Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min lillesøster er 8 år yngre end jeg selv er. 

En dag er vi i byen hver for sig, og mødes senere, så hun kan komme med mig hjem og sove.

På vejen er jeg sikker på vi begge to kunne mærke hvor det bar hen. Vi kommer til min lejlighed, hun sætter sig i min sofa og jeg henter en øl til os. Vi sidder og snakker om nogle forholdsvis liderlige ting. Jeg tænker jeg ligeså godt kan komme igang for det var så oplagt. Jeg spørger hende om jeg må se hendes fisse. Jeg kunne se hun blev liderlig af jeg spurgte. Hun svare nej hvorfor. Jeg svare fordi jeg gerne vil se den. Hun tager sine trusser af under hendes kjole. Hun spreder benene hen mod mig og jeg begynder langsomt at pille omkring hendes flotte fisse. Jeg føre mine fingre op i hende og hun bliver total tændt. Hun siger stønnende knepper du mig bror. Jeg betyder at slikke hende, hun skriger af lyst. Jeg rejser mig lidt efter. Hen over hende og stopper min pik ned i munden på hende. Jeg blev overrasket over hvor godt hun suttede min pik. Jeg kan knapt stoppe. Men jeg vender hende rundt og begynder at kneppe hende bagfra, utrolig stram og varm fisse. Jeg vender hende om på ryggen og presser hendes ben så langt ud til siden jeg kan. Og så støder jeg ellers igennem mens jeg kigger på hendes unge fisse. Pisse frækt syn. Hun jamre sig og siger kan du godt li og kneppe din søster. Mens hun pakker sine unge bryster ud. Jeg skubber hende ned på gulvet og trykker hendes hovede hårdt ned i gulvet. Hun elskede og føle sig domineret.

Jeg kommer voldsomt ud over hendes røv. Og siden har hun elsket Og få min pik

Min søster og jeg har siden jeg kneppede hende første gang. Skrevet lidt frækt med hinanden. Hun sender mig billeder af hendes fisse, og fortæller hvad jeg skal gøre ved hende. Hun er ca 1,60 høj lyst hår. Filler i læberne og meget store bryster, og en meget lækker røv.  

Jeg skal til middag hos min mor. Vi har på forhånd aftalt at hun skulle have pik. Jeg sidder i en ligge stol ude på terrassen. Min mor laver med i køkkenet i et andet rum. Min søster kommer hen og begynder at slikke på min pik uden på mine bukser, hun tager min pik ud og sutter på den. Hun har lige fået lavet filler i hendes læber og skulle jo testes. Jeg bliver  nødt til at stoppe hende ellers ville vi blive opdaget. Vi går så ind på hendes værelse. Da vi kommer ind sætter hun rottehaler i hendes hår. Og begyndte at tage sine bukser af. Hun sætter sig på knæ og forkæler så ellers min pik. Det svulper og der vælter savl ud over alt. Jeg blev så liderlig over hende med rottehaler og tåre i øjnene. Jeg lægger mig over hende, og knepper hende i vildskab. Men hun er nødt til og være stille for huset var fyldt med mennesker. Hun kiggede trist på mig og sagde knep din lille søster. Vi rejser os op og hun sætter begge arme op af væggen. Og stritter imod med røven, så jeg kunne komme helt i bund. Jeg vender hende så rundt og bære hende op. Hun knepper hende så hårdt at ville have jeg skulle stoppe. Men sådan fik hun det ikke. Hun begyndte og blive sur det tændte mig helt vildt. Jeg sætter hende ned og putter min pik i hendes mund hvor og ellers spiser op.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 61 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.