Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Sen aften, på vej hjem inde en middag i byen, stemningen i bilen er intens og kan slet ikke få din nøgne krop ud af mine tanker. Årrrh baby, jeg har været vild efter dig hele aften.! Jeg tager mine sele af, og kravler hen over armlænet, bider dig i øret - mens min hånd forsvinder ned i dine bukser.! ¨Jeg vil ha dig baby!!¨ hvisker jeg i dit øre, der ligger en parkeringsplads ikke så langt herfra ?! Inden jeg overhovedet har hørt dit svar, forvinder jeg ned mod din pik - allerede nu her nu næsten helt stiv - Du er så fræk baby. Lige inden mine læber rammer dit pikhovede, kaster du bilen ind på en parkeringsplads, kigger frækt på mig og hopper ud af bilen.! Du nærmest flå mig ud af bilen, kaster mig op af siden - mens du spreder mine ben omkring dig. Mine tanker jubler i håb om at jeg skal mærke dig oppe i mig inden længe - føelsen af dig lige når du trænger ind første gang, uhmmm baby - jeg elsker det.!! Du kigger mig i øjene, og det er tydeligt at læse du er ude på ballade. Vi kysser heftigt og intens - begge godt klar over hvad der skal se. Overgivelsen til hinanden. Du presser din hånd ned i min jeans, og på en måde virker du overrasket over jeg ikke har trusser på ?! Men på en dejlig måde, kan mærke dine fingere glide ned over min klit, helt ned - hvor du langsomt lader 2 fingere glide op i mig. Årrrh baby ! Allerede nu har jeg mistet fokus, og glemmer alt om vi faktisk er på en eller anden bolig parkerningsplads. Mine hænder finder hurtigt vej til kanten på dine bukser. De busker skal bare af ! Og det kan ikke gå for hurtigt ! Efter at havde fumlet en smule med dine knapper, får jeg endelig dine busker op. Uhmm, du er i min hånd igen, og du fylder den bestemt ud - Årrh du er stor baby.!! Dine busker ryger ned omkring dine anker - og jeg nyder at kunne se dig.! Du river mig væk fra bilen og håber bagdøren, hurtigt vender du mig med ryggen til dig, og min overkrop for overbøjet ind i bilen. Du spreder mine ben, så du rigtig kan se min våde fisse og min stramme røv.!! Du har dine hænder over alt på min krop, og nydelsen er fantastisk baby.!! Der går ikke længe før jeg mærker din mellem pik mine ben, langsomt med hårdt gider du frem og tilbage over mine skamlæber. Uhmmm .!!

Jeg føre min hånd ned mellem mine ben, for virkelig at mærke din pik - bare blive mere og mere våd af saften der løber ud af min fisse. Det er så fræk, og en smule forbudt på samme tid at jeg ikke kan holde min stømmen tilbage - min begær for dig vokser ! Min krop skriger efter dig, mens jeg udbryder ¨Årrrh baby, knep mig¨ ! Med et, støder du din pik op i mig. Laaaaange dybe stød, kraften fra dine hænder omkring mine hofter, føles så stæk. Og du får mig til at overgive mig selv fuldstændig til dig. Ikke engang trafikken ligger jeg mærke til mere..! Du trakker dig ud og kysser mig hen over ryggen, da du igen vender mig rundt - skubber mig ind i bilen, mens du selv kravler ind over mig. Et langt kys, mens du kigger mig i øjene - jeg bestemmer baby !! Du kysser med ned over mine bryster, stopper kun op for at bide mig lidt i den ene brystvorde. Kan se vildskaben i dine øjne. Og min lyst til dig bliver kun større.! Du forsætter ned over mine mave, i det du næsten er ude af bilen igen - du ligger dine arme ind under mine ben, godt fat omkring mine baller med dine hænder. Uhmmm !! Idet du trakker med ud mod dig, så jeg kun lige ligger med min numse på kanten, mine ben er bøjet - og jeg ligger helt blottet for dig. Du træder et skridt tilbage og lader 2 fingere glide op i mig, mine safter løber allerede nu ned af dine fingere, og jeg vrider mig i en stønnen. Du er det mest fantastiske baby.!! Du øger dit tempo hurligt, og inden længe knepper du mig med dine fingere. Der går ikke længe, før jeg kunne give mig hen til den første orgasme - men du holder mig hen. Driller mig og holder mig lige på grænsen, længe ! Spørg dig om jeg må være med, i det jeg slikker på mine fingere - og løfter mig op i mine ben, så min numse kommer fri fra bunden af bilen - ¨lige her baby¨spørg jeg mens jeg lader mine fingere lege omkring min stramme røv..! Jeg vil mærke dig begge steder skat - du skal fylde mig ud.! Du fjerner min hånd, men kun for at bytte den ud med din egen - langsomt men bestemt lader du først en, også 2 fingere lege.!! Uhmmm.!!

