Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Nu startede løbet - Løbet startede som sædvanlig utroligt langsomt, der skulle først laves plads, før vi kunne sætte lidt fart på. Efter de første 500 mtr. begyndte der at være plads, hun satte farten op, men jeg kunne da godt følge med. Min pik, havde lagt sig, det gjorde det hele noget lettere at løbe, snart var vi kommet ud over de 3 km.

Pernille, kikkede rundt for så at dreje væk fra ruten, vi var kommet ud i et skovområde. Det var også et område hvor der ingen tilskuer var, så det var ikke så svært at smutte væk fra ruten.
Da vi var kommet et stykke væk, tog vi hinanden i hånden, kikkede os lidt omkring, hvor kunne vi være. Vi gik på en lille sti, ja der imellem nogle træer, der var en lysning, knap synlig fra stien.
Vi gik derhen, kikkede os omkring, ja pladsen kunne bruges, der var nogle tætte buske, som gjorde at vi ikke lige kunne se stien.
Vi sprang næsten i armene på hinanden, kyssede og krammede.
Vi stod der, hun fik fat i mine shorts, fik fat i kanten, løftede det lidt ud fra maven, for så at trække dem ned over min nu stive pik. Nu stod jeg der med mine shorts nede omkring mine knæ, men med stiv pik, hun satte sig ned på knæ. Tog omkring skaftet med den ene hånd, langsomt trak hun huden tilbage, så mit pikhovedet blev blottet.
Jeg kunne mærke den friske luft blæse, eller også var det hende som pustede på den. Langsomt begyndte hun at køre hånden frem og tilbage, samtidig klemte hun godt omkring pikken.
Nu kørte hun hånden frem, så hovedet igen blev helt fri, hun slikkede sig om munden før hun førte hovedet ind i munden. Fuck hvor var det dejligt, hvis jeg ikke var tændt så blev jeg det da godt nok nu.
Hun lod den langsomt glide ind i hendes mund, hun prøvede på, om hun kunne få det hele ind i munden, må da sige, at det lykkedes godt. Det var sindssygt godt, også super frækt, sådan at se at hun tog den helt ind i munden.
Efter kort tid, trak hun den ud igen, slikkede lidt savl væk fra skaftet. Kikkede på pikken, tog fat om den med begge hænder. Nu var pikken jo blevet savlet ind, så når hun gned på den, så var det en anden virkning. Det var ikke så intens, men på en anden måde, super dejligt, faktisk som om den var i en fisse.
Jeg kunne mærke at nu var det som om mine nosser var ved at trække sig op, en sikker tegn på at jeg var ved at komme, jeg begyndte at få bløde knæ, begyndte at lave samleje bevægelse. Hun kikkede op på mig, "nå er det ikke snart min tur, kan mærke på dig, at du er nok tændt"
Jeg fik trukket mine shorts helt af, fik Pernille rejst op. Tog fat i blusen, fik den løftet op over hendes hoved. Hun løftede armene så jeg kunne trække den helt over hendes hoved. Fik den smidt ned i skovbunden, tog fat på hendes sports bh, fik også den fjernet, nu var hendes dejlige bryster blottet.
De var da blevet større end jeg huskede dem, stadig dejlige faste, det var nok hendes graviditet som havde ændret dem.
Jeg fik fat i dem, kunne slet ikke holde mine fingre fra dem, krammede dem, klemte og nulrede dem.
Tog omkring den ene vorte, kørte min pegefinger omkring den, kunne mærke den langsomt blev stiv, da den var stik, så tog jeg omkring den med 2 fingre, klemte og nulrede den, jeg kunne høre at det var noget som Pernille kunne li, hørte at hun udstødte et støn.
Slap vorten for så at bøje mig ned for at tage den ind i min mund, lavede vacum for på den måde at kunne suge den ind. Jeg kunne da også lige tage på hendes baller, samtidig med at jeg suttede på hendes bryst, fik mine hænder ned i hendes shorts, slap vorten, gik ned på knæ, fik fat på kanten af hendes shorts, langsomt trak jeg dem ned.
Nu gled de ned, langsomt blev hendes fisse blottet. Den var helt glat, lige som hun vidste, at jeg kunne lide det. Jeg fik hendes shorts listet længere ned, hun løftede først det ene ben, så det andet. Nu stod hun der nøgen, kun iført løbesko og strømper. Kunne se at hun var tændt, hendes fisse var lidt åbent, hendes skamlæber var svulmet lidt op.
Det skulle jo tjekkes, jeg fik en finger kørt imod hendes læber. Den smuttede ind imellem dem, ja hun var da godt nok våd, trak fingeren ud af fissen, stak den ind i min mund, skulle jo smage hende. Skønt smag, lige den smag som jeg elsker, moskusagtig, fik mig rejst op, gav hende et kram, vi stod tæt sammen, pikken var klemt imellem vores skød.
Jeg tog fat i omkring hende, løftede hende op, drejede hende rundt for så langsomt at sænke hende ned i skovbunden, den var heldigvis godt tør, og der var en masse mos, så der var blødt.

