Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg lå hen over en palle med 4 lags Lambi-toiletpapir, mens to af drengene spredte mine ben, så den tredje kunne komme helt ind i mig. Hans øjne strålede som en sol, mens han høstede opmuntrende tilråb og anerkendende blikke for hans råknepning af mig. Jeg mærkede ikke længere frygten for at blive opdaget, nu kunne jeg give mig totalt hen, koncentrere mig om at give drengene deres livs sexoplevelse.
Jeg er normalt ikke til store overraskelser i mit liv. Jeg har en stilling, hvor man forventer velovervejede beslutninger, baseret på knivskarpe analyser og blottet for tilfældige følelsesmæssige impulser.
Som jeg lå der på Non-food lageret i Bilka i Odense, med nederdelen trukket op om hofterne og med tre store drenge sværmende overalt på min krop og dybt i alle huller, var der sgu ikke meget chef over mig. Og så dog, tænkte jeg med et lille smil; det var jo alene på min opfordring og på mine vink, at denne scene var blevet mulig.
De tre drenge i 15- 17 års alderen havde virkelig gloet efter min krop, da jeg kom til lageret for at hente den nyindkøbte gasgrill, men de havde bestemt aldrig troe,t at de skulle være så usandsynlig heldige at få lov til at besidde min krop den næste halve time.

Jeg kunne mærke, at den mørke dreng havde mere erfaring end de to andre. Han førte an i løjerne og han rettede på de to andre, når de fumlede for længe med at få pikken ind i mine elskovshuller.
"Stik først fingrene ind i fissen, så skynder du dig at skubbe langfingeren ind i det bagerste hul, så er det smurt og så propper du pikken ind med det samme. Hun kan jo lide det er lidt voldsomt". Det sidste sagde han, idet han opsøgte mit blik. Jeg nikkede diskret og han besvarede det med et smukt ungt smil.
De afleverede den ene voldsomme ladning sæd efter den anden, de kom nok tre gange hver i løbet af lagerchefens frokostpause. Det vidste jeg, for det var netop frokostpausen der satte det hele i gang.

SEX I DAG?

"Desværre, jeg kan ikke finde det varenummer, og de to andre der er her lige nu er helt nye, så de ved heller ikke, hvor den grill kan gemme sig", sagde den mørke slanke dreng.
Hans øjne lavede elevatorblikket, mens han undskyldte. Bag en rude hoppede de to andre drenge af en intern vittighed.

Det var en varm sommerdag og gasgrillen skulle bruges samme aften, et par venner ville komme over og spise med min mand og mig. Det var derfor et kæmpe irritationsmoment, at de ikke kunne finde grillen straks. Jeg have taget fri den fredag, for nu skulle vi virkelig nyde den første rigtige sommeraften i år.
Jeg kunne mærke en vrede stige op i mig, men vidste at det intet ville gavne. I stedet spurgte jeg indladende:
"Kunne det tænkes at din chef ved, hvor den er henne?"
Nu var de to andre drenge kommet ud i udleveringsrummet. Det gjorde tydeligvis den første mere selvsikker. Med et tandpastasmil sagde han kækt:
"Jamen, han er lige gået til frokost. Klokken er 11.30.
Og ingen forstyrrer Carlsen i den pause! Du må nøjes med os." Han så over på de to andre, tydeligt at han fiskede efter ros fra de to andre. De grinede genert til hinanden og så afventende på min reaktion. Tænk hvis hende den smukke milf ville vise lidt temperament!

Så slå lynet ned i mig. Jeg anede ikke, at den salgs tanker havde plads i min hjerne, og jeg ænsede ikke at stoppe min mund, før jeg havde sagt ordene:
"Så må I tre knægte finde på noget at underholde mig med i den næste halve time."

Nu var de pludselig ikke så kåde. Men det varede nu ikke længe før den ældste fandt fodfæste igen: "Vi kan jo invitere dig med ned i vores eget private "pauserum". Det er sådan lidt uofficielt, hvis du ved, hvad vi mener?"
"Vis vejen", nøjedes jeg med at sige. Så trådte jeg på den anden side af udleveringsskranken og drengen småløb i forvejen, forundrede over at den klassiske modne kvinde havde accepteret deres forslag.
Gennem en labyrint af paller kom vi hurtigt til deres hule. Lammeskind dækkede flere paller og en standerlampe med bulet skærm lyste op. Det var ærlig talt næsten hyggeligt.

Jeg spildte ingen tid. Hvis jeg skulle overlade initiativet til de tre drenge, så ville hele frokostpausen gå, før de ville komme frem til at antyde, at de var seksuelt interesserede i mig.
Jeg fiskede med en hurtig bevægelse min blondetrusser ud under nederdelen, svingede dem i luften og sagde: "Hvem vil være den første?"
Det var som om tiden gik i stå. De fattede simpelthen ikke, hvad jeg lige havde gjort. Så heldige kunne de bare ikke være, stod der i deres øjne.
"Arkan, det må være dig, du har jo en kæreste. Du kender kvinder", sagde den mindste, en bumsebefængt lyshåret dreng ikke meget over 15 år.

