Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var altid skønt at besøge mormor i sommerhuset mindst en gang hver sommerferie. De sidste tre år havde en lille uge af ferien gået i Øster Hurup hos min mormor. Mormor er en meget flot dame, alderen taget i betragtning. Hun har levet alene siden morfar døde af en lungesygdom for 5 år siden. Jeg har altid elsket stemningen hos mormor og morfar. Man var aldrig i tvivl om, at de elskede hinanden, og der var altid ro samt tid til lange snakke. Min morfar havde en lille båd, som vi sejlede ud i Kattegat med. Han viste mig hvordan man skulle fiske, og gøre de fisk rene som vi havde fanget. Min mormor havde altid gang i noget strikketøj, hvis hun ikke lige var i gang med en kryds og tværs.

Vi var nede på stranden for at få en formiddags dukkert inden, vi skulle hjem og have lidt frokost. Min mormor havde altid sagt, at solen mellem klokken 12-15 var farlig selv med masser af solcreme. Min mormor er en lidt stor dame med runde former. Hendes bryster er virkelige store, og selv om det er min mormor, fanger synet af de gigantiske bryster en. Især efter jeg er blevet en 15-årige teenager. Hun har en stor bagdel, der får gang i de overflødige deller, som sidder på hoftebenene for hvert skridt, som hun tager. Hun har store lår og en "pølse" på maven. Hun laver altid selv grin med sine "mormorarme". Men det er min mormor, og jeg elsker hende virkelig højt. Der er altid ro og varme, når vi er sammen.

SEX I DAG?

Efter vi havde lagt lidt på strandtæppet og lufttørret, spurgte min mormor mig om, jeg ville smøre hende med solcremen på ryggen og skuldrene. Det havde jeg gjort så mange gange før, men denne gang ramte effekten mine badebukser. Jeg havde aldrig fået rejsning før ved berøring af min mormors hud, så jeg blev faktisk ret chokeret. Jeg ved ikke om, at hun kunne høre det på min stemme eller måden mine hænder gned solcremen ud på. Men hun spurgte, om jeg havde noget imod at smøre noget på bagsiden af lårene. Hun spredte sine ben noget bredere end, hun plejede. "Brug nu rigeligt solcreme Johannes på mormors fede lårbasser," sagde hun med en klukkende latter i stemmen. Min mormors humør har altid været godt, og hendes humør smitter altid af, uanset hvor trist man er.

Måske var det den hvide tykke creme mod mormors brune hud, der gjorde udfaldet. Men selvom jeg virkelig prøvede at aflede tankerne, så blev alt blodet presset ud i pikken. Gosh! Det var ikke bare pinligt, det var virkeligt en situation, som kun kunne løses på en måde. Jeg måtte ned på maven så snart, at solcremen var gnedet ud i mormors hud! Hvorfor havde jeg også taget de små Speedo badebukser på? Pludselig vender mormor sig lidt over på den ene side og kigger forundret på mig. "Johannes, jeg synes, du er meget længe om at få den solcreme smurt ud. Er mine lår og røv så stor?" Nu er det for sent! Hun fik øje på bulen i mine Speedo, og selvom jeg klumpet forsøgte at skjule min begejstring, så var det for sent!

Mormor lod som om, at hun ikke bemærkede det og sagde. "Når du er færdig, så smører jeg lidt på dine skuldre og ryg. Man skal aldrig undervurdere solens farlige uv-stråler." Det var en befrielse at få sig lagt på maven, skjule sin erektion i tæppet på den bløde sandoverflade. Varmen, min liderlighed og måden min mormor smurte solcremen ud på min krop, fik på ingen måde min erektion til at falde. Mens hun faktisk masserede min nedre ryg, spurgte hun om hvor mange kærester, jeg havde haft, og om der var en sød pige i kikkerten på nuværende tidspunkt? Jeg var helt ærlig overfor mormor og fortalte, jeg ingen kærester havde haft, jeg havde faktisk aldrig kysset en pige før. Mormor grinede lidt og sagde, "det må du da have gjort noget ved Johannes", mens hun begyndte at massere ned til kanten af mine badebukser. Det gav et gisp indvendigt, da hun klemte en klat ud på mine baglår. Hendes hånd kørte nu i opadgående bevægelser. En gang imellem strejfede hånden mine nosser. Mormor afsluttede med et kærligt klask på min ene røvballe efterfulgt af ordene. "Du har da godt nok en fast lille numse Johannes. Du er blevet en stor knægt efterhånden." Det næste som skete var virkelig underligt og utroligt ophidsende på samme tid. Min mormor tog sin overdimensioneret bikinitop af! Derefter begyndte hun at smøre brysterne ind i solcreme. Selvom jeg virkelig prøvede på at kigge væk, blev min nysgerrighed for stor. Mormor havde aldrig blottet sine bryster på denne måde. Vi havde lagt os i en gyde rimelig ugeneret, man der var alligevel store muligheder for, at folk kunne se os. "Synes du mine bryster er store Johannes?" Spurgte mormor om, denne gang med lidt rysten i stemmen. "Øh...Ja mormor, de er altså virkelig store!" Jeg kunne mærke en varme i kinderne og en følelse i kroppen, som jeg aldrig havde prøvet før. "Har du lyst til at mærke dem?" Spurgte mormor mig om, denne gang med et frækt blik i ansigtet. "Det er jo bare vores hemmelighed Johannes. Ingen får det nogensinde at vide."

