Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg gik rundt hele dagen i tøjet og da hun kom hjem, var den første kommentar, godt du har tøjet på.

Egentlig skete der ikke så meget umiddelbart. Forventningen var at jeg fik lavet mad osv. Da den var færdig satte vi os og spiste. Jeg stadig i tøjet og hun smilede til mig på den særlige måde, man kan gøre når man er ovenpå. Efter at have spist og jeg selvfølgelig skulle rydde op igen. Satte hun sig til at at ryge ved bordet og kikke på sin telefon. Da jeg var færdig med at ordne i køkkenet sagde hun så, sæt dig ned. Jeg satte mig ved borde, imens hun stadig røg og klikkede på telefonen. Så løftede hun hovedet og sagde...jeg har tænkt på at du skal være "dame" hele tiden!. Så jeg vil få noget mere tøj til dig. Du får lidt mere af mit nu, men ellers får jeg fat i nogt mere imorgen og de næste dage. Jeg sad bare stille og lyttede. Nu kikkede hun igen på telefon og tog en ny cigaret.

Der gik et lille stykke tid inden hun igen sagde noget. Jeg vil gerne have lidt styr på dig, nu hvor du skal være dame og så smilede hun igen og lo. Så jeg vil have du giver mig din pung og dine nøgler til bilen og huset. Fik fremstammet hvorfor nu det? Hun svarede ikke, men sagde find dem frem. Jeg var virkelig i vildrede, men alligevel gik jeg ud og fandt min pung frem, bilnøgler og husnøgler. Kom ud i køkkenet igen og lagde forsigtigt tingene på bordet. Hun sagde ikke noget trykkede igen bare løs på telefonen. Efter et stykke tid, så lagde hun telefonen væk og tog min pung og åbnede den. Tog det ene og det andet plastikkort ud. Lagde dem på bordet. Så rejste hun sig op og gik ind og hentede en blok og en pencil. Så sagde hun, så skal jeg have koderne ! Det var helt uvant vi havde aldrig delt kreditkort eller koder. Kom så sagde hun. Jeg fik med møje og besvær nærmest fremstammet de enkelte koder. Hun skrev dem ned. Da hun var færdig med det, sagde hun så, at hun tog sig af pengene og hvis jeg skulle have nogen så var det via hende.

Hun løftede nøglerne op til bilen og sagde, nu er det mig og kun mig som kører bil. Igen smilede hun. Løftede nøglerne op til huset og sagde dem har du ikke brug for dem tager jeg. Det var virkelig mærkeligt at lige som at blive på en indirekte måde klædt af. Lidt umyndiggjort. Imens jeg tænkte, afbrød hun mig, og sagde så, nu gør du hvad jeg siger du skal og hører bare efter. Imorgen ordner vi det med dit tøj.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.