Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg lå i min seng og tænkte ugen igennem, det havde egentlig været en okay uge, men også en lidt triviel en af slagsen. Arbejde, indkøb, lidt tv og chat på nettet, inden jeg dejsede om af træthed. Jeg havde ikke lavet planer for weekenden, men havde tænkt at invitere et par veninder. Men selvom dynen nu var god måtte jeg se at komme ud af døren og på arbejde. Lige i det jeg træder ud af døren bipper min tlf. ”Hej Smukke, det er i dag, det sker.” Mere stod der ikke, jeg var næsten klar over hvem det var fra, men den var åbenbart sent fra nettet, for der stod intet nr. Ved ikke helt hvorfor, men det var som om beskeden gik helt ned i maven på mig. Jeg rystede lidt: ”Hvad sker der?” Hvis det var fra ham, jeg tænkte det var, så vidste han da ikke noget om, hvor jeg boede eller arbejdede for den sags skyld, eller havde han fundet ud af det? Jeg gøs lidt ved tanken.

Op på formiddagen kom endnu en sms. ”Er du klar Smukke?” Vel var jeg da ej klar, men kunne jo ikke sende noget tilbage. Vi havde da godt nok chattet lidt sammen, men derfra og så til det her. Alligevel kunne jeg mærke, at der var noget på min krop, som var klar. Min fisse blev varm og jeg kunne mærke, at jeg havde meget lyst til at lade min finger lege lidt med den. Men det gik jo ikke. Jeg skød det fra mig og arbejdede videre. Men min tanke ville hele tiden andre steder hen. ”Hvordan havde han fundet mig?” Blev noget nervøs. 

Over middag kom den tredje sms kun med to ord: ”Glæder mig”. Tænkte – det skal han bare ikke have lov til. Lukker ikke op, hvis han pludselig står foran min dør. Hmmmm vidste måske godt, at det ikke var sandt, i hvert fald ikke, hvis min fisse fik lov at bestemme.
Resten af arbejdsdagen var stille, og jeg cyklede hjemover, nød varmen og solen, tænkte på om jeg skulle invitere et par veninder med på stranden. Men blev vækket af mine tanker med endnu en sms. ”Du skal tage din råhvide kjole på, indenunder skal du have en blonde BH og g-strengstrusser. Kl. 19.30 skal du stille dig i kø ved Lüdolfs Isbar ude på Strandvejen i Hellerup, ses Smukke.

” Nej, nu kunne det være nok. Han skulle ikke få lov at bestemme, hvad jeg skulle have på, og langt mindre hvor jeg skulle være i aften. Men der foregik en voldsom kamp ind i mig. Nysgerrighed blandet med frygt og uro. Men hov, så havde han altså ikke opsporet mig, men kun stillet mig overfor et valg.
Jeg havde nogle få ting, jeg skulle have ordnet i lejligheden, spiste lidt aftensmad, men kunne ikke rigtig få noget ned, der var andre ting, der kørte rundt i hovedet på mig. Turde jeg, turde jeg lade være, hvad ville jeg gå glip af. Gik ind og fandt kjolen frem. Det kunne der da ikke ske noget ved, prøvede den også på og nød dens dejlige stof på min nøgne krop. Skal, skal ikke, skal, skal ikke, sådan lød det inden i mig. Men min nysgerrighed vandt.

Jeg ankom til Lüdolf Isbar lidt før tiden, og ganske rigtigt, der var en temmelig lang kø. Kl. 19.30 stillede jeg mig bagerst i køen. Jeg kigger mig undersøgende omkring, men han, som jeg troede, havde sendt sms’erne var ikke at se nogen steder. Men pludselig lød en lidt underlig mandsstemme bagfra. ”Vend dig ikke om, men køb din is og kom ned mod lystbådehavnen.” Det gøs i mig, jeg kunne selvfølgelig ikke dy mig og vendte mig om. Men der stod bare en kvinde og smilede til mig. Hun var vel omkring de 40. ”Hej”, sagde hun og smilede igen til mig. Jeg blev forvirret, men blev stående og langsom sneglede køen sig af sted, men endelig blev det min tur. Jeg bestilte en is med to kugler og softice ovenpå. Det samme gjorde kvinden, som havde stået i køen bag mig.

Da vi kom udenfor den lille butik igen, spurgte hun, hvor jeg var på vej hen? Jeg sagde, at jeg tænkte jeg ville gå en tur ned på havnen. Hun fangede mine øjne og i det samme lod hun sin tunge glide op ad softicen. En lille spids tunge, som lavede en fin tynd fordybning i softicen. Uhmmmm sagde hun, idet softicen forsvandt ind i hendes mund. Jeg var tryllebundet, men hun smilede blot til mig. Jeg glemte helt at spise af min is, så efter kort tid løb det ned over mine fingre. Jeg ville slikke det af mine fingre, men kvinden greb min hånd og sagde: ”Lad mig hjælp dig.” I det samme tog hun min ene finger ind i sin mund og suttede softicen af. Hold op hvor var det frækt, her stod jeg mit på Strandvejen og fik suttet fingre af en vild fremmed kvinde.

”Kom”, sagde hun. ”Jeg bor hernede ved havnen i en af lejlighederne, skal vi gå hjem til mig?” Jeg ved ikke, hvad der gik af mig, men jeg fulgte med som en hund i snor. Havde glemt alt om, hvem der havde sendt sms’erne. Vi kom ind i en smuk lejlighed, stilfuldt indrettet og hun førte mig rundt i huset og viste mig det. Det sidste rum var soveværelset. Da vi stod der mærker jeg pludselig hendes hånd på min ryg. ”Du er en meget smuk kvinde, ved du godt det?” Jeg blev noget forvirret. ”Har du ikke lyst at prøve min nye seng?” Spurgte hun kælende.