Fik hende lagt ned og hendes ben spredt, så hendes skød blev åbent, hurtig kravlede jeg ned imellem hendes ben, satte mine fingre imod hendes skamlæber. Jeg fik dem spredt, begyndte langsomt at køre min tunge op af først den ene læbe, for så at køre den ned af den anden.
Sådan gjorde jeg et par gange, før jeg spredte dem, så min tunge lige kunne smutte ind. Jeg slikkede hendes safter i mig, gjorde hende ren, før jeg lod min tungespids køre op til klitten. Kørte den rundt om klitten, som stak lidt ud, så det var nemt at komme til.
Jeg begyndte at slikke på klitten, imens stak jeg et par fingre op i hende, for så at begynde at fingerkneppe hendes fisse. Slikker hende mens jeg skifter imellem langsomt og drillede, for så hurtig. Kunne høre på hende at det var noget som hun kunne bruge, hun tog mig omkring hovedet, trak i min hår, for at få mig tættere på. Jeg slikkede det bedste jeg kunne, listede mine fingre ud af fissen, for så at sætte min pegefinger mod hendes anus.
Drejede den lidt rundt, for at prøve om den kunne komme op. Jeg kunne mærke, at det første led gled op, drejede fingeren lidt rundt, langsomt gled den længere op. Jeg begyndte langsomt at køre den lidt frem og tilbage, for at udvide hende.
Langsomt slappede hun mere af, jeg kunne mærke at hun ikke spændte så meget omkring fingeren. Nu trak jeg den ud for så at prøve med 2 fingre, jeg holdt jo ikke op med at slikke, for jeg ville holde hende fast i hendes ophidselse. Jeg fik nu presset 2 fingre op i hendes numse, drejede dem lidt rundt, før jeg begyndte at køre dem frem og tilbage.
Hun begyndte at stønne "ja ja bol min røv, brug mig som den tøs jeg er, gør ved mig som du vil, jeg vil bare bruges som en tøs."
Jeg viste godt at hun var til fræk snak, men må da sige at det tændte mig yderligere. Jeg stak mine fingre så langt op i hende som de kunne komme. "du kan jo lide at blive bollet i din røv, din liderlige beskidte tøs, bare vendt så skal du nok få pik, jeg vil bruge din røv som en kusse" hørte jeg mig selv sige. Det var ikke sådan noget som jeg plejer, men blev nok taget af stemningen.
"ja knep min røv, stik den ind og bol mig, sprøjt din fede varme sperm i mit røvhul" kom det næsten hulkende fra hende.

Jeg holdt op med at slikke, satte mig på mine knæ, tog omkring hendes baller, for at løfte hende lidt, tog omkring min pik, satte den imod hendes våde fisse, langsomt gled den op i den varme grotte. Jeg gled let op i hende, mærkede den klemte omkring min pik, jeg lod den glide helt op.
Det var skønt, lige hvad jeg længe havde drømt om, jeg begyndte langsomt at køre frem og tilbage. Jeg lod min finger køre omkring hendes klit, mens jeg langsomt kneppede hende.
Efter et stykke tid, trak jeg mig ud, fik hende vendt om, nu sad hun på sine knæ, jeg var lige bagved. Fik hendes baller skilt ad, lod min tunge glide rundt omkring hendes røvhul. Gjorde tungespidsen spids, prøvede på at presse den op, det lykkes lidt, kunne smage hende, ikke noget som generede mig, gjorde mig bare mere ophidset. Efter lidt tid, stoppede jeg, tog fat om min pik, trak skindet tilbage, pressede spidsen imod hullet. Jeg kunne se at først hovedet som gled ind, da først hovedet var inde, så gik resten som en leg. Min pik gled op i hendes røv, den var dejlig stram, klemte så dejligt omkring min pik.
Jeg begyndte at kneppe hende, samtidig, kørte jeg mine fingre omkring hendes klit. Hver gang jeg gled i bund, holdt jeg en lille pause, mens jeg lod mine fingre køre omkring klitten.
Nu klemte hun omkring min pik, hun skreg "ah ja ja , jeg kommer, fuck ja" Det var lige hvad jeg havde ventet på, jeg havde med vilje holdt mig lidt tilbage. Hun skulle komme først, for jeg vidste at jeg kunne komme hvornår jeg ville, så ophidset var jeg nemlig.
Jeg stødte hårdt et par gange, mit skød stødte imod hendes baller, så var det som om jeg så både stjerner og sole. Jeg kom i et kaskader af lyst, sprøjtede min sperm op i hendes røv, hvor var den dejlig, lod mig glide ned i mosset, sammen med hende, mens vi langsomt kom til os selv.
Pikken blev langsomt mindre, til sidst gled den ud af hendes røv. Vi gav hinanden et kram, fik os taget sammen, fik os rejst op, hurtigt fik vi vores tøj på. Hånd i hånd gik vi op på stien, fandt ruten, og begyndte igen at løbe.
Vi var helt sikkert de sidste, der gik små 10 km, før vi mødte, de første af de langsomste løbere, eller skal man sige gående. Efter knap 2,45 time kom vi i mål. Godt trætte, svedige, og mærkelig også godt beskidte på vores knæ. Pernilles shorts var også godt fugtige i skridtet, ikke til at vide om det kun var sved, for det som jeg havde affyret i hende, var måske også begyndt at sive ud.
Tror da ikke der var nogle der lagde mærke til det, men vi var da også ligeglade. Vi fik vores medalje, og gik langsomt, for at få lidt at drikke og spise. Da vi havde spist og drukket lidt, aftalte vi at vi gik i bad, og så skulle vi mødes her på pladsen.
Vi havde aftalt at vi skulle ud og spise nede i gaden, for så at se hvad der så skulle ske.
Pernille havde aftalt med manden, at hun skulle være sammen med en veninde (det var arrangeret, hvis han skulle ringe, mod at hun fik hele historien bagefter), så måtte vi se hvad aftenen ville udvikle sig til.
En ting er sikkert, det vil blive frækt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.