Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Tessa.

Kort efter, at jeg havde lavet mit lille show foran Birgitte fik vi en ny hushjælp, Tessa. Hun var omkring 20, slank, mellemblond. En flot pige.

SEX I DAG?

Efter en måned fik jeg mod til at belure også hende, når hun var i badeværelset. En aften, vi var alene hjemme, var hun igen i bad – en time efter, jeg selv havde været i bad. Jeg havde som sædvanligt slukket lyset, da jeg hørte hende gå i badeværelset, og havde taget tøjet af, så jeg kunne føle lidt seksuel spænding og ville ud for at kigge, men kom for sent og var lige ved at blive opdaget.

Da hun var tilbage på sit værelse, som lå over for mit for enden af gangen, tog jeg mod til mig. Jeg listede over til hendes dør og kiggede gennem nøglehullet. To gange så jeg hende; med åben badekåbe og flotte højtsiddende, spidse bryster. Så glippede modet, og jeg trak mig tilbage. Men inden jeg fik lukket min dør, hørte jeg hendes gå op. Gennem mit nøglehul så jeg hende komme ud fra værelset med badekåben lukket. Jeg troede, hun skulle i badeværelset igen.

Men hun fortsatte mod min dør, så jeg rejste mig hurtigt og gemte mig i hjørnet bag døren, som hun åbnede. Hun tændte lyset og gik ind, og jeg håbede, hun ville gå tilbage igen, når hun ikke fandt mig. Hun stod lidt. Så lukkede hun døren – indefra, og jeg var afsløret!

Hun stod lidt og kiggede på mig. "Nå, sagde hun anklagende, "hvad er du ude på?" Jeg var forskrækket, afsløret, bange; hvad kunne det her ikke føre til? Så jeg begyndte faktisk at græde.

Hun stod lidt og kiggede. "Sæt dig på sengen!". Jeg adlød, med øjnene rettet mod gulvet. Jeg var flov og så bange for, hvad hun ville finde på som straf. Sikkert sladre til mine forældre, og hvad kunne der så ske?

"Det her må vi vist gøre noget ved", sagde hun, mens hun tændte bordlampen og slukkede i loftet. Så satte hun sig på sengen ved siden af mig. Hun sad lidt, så sagde hun: "Hvad tænker du på?" - "Jeg er meget ked af det. Hvad du vil sige til mine forældre".

"Jeg tror, det er vigtigt, at vi først får snakket om det her. Så må vi se, om det er nødvendigt at sige noget til dine forældre. Men du skal svare ærligt, ellers er det slut!" "Ja," svarede jeg ængsteligt.

"Er det noget, du gør tit? Kigger gennem nøglehullet. Og svar ærligt!". "Ja, jeg kigger somme tider på Birgitte, når hun er i bad". "Somme tider?". "Næsten hver søndag". "Hvorfor?". "Hun er så flot at se på". "Hvad med mig?". "Du er også meget flot". Hun sad lidt og sagde så: "Du leger ret meget med din tissemand. Jeg har fundet dine klude i skabet, og jeg har set dine blade i magasinet under madrassen". Jeg blev flov, hvad skulle der nu ske? For jeg havde jo gemt dem så godt, at mine forældre ikke vidste det.

"Har du lavet sex med andre?". "Nej". "Slet ikke?". "For nogle år siden var der en stor pige, der pumpede på den, så jeg fik udløsning". Hun spurgte nærmere, og jeg fortalte historien om Linda. Og bagefter fik hun den om "Hvordan mor?". "Så har du vist en del at lære", konstaterede hun. "Læg dig ned under dynen, inden du bliver forkølet – uden nattøj". Og så gik hun. Lidt efter kom hun tilbage og lagde noget på gulvet ved siden af sengen. Så slukkede hun bordlampen, så der var mørkt.

Hun gjorde et eller andet, og så mærkede jeg, at hun kravlede ned til mig under dynen, og at hun nu var nøgen. "Nu skal vi snakke, og du skal lære. – Men først skal du slappe af. Jeg har tænkt mig, at jeg lærer dig noget til at begynde med, så leger vi, og så sover vi. Det har dine forældre ingen grund til at få at vide".

