Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Du har netop sat din dør på klem og brummet ham ind i opgangen. Der er mørkt i din lejlighed, kun en lille pære i entreen levner lys nok til, at han kan finde indenfor. Og nu sætter du dig på knæ ved siden af din seng, som I har aftalt. Du hører ham på trappen, han træder ind og lukker døren. Du kan kun høre ham, men ikke se ham fra hvor du sidder; og det er ikke meningen, at du skal se ham!

Du skal servicere ham, tilbede hans pik og tilbyde ham den optimale nydelse med din krop og du er klar! Han finder dig, og tager opstilling lige foran dig. Ingen ord, ansigtet dækket og bare et omrids af en mand. Du læner dig frem og mærker straks hans stærke hånd om nakken, han trækker dit ansigt ind mod sit skridt. Du mærker hans fede lem bag stoffet og du gaber om den for at vise ham, at du er klar. Du får åbnet bukserne og hans halvstive lem vipper ud mod din kind. Den er fed og allerede lidt våd og du tager den straks i munden, slikker rundt om det store hovede, lidt længere ind, hører ham sukke og mærker, hvordan den vokser i din mund. Du slipper den et øjeblik, slikker op ad skaftet og tager den igen ind, denne gang så langt du kan. Med hånden bag nakken, hjælper han dig på vej, helt ned i halsen og han holder dig der. Du kæmper lidt med luften, må fokusere og overgive dig.

SEX I DAG?

Han slipper dig og du slipper ham og hiver efter vejret. Klask!… Klask!.. Du gisper, mens varmen breder sig i din kind og endnu en lussing rammer, men så er du tilbage. Du ved, hvad han vil have og du er villig til at give ham det. Ind igen, helt ind. Hans kraftige behåring kildrer lidt i næseborene og han dufter af mand og magt. Han holder dig fast og presser dig lidt mere for hver gang. Knepper din hals, mens han holder dig, i bund og bliver der. Du hiver efter vejret, når du slipper fri og savl og snot løber ned ad din hage og drypper ned på gulvet under dig. Han kører den rundt i dit fjæs, så du er helt klistret og så ind igen, mens han sukker tilfreds. Han trækker dig fri et øjeblik, og fører poppersflasken til dit næsebor, du når et par kraftige snus og finder igen hans fede pik. Og så er han tilbage. Med begge hænder holder han om din slanke hals og strammer til, mens han presser sig i bund. Holder dig fast til du mærker den første snert af panikken og stritter imod.

Han giver dig fri, slimen fra dit svælg drypper ned på dine knæ og du mærker igen poppersflasken ved din næse. Udnytter den mulighed han giver dig for et par snus af det, der gør dig ekstra villig og så er du tilbage på hans pik. Men denne gang går han ikke i bund. Kun hovedet er indenfor og du når at tænke ,hvad nu’? Så mærker du hans varme pis på din tunge. Med en hånd om nakken og en om din hage sidder du fast og det hober sig op, så du er nød til at synke, hvad han giver dig. Det var du ikke forberedt på, men du tager bare imod, synker det hele og da strålen aftager slikker du villigt hovedet for gøre den ren. Han kvitterer med at støde sig i bund i din hals og trækker sig så ud, for at tørre slim og savl af i dit fjæs. Så trækker han dig op at stå, vælter dig bagover på sengen og på et øjeblik frigør han sig fra sine bukser. Han har givet dig poppersflasken og du forbereder dig til det, der skal ske. Du fornemmer, at han kommer op i sengen, så griber han dine ben og presser dem op mod dine skuldre og du mæsker hans begærlige våde tunge mod dit hul. Du er smurt som aftalt og du ved, hvad han vil ha! Men du nyder hans tunge, der erfarent åbner dig. Så slipper han dig og du mærker ham over dig og hans fede lem, der presser sig på.

Han støder sig forsigtigt ind i dig, helt ind og du nyder at være fyldt ud. Så lukker han sine stærke hænder om din hals og begynder at kneppe dig i lange dybe stød. Han har magten over dig, du er hans lille luder og du lader ham tage dig som han vil og ligeså længe han vil! Og han er udholden, knepper dig længe i skiftende tempo, mens hans sved drypper ned over dig. Endelig fornemmer du, at hans åndedræt ændrer sig og mens han knurrer af vellyst mærker du, hvordan han sender sin saft ind i dig. Han fortsætter nogen tid med at kneppe dig, men ikke længer aggressivt og idet han glider ud af dig, stikker han dig en lussing, så den venstre kind blusser op!

Han forlader sengen og du hører, at han tage sit tøj på. Kort efter er han ude af din lejlighed. Du har ikke set ham, men du kan stadig mærke ham og du griber om din endnu stive pik og nyder at være blevet brugt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.