Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er efterhånden rigtig mange år siden men jeg husker det stadig intenst, da det var min store kærlighed. Mon ikke alle kan huske deres første kærlighed ?.

Første del hander om starten på vores forhold, anden del (som kommer senere) er om mit forhold med datteren.

SEX I DAG?

Del 1.

Da jeg var omkring 18 år, flyttede der en enlig mor på 30 år ind i lejligheden ved siden af. Hun havde en datter på dengang 12 år.
Egentlig var der ikke noget særligt ved det, bortset fra at hun så hamrende godt ud (moren) og som ung knægt og masser af hormoner var det jo ikke dårligt.

Efter et par uger blev jeg inviteret ind til dem får at indstille deres tv. Jeg sad lidt og rodede ved det og fik indstillet de kanaler der nu engeng var der, imens skævede jeg tit efter Lone der gik lidt rundt i små hotpants der ikke efterlod meget til fantasien samt en lille bluse. Hun havde den dejligste stramme numse man kunne tænke sig, flotte bryster bag blusen og et vidunderligt smil hver gang vores øjne mødtes.
Jeg blev med det samme forelsket i hende, trods aldersforskellen og det viste sig heldigvis at dette var gensidigt.

Lone stillede sig meget tæt på mig og jeg forklarede, lidt forlegen, kanalernes placering for hende. Hun duftede dejligt og lagde begge sine hænder omkring mine skuldre og kyssede mig på kinden samtidig med hun sagde tak. "Kan jeg gøre noget for dig" spurgte hun og jeg svarede at hun da altid kunne give lidt mad.

