Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hej lige en drøm jeg havde en eftermiddag da jeg var træt...

Jeg havde været på arbejde hele fredag og blev så ringet op kl 20 fredag aften om ikke jeg ku tage en nattevagt, jo så afsted på arbejde. kl 11 lørdag kom jeg hjem meget træt og ville lige tage en lille lur, det blev på min madras jeg har i mit ene værelse, det ligger lige ud til min bagdør så alle kan jo se lige ind i det, men det var varmt og jeg lod døren være åben.

Tog min sovemaske/blindfold på og faldt hurtigt hen, jeg vågnede ved en lyd men nej der var ingen at høre.

Faldt lidt hen igen og vågnede ved der var en der pillede ved min pik jeg blev lidt forskrækket men en blid dame stemme sagde lad masken være og nyd det, jeg lod masken være og lagde mig til rette og nød bare hånden og nu munden på pikken, anede ikke hvem det var men frækt var det.

Stille lod hun tungen glide op over min mave og slikkede og bed lidt i mine vorter, det er meget følsomme og gir rigtig hård pik...

Nu mødte hendes tunge mine læber og hun kyssede meget krævende, samtidig var hendes ene hånd ved min vorte og nussede den, stille rejste hun sig op og jeg blev lidt bange for hun var på vej væk, men nej hun skulle lige ha tøjet af, jeg var jo nøgen.

Hun stillede sig ved mit hoved og sænkede fissen ned til min mund og sagde blidt slik mig, jeg lod tungen gå på opdagelse og hun var meget våd allerede, hun nussede mine vorter og jeg stønnede op i hendes fisse, tungen var helt oppe og hun stønnede noget. hun bøjede sig frem og tog nu fat om min pik, tog den i munden og legede med mine nosser.

Efter vel 10 minutter rejse hun sig og satte sig på min pik som gled lige op og hun stønnede sagte, mine hænder fandt hurtig hendes store patter og legede med dem, det gav noget mere lyd fra hende, hun red lidt hurtigere nu og stønnede at jeg skulle tage hårdere fat, jeg adlød og klemte vorterne godt.

Hun var vist lige oppe over nu og greb mine vorter og klemte dem hårdt, det gjorde ondt og jeg jamrede lidt, hun kom i en orgasme og skreg den nærmest ud, faldt sammen over mig og lå der bare.

Jeg ville tage masken af men nej, hun ville ikke ses og jeg skulle jo også komme så hun satte sig på pikken igen og red mig mens hun nussede mine vorter igen, der gik vel 5 minutter så kom jeg op i hende, hun rejste sig op og satte sig på min mund og sagde slik mig lige ren og jeg slikkede bare, smagte min sperm blandet med hendes safter..

Nu ville jeg se hende men nej, hun ville godt besøge mig igen hvis jeg ikke så hende, hmm ja så lad gå.

Hun gik og jeg rejste mig op og kunne lige se hende ude på gårdspladsen en lille rund kvinde med en indsamlingsbøsse i hånden, ja kræftens bekæmpelse var jo ude i den her weekend, skulle jeg lige råbe til hende nej, så kom hun jo helt sikkert ikke igen.

Jeg lagde mig ind og ville sove lidt igen men blev forstyrret af dørklokken, jeg gad næsten ikke stå op, men gjorde det alligevel tog en thsirt og shorts på, gik ud og der stod hun igen, hej det er fra kræftens bekæmpelse har du lyst til at give lidt, havde da lige givet hende noget men fandt da lidt penge frem og sagde værsgo.

Hun sagde mange tak og fortsat god dag, nu vågnede jeg så rigig og fandt ud af det hele kun var en drøm... øv øv. Skulle du pige/kvinde have lyst til at opfylde min drøm ja så kom frisk.. kontakt mig herinde hvis man kan og jeg ligger gerne rum til... du vil komme og gå uset.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.