Jeg var rystende nervøs for, hvad hun var ude på; det kunne jeg vist ikke leve op til; men hun lagde sig tæt ind til mig med de faste bryster mod min arm, sit højre ben ind over mine og sin højre hånd over min meget lille tissemand. "Bare lig stille nu og nyd det", hviskede hun, "så går det hele af sig selv".

Hun lå stille, og hendes rolige åndedræt fik mig til at slappe af. Hun duftede også så dejligt. Faktisk var jeg lige ved at falde hen, da hun begyndte at nulre min tissemand, som jeg kunne mærke ikke var så lille mere. Hendes tunge legede med mit øre; fantastisk fornemmelse. Jeg skulle til at dreje hovedet, da hun sagde "lig stille og nyd det!"

Hendes hånd fortsatte med at lege med, hvad der nu voksede til en stiv pik. Hun gned op og ned, og så trykkede hun omkring pikhovedet, så jeg var ved at blive skør; så skønt havde jeg aldrig oplevet det før. Og så skete det: jeg kunne mærke det i ryggen, den kildrende fornemmelse, jeg kunne ikke ligge stille mere, jeg stønnede og arbejdede med underlivet, og så kom det! Det føltes, som maven skulle sprænges; jeg pressede og pressede, og pikken sprøjtede, som jeg aldrig havde prøvet det før, hverken den gang med Linda eller med mig selv. Jeg sansede intet andet end den eksplosion, der skete i mig.

Da det var forbi, og jeg lå og sundede mig og fandt tilbage til livet til Tessas stille nynnen, faldt der en ny ukendt ro og slaphed over mig. Jeg havde lige oplevet verdens herlighed, og en fantastisk dejlig pige ved siden af mig havde givet mig den. Jeg drejede mig, slog armene om hende og kyssede hende på kinden (det var sådan jeg havde lært at kysse af min mor; aldrig på munden).

Sådan lå vi et stykke tid. Så kom jeg i tanker om sæden, jeg havde sprøjtet ud. Jeg drejede mig med et sæt og løftede på dynen. "Rolig", hviskede Tessa blidt, "jeg havde en klud med". Jeg lagde mig ned igen og gav hende et kys mere.

"Men du har været uartig og kigget gennem nøglehuller", hviskede hun. "Så nu skal du lære noget om hvad huller også kan bruges til. Hun tog min ene hånd og lagde den på sin mave. "Start med brysterne!" Jeg adlød og lagde forsigtigt min hånd på hendes ene bryst. "Kæl med det", opfordrede hun. Jeg følte, jeg kælede, jeg trykkede lidt, og mærkede brystvorten rejse sig og blive hård. "Også det andet – og ikke så forsigtigt!"

"Og fortsæt så nedefter". Jeg følte ned over maven, fandt navlehullet og legede med en finger. Tessas vejrtrækning var blevet lidt hurtigere, opdagede jeg. "Videre!" Jeg følte ned over den glatte mave og nåede behåringen. Sikken en fryd at pille ved alle de hår. Fryden forplantede sig til mig selv, jeg følte pikken vokse igen.

"Videre". Jeg søgte ned under hårene og fandt revnen, som var våd; Tessa gispede, og jeg stoppede forskrækket, "undskyld!". "Nej, bliv ved, det er dejligt", stønnede hun. Hun lagde sin hånd over min og dirigerede mine fingre ind i revnen, som var meget våd. Så trak hun min hånd tilbage til revnens øverste del, hvor jeg mærkede en lille knop. Hun viste mig, hvordan jeg skulle gnide – op og ned, ind i revnen og tilbage, og imens blev hun mere og mere urolig. "Slik mig på brysterne", kommanderede hun nu, "sug på vorterne!"

Jeg adlød, mens mine fingre fortsatte i revnen. Og så blev hun helt vild. Hun råbte "ja, ja, ja", mens hendes krop hoppede op og ned, og hun pressede min hånd mod revnen og knoppen, "bliv ved!". Hendes skød rystede, hun pressede lårene sammen om min hånd, og hendes vejrtrækning var nu blevet til indestængte gisp blandet med uforståelige råb.

Efter nogen tid faldt hun sammen og trak min hånd væk fra skridtet. Hun førte den op til min mund og fik mig til at slikke på fingrene. En mærkelig ny smag, men ikke ubehagelig. Derpå tog hun mig med begge hænder om hovedet og kyssede mig – på munden!