Jeg falder tilbage, og vrider mig i nydelse og en stønnen. ¨Århhh baby, du gør mig så liderlig.!¨ Du bruger den anden hånd til at massere min våde klit, hvor efter du langsom presser først 2 fingere op i min våde fisse - derefter 3.!! Jeg er så tæt på en orgasme, du har 5 fingere oppe i mig og jeg elsker det.!! Kan ikke ligge stille, føelsen af nydelse overgår smerten - og mine hofter gider nu hurtigere og hurtigere frem og tilbage - jeg er så tæt på ! Du knepper mig med dine fingere, hurtigere, dybere og hårde. Lige inden, jeg bryder ud i noget der minder om den vildeste orgasme du har givet mig, vælger du at stoppe.! ¨Ej det mener du ikke¨ Bryder ud af min mund, og jeg bliver pinlig, og ydmyg bagefter - ved jo godt du har fortalt mig du bestemmer, men vil så gerne - min krop ryster af liderlighed.! Da du ber mig kravle ud af bilen, der går lidt inden jeg er klar nok i hovedet til at komme på benene. Når kun lige ud af bilen, før du griber mig i armen, og trækker mig med ind til et stykke skov der ligger nær parkeringspladsen. Ohhh shit, hva' har jeg nu sat i gang - men udvisheden tænder mig os sindsygt.!! Vi kommer ikke mere en 30 meter ind i skoven, inden du kaster mig op af et træ, river min kjole op og trænger dig helt op i mig!! Et langt dybt stød - du holder mig helt tæt ind til dig, så jeg virkelig kan mærke dig oppe i mig. Du opføre dig ikke pænt baby, og det skal du straffes for nu.! 4 hårde stød giver du mig, hvorefter du smider mig på knæ, og ber mig slikke dig ren for mine safter. Igen, er du hård og griber mig om nakken idet du tager en hånd om min hals, og knepper mig i munden - jeg hiver efter vejret, og savlen løber ned over mine bryster - tårene ned af mine kinder fordi du er så dybt i min hals.! Der går lidt inden du lader mig trække luft, kommer til mig selv og kigger op på dig - liderlig men nervøs efter mere.

Lader min tunge massere dine kugler, trods jeg ikke har fået lov. Mine hænder er våde af min spyt, og føre dem op til din pik - i håb om at jeg må forkæle dig bare en smule. Kan se i dine øjne at tanker fare rundt, skal hun ha' lov til at forsætte ? Men du bliver fanget i nydelsen og lader mig forsætte. Tager dig hårdt i min hånd, mens jeg langsomt lader den glide op og ned.! Mens jeg suger omkring dine kugler, leger med dig i min mund. Mine finger der massere dit pikhoved, kan høre din vejrtrækning bliver hurtigere - det her var ikke en del af din plan, og du prøver at genvinde kontrollen. Men jeg slipper dig ikke, og skubber i mod når du prøver at fjerne mig. Jeg nyder din pik så meget lige !! Og at jeg kan genvinde en smule kontrol - gør mig kun vildere efter dig. Første gang du er tæt på at komme, lykkes det dig at få mig skubbe væk - jeg falder faktisk bagover så jeg ligger i skovbunden. Hvilket ser ud til at passe dig helt perfekt - du finder et tæppe frem fra din taske du ligger under mig, hvorefter du hvisker mig i øret. ¨Du er min baby¨ !! Du griber ud i mine håndled, hvor du binder et reb omkring først dem også omkring et træ der står et par meter fra mig - ligger helt strakt med overkroppen, så du virkelig kan se mig - føler mig en smule ydmyget, men på en rar måde. En smule flov, hvilken forsvinder hurtigt da jeg fanger dine øjne i et hurtigt glimt. Men du er ikke færdig, du går et stykke fra mig den anden vej - hvor du binder mere reb omkring et træ, dette er til mine ankler - rebet er bundet op, så hver ankel bliver bundet men med reb i mellem så mine ben skal spredes. Du læner dig ind over mig, giver mig et kys og fortæller mig at dette vil blive det sidste sødhed jeg ville se fra dig de næste par timer.

