Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da jeg var yngre cyklede jeg ofte om sommeren lange ture på landet, for at nyde det gode vejr og den friske luft. En sommerdag var jeg således på vej igennem et mindre skovområde og da jeg følte trang til at tisse, stod jeg af for at gøre det inde i skoven. Jeg fandt en sti og fulgte den et godt stykke for at lede efter et helt uforsyrret sted. Jeg satte cyklen fra mig og gik ind mellem træerne for at tisse. Mine cowboyshorts røg af og jeg satte mig med spedte ben og støtttede mine hænder bag ryggen for at tisse. Kom til at tænke på hvor indbydende det måtte se ud hvis en mand skulle komme forbi og se mig sidde der med min fisse helt blottet. Tankerne gjorde at jeg ikke kunne - tænk nu hvis nogen så mig. Jeg forsøgte at koncentrere mig og endelig begyndte det at komme. Først stille, hvor det løb ned over min fisse, ned mellem baldene og hen over mit endehul - så endelig kom det helt i en kraftig ståle ud i det høje græs.

Mens jeg sad der synes jeg jeg så noget bevæge sig længere inde mellem træerne. Jeg fik hurtigt gjort mig færdig, fik shortsene trukket op og da min nysgerrighed nu var vagt, gik jeg forsigtig videre ind i skoven for at undersøge hvad der foregik. Jeg kom til en lille lysning i skoven og synet som mødte mig gav mig et chok og jeg måtte stoppe op. Der, kun ca. 8 meter fra mig, lå en fyr helt nøgen på et stort tæppe. Han lå på siden med front imod mig og læste i et pornoblad, mens han legede med sin pik. Den var et kapitel for sig, lidt mere end halvstiv men stadig enorm - måske omkring 22 cm og hans to store nosser hang tungt ned i deres pose, ned over hans ene lår, begge en størrelse jeg aldrig havde set før, vel nok så store som hønseæg. Ind imellem slap han pikken for at bladre i bladet og den dinglede så frit i luften, mens det ind imellem rykkede i den, det måtte være en rigtig god historie han var igang med at læse. Synet ophidsede mig voldsomt, jeg kunne mærke hvordan mit hjerte bankede vild og jeg blev varm i kinderne - men hvad skulle jeg gøre? Jeg kunne jo ikke bare gå hen til ham og bede ham om at kneppe mig og da slet ikke med dén store pik der. Jeg blev mere og mere ophidset af synet og måtte simpelthen lege med mig selv, måske endda have udløsning. Jeg lynede forsigtigt mine shorts ned og trak dem en smule ned så jeg kunne få hånden ned og lege med min fisse. Åh - hvem der bare kunne lege med denne fyrs store, hårde pik, tage nosserne i hånden, slikke på det store årrede skaft og lade tungen spille på det store hoved. Min fisse begyndte at blive godt våd, mine fingre havde godt travlt med at lege og jeg førte en hånd op under min t-shirt og krammede begge mine bryster på skift.

SEX I DAG?

Fyren lagde sig nu på ryggen og tog fat på pikken med begge hænder, han havde åbenbart bestemt sig for at han nu ville have udløsning. Med fast greb om pikken gav han sig nu til virkelig at spille pik, hurtigt og hårdt, mens han ind imellem stønnede. Hvem der dog bare kunne få lov til at lukke læberne om hans pikhoved og tage hele den store, lækre udløsning i munden. Jeg stirrede som hypnotiseret på det store pikhoved og forventde hvert øjeblik at den ville gå på ham og hans sæd vælte ud i store sprøjt. Åh - det blev for meget for mig, jeg lukkede øjnene, min fisse svømmede over - og den eksploderede i en lækker udløsning og et svagt skrig undslap mine læber. Jeg fornemmede at han havde hørt mig, for han stoppede sit forhavende og da jeg åbnede øjnene, kunne jeg se ham rejse sig hurtigt og løbe hen imod mig. Jeg vendte mig hurtigt om og forsøgte at løbe væk fra ham, men forgæves - mine shorts sad så langt nede om lårene at det ikke var muligt at løbe særlig hurtigt og snart var han over mig. Han greb begge mine arme, førte dem om på ryggen og trak mig tilbage mod hans sted. Han fik mig trukket ned på knæ, hvorefter han hurtigt flåde min t-shirt af. Han nød synet af mine solbrune strittende ungpigebryster. Han satte sig ned ved mig, skubbede mig blidt, men bestemt, ned på ryggen, hvorefter han lirkede mine sko af og hurtigt derefter røg mine shorts samme vej. Hurtigt dækkede jeg min fisse med min hånd, men han smilede bare hånligt til mig.