Lone lagde nu sin ene hånd på mit skridt og hun klemte blidt på pikken udenpå bukserne, jeg blev straks stiv som en jerntang, hun grinede og kyssede mig let på munden, og sagde at jeg skulle komme igen ved 18 tiden.
Klokken nærmede sig, jeg tog et bad og ringede på døren, det var datteren Hanne der åbnede med et stort smil " Hej ,kom indenfor mor venter dig", "Tak" sagde jeg og gik efter Hanne ind i stuen.
Lone råbte ude fra køkkenet at hun straks var klar med maden og spurgte om jeg ikke ville komme ud og hjælpe hende med at bære ind. Jeg gik derud, hun stod i smarte blanke selvsiddende nylonstrømper, en meget lårkort kjole og en stram t-shirt på, hun smilede og sagde "Kom lige herhen", jeg gik hen til hende og straks kyssede hun mig intenst på munden, jeg var ikke sen til at gengælde hendes hede kys og hurtigt blev det et langt og dejligt tungekys. Min pik blev stiv igen og jeg pressede underlivet mod hendes skød , et pres som hun gengældte. Nu var mine hænder overalt på hendes lækre krop og jeg slap hende kun fordi Hanne inde fra stuen råbte om der ikke snart var mad,
Vi grinede og sagde at vi kom nu.
Middagen var ret hyggelig og vi sad begge og kiggede hinanden i øjnene og kunne næsten ikke vente til Hanne skulle over til en veninde og være.
Da hun var gået rejste Lone sig hurtigt fra sin stol gik om til mig og vi tungekyssede inderligt, "Tag mig" sagde hun "Jeg vil have din pik" hun trak nederdelen op og blottede sin numse og veltrimmede fisse, jeg rejste mig, smed bukserne og stod med stiv hård pik, "Tag mig her, jeg kan ikke vente" sagde hun, skubbede servicen væk og lagde hen over bordet.
Jeg tog om pikken og førte den mod hendes fisse, den gled let ind og vi gav begge et dybt suk da den trængte helt op i hende.
Jeg bollede hende hårdt og hun småskreg og stønnede af nydelse.
Jeg gled ud og ind af hendes varme indre og snart kunne jeg ikke holde mig tilbage. "Åh jeg kommer nu" sagde jeg medens jeg holdt hende om hofterne "Ja kom bare skat, kom i mig, jeg vil mærke din varme sperm i mig" sagde hun og jeg eksploderede oppe i hende, et par hårde dybe stød til og jeg var helt udmattet men dejlig veltilfreds.
Hun satte sig helt op på bordet og sagde " Sådan en ung fyr kan vel mere ? " , " Ja" svarede jeg, "Lad mig lige få pusten, det var sgu dejligt " .
Hun grinede "Ja det var det, hårdt og lige på" "Det er længe siden jeg sidst har fået noget" .
Vi kyssede igen,rejste os og gik ind til hendes seng.
Jeg stod der med halvstiv pik og helt nøgen, hun smed med det samme sin kjole og t-shirt, tog mig i hånden vi nærmest faldt ned på sengen. Der begyndte vi at tage overalt på hinanden, jeg krammede og slikkede hendes bryster (som jeg slet ikke havde rørt før nu udden tøj på) vortene blev stive og jeg suttede grådigt på dem, slikkede hendes skuldre, hals, ansigt, ned over hendes bryst den stramme flade mave indtil hendes hofter. Imens lå hun bare helt stille og stønnede sagte.
Hun lagde en hånd på min nakke som hun pressede ned mod hendes varme fugtige krop.
Jeg nærmede mig hendes lår og slikkede på dem og strømperne indtl jeg kom til hendes fisse, skamlæberne var røde, fugtige og let opsvulmet, jeg lagde munden hen over dem og suttede dem til mig, skilte dem let ad og fandt hendes klitoris som jeg sugede på, tungen var overalt på fissen.
"Åhh, du er god til at slikke fisse,det har du da prøvet før " sagde hun "Men jeg vil også smage din pik".
Jeg var kun halvstiv, fordi jeg havde koncentreret mig om hendes dejlige krop, men hurtigt lagde jeg mig over hende i en 69.
"Uhh, en blød halvstiv pik,lad mig sutte den hård". Hun tog om pikken med fast tag og gned lidt på den og lod sin tunge glide hen over mit lettere opsvulmede pikhoved, tungen legede med pikken og jeg blev stiv igen.
Hun slikkede ned over stangen, tilbage og rundt om pikhovedet for til sidt at tage den i munden, hendes varme læber sugede sig omkring pikken som i et vacum og hun begyndte at mundkneppe mig på den mest fantastiske måde, som kun en mere erfaren pige/kvinde kan gøre det.
"Min fisse er klar" "Jeg vil have pik nu, hård pik, meget pik ,giv mig den", nærmest befalede hun.
Det skulle hun ikke sige to gange,så jeg vendte jeg mig om og satte mig mellem hendes lår, rettede pikken mod hendes våde revne, tog hende under lårene og trak hende mod mig, jeg pressede pikken op i hende, ååh hvor var det skønt at mærke hendes varme grotte.
Langsomt begyndte jeg at bolle hende men hun ville have det hurtigere og satte sine modstød op i et højt tempo. Jeg kneppede hende nu som en vild ung tyr ( hvad jeg jo egentlig også var ) imens lå hun og snakkede frækt samtidig med at hun stønnede noget så sødt.
" Er min fisse go nok" "Har jeg en stram fisse som de unge piger du har kneppet ", "Uhh din pik fylder mig helt ud", var nogle af kommentarene. Hun havde et dejligt frækt og tildels vulgært sprog som jeg elskede at høre på,
Hun svingede sine ben om mine hofter og vi lå tæt,næsten limet sammen, i et kort øjebik, " Din pik rammer min livmoder" sagde hun "Hvor er det skønt at mærke den" Jeg begyndte igen at lave kneppebvægelser og hun begyndte at ryste over hele kroppen.
Jeg kunne mærke at jeg var ved at komme igen, men det var hun så sandelig også og lidt efter svajede hun i ryggen og råbte "Jeg kommmer,,,,jeg kommer, knep mig vildt med din pik ".
Jeg kunne heller ikke holde mig længere, så jeg trak mig ud, tog om pikken og efter et par hurtige spil kom jeg ud over hendes mave og bryster, noget spermen ramte hende i ansigtet, som hun tørrede det af med fingrene og suttede dem rene.
Godt udmattede lå vi og holdt om hinanden småkyssede og gik på opdagelse på vores varme og svedige kroppe for derefter at falde i en dejlig afslappet søvn begge to.

Nb: Jeg har aldrig væet ude for at nogen, hverken før eller efter, vores forhold, der var så fræk i sit sprog og så vild med sex som hende. Næsten alt kunne hun lide og vi afprøvede det så ofte, det kunne lade sig gøre
Efter et par måneder flyttede jeg ind til dem og vi havde noget fantastisk sex sammen alle mulige steder i de næsten fire år vi var sammen, men det kan jeg altid skrive om hvis det har interesse for jer.
Vi boede som sagt sammen i fire dejlige år, indtil hun pludselig sagde fra.
Jeg har endnu ikke fundet ud af hvorfor.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 37 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.