Du forsvinder og lader mig ligge, heldigvis har jeg stadig min sommerkjole på - eller ihvetflad lidt af den, det føles som om jeg blotter mit ene bryst. Jeg har ingen fornemmelse over tiden, og bliver faktisk lidt urolig til sidst, prøver at holde mig stille og bare nyde solen - i det jeg har en fornemmesle af at du sidder og kigger på mig. Vil ikke give den nydelsen af at vinde kampen helt, men det er vist lidt som om du har samme tanke. Bedst som jeg endelig er ved at finde ro i mine tanker, kan jeg høre grene knække et stykke fra mig, og bliver vildt nervøs for om det faktisk er dig.!? Årrrh baby. Lidt efter mærker jeg kulden fra en flaske vand der blliver hældt ud over mig, og jeg udbryder en mindre skrig. ¨STILLE¨ ellers går det ud over dig selv.! Kan mærke dig hen over mig, da du giber fat i min kjole og river den fra hinanden. ´årrrh shit, hvordan kan det her tænde mig så meget´ og på ingen tid har jeg glemt det kolde vand du lige har hældt ud over mig.! Du flå min kjole fra hinanden, og det gør en smule ondt - men tør ikke sige noget til dig. Inden længe er jeg helt nøgen i skovbunden, og du forsvinder igen. Denne gang er du heldvis ikke væk så længe. Du sætter dig hen over mig, og løfter mig op i min nakke, mens du føre din pik ind i min mund med den anden hånd.! Igen, hårdt presser du dig ned i min hals - du voker i min mund denne gang. Årrrh det er så frækt baby !! Du læner dig tilbage, og vil slå mig på min mis - og ender med at blive irriteret over mine ben er samlet - så du rejser dig op og finder en gren i en go tykkelse og binder til min anker.! Jeg er nu helt blottet, og alt kontrol er nu frataget mig.!!

Du rejser dig op, efter at havde bundet mine ben - og kan nu se lige op i mig. Du står stille og nyder hvordan du kan se mine safter løbe ud af mig. Mine lår er våde, og mit eneste ønske er at mærke dig oppe i mig. Jeg stønner, trods ingen begrøning fra dig - men kun vinden der rammer min nøgne hud. Dine hænder er over alt på min krop, hvilket er fantastisk - jeg elsker når jeg kan mærke din varme og dine styrke i dine hænder. Længe udforskere du min krop, med små slag ind i mellem. Blide bid og varme kys - intet passer ind med dine tidligere ord om at jeg ville se mere sødhed fra dig, men igen tør jeg ikke sige noget - men bare nyde din behandling. Da jeg igen slapper af og virkelig overgiver mig selv til dig igen. Er jeg så tændt at selv det mindste begrøing kan sende mig ud i en orgasme. Prøver at holde tilbage, da jeg ved du stopper hvis du kan læse mig. Og vil så gerne, 'årrrrh jaaaa' jeg vil så gerne komme.! Så må jeg jo tage min straf med, men det lykkes mig ikke - du læser mig inden, da du i en hurtig bevægelse stikker 2 finger op i min fisse - safterne løber ned af din hånd, og jeg stønner mere og mere - kan på en måde holde mig tilbage længere.. Du stopper hurtigt igen, da jeg på ingen måde har gjort mig fortjent til at komme endnu. Du ber mig vende mig, så jeg ligger på mine knæ - en smule besværeligt med den gren du har bundet mellem mine ben. Og allerede inden jeg er kommet helt rundt, griber du fat omkring mine hofter og løfter mig op i mod dig - 'du skal have røven i vejet' !!! 'Helt ned med den ryg' !! presser du mig ned, med den end hånd. Jeg ved at hvis du lader mig mærke dig nu, vil jeg ikke kunne holde tilbage. Og vælger at sige det, i håb om at det kunne gøre mig fortjent til at overgive mig helt. Men du vælger en anden vej, du sætter dig på knæ ved min ansigt. Kan åbne min hals når jeg sidder i den stilling, og efter 3 stød i min mund går det op for dig hvor dybt jeg kan tage dig.

