Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mine forældre bor i et parcelhuskvarter i en forstad til en større by. Dengang jeg boede hjemme, flyttede et der et par ind som er nogle år yngre end mine forældre, men de blev hurtigt gode venner. Det ”nye” par har en datter som er 5 år yngre end mig, og jeg blev babysitter for hende, når hendes forældre skulle noget. Det var meget hyggeligt og nogle nemt tjente penge. Moren til pigen som jeg passede er en meget køn dame. Hun er ca 165 cm høj og har skulder langt lysthår. Hendes krop er super lækker. Ikke en gram fedt for meget, en lækker og super stram røv, og nogle dejlige spændstige b-skåls bryster.

Da jeg blev 13-14 år begyndte jeg at gå på ”opdagelse” i deres hus når deres datter var blevet langt til at sove. Jeg gik ofte ind og lurede i mores undertøjsskuffe.

SEX I DAG?

Hun havde rigtig meget flot og sexet undertøj i skuffen. Der var sort, hvidt, rødt med blonder. Hofteholdere, G-streng, Push-up og corsagers. I hendes natbordsskuffe gemte hun noget sex legetøj. Jeg endte ofte med at ligge i deres seng og onanere sammen med hendes undertøj og fantasere om at hun lå her i senge og legede med sig selv med sit sex legetøj.

Jo ældre jeg blev jo oftere endte jeg i deres seng med min pik i hånden og nabokonen i mine tanker.

Engang hvor de skulle til fest med overnatning spurgte de om jeg ville overnatter hos sådan at der var nogen hos deres barn. Hvis jeg havde lyst måtte jeg gerne tage min kæreste med.

Om aftenen da vi havde spist aftensmad sad vi og så en eller anden børnefilm i stuen og spiste en masse slik. Min kæreste og jeg lå i sofaen mens datteren sad i en lænestol, og var fuldstædig opslugt af filmen. Men kæreste og jeg begyndte i det små at pille ved hinanden, men var dog meget stille og forsigtige sådan at ungen ikke opdagede noget. Pludselig rejser min kæreste sig op og gå på toilettet som ligger ved siden af forældre soveværelse. Da hun kommer tilbage smiler hun og hvisker til mig.” Jeg har fundet noget legetøj på badeværelset som vi skal lege med.” morderen havde åbenbart vasket sit legetøj og stillet til tørre på forældrebadeværelset. Hun havde sikkert glemt at fjerne det inden de tog afsted.

Da ungen var blevet lagt i seng og faldet i søvn skynde jeg mig ind i soveværelset hvor min kæreste lå i noget sexet undertøj som hun havde købt til lejligheden. (Det skal lige siges at hun var er en pige på ca 170 cm, store dejlige og faste D-skålsbryster og en lækker stram røv) Undertøjet som hun havde på var gennemsigtigt sort blonde stof og en G-streng som virkelig fremhævede hendes dejlige røv.

Hun lå med en af mordenes dildoer i hånden og smilede frækt til mig. ”sæt dig ned” sagde hun og pegede på en stol der stod for enden af sengen. Jeg satte mig og åbnede mine bukser for jeg viste godt hvad der skulle til at ske.

Hun smilede frækt til mig, og begyndte at køre dildoen fra sin hage og ned over sin krop. Ned gennem kavalergangen, over sin mave og ned mellem sine ben. Hun tændte for vibrator funktionen og begyndte at køre den uden på sin g-streng.

Jeg tog hånden ned i mine bukser og begyndte at ornanere til synet af min dejlige kæreste, der lå en naboens seng med naboens DILDO mellem sine ben. Det var virkelig en frækt syn. Jeg kunne dog ikke lade være med at tænke på hvor frækt det ville være hvis det var nabokonen som lå der.

G-strengen begyndte at blive meget våd mellem min kærestes ben, og efterhånden blev det blondestof endnu mere gennemsigtigt, end det var i forvejen. Hun rykkede g-strengen til side og førte dildoen ind i sin meget våde fisse. Hun begyndte at stønne og jeg kunne se at hun virkelig nød at ligge der og give mig et show. Hun begyndte at klemme sine bryster med den fri hånd. Jeg tænkte at det var godt at ungen lå og sov på 1. sal i den anden enden af huset og hun derfor ikke kunne høre min kæreste som lå og stønnede i hendes forældres seng.