Vi lå lidt; jeg fornemmede, at min pik var stiv. Så drejede Tessa sig ind over mig og sænkede sit hoved ned mod mit. "Tak", hviskede hun, "det har jeg glædet mig til, siden jeg kom". Hun åbnede munden svagt og lagde læberne ned til mine. Hendes tunge kom ud og skilte mine læber ad. Det var første gang, jeg mærkede en anden tunge i min mund. Det varede lidt, inden jeg havde vænnet mig til det og lærte at give igen; men snart kæmpede vores tunger om overtaget. Jeg opdagede, at jeg havde slået armene omkring Tessa, og at mit underliv og min stive pik pumpede op og ned mod hendes mave.

"Nå, er du klar igen", hviskede Tessa blidt og lo stille, "det må vi få klaret". Hun lagde sig på ryggen og trak mig ind over, så min pik blev klemt mod hendes mave. Jeg sank ned over hende og fortsatte tungekyssene. Imens arbejdede min underliv mod hendes. Hun skubbede mig nu lidt nedad, så pikken blev fri mellem hendes lår. Med en hånd hjalp hun mig at ramme revnen. Igen en ny fornemmelse denne aften. At mærke pikhovedet på vej ind i kussen. Jeg havde aldrig prøvet det før, men vidste instinktivt, hvordan jeg skulle gøre – lidt havde jeg jo også lært af mine blade.

Hvilken frydefuld følelse at føle pikken glide langsomt ind i skeden. Det krillede og gnistrede i pikken, mens den langsomt fulgte sit program, hjulpet af Tessas anvisninger: "lidt ud, og så længere ind – lidt længere ud og så langsomt længere ind, jaa".

Mit underliv legede stempelmaskine; pikken kørte frem og tilbage, og langsomt nåede festen sit højdepunkt. Pikken overgav sit indhold, det kildede og smertede og strammede i alle led. Tessa havde lagt sine ben om mine og pressede mig længere og hårdere ind, og eksplosionen var stor, følte jeg. Aldrig havde jeg følt et større fyrværkeri. Det var, som om jeg ville knuse kroppen under mig.

Så var det ved at være slut; men nu stønnede Tessa: "bliv ved – åh, ja, jeg kommer, – åhhhh, ja". Hendes kusse krampede omkring min pik, som stadig var helt stiv, og jeg følte nogle efterveer og stødte til et par gange mere. Hendes udløsningen var lang og kraftig, og pikken var stadig stiv. Jeg fik igen nogle trækninger, så jeg pumpede et par gange. Og så var Tessa "oppe" igen. Hun blev helt vild og hoppede op og ned og dirigerede mig ud og ind. Hendes iver vedligeholdt stivheden i pikken, og et øjeblik efter nærmest råbte hun sin overgivelse ud. Jeg kunne kun give hende modspil, til hun var færdig; jeg evnede ikke at få endnu en udløsning.

Men det havde også været fantastisk. Efter nogle minutter var pikken blevet så lille, at den svuppede ud, og Tessa tog et nyt håndklæde, hun havde liggende, og tørrede først pikken og lagde det derefter mellem sine lår. "Så dine og mine safter ikke kommer ud i sengen". Vi blev liggende længe endnu og nussede og Tesse sagde en masse søde ord. Så rejste hun sig: "Nu er det vist sengetid; dine forældre kommer snart hjem. Sov sødt og drøm om mig". Hun bøjede sig ned mod mit ansigt, og vi tungekyssede. Pikken rejste sig. Tessa bøjede sig ned, kyssede pikken og sagde: "vi skal også lege lidt en dag". Så lagde hun dynen over mig, samlede håndklæderne op og forsvandt. Jeg faldt øjeblikkelig i dyb søvn.

Men næste dag blev hun pludselig kaldt hjem til familien, da hendes tante var død og senere skulle begraves. Hun ville komme igen efter en uge. Men af en eller andet grund kom hun ikke tilbage. Hendes afløser kom en uge senere; en meget ældre dame.

Så vi tager lige et smut om hende, inden vi forsætter med Birgitte.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.