Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Ole og jeg arbejdede med Oles knallert på fliserne hjemme i Oles have. Vi var begge 16, sommerferien var lige startet og solen skinnede. Ingen af os vidste noget om knallerter eller motorer, men vi havde købt nogle stumper nede ved knallertforhandleren og lånt en bog på biblioteket, så vi mente at det skulle vi nok finde ud af.

Imens gik Oles mor rundt og lugede i haven, for det meste nede på knæ. Jeg havde kendt Ole et års tid og hans forældre næsten lige så længe. Men den eftermiddag var der noget i luften, der ikke plejede at være der. Måske fordi Oles mor havde nogle meget små shorts på, så små at jeg nogle gange kunne se at hun havde røde trusser på inden under. Måske fordi hun havde en tynd hvid T-shirt på, så man nogle gange kunne ane hendes brystvorter under, der ofte var hårde og stak frem. Måske fordi hun bemærkede, at jeg så på hende, på en måde jeg ikke plejede at se på hende, og smilede når hun fangede mig i det. Måske fordi hun også lod til at have bemærket at jeg havde smidt trøjen. Men det var Oles mor, en gammel dame, hun måtte være mindst 40, selv om hun så ret godt ud, var jeg kun interesseret i piger på min egen alder. Så det var lidt pinligt, og jeg prøvede at lade som ingenting.

SEX I DAG?

Sidst på eftermiddagen havde vi fået motoren samlet, vi hældte olie på, og anden gang Ole sparkede kick-starten ned, gik motoren i gang, det var første gang vi havde hørt den køre. I det samme kom Oles far hjem, og begyndte at finde grillen frem. Jeg spiste med, mine forældre var taget på camping, og der var mad nok. Vi fik vin til maden, fordi Oles fars sommerferie lige var startet. Jeg og Ole fik også et glas, og følte os helt voksne, men jeg var glad for at ingen spurgte om jeg kunne lide vinen.

Oles mor havde skiftet til kjole, den var meget nedringet, så man kunne se kløften mellem hendes bryster. Hun havde stadig ingen BH på, så jeg skulle anstrenge mig lidt for ikke at stirre for meget på hende. Senere satte vi os ind for at se TV og drikke kaffe. Som altid faderen i lænestolen, moderen midt i sofaen, Ole i den ene ende, og jeg sad på storebroderens plads i den anden ende, tættest på faderen, storebroderen var flyttet hjemmefra.

Men så skulle Ole i seng, fordi han skulle tidligt op og gå med aviser, for at tjene penge til den knallert han havde købt, og stumperne til den. Der kom en FILM på en af de svenske kanaler som jeg gerne ville se, men som jeg ikke kunne se derhjemme, fordi vi ikke havde en Sveriges antenne derhjemme. Men Oles far sagde at jeg da bare kunne blive og se filmen hos dem, så Ole sagde godnat og jeg blev siddende.

Lidt efter sagde Oles mor, at hun syntes hun frøs lidt og fandt et tæppe som hun lagde over benene. Hun lagde en hånd på mit lår og spurgte om også jeg frøs. Inden jeg kunne nå at svare, havde hun foldet tæppet ud, så det også lå hen over mine ben, selv om jeg egentlig synes der var varmt nok. Kort tid efter kunne jeg mærke hendes lår mod mit, jeg blev lidt forskrækket og skyndte mig selvfølgelig at trække benet til mig. Men lidt efter var hendes lår der igen, denne gang ventede jeg lidt, men trak benet til mig, selv om der næsten ikke var mere plads. Tredje gang hendes lår trykkede mod mit, lod jeg det være, hvis hun ville sidde sådan, måtte det være hendes sag, ellers kunne hun jo flytte benet igen, der var rigeligt plads på den anden side.

Filmen var god, men lidt langtrukken og stille, så stille at Oles far faldt i søvn, han snorkede ganske lavt og regelmæssigt. Pludselig lå hendes hånd oven på min, på mit lår, underligt, tænkte jeg, men det blev endnu mere underligt, da hun trak min hånd over og lagde den på hendes lår. Bagefter lagde hun sin hånd på mit lår, og gave sig til at ae mit lår med tommelfingeren.

Jeg plejer at anse mig selv for at være rimelig kvik, men det her fattede jeg ikke. Ville hun have mig til at kærtegne hendes lår, under tæppet, mens hendes mand sad og sov, lige ved siden af. Det kunne ikke passe, det var Oles mor. Sådan gjorde normale voksne ikke, det var for langt ude. Men hvad var det så? Det kunne ikke være almindelig social omgang, der var helt åbenlyst ingen grund til det med tæppet, hendes lår var meget varme, og hvorfor flytte min hånd ind på hendes lår. Jeg forsøgte at se på hende, for at regne hende ud, men hun kikkede hele tiden hen på fjernsynet. Men så kom der alligevel en slags svar fra hende, hun flyttede sin hånd, så den lå direkte oven på min pik. Men hvis det var sådan hun ville have det, så skulle hun få det.

