Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg har jo en ung chat veninde her inde på g6n. Vores kontakt var kølet lidt ned, både pga. afstanden, men også hendes graviditet.

Så pludselig var der kontakt igen, der dukkede en besked op på Skype Jeg var meget overrasket, for jeg troede at vores lille akt, som var for over en år siden. Så var det som om det langsomt løb ud. Hun gik jo også hen og blev gravid, med hendes mand, så lysten den forsvandt nok også.
Jeg er jo meget ældre en hende, så jeg vil jo ikke presse på. Oplevelsen vi har haft sammen, var helt sikkert en af det vildeste, jeg havde oplevet. At være sammen med sådan en lækker ung sag, det er jo stort for en lidt ældre herre. Det var nok grunden til at vi langsomt gled fra hinanden.

SEX I DAG?

Alt det her kan I jo læse i en af mine tidligere noveller, men nu til nutiden.

Hun skrev "hej skat, nu er min graviditet jo ovre, og jeg er ved at komme til mig selv igen. Kan ikke lige glemme vores oplevelse sammen for nu alt for længe siden. Jeg er villig til at vi skal prøve igen"
Må da sige at da jeg læste det, så røg det da lige ned i min pik. Den vågnede, og ja Yes.
Jeg skrev hurtigt tilbage "det er jo ikke nemt, jeg er gift, du ved jo hvor besværligt det var sidste gang. Du ved jo at jeg gerne vil, det var jo mit livs oplevelse, for du er jo en rigtig vildkat i en seng, selvfølgelig vil jeg da gerne at vi prøver igen, vi skal jo lige finde ud af hvordan"
Hun skrev " du ved jo at jeg er til ældre mænd, og dig, du tænder jo mig helt vildt, kan ikke glemme hvad vi to lavede for nu lang tid siden. Du fik jo mig til at komme, som jeg aldrig har kommet før"
Der gik et par dage, så skrev hun tilbage "jeg har en ide´ du løber vel stadig, for jeg er også begyndt, jeg skulle jo gerne have min gamle krop tilbage efter min graviditet. Vi kan jo måske mødes til et løb her i Nordjylland, jeg ved at der er et halvmaraton, her i Aalborg om et par uger."
Jeg var hurtig inde på nettet, loggede mig på, ja der var stadig pladser. Jeg meldte mig til, det var på lørdag 14 dage. Gik ind til min kone, "jeg har meldt mig til et løb i Aalborg, går da ud fra at det er i orden.
Hun gav mig et knus, krammede mig og sagde "super, så kan jeg tage på weekend tur med min veninde, så er vi jo begge to på tur den weekend, så er der jo ingen af os, der skal være alene hjemme"
Da hun sagde det, var det som om jeg både blev lettet, men også en utroligt dårlig samvittighed, men jeg holdt mit ansigt i ro, hun lagde ikke mærke til noget.
Jeg tænkte nu har jeg 14 dage til at komme i en lidt bedre form "du jeg tager lige og løber en tur, tror nok min form kunne trænge til en opstramning" "fin ide, du har jo heller ikke løbet så meget i den sidste stykke tid" sagde min kone.
Jeg skrev tilbage til min veninde Pernille, "så er jeg meldt mig til, glæder mig utroligt meget til at se dig igen, er du nu helt sikker på, at det er noget som du rigtig ønsker, du er jo mor nu, og har jo også en mand."
Hun svarede mig hurtig tilbage "Han gider mig ikke rigtig lige for tiden, ved ikke lige hvad der er galt med ham. Han plejer da ellers at være klar, når jeg nu vil, men nu er det som om han har mistet lysten til mig. Måske er det fordi min krop har forandret sig, eller måske fordi han ikke længere har lyst til mig. Derfor kan jeg næsten ikke vente til at vi mødes, tænker på dig næsten hver dag, og har flere gange leget med mig selv, med billedet af dig på lystavlen."