Få sex i dag

Jeg kunne ikke modstå at kigge på hans store pik, som stadig var halvstiv og nu hvor den var så tæt på, kunne jeg rigtigt nyde synet af den. Hovedet var stort, skinnende og den dryppede fra hullet på spidsen - han havde åbenbart været lige ved at sprøjte, da jeg afbrød ham. Skaftet var dækket af kraftige årer og de to nosser hang tungt i deres store hårdløse pose og også den var dækket af store blå årer. Følelserne rasede i min krop, en del af mig ønskede inderligt at han skulle kneppe mig med den prægtige pik, men fornuften sagde at den var for stor, alt for stor til min næsten jomfuelige fisse. Han tog et bælte fra sine bukser, tvang mine arme om på ryggen og bagbandt mig. Jeg lå nu helt nøgen, bagbundet og fuldstændig forsvarsløs overfor en fremmed mand, hvad havde han mon tænkt sig at gøre ved mig? - hvad var mon straffen for at lure på hans frække leg? Det fandt jeg dog ret hurtigt ud af.

Han lagde sig over mig og dækkede min mave med dejlige kys. Han spredte mine ben en smule og begyndte at kysse sig vej ned mod min fisse. Jeg kom i tanke om at jeg var våd af fissesaft, jeg lige havde tisset og det var næsten to dage siden jeg sidst havde været i bad, så jeg var slet ikke klar til han skulle slikke mig. "Nej - jeg er ikke ren" fik jeg udstødt. Det var som om han ikke hørte mig overhovedet, han fortsatte blot sin kyssetur ned mod min fisse. Han spredte mine lår og selvom jeg forsøgte at modsætte mig var han bare for stærk. Hans tunge nærmede sig min fisse - skamfuld og med røde kinder kiggede jeg væk. Hans tunge ramte mine bare skamlæber og det gik som et lyn igennem mig. Han startede med at slikke mig ren med dejlige lange slik op langs skamlæberne, helt nede fra min numse og op til hårene på toppen af min fisse. Ufrivilligt nød jeg hans lækre behandling og små støn undslap mine læber. Efter et stykke tid begyndte han at slikke på tværs af min fisse og samtidig lidt hårdere, så hans tunge ind imellem fandt vej ind mellem mine skamlæber og samtidig åbnede min fisse sig. "Åh ja!!" stønnede jeg - hans behandling var så god og uden rigtig at tænke over det spredte jeg benene så meget jeg kunne, så han rigtig kunne komme til. Hans dejlige slikkeleg gjorde at fissen åbnede sig helt for ham og hans tunge spillde overalt i mig. Frækt spillede den i skedeåbningen, slikkede rent i alle folderne og hen over min clitoris. Smagen af mig synes blot at ophidse ham yderligere, for han stønnede mere og mere. Aldrig var jeg blevet slikket så godt og grundigt og min første udløsning nærmede sig allerede hastigt. Min fisse begyndte nu at blive våd for alvor og det var mere end han kunne modstå. Hans tunge koncentrerede sig nu om fissehullet og al min saft. Med stor velbehag slikkede han al min saft i sig og hans frække tungeleg omkring hullet gjorde kort efter udslaget. Det sortnede for mine øjne, omgivelsene fortonede sig - det var som om jeg et øjeblik ikke kunne mærke min krop og det eneste jeg kunne mærke var hans dejlige tungeleg i min drivvåde fisse, alt andet var væk. Så kom jeg endeligt - fissen trak sig sammen og åbnede sig rytmisk mens hans utrættelige tunge fortsatte sin leg og orgasmen bølgede først igennem hele kroppen, så rev og flåede den i hele min krop, jeg gik i bro og pressede min fisse mod hans tunge, mens jeg skreg højlydt - uden tanke for om nogen kunne høre mig. Aldrig før var jeg kommet så godt.