Jeg satte mig på kanten. ”Nej helt op med dig.” Hun smilte og jeg kravlede op og satte mig på hug, hun kom op til mig, lod sin hånd glide op af mit ene lår. Jeg mærkede, hvordan liderligheden strømmede ind over min krop. Pludselig blev jeg klar over, at jeg sad som på mit profilbillede på g6n. Blot var der en kvinde overfor mig, der lod sine hænder finde vej op under min kjole. Jeg overgav mig, vore læber mødtes og vore tunger krævede den anden. Hun undersøgte hver en mm2 i min mund. Hun var en smuk kvinde så erfaren, så hun vidste, hvad hun ville ha. Langsomt lod hun sine erfarne hænder krænge min kjole længere og længere op. Jeg løftede villigt armene og sad nu overfor hende i min fine blonde BH og g-strengs trusse. 

Hurtigt gjorde hun det samme. Vore hænder gik på opdagelse på hinandens kroppe. Hun satte sig bag mig og hendes hænder fandt mine bryster. Mine brystvorter blev meget tydelig i de fine blonder. Jeg var helt i liderlighedens verden. Jeg lod mine hænder finde ned til hendes skød. Kunne mærke, at hun var lige så tændt som jeg. Hun åbnede min BH og jeg mærkede hendes fine hænder på mine bryster, sukkede dybt, mens jeg kastede mit hoved bagud og lukkede øjnene. En hånd gled ned over min mave og stoppede ved trussekanten.

Jeg sukkede efter at hun skulle fortsætte. Hendes hånd gled ind under mine små trusser, hun gned mine skamlæber, som nu svulmede op. Kunne mærke hvordan fissesaften gled ud af mig. En finger fandt åbningen og cirklede lige i kanten. Det var vildt lækkert. Jeg var helt væk og snart lå vi i en 69er og var helt opslugt af hinandens kroppe. Jeg lå nederst og havde den skønneste udsigt til hendes glatte fisse. Min tunge arbejdede sig dybere og dybere ind i hendes skød. Pludselig tog hun fat i mig, og vendte os begge om, så jeg nu lå øverst. Jeg var helt væk og min orgasme rullede ind over min krop. Jeg lå med hovedet mellem en vild fremmed kvindes ben og skreg min orgasme ud.

Da orgasmen havde lagt sig en smule, lød der en stemme. Stemmen som jeg hørte ved Isbaren. ”Nyder du det Smukke?” Jeg kiggede op, og der stod han. Så var det altså Mich, der havde en finger med i spillet. ”Nu forstyrrer jeg vel ikke?” Sagde han drillende, mens hans øjne strålede af glæde over at se mig tilfredsstillet. Jeg var forvirret. ”Ja, jeg måtte lige alliere mig med Lone. Men det så ud til og lød som om, at det var godt.” Jeg var stadig forvirret, vidste jo ikke en gang at kvinden hed Lone. ”Men nu er det vist min tur.” Sagde han. 

Jeg tog velvilligt hans allerede ret stive pik i munden, mens Lone havde sat sig bag mig. Hun fingerkneppede mig og pludselig mærkede jeg en finger, der cirklede om mit bagerste hul. Det var vildt dejlig og jeg kom igen i en mindre orgasme, mens Michs pik var vokset til fuld størrelse. ”Tror du hun er klar.” Spurgte han, om jeg var klar, havde da aldrig været mere klar end jeg var nu. Lone lagde mig ned på ryggen, satte sig hen over ansigtet på mig, mens hun løftede mine ben op og ud til siden. 

Så mærkede jeg endelig Michs pik, der krævede trængte op i min brændvarme fisse. Han fandt min klit, samtidig med, at han med sin pik undersøgte mit indre. Snart fandt han g-punktet, og jeg kunne bare mærke, hvordan hans arbejde med klitten og trykket på g-punktet gjorde sin gerning. Jeg var ved at sprænges af liderlighed, samtidig med, at Lones safter løb ned over mit ansigt.

Og så skete det. Orgasmen rullede gennem hele min krop. Jeg skreg det ud, mens Lone også kom i hendes første orgasme. Hun faldt ned over mig og klemte lårene sammen om mit hoved. Mich trak sig ud af mig, og jeg kunne høre, at Lone suttede hans pik, som var vædet ind i mine safter. Lone trak mine ben endnu længere tilbage, og jeg mærkede Michs pik mod mit bagerste hul. 

Han væddede den med mine safter, og så skete det. Trykket øgedes og stille gav min ringmuskel efter. Lone kørte på min klit, mens Michs pik gled helt ind. Snart kørte han næsten helt ud og snart var det bare små hurtige stød. Lone havde to fingre oppe i mig, jeg var helt væk nu. Mærkede hvordan Mich øgede tempoet, og i det min orgasme kom rullende igen, stødte han med et brøl sin pik helt op i mig, og jeg mærkede hans sperm skylle ind i min røv. 

Han lagde sig ind over mig og for første gang mødtes vi i et inderligt kys. ”Tak min dejlige skat” sagde han. Masserede mine bryster blidt og vi lå i hinandens favn. Lone var gået ud af værelset, og vi lå bare i hinandens arme og nød nøgenheden og sårbarheden hos hinanden.
”Karinka, du er så smuk!” hviskede han i mit øre. Da vi var kommet lidt til os selv igen, rakte han ud efter mobiltelefonen, leder lidt, og så lyder hans stemme: ”Vend dig ikke om men køb din is og kom ned mod lystbådehavnen.” Han smilte til mig og vi mødtes i endnu en omfavnelse. Hans pik var kampklar igen og vi elskede stille og roligt endnu engang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 43 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.