Jeg svarede hurtigt tilbage "jeg kan heller ikke vente, siden du skrev til mig, så har jeg næsten ikke tænkt på andet, må indrømme at når jeg onanerer, så tænker jeg på hvad vi gjorde sidste gang, og hvad jeg kunne tænke at gøre ved dig, når vi mødes"
Sådan gik de to uger jo hurtigt, vi begyndte at skrive til hinanden hver dag, det blev frækkere og frækkere, når jeg havde skrevet sammen med hende, så var jeg nødt til at tage en spiller. Min kone begyndte at snakke om at jeg da godt nok var begyndt at være på nettet, det var noget mere end jeg plejede. "ja, det er det der Facebook, det griber om sig" plejede jeg at sige.
Nu blev det da endelig lørdag, den dag hvor løbet skulle være. Jeg fik pakket min taske, fik sagt farvel til fruen, som også var ved at gøre sig klar.
Heldigvis skulle hun syd på, mens jeg gjorde klar til at køre mod nord. Vi gav hinanden det obligatoriske kram, og sagde at vi ses søndag eftermiddag.
Så gik det mod Aalborg, tiden gik langsomt, og jeg kunne mærke spændingen i skridtet. Jeg kunne jo næsten ikke vente til jeg kom derop, vi havde jo ikke rigtig aftalt, hvordan og hvornår vi skulle være sammen, vi skulle bare mødes til løbet, havde aftalt et mødested, og derfra ville vi se hvad der så skete. En ting var jeg sikker på, det ville blive rigtig frækt.
Jeg fandt en parkeringsplads, fandt stedet hvor man skulle klæde om, fik mig klædt om. Ud for at finde mødestedet, ja der var det. Kikkede mig lidt rundt, hvor mon Pernille var. Hun var ikke til at se, jeg kunne jo ikke slippe tanken om at jeg var blevet brændt af, narfisse var nok det som jeg først tænke.
Pludselig var der en som holdt mig for øjnene "kan du gætte hvem det er" hørte jeg en som sagde.
Jeg fik mig hurtigt drejet rund, og der stod skønne Pernille. Hun var virkelig der, og hun så virkelig godt ud.
Jeg var hurtig til at give hende en rigtig kram, trak hende tæt ind til mig, først en rigtig kram, som gik over til et forsigtig kys, som endte i at vi næsten slugte hinanden. Vores tunger slog smut imod hinanden, jeg tog omkring hendes baller, for at trække hende helt imod mit skød. Kunne mærke at min pik voksede, hun kunne heller ikke undgå at have mærket det, for hun fik med besvær stukket hendes hånd imellem os, hvor hun så tog et fast tag omkring min pik, uden på mine shorts. "nej da er den så glad for at se mig, glæder mig til at hilse rigtig på den" sagde hun.
Vi gav langsomt slip på hinanden, jeg trak ud i min bluse, for at se om den kunne dække lidt af min begejstring, synes ikke rigtig det lykkedes. Vi snakkede løst og fast om alting, for så til sidst at komme ind på det som det hele handlede om, nemlig sex.
"jeg har fundet stedet, du følger bare efter mig, håber jo at du kan følge med, det ser jo ud til at du har et ståede problem" sagde hun til mig med et stort smil.
Vi gik tæt sammen, hen til hvor løbet skulle starte. Der var jo noget ventetid, og i det tidsrum, kunne vi ikke rigtig holde vores fingre fra hinanden. Jeg tog hende på hendes dejlige numse, trak hende hen til mig. Kikkede mig lidt omkring, ja der var ingen jeg kendte, hurtig fik jeg hende vendt om, tog omkring hende for at give hende en rigtig saftig kys.
Nu startede opvarmningen, vi stod og trippede lidt, der var ikke rigtig plads til de store armbevægelse, nå det sluttede, og nedtællingen begyndt
3-2-1 bang løbet startede

forsættes

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 37 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.