Arkan smed bukserne og stod foran mig med en stiv pik og småbeskidt T-shirt.
Jeg lagde mig med nederdelen oppe om hofterne på den nærmeste palle og kommanderede: "Kom så, vi har kun 25 minutter"

Arkan havde muligvis en kæreste, men enten var hun slet ikke så sexet som mig, eller også tillod hun ikke udløsninger, for lynhurtigt kom drengen med et kæmpe sprøjt sperm, der hamrede mod min livmoder, før det rikochetterede med voldsom kraft ud af skeden og splattede ud over mine inderlår og Erkans underkrop.
Pikken er tynd og min skede bærer præg af tre børnefødsler, derfor var der ikke samling på spermen, tænkte jeg nøgternt.
"Det gik hurtigt, håber I andre har tænkt jer at udfordre mig lidt mere.
"Har du noget imod at vise dine bryster?" spurgte den lille forsigtigt. "Jeg kommer lettere, hvis jeg må se dem, tror jeg nok".
Jeg knappede blusen op, tog bh'en af og slap mine bryster fri. Jeg behøvede ikke at skamme mig over dem, de var stadig faste og de var med årene endda vokset til en lille D-størrelse. Mine brystvorter strittede, jo, jeg var virkelig tændt som måske aldrig før.
Drengen havde en overraskende stor pik, og når jeg guidede ham, nåede han faktisk frem til en god rytme. Jeg forlangte, at han lagde sig på ryggen og jeg satte mig oven på pikken med ansigtet til hans ansigt. "Kom bare, du kan sagtens være i det bagerste hul", sagde jeg med en ukendt sikker stemme til den sidste dreng. Han havde holdt sig i baggrunden og havde været usikker helt fra begyndelsen.
"Jeg er kun lige fyldt 15, og jeg har aldrig prøvet det med en pige før", stammede han.
"Så er det jo heldigt, at jeg er en kvinde, der har prøvet det mange gange før", svarede jeg alt for kækt tilbage. Jeg kunne slet ikke kende mig selv, kun én gang for mere end 20 år siden, havde jeg deltaget i en trekant med en kvinde og en mand. Og kun fordi jeg var vild med manden. Ham havde jeg ikke fået, og så havde jeg aldrig tænkt på den slags udskejelser igen. Før her på lageret i Bilka!

Drengen, som hed Mads, stak en hård pik ind i mit anus. Det føltes vidunderligt. Langt bedre og mere sensitivt, end når min mand stikker en finger op i samme hul lige før han kommer.
De kæmpede for at nå frem til klimaks og jeg elskede hver sekund. Jeg sidder med arme støttende mod gulvet og med lukkede øjne. Pludselig mærker jeg en våd fornemmelse ved munden. Jeg ser op og lige ud for min mund står Arkan med pikken. Han tør ikke bare stikke den ind, jeg ryster på hovedet og gaber op om den slimede pik. Kold sæd fra hans første udløsning rammer min gane og så støder han til. Vi kommer alle nærmest synkront, og må tysse på hinanden for ikke at vække Carlsen af hans frokosthvil.
"Vi skal vist til at komme tilbage. Han kan komme hvert øjeblik", hvisker Mads nervøst.
Hvis der er én af jer der stadig kan en gang til, så kan I andre jo holde udkik i mellemtiden", hører jeg mig selv sige.
Jeg har aldrig haft behov for mere en orgasme sammen med min mand, men i dag vil jeg have mere. Arkan knæler mellem mine ben. Vi er atter rykket op på pallen. De to andre holder mine ben spredte. Arkan slikker mit indsmurte køn, mens han stikker to fingre ind i anus. Han kører et højt tempo i stødene med fingrene, mens han slikker og småbider min klitoris.

Effekten er enestående voldsom. Jeg kommer med et højt skrig, som den mellemste dreng kvæler med et kys. Dagens første. Han smager af tyggegummi og ungdom. Jeg snaver ham grådigt og mærker, at Mads er trængt ind i min kusse. Han støder og da jeg atter mærker en finger dybt i mit bagerste hul, kommer jeg med et undertrykt skrig i munden på drengen. Min krop står som en flitsbue og jeg føler orgasmen rusker min krop og min sjæl.
Da jeg rejser mig fosser spermen ud af begge huller. Drengene ser afventende op på mig; hvordan mon den stilfulde kvinde vil reagere?
Jeg ser ned på mit køn. Området omkring kussen er stærkt rødt og hævet. Kroppen har sendt blod til kønsorganet, gjort det klar til total overgivelse. Drengenes stød i bund har gjort skamlæberne ømme, følsomme. Lige som jeg vil have det i dag!

Jeg og drengene følger sædens vej ned af mine ben. Arkan spørger, om jeg vil have et stykke papir. Jeg har dem i min hule hånd, så jeg tager med min hånd og samler sæden fra begge ben, så slikker jeg den op for øjnene af de chokerede elskere. Derefter glatter jeg nederdelen så godt jeg kan, smiler til de tre drenge, knapper blusen og stopper trusser og Bh i min håndtaske.

På vejen gennem lageret møder vi Carlsen. Han ser intensivt på min figur, helt som drengene gjorde det en halv time i forvejen.
Arkan tager ordet: "Damen her leder efter en gasgrill, her er ordresedlen", siger han med blikket flakkende.
Carlsen er en mand først i 50'erne, samme alder som min mand.

Han ser atter undersøgende på mig, så siger han stille: "De har vist noget softice siddende på deres kind".
Drengene ser stolte på hinanden, da jeg med en finger tørrede klatten op og fører den ind i min mund: "Det er min ynglingsis"
Carlsen fattede intet af optrinnet!

Grillaftenen var et hit. Jeg kunne mærke en sjælden energi og jeg vidste udmærket hvorfor. Jeg kunne mærke de tre drenges hårde energiske pikke ved hvert skridt, jeg tog den aften. Mine blondetrusser strammede på den helt rigtige måde omkring mit hævede skød, og følelsen gav kuldegysninger i mit køn og hårde brystvorter hele aftenen.

" Jeg tror, det ville være en god ide at købe et overtræk til grillen. Så behøver vi ikke køre den ind i garagen efter hver gang. Kan du få tid til det i morgen?", spurgte min mand uskyldigt.

"Jo, det tror jeg godt, at jeg kan. Jeg kan vist nå derud lige omkring 11.30".

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.