Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en fredag aften. Jeg var på vej hjem fra arbejde, og min daværende kærestes stedsøster havde spurgt om jeg ikke kom forbi og fik en øl eller 2. Hun sad nede ved hendes underbo og snakkede, og fik lidt at drikke.
De var allerede godt i gang da jeg kom. Jeg fik en stor krammer af stedsøsteren, og vi satte os ned. Det var rigtig hyggeligt. Jeg kunne at min kærestes stedsøster smilede meget til mig, hun var rigtig sød. Hun var 6 år ældre end mig, og havde to børn. Min daværende kæreste var 5 år yngre end mig.
Klokken var efterhånden blevet mange, og stedsøsteren skulle op på arbejde næste dag. Min kæreste var hos en veninde hele weekenden, så jeg havde ikke travlt med at komme hjem. Stedsøsteren spurgte om jeg ikke bare ville sove hos hende, så jeg ikke skulle kører halvfuld kom. Jo det var nok bedst, svarede jeg. Hun skrev til min kæreste, og sagde at jeg sov her i nat. Det var helt i orden, skrev hun tilbage.
Vi gik op til hende, og gjorde os klar til at komme i seng. Hun spurgte om det ikke var i orden at vi begge to sov på sofaen, for det var meget kold inde i soveværelse og radiatoren virkede ikke. Jo det var helt i orden svarede jeg. Det var en hjørnesofa, så der var massere af plads. Jeg begyndte at tage mit tøj af. Jeg var lidt fuld og halv liderlig. Min kærestes stedsøster havde under hele aftenen nede ved underboen, flirtet en del med mig. Hun var en rigtig sød og en pæn moden kvinde, med en lækker slank krop. Men kunne ikke se at hun havde født to børn.
Hun kom ind i stuen iført en lang hvid T-shirt, som lige noget ned under hendes dejlige røv. Det var første gang jeg havde set hende med så lidt tøj på. Hun ingen BH inden under, og kun et par små lette trusser.
Vi lagde os til rette på sofaen og faldt hurtigt hen. Vi lå med hovederne den samme vej. Jeg sad lidt op og hun lå med hendes hoved på mit bryst og jeg holdte om hende.
Den nat fik jeg ikke sovet særlig meget, jeg havde bare ligget og nydt følelsen af stedsøsterens varme krop mod min.
Hendes mobilalarm ringede. Hun vågnede ikke rigtig, så jeg slukkede for den. Jeg lod hende sove videre imens jeg gik på toilettet. Jeg gik ud i køkkenet og hældte en kop kaffe op til hende og gik ind i stuen.
Hun vågnede da jeg satte mig ved siden af hende. Hun smilede så sødt, og ekstra meget da hun så jeg havde kaffe med ind til hende. Hun så, så dejlig ud. Jeg kunne se hende stive brystvorter igennem den hvide T-shirt. Hun havde nogle rigtig frække bryster. Brystvorter var ekstra store. Sikkert på grund af at hun var mor til to, og størrelsen var helt perfekt.
Jeg lagde mig ned til hende, og vi holdte om hinanden og kiggede hinanden dybt ind i øjne. Jeg kunne ikke lade værre, jeg måtte kysse hende. Så måtte jeg tage konsekvensen hvis hun blev sur. Nu havde jeg jo lige taget kaffe med ind til hende, så jeg tror at hun var glad og måske lidt morgen-liderlig. Man kunne jo håbe.
Jeg lukkede øjne og førte mine læber ned til hendes, og begyndte at kysse hende. Det var vildt dejligt, min pik begyndte lige så stille at vokse nede i underbukserne. Hun gjorde ikke modstand. Yes!!
Vi kyssede et stykke tid og jeg begyndte at røre ved hendes dejlige krop. Min ene hånd fandt hurtigt vej ned til hendes venstre bryst, hvor jeg begyndte at kærtegne de store stive brystvorter. Jeg kunne se at hun nød det. Hun lå med lukkede øjne og stønnede lige så stille.
Jeg løftede op i hendes T-shirt og et par små frække trusser kom til syne. Hendes krop var dejlig solbrun og i fræk kontrast til den lille røde trusse. Jeg løftede den til under hendes bryster, som lige kiggede ud. Jeg begyndte at kysse hende flere steder på maven. Hun nød det rigtig meget og begyndte at bevæge hendes underliv som et tegn på at hun var ved at være godt liderlig.
jeg bevægede mig nu ligeså stille ned mod hendes trusser, imens jeg fortsatte med at kysse hendes krop. Hendes røde trusser havde nu skiftet farve til mørkerød. De var helt gennemblødte af hendes våde safter.
jeg kyssede hende uden på de våde trusser, og hendes støn blev højere. Jeg trak dem forsigtig til side, og jeg så en fræk lille moden fisse som nærmest var lakeret ind i de våde safter. Den havde en tynd tæt streg af kønshår og lidt hår fordelt ud på læberne. Jeg begyndte at kysse på den skinne våde fisse, og hendes støn blev højere og højere.
Jeg besluttede mig for at give hende lidt finger. Der kom hurtigt to fingre op. Det var ingen problem, hendes åbning var fuldstændig gennemblødt. Jeg fandt hurtigt hendes G-punkt. Og det gav pote. Der gik ikke længe før hun kom første gang. Hun styrede hendes skrig, men hendes krop kunne ikke skjule virkningen, den snoede sig som en anden slange imens jeg holdte en kort pause med bevægelsen. Jeg forsatte med at kærtegne hendes fisse og det varede ikke længe før hun kom igen. Denne gang fik skrigende lov til at komme ud, og hun nød det fuldt ud. Jeg tænkte at jeg vil se om jeg kunne give hende en tredje gang. Jeg havde aldrig prøvet noget ligne før. Hun var så liderlig, og min stive pik havde længe kigget ud over kanten af mine underbukser, og jeg så at hun havde lagt mærke til den, imellem hendes liderlige danse. Hun begyndte at kærtegne min pik uden på underbukserne. Det var så frækt. Jeg kunne mærke at hun var ved at komme igen, og nu havde hende hånd fundet vej ind til pikken hvor hun havde fat i den med et fast grib. Da hendes tredje orgasme kom, var hun i fuld gang at lege med min stive pik. Og jeg var også meget tæt på at komme. Lige inden jeg var ved at komme trak jeg mig væk, og hendes tredje orgasme fyldte rummet med skrig og støn. Efter hun var kommet lidt til sig selv, satte hun sig op, men var helt rundt på gulvet, og så lidt overasket ud.
sådan en tur havde hun aldrig fået før, gentog hun flere gange. Jeg blev lidt stolt, og var egentlig klar til at kneppe hende. Men hun var allerede sent på den, så hun måtte hellere komme afsted. Jeg sad på sofaen med min pik halvt ude af underbukserne og tænkte på det der lige var sket. Jeg blev enig med mig selv om at det ikke var sidste gang. Og jeg var ret sikker på at hun er med på en anden omgang. Jeg gav mig selv en dejlig orgasme, med tankerne om det der lige var sket. Jeg tænkte allerede på næste gang, hvor jeg ville se om jeg kunne få hende til at sno sig hele fire gange.

fortsættes.....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 55 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.