Jeg var nu så lidelig af synet af min kæreste at jeg ikke længere kunne blive sidde i stolen, og bare se på. Jeg gik derfor hen og satte mig ved siden af min kæreste i sengen sådan at min stive pik var ud for hendes hoved. Hun stønnede og tog straks min pik i munden, og begyndte at sutte den.

Hun var fantastisk til at give blowjob, men denne gang var det endnu mere fantastisk og frækt end det plejede at være. Hun forsatte med at onanere mens hun gav mig et fantastisk blowjob, og jeg begyndte at klemme hendes dejlige faste og flydige bryster. Der gik ikke længe før jeg kunne mærke at jeg kom. Det begyndte at trække sig sammen i mine boller. ”Jeg kommer!” Fik jeg fremstønnet men min kæreste fortsatte og der gik ikke mere end 5 sekunder før jeg begyndte at skyde min sperm ind i hendes dejlige mund. Efter de første to skud tog hun min pik ud, og lod resten skyde ud over hendes bryster. I det sammen som min sæd ramte hendes bryster, kom hun. Hun stønnede højt, og nærmest skreg sin orgasme ud. Mens hun lå og skreg kunne jeg se min hvid sæd i hendes mund.

Da hun kom til sig selv smilede hun, og åbnede mund og viste mig min sæd som hun slugte mens jeg smilede til hende. Hun førte sin hånd op til sine bryster og kørte det sæd som jeg havde skudt ud over den rundt sådan at det blev smut helt ind i hendes svedige hud.

”Knep mig!” sagde hun med et smil. Hun tog min pik i munden igen,og der gik ikke lang tid for jeg var slikket ren, og stiv igen. Jeg lagde mig ned så vi lå i misionær stille og skubbede hendes g-streg til side sådan og førte min penge ind i hendes fisse.

Jeg strakte mine arme sådan at jeg kunne se min pik køre ind og ud af den varme og våde fisse. Hun begyndte at stønne højt og liderligt igen. Det var en fantastisk nydelse og kneppe hende så hårdt og vildt jeg kunne.

Jeg trak mig ud og vendte hende om sådan hun lå på maven, og jeg kunne kneppe hende bagfra. Jeg trak hendes g-streg af og åbende hendes bh og fik den fjernet. Jeg førte en hånd ind under hende sådan jeg kunne klemme hendes bryst, mens jeg førte den anden hånd om sådan at jeg kunne nuldre hende klitoris, mens jeg kneppede hende.

Der gik ikke længe før hun skreg en orgasme ud. Hun bukkede hovedet ned i puden for at dæmpe lyden, men det lød stadig meget højt og lideligt.

Jeg var også ved at komme, og jeg skydte mig at trække mig ud af hende, og skød min ladning ud over hendes røv og ryg.

Jeg sad fortsat ovenpå min kæreste og nød synet af min sæd der lød ned mellem hendes baller og ned mellem hendes ben. Hun vendte sig og smilede. ”Jeg vil gerne være babysitter en anden gang sammen med dig.”

Vi lå og kyssede og krammede lidt, inden vi lagede og til at sove.

Vi stod tidligt op for at få ryddet op efter vores lille sexleg, og inden ungen vågenede. Min kæreste tog dildoen ud på badeværelset, og vaskede den, og satte den hvor hun havde taget den.

Da forældrene kom hjem spurgte de om alt var gået som det skulle, hvilket vi kun kunne sige ja til.

En time efter jeg var kommet hjem til mine forældre fik jeg en sms fra nabokonen hvor der stod.

”Hej. Jeg kan at se at I virkelig har hygget jer ;). Tak fordi I har vasket mit legetøj, det havde jeg ikke lige selv nået inden vi tog af sted;) Det er lidt frækt at tænke på hvad I har brugt den til, men kan afsløre at jeg nu vil ligge mig med den og fantasere til det mens manden tager ungen med til håndbold;)”

Jeg smilede for mig selv.

Naboen var mekaniker så da jeg et par år efter købte en bil, var det naturligt at han stod for service og sådan. Også selvom jeg var flyttet hjemmefra.

