Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min kæreste Jens og jeg havde længe snakket om, at vi godt kunne tænke os at prøve noget nyt udover det sædvanlige i dobbeltsengen.

Ikke fordi det var blevet rutine, nej, jeg tror bare, at vi var ved at være modne til noget grænseoverskridende. Vi vidste ikke, hvad det skulle være, men Jens havde altid været god for en spændende overaskelse, så jeg besluttede at vente og se, hvad tiden ville bringe.

SEX I DAG?

Da jeg selv er ret fantasifuld, brugte jeg en masse tid på at forestille mig, hvad han mon ville finde på, og om han overhovedet ville gøre det.

I hvert fald besluttede jeg, at ligegyldig hvad, så ville jeg løbe linjen helt ud, hvis det skulle komme så vidt. Jens skulle ikke have den glæde at drille mig med, at jeg ikke turde.

Tog tøjet af

En lørdag aften sad vi efter en lang, varm dag og spiste ude på vores lille terrasse. Vi åbnede den ene flaske vin efter den anden, og henad kl 22 var jeg blevet mere en småfuld.

- Nå, skat, sagde Jens, jeg har en overraskelse til dig, vil du have den nu?
Jeg kiggede på ham med opspilede øjne og nikkede spændt.

- Tag tøjet af, sagde han, alt tøjet, lige her.

Først var jeg lidt usikker og skævede over til vores nabo, hvad nu hvis han lurede bag gardinerne. Men Jens blik fik mig til at gøre, som han sagde.

Mærkelig nok blev jeg lidt genert overfor min kæreste, jeg har ellers en slank krop med store faste hvide bryster og en blød, barberet mis, hvor man ikke kunne se et eneste hår.

Jeg tog langsomt kjolen op over hovedet, og øjeblikkeligt begyndte jeg at fryse, måske af ren og skær nervøsitet. Derefter tog jeg bh og trusser af, så jeg stod splitternøgen foran min kærestes forskende blik.

Så rejste han sig og tog et mørkt tørklæde op af lommen, som han bandt for mine øjne.
- Kom, sagde han og tog fat i min arm.

Vi gik gennem huset og ud til garagen, jeg ville protestere, for hele nabolaget kunne se min hvide krop i måneskinnet, hvis de ville.

Det kildede mellem benene

Tanken ophidsede mig en smule, og jeg mærkede en svag kildren mellem mine ben. Jens førte mig ind i garagen, jeg kunne genkende lugten af terpentin og den slags.

Nede bag i garagen bad han mig om at sprede benene. Jeg lystrede, men han var åbenbart ikke helt tilfreds, for han trak dem endnu længere fra hinanden.

Han bandt mine ben fast til et eller andet i gulvet, hvorefter han sagde, at jeg skulle bøje mig frem. Forsigtigt lænede jeg mig forover og stødte på en bjælke, der var beklædt med noget blødt. Og sekundet efter havde han også bundet mine håndled.

Jeg lå helt udstrakt henover bjælken, så mine fødder næsten ikke kunne nå gulvet. Jeg havde følelsen af at hænge i frit i luften med mine ben spredt så langt fra hinanden, at det var lige ved at gøre ondt.

Der var helt stille, og jeg gik ud fra, at min kæreste betragtede min vidtåbne revne og nød synet at mine store brede skamlæber. Det var, som om vi ventede på et eller andet, og usikkerheden og spændingen gjorde mig skiftevis kold og varm.

Da vi havde stået sådan et stykke tid, hørte jeg, at det bankede på døren. Jens gik hen og åbnede den. Til min uudsigelige skræk kom der nogen ind i garagen. Jeg kunne ikke høre hvem eller hvormange, men Jens var i hvert fald ikke alene.

Kunne intet gøre

Jeg blev klar over, at Jens var gået meget længere, end jeg havde drømt om. Det var på en måde frygteligt, jeg stod helt udsat for fremmede blikke og kunne ikke gøre noget, jeg vidste at de stod og kiggede mig lige op i kussen.

