Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dette er en oplevelse jeg havde da jeg var vel 19 år
En dag jeg er på vej hjem fra en tur til Tyskland holder jeg ind på en motorvejsrasteplads uden betjening, men med et toilethus, trængende på alle måde. Jeg skal både den ene og det andet og jeg er efterhånden så liderlig af at sidde og smålege i bilen at jeg ikke kan koncentrere mig om at køre forsvarligt, så trykket må tages, samtidig med at de fysiske behov også bliver klaret.

Der er flere toiletter i rummet og jeg vælger bare det midterste hvor døren alligevel står åben, og får klaret det jeg nu skal. Da bukserne alligevel er nede og pikken halvstiv begynder jeg at onanere. Jeg er slet ikke i tvivl om at jeg er alene på toiletterne da der ikke var andre biler på p-pladsen og her var helt stille, så jeg bekymrer mig slet ikke om at jeg bliver overivrig og også får lidt lyd på mens jeg hygger mig, og jeg ved jeg kan høre hvis døren går op ude fra p-pladsen, så jeg giver den bare gas. Mener pludselig hører jeg en lyd og vender mig mod venstre hvor den kommer fra, og stor bliver min overraskelse da jeg opdager der er et hul i væggen, og en stor stiv pik er stukket igennem det og er faktisk kun ganske få centimeter fra mit hoved.
Jeg kan selvfølgelig ignorere den og bare gøre mig færdig, men jeg kan jo også forholde mig til den, og det er det jeg vælger. Jeg lukker min venstre hånd omkring den og begynder at onanere ham mens jeg onanerer mig selv, og jeg kan tydeligt høre at han nyder min bearbejdning af hans pik og hurtigt bliver jeg mere og mere liderlig og mister til sidst den sidste smule selvkontrol der er tilbage og tager hans pik i munden. Jeg glemmer min egen pik og koncentrerer mig fuld ud om at sutte på ham.

SEX I DAG?

Jeg suger ham helt ind i munden, og da han er ret stor fornemmer jeg helt klart at han kommer ned i halsen på mig mens han kneppe mig i munden. Han får ikke lavet mange kneppebevægelser før han presser imod mig så jeg på et tidspunkt troede væggen ville vælte, og jeg presser imod ham og har en følelse af at jeg forsøger at synke hele hans pik, samtidig med at jeg mærker han tømmer sig direkte i mit spiserør, jeg fik ikke engang smagen af hans sperm, det var direkte indsprøjtning

Jeg hører han tager sine bukser på og går sin vej mens jeg stadig sidder uforløst og småspiller lidt. Mens den stadig er i live hører jeg døren gå og en kommer ind på toilettet lige ved siden af mig. Jeg sidder musestille og venter på en eller anden form for aktien så jeg får en fornemmelse af om jeg skal smutte nu, eller blive.

Jeg hører han trækker bukserne ned og sætter sig på tønden, og forsigtigt sætter jeg øjet til hullet i vægen og ser han er godt i gang med at bearbejde sin pik. Jeg betragter ham i nogle sekunder og bliver dejligt stiv igen, og så visker jeg gennem hullet, Vil du have den slikket, straks rejser han sig op og stikker pikken gennem hullet og jeg sutter som en gal mens jeg piller ved mig selv, pludselig trækker han pikken væk og stikker munden ned til hullet og spørger på tysk om jeg vil kneppes, whau jah danke, jeg låser døren op og sekunder senere kommer han ind nøgen smider sit tøj på gulvet, jeg vender bagdelen til hamog spreder mine baller og han glider let op i mig og kommer oppe i mig efter vel 1 min, da han trækker sig ud sætter jeg mig og slikker hans pik ren uhmm -

Som konsulent inden for sundhedssektor bevæger jeg mig nogen gange rundt på de danske landeveje midt om natten, på vej til eller fra en opgave. En dag jeg havde været på en omfattende opgave i Middelfart og skulle videre til Odense holdt jeg ind på rastepladsen tæt på Vissenbjerg ved den gamle landevej, både fordi jeg skulle tisse og fordi jeg ventede på nærmere oplysninger om næste opgave fra chefen.

Der var flere biler på rastepladsen, og jeg havde en fornemmelse af, at de alle var her med samme ærinde, at tisse og få taget trykket på en eller anden måde. Jeg var efterhånden blevet meget dristig, især i nattetimerne, så mens jeg ventede tog jeg mit tøj af og sad åbenlyst og onanerede i min bil. Jeg lagde mærke til at i hvert fald en sneg sig diskret ud af sin bil og gemte sig bag et par træer tæt på mig, men jeg kunne ane ham og var ikke i tvivl om at pikken var ude af bukserne og han onanerede.

Ved ikke rigtigt hvad der går af mig, men helt nøgen lister jeg ud af min bil og lægger mig på et picnicbord der står tæt på der hvor jeg holder, og i det næsten totalt sommermørke fornemmer jeg en skikkelse nærmer sig. Jeg ser ham ikke klart, men det er en yngre mand med en stor ladt kanon der bare kommer hen og stiller sig mellem mine ben, trækker mig helt ud til kanten af bordet, kommer spyt på sin pik og mellem mine baller og trænger uden ord op i mig, følelsen er fantastisk, den følelse er helt specielt dejlig, blød, og alligevel hård, og samtidig med at det er et menneske af kød og blod der tænder på det samme som mig.

Jeg har en følelse af at han trænger helt op i tarmen på mig hver gang han støder i bund og det er så vildt og intenst at jeg kommer lige ud i den blå luft uden nogen form for berøring og kort tid efter tømmer han sig i min tarm med et brøl der var en hver løve værdigt, trækker sig ud af mig, giver mig et klap i røven og siger: "tak mester", og så går han. Jeg får mit tøj på og går ind i min bil, tjekker min tlf og glæder mig over at næste job er aflyst da problemet er gået i sig selv igen og jeg bare kan køre hjem og sove.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.