Jeg gav mig til at kærtegne hendes lår, langsomt så det ikke kunne høres og vække manden, ned til knæet, og et godt stykke op. Hun gav min pik et klem, jeg var på rette vej. Pikken var begyndt at blive hård, så den spændte i de stramme shorts. Hun gled længere ned på sofaen, spredte benene, så min hånd gled længere og længere op ad hendes lår, til jeg kunne mærke hendes trusser mod mine fingre.

Jeg lod hånden glide ind over hendes mave, ned over venusbjerget, og ned i det bløde, helt ned til der hvor trussen syntes fugtig. Helt oppe, midt i, opdagede jeg en lidt hård knop, hun sukkede, da jeg lod en pegefinger glide hen over den. Det måtte være hendes klitoris. Jeg havde den gang kun været sammen med én pige, hun ville helst ikke have jeg berørte hende dernede. Men vi havde kysset i lang tid, inden jeg tog hende. Så jeg var helt uvant med det dernede. Oles mor løftede sig lidt, og i et snuptag flåede hun sine trusser af, og smed dem ind under sofaen.

Jeg lod igen hånden glide hen over hendes mave, ned gennem buskaset, forbi tappen, og ned til der hvor der var vådt. Hendes mand snorkede stadig stille og helt regelmæssigt. Jeg begyndte at nulre hendes indre kønslæber mellem to fingre. De var rare at røre ved, glatte og bløde. Længere oppe var klitten, for mig overraskende stor og hård.

Det noget af det eneste jeg kunne huske fra seksualundervisningen var, at vi drenge skulle huske at finde den, når vi var sammen med en kvinde. Men den var jo slet ikke svær at finde. Jeg nulrede den blidt mellem tommel og pegefinger, indtil hun bøjede sig ind mod mig og pressede sin mund mod min skulder, inden hendes krop gav et spjæt. Yes!, tænkte jeg, jeg har fandme give Oles mor en orgasme.

Oles far snorkede stadig. Oles mor havde taget fat i mit håndled og holdt stramt om det, vist for at få mig til at stoppe, men da jeg ville trække hånden til mig, holdt hun fast. Så jeg begyndte langsomt at kærtegne hende igen, og lidt efter lidt løsnede hun taget i mit håndled.

Denne gang lod jeg fingrene glide lidt op i hende, dels for at mærke hvordan det var, dels for at smøre dem. Men tilbage til klitoris, en finger på hver side, og så langemand til at glide frem og tilbage. Der gik ikke længe inden hun igen pressede sin mund mod min skulder, for ikke at komme til at sige noget, men da den næste bølge var tæt på, bed hun mig, så jeg havde tandmærker i overarmen, da hun var færdig med at komme.

Oles far snorkede stadig, helt som før. Men jeg var ikke rigtigt begyndt igen i hendes kusse, inden hans snorken stoppede, han vågnede og sagde at han vist var faldet i søvn. Han holdt sig vågen under resten af filmen, så jeg kunne ikke lave ret meget i hans kones skød.

Da filmen var færdig, rejste vi os og gik ud i gangen. Min pik var stadig halvstiv, det håbede jeg ikke Oles far så. Jeg var også et øjeblik bange for at han ville give mig hånden til godnat, det ville ikke være så godt, så ville han måske opdage at min hånd lugtede af hans kones safter. Men han sagde at han ville børste tænder og vendte sig mod badeværelset. Jeg sagde at jeg ville gå, men Oles mor skyndte sig at sige at hun skulle med ud, der var noget hun skulle hente i fryseren, der stod i skuret for enden af garagen.

Da jeg ville gå hen mod min cykel, trak hun mig hen mod skuret, trak mig inden for og stak en hånd ned i mine shorts, hvor min pik hurtigt blev helt stiv. Hun kyssede mig kort, inden hun hviskede at hun ville have mig, og hoppede op på fryseren. Hurtigt fik jeg shortsene trukket langt nok ned, og gled ind i hende. Jeg prøvede at være tålmodig, men det var svært, hun havde trods alt siddet med sin hånd på min pik under tæppet i det meste af halvanden time, og sørget for at den ikke fik ro, eller blev slap. Så der gik ikke så lang tid, inden jeg kom, med pikken langt inde i Oles mor.

Bagefter tog hun fat i mit hoved, og pressede det ned mellem sine ben. Så fik jeg lov til at smage på hende, mærke hendes glatte og skønne tap mellem mine læber og på min tunge. Der gik dog ikke ret lang tid inden hun pressede sine ben samme om min hoved, lagde hovedet bagover og kom, med et suk, der denne gang var absolut hørbart.

Bagefter sagde vi godnat, jeg gik ud og fandt min cykel, var for en gang skyld glad for at jeg ikke havde en knallert, cyklen var mere diskret.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.