Han lagde mig nu på siden og satte sig på knæ med spredte ben over mit hoved. Så greb hans stærke hænder om min pande og under min hage, hvorefter han bukkede mit hoved bagover så min mund nu blev placeret ud for hans igen helt stive pik. Åh nej - han havde tænkt sig jeg skulle ta' imod hans store pik i munden. Jeg forsøgte at vride mig fri af hans greb, men forgæves, han var alt for stærk. Han befalede mig at åbne munden og modvilligt lystrede jeg, stak tungen frem og begyndte at slikke hans store, hårde pikhoved. Ud af hullet på toppen løb der forventningsfuld klar forsæd, som jeg mere end villigt slikkede i mig. Han havde dog ikke i sinde at lade mig nøjes med at slikke ham til udløsning. Han befalede mig at åbne munden helt, hvorefter han begyndte at støde sin store kødsprøjte ind i min mund. Det store hoved kom indenfor og så flere centimeter af skaftet, min tunge spillede drillende mod den for at gøre ham tilfreds, men det var desværre ikke nok. Han begyndte at støde pikken frem og tilbage i min mund, næsten helt ud og så dybere og dybere ind min mund for hvert stød. Hans hårde pik nærmede sig for hvert stød min hals og han strammede nu sit greb om mit hoved, bukkede det så langt bagover han kunne og i ét kraftfuldt stød strøg hans pik ned i min hals, helt til roden. Han trak den tilbage, helt ud af min mund et kort sekund, hvorefter den igen blev stødt i bund i min hals. Så begyndte han at kneppe mig grundigt i halsen, 10-15 dybe stød af gangen og så ud et par sekunder så jeg lige kunne nå at få vejret, efterfulgt af nye dybe stød. Jeg følte det hele tiden, som om jeg var ved at blive kvalt i hans store pik og mine øjne løb i vand. Forsøgte at protestere, men forgæves og mine forsøg på at vriste mine hænder fri kom der ikke noget ud af. Igen og igen måtte jeg ta' imod den store pik i min hals - håbede bare han snart fik sin udløsning, så hans voldsomme behandling af mig kunne få en ende. Efter en del tid kunne jeg fornemme han snart ville få udløsning, hans stød blev om muligt dybere, mens han satte farten ned for rigtigt at nyde det. Så skete det endelig, han trak pikken op af i min hals, lige idet den startede med at sprøjte. Det måtte være længe siden han sidste var kommet, for den præsterede at sprøjte 8-9 gange i virkelig kraftige sprøjt, mens han brølede højt. Min mund blev hurtigt fyldt af hans varme, velsmagende saft og jeg måtte synke flere gange for at få det hele ned. Pikken faldt kun en smule efter hans udløsning, så jeg slap desværre nok ikke for også at blive kneppet med den.

Han lagde mig om på ryggen og igen lagde han sig mellem mine ben og begyndte at slikke min fisse. Det var lige så godt som sidste gang og hurtigt lå jeg stønnende og nød hans erfarne slikkeleg. Han vendte mig dog hurtigt om, så jeg lå på maven og han dækkede min numse med kys og hurtigt fandt hans tunge ned mellem mine spredte ben. Hans tunge arbejdede overalt mellem mine ben - slikkede mit fissehul, spillede på mit mellemkød og legede frækt med mit endehul. Jeg havde aldrig prøvet at blive slikket bagi før og havde aldrig troet det skulle være så skønt, men hans erfarne tunge gjorde de mest vidunderlige ting ved mig. Hver gang hans tunge fandt vej til mit endehul løftede jeg nærmest automatisk numsen en smule så min baller spredtes lidt mere og der rigtig blev plads til ham. "Åh det er så godt - slik min røv" stønnede jeg. Han tog nu og førte en hånd ind mellem mine ben og under mig. Han førte tommelfingeren op i min fisse samtidig med han med de andre fingre kærtegnede min clitoris. Da hans tunge kort efter igen begyndte den frække leg med mit endehul, kunne jeg mærke at jeg snart ville komme igen. Hans kærtegn af min clit, lydene fra min våde fisse hvor hans finger arbejde godt og den frække tunge i mit endehul fik mig endnu engang ud over kanten. Med ansigtet begravet i hans tæppe skreg jeg igen en orgasme ud.