Rent instinktiv rakte min hånd imod brystet. Det føltes blødt og tungt. Jeg kunne mærke brystvorten blev hård jo flere gange mine fingre kørte over den. Pludselig kyssede mormor mig på munden. Ikke et almindelig kys, men et med tungen der kørte rundt i min mund. Dette var mit første tungekys, og min tunge fulgte bare hendes på en helt naturlig måde. Ingen af os havde sagt noget endnu, da jeg følte min mormors hånd uden på badebukserne. Hun gned min pik, mens vores tunger legede helt sanseløst. Min mormor havde lukket sine øjne. Hun pressede mig ned på ryggen og fandt snoren til badebukserne. Min pik strittede lige op i luften, da mormor havde trukket mine badebukser ned forbi ballerne. "Johannes, du har godt nok en stor pik! Det er du vel klar over?" Inden jeg kunne svare, havde min mormor taget den ind i munden. Det var så meget bedre, end jeg havde drømt om, når jeg havde fantaseret om kvinder, der suttede min pik. Jeg kunne mærke min mormor elskede at sutte min hårløse pik. Jeg lukkede bare øjnene og blev beruset af solens stråler og mormors skønne overgreb. Jeg eksploderede i munden på mormor efter ganske kort tid. Hun blev ved med at sutte indtil sidste dråbe. Mormor forsikrede om dette var vores hemmelighed, der aldrig måtte deles. Efter kort tid gik vi tilbage til sommerhuset for at spise frokost.

I samme øjeblik som vi trådte ind i sommerhuset, vendte mormor sig om og omfavnede mig inderligt. "Søde Johannes, jeg ved slet ikke, hvad der skete, men det er så forbudt, det vi lige har gjort. Er du okay med det?" Spurgte min mormor mig om med et bekymret udtryk i ansigtet! Jeg kunne kun fortælle hende, at det var den bedste oplevelse, jeg nogensinde havde haft i hele mit liv. Vi blev enig om, at når vi var sammen med resten af familien, så skulle vi være helt upåvirket. Midt i vores snak spurgte mormor. "Har du lyst til at mærke en våd fisse Johannes?" Jeg sagde selvfølgelig ja, som den store nysgerrig uskyldige knægt, som jeg nu engang var. Mormor trak sine store bikinitrusser ned, og førte min hånd mellem sine ben. For første gang mærkede jeg en fisse. Hun var så våd, så jeg først tænkte, 'mon hun har tisset? Hun føltes så varm da mine fingre gled mellem skamlæberne. Jeg kunne mærke den hårde knop med fingerspidsen. Mormor sagde, at jeg skulle stikke et par fingre op i hende. Jeg var forbavset over, hvor stram min mormors fisse var? Altså hun var jo en stor dame, så jeg troede fejlagtigt, at hun også var stor der! Hun begyndte at bevæge underlivet i takt med, jeg kørte fingrene op i hende. Hendes vejrtrækning blev larmende, og små støn kom fra hendes mund. "Du skal stikke din pik op i mig Johannes," gispede mormor, mens hun kyssede mig endnu mere lidenskabelig end nede på stranden. Hun trak mig ind i soveværelset, der hvor jeg havde lagt så mange gange mellem dem, da jeg var mindre. Vi kom begge af alt vores tøj, og mormor rullede gardinet ned for vinduet.

Mormor holdt sit ene bryst med hånden og pressede forsigtigt bag min nakke med den anden hånd. Jeg suttede og slikkede hendes bryst. Brugte tungen omkring vorten, sugede som et spædbarn der var tørstig. Jeg kunne mærke på mormor, at det tændte hende virkelig meget. Bagefter skubbede hun mig ned på sengen, hvor hun startede med et kys på munden. Hun kyssede mit øre og gled ned til mine små brystvorter. Nu stod min pik igen hårdt strittende ud i luften. Hun legede med tungen og bed nænsomt i mine brystvorter, inden hun lagde sig mellem mine ben. Hun legede med min pik, mens hun kiggede mig direkte i øjnene. Jeg tror, hun blev ophidset over effekten, dette havde på mig. Hun slikkede og sugede på mine glatte kugler. Lod tungen lege op og ned ad skaftet. Lod hendes tunge kredse omkring mit pikhoved, inden hun tog den i munden. Mormor satte sig overskrævs, og lod sig sænke ned over min stive pik. Jeg kunne mærke hendes fisse sugede sig omkring pikken for hver bevægelse, hun red min pik. Jeg kunne ikke holde ret længe inden, min udløsning blev sprøjtet op i mormors fisse. Hun nærmest skreg, da jeg sprøjtede min sperm op i hende. Hun kom i en dejlig orgasme. En orgasme hun ikke havde oplevet siden morfar døde, fortalte hun.

Jeg blev to dage ekstra hos mormor denne sommerferie. Hun lærte mig så meget om sex, som jeg overhovedet ikke troede fandtes. Nu har jeg endelig fået knallert, og besøger mormor mindst en gang om ugen. Og! Det er altså ikke kun for at snakke........

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 43 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.