De hviskede sammen, men jeg kunne ikke høre, hvad de sagde.
- Jens, hørte jeg mig selv sige med lille stemme, hvem er det?

Ikke en lyd kom der fra dem, og min egen stemme blev hængende i rummet. Så hørte jeg skridt, der kom nærmere, og pludselig mærkede jeg et par hænder på mine balder.

De begyndte at massere mine balldr langsomt og rytmisk, hele tiden sådan, at ballerne blev skubbet sammen og dereftert trukket fra hinanden. Mit røvhul måtte være fuldt synligt.

Jeg var stiv i hele kroppen og glemte næsten at trække vejret. Så gled hænderne nedad mod mit skød, og en finger kørte ind mellem mine skamlæber og åbnede dem. Tanken om, at de andre stod og kiggede på mig, gjorde mig lidt mod min vilje fugtig.

Fingeren masserede hele tiden mine læber dernede og gned op og ned i min efterhånden våde revne. Så hev de mine skamlæber fra hinanden og udforskede intenst alle mine kussefolder.

Jeg mærkede, hvordan min lille knop blev helt hård og svulmede op. Jeg begyndte at ryste over hele kroppen, jeg kunne ikke lade være.

Så var der nogen, der tog fat om mine hofter, og jeg mærkede følelsen af et dunkende pikhoved, der stødte mod min revne. Det svuppede ganske let, da pikken gled længere og længere ind i min store kusse, og da den blev stødt i bund, kom der et lille støn fra ejermanden.

Det var ikke Jens, jeg anede ikke, hvem det var. Han kneppede mig hårdt, mens han hele tide udstødte ophidsede grynt og sagde noget om, hvor dejlig min kusse var.

Stor ladning sperm

Så lød der nogle kraftige støn fra ham, og han trak pikken ud og skød en ladning sperm ud over mine balder og mit røvhul.

Så gik der noget tid, uden at jeg kunne høre noget. Det var utroligt ydmygende at blive brugt på den måde og så blot efterladt igen. Tiden gik, og jeg begyndte at undre mig over, at der ikke var nogle lyde, så hørte jeg nogle le sagte.

De sad nok og røg et eller andet sted og talte om, hvad de ville gøre ved mig. Mens jeg tænkte på det, mærkede jeg en hånd, der lagde sig om mit fedtede skød, den kom pludseligt, og jeg fik næsten et chok.

Denne gang tog den hårdere fat og maste sig ind og ud af min fisse. Behandlingen fik min kusse til at dampe, og jeg kunne ikke lade være med at stønne højt. Det var bare så frækt, og jeg var ved at blive rigtig godt liderlig.

I næste øjeblik gled en finger op til mit bagerste hul, der allerede var godt fedtet ind i sperm og våde safter Fingeren cirkulerede omhyggeligt om mit røvhul, så det blev smurt grundigt ind.

Jeg anede, hvad de ville komme, og flere hænder spredte mine balder vidt fra hinanden. Jeg prøvede at klemme mine lukkemuskler sammen, men mit hul var alt for vådt, og fingeren bevægede sig ubesværet op i min endetarm, jeg måtte opgive at kæmpe imod.

Jeg blev fingerkneppet i røven, og den kom længere og længere op og kørte ivrigt rundt dybt oppe i mig.

Jeg havde følelsen af at være et stort modtagende hul, og da jeg mærkede, at der nu var to fingre, der var i gang med at blokke min røv ud, måtte jeg overgive mig og bede om mere.

- Åh ja, stønnede jeg og ønskede, at noget større ville presse sig op gennem min røv.

Numsen fyldt ud

Mens fingrene stadig var oppe i mit bagerste hul, blev min kusse fyldt ud af en stiv pik. Begge mine huller var fyldt op samtidigt, og det havde jeg ikke prøvet før. Følelsen var overvældende, og jeg sultede efter at blive gennemkneppet.

Så skete det naturligvis, pikken gled ud af min kusse og pressede sig mod mit ret udvidede anushul. Den trykkede imod, og langsomt begyndte mit hul at give efter.