Mens udløsningen klingede af tog han hånden fra min fisse, men fortsatte med sin tunge i mit endehul. Han begyndte nu også at stikke tungen op i mig og Gud hvor var det lækkert, tænkte jeg - indtil jeg fandt ud af hvad han ville nu. Han havde tænkt sig at kneppe mig bagi med sin store pik!! Håbede bare at han var så stor, at han helt måtte opgive sit forehavende. Han fjernede bæltet fra mine hænder, trak mig op på alle fire og stillede sig bag mig. Jeg kunne mærke hans store pik slå mod mine lår. Han greb om min hofte med en hånd og med den anden styrede han sin pik mod mig og snart kunne jeg mærke det store hårde pikhoved presse sig mod mit endehul. På trods af størrelsen kunne jeg mærke mit endehul give efter for presset og kort efter var hele det store pikhoved oppe i mig. Fik billeder på nethinden af mit lille snævre hul, strukket til det yderste og med resten af hans store, hårde pik, som forventningsfuld bare ventede på at komme indenfor i mit varme indre. "Åh nej" stønnede jeg højt "den er alt for stor til mig". Han ignorerede mig og lod den blot hvile der i mig nogle minutter indtil jeg havde vænnet mig en smule til størrelsen og langsomt begyndte han nu at presse resten af sin store pik op i mig. Kunne mærke hvordan centimeter for centimeter af hans hårde, årrede skaft gled op i mig, mens jeg skreg højt i smerte. Inden hans pik var i bund i mig ramte han ligesom en forsnævring i mig og et øjeblik stoppede han op og trak sig en smule tilbage - dog kun for et øjeblik efter kraftfuldt at køre hele resten af pikken i bund i mig. Det var som om han var helt oppe i maven på mig, alt i mit underliv blev skubbet til side for at gøre plads for hans gigantiske pik, mit endehul brændte og det sortnede for mine øjne. "Havde jeg dog bare aldrig spioneret på ham" tænkte jeg. Med et fast greb med begge hænder om mine hofter holdt han pikken i bund i mig og jeg kunne mærke hvordan det ind imellem rykkede forventningsfuldt i den. Han trak den nu meget langsomt ud af mig til kun hovedet var indenfor og kort efter kørte han den igen så kraftfuldt i bund i mig at jeg igen måtte skrige højt.

Hans tålmodighed syntes nu at være opbrugt og han begyndte at kneppe mit endehul i lange, rolige stød. Det var nu tid til at mit stramme endehul og varme indre skulle skaffe ham hans anden udløsning. Igen og igen kørte han den store pik ud og ind af mig - mørbankede mit endehul godt og grundigt, mens jeg skiftevis skreg og stønnede højt. Mit stramme hul havde heldigvis god indvirkning på ham, for han begyndte nu at sætte farten op samtidig med han stønnede højt - håbede at den snart ville gå på ham, så hans mishandling af mit indre kunne stoppe. Endnu engang satte han farten op og selvom det brændte og sved i mit endehul var det godt, da jeg fornemmede, at han snart ville komme. Pludselig hev han sin sprøjteklare pik ud af mit endehul og førte den op mod min mund. Jeg ønskede bestemt ikke at få den i munden. Mens jeg drejede hovedet væk fra den råbte jeg "Nej - den har jo lige været i min røv". Han tog et fast tag i mit hår og tvang min mund mod sin store pik "Åbn munden!" kommanderede han. "Hvis du ikke sutter, knepper jeg også din fisse". Med tanke på hvad der ville ske, hvis han tvang sin store, hårde pik op i min næsten jomfruelige fisse åbnede jeg modvilligt munden og tog imod ham. Han stak kun hovedet og lidt af skaftet i min mund, og for hurtigst muligt at få ham til at komme arbejdede jeg flittigt med tungen på det spændte hoved og langs kanten. Min tunge fangede smagen af min røv og modvilligt ophidsede det mig. Jeg førte en hånd ned til min fisse og arbejdede grundigt, mens min tunge slikkede smagen af mig af hans pik. For anden gang den dag tømte han nu sin sperm i min mund - fyldte min mund med sin fede, velsmagende saft, som jeg sank samtidig med mine fingres arbejde skaffede mig endnu en udløsning. Endelig faldt pikken nu slapt og tilfredsstillet ned.

Vi lå begge i solen et godt stykke tid og slappede af, inden jeg tog mod til mig og begyndte at samle mit tøj sammen - var lidt usikker på, om han var helt færdig med at bruge mig. Jeg fik tøjet på, mens han selvtilfreds lå og betragtede mig. Halvsløv vaklede jeg fra stedet og hen imod min cykel. Efter jeg havde trukket min cykel ud af skoven, fandt jeg hurtigt ud af at jeg nok også kom til at trække resten af vejen hjem - mit mørbankede, ømme endehul kunne jeg bestemt ikke sidde på. Heldigvis var mine forældre ude, da jeg et par timer senere kom vaklende hjem. Et langt varmt bad gjorde godt, hvorefter jeg godt træt og tilfredsstillet som aldrig før, faldt i søvn kort efter jeg havde lagt mig. Næste dag var jeg stadig en smule øm og det meste af dagen nærmest i trance, mens jeg i tankerne igen og igen gennemlevede min hidtil vildeste sexoplevelse.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.