En dag skulle min bil til service og have ordnet noget med køleren. Da Mine forældre var på ferie aftalte vi at jeg bare kunne komme ud og sætte bilen, og så tog han den om morgenen når han skulle på arbejde. Så kunne jeg bare overnatte i mine forældres hus.

Da jeg vågnede om morgenen så jeg min bil køre ud af indkørslen og af sted mod værkstedet.

Pludselig ringede mine forældres fastnet telefon. Det var nabokonen. Hun havde åbenbart fik fra sit advokat job den dag, og hun spurgte og jeg ikke kunne komme over og hjælpe hende med at flytte nogle møbler da hun havde købt nogle nye som overraskelse til sin mand, som hun gerne ville have sat på plads til han kom hjem.

Det kunne jeg godt. Jeg var nu blevet 20 år og hun var 37 år. Vi havde ikke snakket mere om den sms som jeg havde fået efter jeg havde været babysitter og derfor tænkte jeg videre over det da jeg sagde at det kunne jeg selvfølgelig godt.

Da jeg kom derover fik jeg et knus og tilbud om en kom kaffe. Vi sad i køkkenet og snakkede om løst og fast. Hun havde en stram nederdel på som gik til knæerne, og en hvid skjorte, som var knappet op ned til hendes bryst.

Jeg gik i gang med at flytte møbler mens hun stod og kom med anvisninger på hvordan de skulle stå. Det tog ikke mange minutter før møblerne var sat på plads, og hun spurgte om jeg ville have en kop kaffe mere, hvilket jeg sagde ja tak til.

På et tidspunkt gik hun ud på toilettet, men kom med det samme tilbage. Hun havde et stort smil på, og tog dildoen frem.

”Kan du kende den her?” spurgte hun

”Øhh hvad mener du?” spurgte jeg.

Hun kom hen til mig og kiggede mig dybt i øjnene. ”Jeg tænker stadig på hvad du og din daværende kæreste lavede med den i vores seng.” sagde hun med en dæmpet stemme. Hun lænede sig frem sådan jeg kunne se ned se ned i hendes skjorte. Hun havde en corsage med blonder på under skjorten. ”Jeg har lyst til dig!” sagde hun og kyssede mig.

Jeg kunne ikke lade være med at gengælde hendes kys, og det gik lige pikke som begyndte at blive stiv.

Hun løftede lidt op i sin nederdel og sætter sig over skrævs på mig mens vi fortsatte med at kysse.

Vores kys blev mere og mere lidenskabelige, og min hænder kørte om på hendes ryg, og ned til hendes røv. Hun kørte rundt med sit underliv, sådan hun virkelig kunne mærke min stive pik gennem mine bukser.

Hun pressede mit ansigt ned i åbningen på hendes skjorte mens hun lagde sit hoved tilbage og sukkede af liderlighed.

Få sex i dag

Jeg begyndte at slikke på hendes bryster, mens min hænder fandt lynlåsen bagpå hendes nederdel, som jeg fik åbnet.

Jeg kunne mærke at hun havde en fin lille g-streng på. Hun rejste sig, og lod sin nederdel falde til jorden. Hun jeg kunne nu se at g-strengen passede til den røde corsage som hun havde på.

Hun satte sig på knæ, og åbnede mine bukser. Mine stive pik sprang lige ud i hovedet af hende da hun trak mine boxershorts ned. Hun smilede og tog den med det samme i munden. Hun kiggede frækt op på mig, mens hun slikkede mit pikhoved.

Mens hun slikkede på min pik, åbnede hun sin skjorte som hun tog af og smed over på et bord.

Hun slikkede min pik hele vejen fra roden til hovedet og ned igen inden hun tog mine glatte boller i munden som hun begyndte at slikke. Jeg tog hurtigt min trøje af, og nød nu synet af nabokonen som sad på knæ mellem mine ben med min pik i munden.
Hun tog nu så meget at min pik i munden som hun kunne og så langt ned i halsen som det var muligt. Det var et fantastisk syn!

Hun rejste sig op sådan jeg kunne se hende i fuld figur. Hun stod med sin røde corsage og matcherne mini røde g-streg, og med frække sorte selvsiddende strømper. Hun så virkelig fræk ud.

