Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Smilede da jeg så beskeden i min indbakke. Den kom fra den fyr jeg havde skrevet med om min fantasi om at få en fræk oliemassage af to fyre på én, noget han gerne ville være mig behjælpelig med at ?sætte op?.

Beskeden var kortfattet og lød: Har fundet en der vi masserer dig sammen med dig. Han er 52, normal bygning, veludrustet og glatbarberet. Kan du være på min adresse lørdag kl 12.00 ?
Svarede: JA sf.

SEX I DAG?

Lørdagen kom og jeg startede med at tage et langt bad og blev barberet grundigt over alt. Fandt et par små frække trusser og kom i resten af tøjet og kørte mod min destination.

Vi havde aftalt jeg skulle være blindfoldet under seancen, da det tænder mig ikke at kunne se noget, da det skærper mine andre sanser.

Som aftalt gik jeg ind af døren og var på forhånd blevet instrueret i hvor jeg fandt soveværelset. Der var lagt et stort håndklæde ud på tværs af sengen og jeg smed hurtigt tøjet på nær trusserne og tog mit blindfold på og lagde mig på maven med sommerfugle i maven.
Der gik ikke mange sekunder før jeg hørte nogen komme ind i rummet og op i sengen. Der var ingen snak og jeg mærkede olie blive hældt ud over min ryg og mine lår og derefter to par hænder der min lænd og mine lår, jeg trak vejret dybt og prøvede at slappe helt af og bare nyde det og give mig hen.
Der gik ikke længe før jeg fik trukket trusserne af og gjorde absolut ikke modstand og nød da jeg mærkede massageolien blive hæld ud over min balder og den pirrende fornemmelse af at det løb ned i revner og ned over mit mellemkød og nosser og ikke mindst følelsen af 4 hænder der var over alt på min røv og inderlår, de gjorde det dejligt og blidt og jeg nød det til fulde og mærkede hvordan blodet langsomt løb ud i min pik.
Jeg mærkede de rokerede lidt rundt og jeg blev bedt om at rykke mig lidt frem. Det gjorde jeg så mit hoved kom lige ud over kanten af sengen. Mit hoved blev ført lidt ned af og et stort pikhoved stødte mod mine læber som jeg villigt åbnede og lod den glide ind i min mund. Han holdt om mit hoved og bevægede det langsomt op og ned og jeg nød at mærke hans pik blive hårdere i min mund og at høre hans sagte suk, mens han bollede min mund blidt og mit savl løb ned over hans skaft alt imens min røv stadig blev masseret af den anden fyr. Jeg mærkede bevægelse igen og nu havde den anden gut sat sig på knæ ved siden ham jeg havde i munden og mit hoved blev dirigeret over til hans pik som også hurtig blev hård og våd af mit mundvand.
Fyren jeg havde fået i munden først hoppede op i sengen igen lod en hånd glide ned mellem mine ben og ind under mig og trukket min halvstive pik frem mellem mine lår og gned den og spredte min lår og lod sine tunge lege med mit pikhoved og den blev hurtigt hårdere af hans tungeleg og den store pik der stadig gled ind og ud af min våde mund.
Vend dig lød en stemme og jeg adlød og vendte mig så jeg nu lå på ryggen og følte hænder der kærtegnede min nu stive pik og spændte nosser og der undslap et åhh jaaaa da jeg mærkede en varm mund gide ned over den mens mit skaft blev gokket blidt og gnedet ind i savl og min stønnen blev hurtigt ?kvalt? da jeg igen fik en stor, stiv pik i munden.

Min pik var hurtigt blevet jernhård at hans mundtlige behandling og jeg rakte ud og fandt hans stive pik som jeg gokkede mens han suttede mig og den anden fyr brugte min mund og gav mig helt hen og nød fornemmelsen af et dejligt blow .. en hård pik i min hånd og en hård pik i min mund og lydende af suk og støn, de byttede kunne jeg fornemme og en ny mund bød min pik velkommen og jeg fik den anden i munden. Den anden fyr suttede også så man glemte tid og rum gned mit hårde skaft mens mit pikhoved gled frem og tilbage mellem hans læber og hans mundvand løb ned over min pik og ned over mine nosser.

Fyren der bollede min mund nu skiftvis bollede min mund og trak den ud og gokkede den selv og gned den mod min kind og læber, bollede den lidt igen og gned den så igen. Jeg NØD bare behandlingen og sukkede og stønnede og tænkte at min pik ikke holdt særlig meget længere i hans mund, lå bare med åben mund og spredte ben og lod dem lege med mig og inden jeg nåede at tænke tanken mærkede jeg pikken i munden blive helt spændt jeg nåede lige at høre hans .. årrrhhhhhhh jaaa da det rykkede i hans pik og den pumpede en stor ladning varm tyk sperm i munden på mig, jeg klemte mine læber sammen og lod det løbe ned af min hage og kinder og kunne mærke jeg der ikke ville gå lang tid før min pik også kom og gjorde opmærksom på det, fyren der havde sprøjtet tog min pik i hånden og gokkede den godt og grundigt og jeg fik den anden pik i munden og mumlede jeg kommer snart han tog den ud af min mund og gokkede den og da jeg satte i et langt åhhhhhhh jaaaaaaaaaaaaa jeg kommer og mærkede sammentrækningerne i mit underliv og at strålerne stod op over min mave, fik jeg den i munden lige i det den også kom og mærkede den fylde min mund med tyk saft mens min egen pik stadig dunkede og sprøjtede. Jeg lod ligesom før spermen løbe ned over mine kinder og lå helt udmattet og tilfredsstillet og afslappet og fornemmede jeg havde sperm i hele ansigtet og det var løbet ned over hage, kinder og hals og helt om i nakken ? lidt efter fornemmede at de to forlod rummet.
Jeg brugte håndklædet jeg havde ligget på og tørre deres sperm af mig og hoppede i tøjet og listede ud til min bil, med et smil på læben

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.