Pikken føltes et sekund alt, alt for stiv og stor, men i næste øjeblik gled jernet så langt på i min røv, at jeg var fyldt ud til bristepunktet. Det var, som om min røv var ved at sprænges.

Han begyndte at kneppe mig i røven, pikken gled ind og ud, hurtigere og hurtigere, og hver gang den bevægede sig op, var det som om, den kom dybere og dybere ind.

Jeg stønnede tungt, det var som om hele mit underliv sitrede og bævede af ophidselse. Hver gang han stødte i bund, troede jeg, at jeg ville komme, orgasmen var truende nær, og jeg mistede hver fornemmelse af, hvor jeg egentlig var. Det eneste, der talte, var følelsen af hans fantastiske rambuk, der dunkede op igennem min røv.

Jeg troede, at han ville sprøjte min røv fuld med sæd, men inden det kom så vidt trak han sig ud af mig.

- Mmm, sagde den fremmede stemme hæst, lækker stram røv du har, jeg vil gerne have lidt mere sjov med dig. Hvad synes du om det?

Så mærkede jeg min kæreste foran mig, jeg kunne genkende hans duft af after shave og sved. Jens sagde til mig, at jeg skulle åbne munden, han havde et liderligt lem, som trængte til at blive suttet lidt på.

Lettet over at høre hans velkendte stemme, åbnede jeg mer end villigt munden på vid gab. Straks havde jeg hans dejlige store pik i munden, og jeg suttede lød af alle kræfter.

- Hun har altid været god til at slikke pik, hørte jeg Jens sige, mens han kørte lemmet ind og ud af min mund.

Så kom den store frem

Mens jeg havde munden fuld af hans svulmende stang, mærkede jeg igen de fremmede hænder, der tog fat om mine svedige balder og spredte dem.

- Jeg har fundet et stykke legetøj til dig, sagde han. En fræk buttplug, som man kan puste op, så den bliver rigtig stor.

Så begyndte han at stikke den op i min røv, det kneb med at komme forbi på det tykkeste sted, men han blev ved med at køre den frem og tilbage og pludselig kunne jeg mærke, at den gled ind og sad fast som en prop.

Så hørte jeg, at han trykkede på et eller andet, og dildoen udvidede sig indeni mig. Jens kom med nogle uforståelige lyde og jeg kunne forstå, at han nød synet af tingesten, der sad fast dybt oppe i røven på mig.

Den fremmede trykkede igen, og dildoen udvidede sig, og efter 6-7 gange havde jeg følelsen af at være ved at sprænges.

Så begyndte dildoen pludselig at summe og vibrere, først langsomt, men efterhånden hurtigere og hurtigere, det var en ubeskrivelig følelse, og jeg stønnede himmelhøjt.

Mit røvhul prøvede at skubbe sildoen ud, men da hullet havde lukket sig sammen om det smalleste sted, kunne jeg ikke gøre det selv. Jo mere jeg prøvede, jo mere blev jeg udvidet.

Jeg mærkede den begyndende vulkan inde i mig, og da den fremmede skubbede dildoen lidt længere op i mig, kunne jeg ikke mere, og jeg eksploderede i den stærkeste orgasmenogensinde.

Jeg ville hyle, men havde munden fuld af pik og suttede istedet som besat på Jens? tykke lem. I det samme kom han med et brag, og hans varme, flydende sperm væltede ind i munden på mig.

Lige inden jeg faldt sammen over bjælken, trak den fremmede den oppustelige DILDO ud af min røv og efterlod et gabende hul. Næsten uden jeg mærkede det, pressede han pikken op i mig og tilfredsstillede sig i min røv.

Efter nogle minutter fjernede Jens bindet for mine øjne. Først var alt mørkt, men så skimtede jeg konturerne af den fremmede mand. Det var vores nabo, Mark, som alle troede var lidt til en side. Der var han måske også, men han havde i hvert fald givet mig en aften, jeg aldrig glemmer.

 

Forfatter: Bellis

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.