Hun vendte sig om og lænede sig ind over bordet mens hun svajede stille med sin dejlige røv. Det var virkelig frækt at se hende baller blive delt af den tynde røde tråd som kun lige dækkede det alle mest private.
Jeg kunne ikke styrer mig mere, og sprang straks på hende. Jeg flåede hendes streng til side og borede min pik op i hende. Hun stønnede og hulkede af nydelse. ”KNEP MIG!” nærmest skreg hun og jeg bankede mig pik endnu hårdere ind i hendes fisse.

Hun førte sin hånd ned mellem sine ben og begyndte at lege med sin klit. Der gik ikke længe før hun skreg en orgasme ud.

Jeg trak mig ud og og vendte hende om. Vi kyssede indtens og jeg fik hende løftet op på bordet og trukket hendes røv ud til kanten. Jeg bankede mig pik ind i hende igen, mens jeg klemte hendes bryst med min hånd.

Hun lagde benene op på mine skulder sådan jeg bedre kunne komme til. Hun stønnede højt så hele huset kunne hører hende, men heldigvis var vi alene hjemme.

”Jeg kommer snart!” stønnede jeg, ”Send din ladning af sted op i mig” Stønnede hun, og Der gik ikke længe før hendes ønske blev opfyldt. Min sæd sprøjtede løs i hendes indre, og jeg kunne hører på hendes stønnede at hun nød det til fulde.

Vi sundede os lidt, inden hun rejste sig og gav mig et dybt kys. ”Kom” sagde hun og tog dildoen, og trak mig ind i soveværelset.

”Så er jeg tilbage” tænkte jeg med et smil

”Sæt dig in sengen.” sagde hun. Jeg skyndte mig at sætte mig til rette, og hun fandt et par plys håndjern frem fra sit natbord, og spændte mig fast til hovedgæret.

Hun tændte for noget musik og begyndte at danse frækt i takt med musikken. Jeg nød hendes show til fulde, og der gik ikke længe før min pik var stiv igen.

Hun begyndte at åbne sin corsage som var hægtet sammen foran, og da alle hægterne var åbnet lod hun den falde til jorden, og jeg kunne nyde synet af hendes bryster. Det ikke de største bryster som jeg havde set i dette soveværelse, men de var mega frække, og vuggede i takt med hendes bevægelser.

Hun vendte ryggen til og bukkede sig ind over den stol jeg før havde siddet i og nydt et frækt show. Hun trak langsomt sin g-streg ned, og jeg nød virkelig synet da den gled ud mellem hendes baller.

Hun stod nu nøgen foran mig, kun iført selvsiddende strømper. Hun satte sig på stolen, og tog fat i dildoen, som hun begyndte at lege med. Først slikkede hun på den, og førte den ned mellem sine ben og begyndte at køre den ind og ud. Hun tændte for vibratoren og begyndte at stønnene endnu højere.

Jeg begyndte at forsøge at komme fik af håndjernene, men kunne ikke. ”Der er ingen sikkerhedslås på, så du kan kun komme fri med nøgle.” Stønnede hun mens hun kørte dildoen ind og ud af sin glatbarberede fisse.

Hun rejste sig, og lænede sig ind over stolen, og begyndte at kører dildoen ind i fissen bagfra. Jeg kunne høre på hendes støn at hun var ved at komme. Og jeg havde ret der gik ikke lang tid før hun skreg endnu en orgasme ud.

Jeg var ved at sprænge i luften af liderlighed. Heldigvis, var hun kommet til sig selv, og kom over og satte sig oven på mig. Hun førte langsomt min pik ind i fissen mens hun sænkede sig ned over den.

Hun begyndte at ride mig vildere og vildere, mens hun tog og klemte sine bryster. Der gik ikke længe før jeg kunne mærke at det rykkede i mine boller, og jeg var ved at komme.

I sidste øjeblik hoppede hun af og tog min pik i munden, og tog mod min sperm. Jeg kommer overraskede meget, men hun slugte det hele.

”Det var lige så lækkert som jeg har fantaseret om” sagde hun med et smil.

Vi tog på og kyssede farvel. Inden jeg gik aftalte vi dog at vi skulle ses igen og have mere sex.

Næste gang jeg havde seng i deres hus var dog ikke med hende, med derimod med deres datter. Men det kommer en anden gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 44 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.