oplevelse, måske skulle vi prøve en anden gang, har du Skype, så kunne vi måske gøre det med lyd og billeder, hvad synes du op det”.

Fik beskeden, tænkte lidt over det, min Skype var jo koblet op, så alle kunne se hvem jeg var, kunne jo lave en ny, som var min meget private. ” ja det kan vi godt aftale, men skal lige aftales først, det går jo ikke at min kone finder ud af det her”. Hurtig kom der svar tilbage,” det er en aftale, vi finder ud af det, vi skriver bare sammen”. Jeg læste beskeden, satte pc’en på sofabordet, rejste mig op, for at gå ud i køkkenet for at finde noget køkkenrulle for at tørre mig ren. Kunne ikke helt undgå at jeg dryppede lidt sperm på gulvet. 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.