Igen løber tårene ned af mine kinder, og jeg kan ikke holde mit spyt tilbage. Men baby, du gør mig så liderlig at min fisse den drypper ned på skovbunden. Din hånd glider ned over min ryg, og ned mellem mine balleder - hurtigt og hårdt glider dine fingere op og ned mellem mine ben, saften fra min fisse bruger du i min røv, og presser hurtigt en finger op. Din pik vokser i min mund, og trods jeg knap kan få luft, kan jeg ikke få nok. Du er så fantastisk i min mund, jeg kan slet ikke beskrive det. Du fjener dig fra min mund, og stiller dig bag mig - i bøjet knæ, trænger du endelig op i mig. 'Åååååårh jaaaa baby' kan mærke din pik den bare fylder hver en mm af dig. Kan mærke hvordan du vokser lige i det du trænger din i mig. Hurtige hårde stød, med dine hænder boret ind i mine hofter. Jeg kan ikke holde min stønnen tilbage, og kan høre på dig det ikke kun er mig der kæmper for at holde tilbage, hvilket bare gør mig endnu mere sindsyg efter dig. Du stopper, og lader dine fingere finde vej ned til min klit. Kun kort efter, er nydelsen så dejlig jeg ber dig om at stoppe.. Jeg kan ikke baby, kan ikke holde tilbage.!! Arrrg baby stop.!! Du stopper helt, og jeg prøver at finde kontrollen over min vejrtrækning igen. Hele min krop den ryster, da jeg pludselig får en chok, da du slår mig over ballen - hvad du rammer med ved jeg ikke, og smertern spreder sig igennem kroppen. Mens du lader din pik glide ind og ud af min våde fisse, i et roligt tempo - rammer du mig igen, denne gang med to hurtige slag. Vrider mig i smerten, i det du til sidst støder mig hurtigt, dybt og længe - nydelsen overtager derefter hurtigt smerterne - trods for du ikke stopper. Men bliver ved med at give mig små pisk - du finder en perfekt balance mellem smerte og nydelsen. ¨Årrrrrrh fuck baby¨

Jeg kan ikke holde mig tilbage længere, og hele min krop trækker sig sammen i den vildeste orgasme, jeg trækker mig helt sammen omkring din pik, og safterne sprøjter ud af mig. ¨Årrrh fuck baby¨ min krop skriger efter en pause, men du er sur - fordi jeg kom uden din tilladelse. Så du holder mig oppe, mens du knepper mig som du aldrig har kneppede mig før.! Så hårdt og så dybt, jeg kan ikke holde mig oppe og skiger i en blanding af smerter og nydelse. Da jeg har fået en smule kontrol over min krop og selv kan holde mig oppe, forsvinder dine hænder hurtigt fra mine hofter og finder vej mod min røv, kan mærke dit spyt ramme mig - og dine fingere glide langsomt op i min røv, først en, så to og til sidst 3 - nu har nu trukket dig ud af min fisse. Da du rammer din egen grænse.. Hurtigere og hurtigere knepper du min røv med dine fingere, da en slag rammer mig over det nederst af ryggen, min krop trækker sig sammen. Og mine tanker flyver afsted, mere eller ej. Tanken om du har kontrollen over mig, at du kan udnytte mig som det passer dig tænder mig, men smerten skræmmer mig en smule. Kan mærke din pik mellem mine baller, da du trækker dine fingere ud og presser dit pikhoved mod min stramme røv.!!!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.