Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mit liv tog en helt ny drejning efter tiden i Asserbo, jeg lærte mig selv at kende på et område som jeg ikke kendte for en måned siden.

Jeg fik talt med Henrik og fortalte ham at det liv som vi har haft de sidste tre år ikke var holdbart mere, hverken det daglige eller vores sexliv, som er helt dødt, vi har ikke været sammen seksuelt i mange måneder.

SEX I DAG?

Henrik var naturligvis ked af det hele og ville gøre alt for at gøre det godt igen, men jeg havde taget beslutningen og ville separeres og skilles, han protesterede vildt men jeg stod fast.

Vi blev dog boende sammen indtil alle formaliteter kom på plads, vi sov i hvert vores værelse, spiste morgenmad sammen men ellers intet.

Vi holdt det for os selv indtil videre og havde sagt ja til at komme sammen til min Mors tres års fødselsdag og vente med at fortælle det til efter festen.

Jeg ringede til Sofie og Morten, de var glade for at høre fra mig igen og, spurgte om jeg havde lyst til at deltage i en lille "fræk fest" i deres sommerhus sammen med 1 andet par af deres venner sidst i juli, det lyder dejligt, tak jeg glæder mig.

Jeg havde travlt på mit arbejde og jeg må sige at jeg havde stor succes.

Advokaternes bestyrelse holdt et møde mig hvor de luftede tanken om at gøre mig til partner, jeg var meget stolt.

Kort tid efter kom de med et kontrakttilbud som var spændende og lukrativt, det gav min økonomi og min funktion et kæmpestort spark opad.

Jeg havde en længsel efter at vise mig nøgen igen, det tænder mig virkeligt meget, skulle jeg køre til Asserbo og gå nøgen rundt? eller skal jeg køre ud i en skov eller en anden strand?

Jeg søgte på nettet og fandt Tisvilde strand, jeg trængte til hurtig uforpligtende sex.

Jeg kørte derop for at se hvad der skete der, parkerede og gik klædt i en kort hvid nedringet kjole uden undertøj ned på stranden med mit håndklæde.

Efter 15 minutter fandt jeg et sted i klitterne, langt fra den offentlige strand med livredder.

Jeg kunne se at der var en del nøgne mennesker på stranden, mænd og kvinder, dejligt at være tilbage i nøgenheden.

Jeg lagde mit håndklæde og tog min kjole af, lagde mig splitternøgen på ryggen og spredte mine ben let, min fisse blev hurtigt våd ved tanken om at der kom nogen og så på mig.

Lidt tid efter, gik jeg ned på stranden, der var en del mænd som kiggede smilende til mig, jeg nød at vise mig frem.

Jeg hoppede i vandet, svømmede, talte med flere om den dejlige strand og vandets temperatur, så jeg glad gik ind igen og op mod klitterne.

Det var lidt svært at finde tilbage fordi, jeg havde svømmet langs med stranden, så jeg gik op i klitterne i min nøgenhed.

Jeg prøvede at finde frem til hvor mit håndklæde lå, jeg lidt fremme kunne jeg se at der lå nogen, lidt skjult bag en klit, da kom nærmere så jeg en mand der lå helt nøgen, han var sort og var ikke dansk, hej sagde jeg, hej sagde han, jeg kunne ikke undgå at se at hans pik var stor, selv i halvstiv tilstand.

Han spurgte mig på engelsk om jeg kunne lide at være på en naturist strand mens han studerede min nøgne fisse, ja absolut, det er et dejligt sted her, hvilket land kommer du fra, jeg er fra Senegal men bor nu i Danmark, jeg læser på universitetet og jeg taler kun lidt dansk.

Mens vi talte sammen, kunne jeg se hans pik blev mere og mere stiv, den var lækker, den havde et stort tykt pikhoved, nå men jeg må videre sagde jeg, have en god dag, det viste sig at mit håndklæde kun lå 20 meter fra ham.

Jeg smurte solcreme på og lagde mig på ryggen og nød den varme sol på min nøgne krop, min krop blev varm, og jeg spredte mine ben en lille smule så min fisse blev varm og våd, mens jeg tænkte på den flotte pik jeg lige havde set.

Jeg blundede og håbede at der ville komme nogen forbi, kort tid efter var der en der sagde hej igen, det var ham jeg havde talt med som stod og så på mig, du er en meget smuk kvinde, sagde han på engelsk, tak, hvad er dit navn? Noah, jeg er 21år, jeg hedder Lea, smukt navn sagde han.

Jeg kunne se hans pik var næsten stiv, den var stor og lang, jeg blev mere varm og spredte lidt mere, han kiggede på min fisse og begyndte at gnide på sin pik, jeg legede med og gned på min klit, jeg var meget liderlig, har du et kondom spurgte jeg, han tog et frem og rullede det på pikken.

Må jeg kneppe dig nu? spurgte han, ja, jeg vendte mig op på alle fire, min fisse var åben og våd til hans store sorte pik.

Hans meget lange og tykke pik gled hurtigt ind i min fisse, han kneppede mig hårdt og dejligt bagfra, mens han legede med min klit, mine bryster hoppede frem og tilbage i takt med hans stød i min fisse.

Han stønnede og jeg kunne mærke at han var ved at komme, min orgasme kom næsten samtidig med at han trak sin pik ud, han tog sit kondom af og sprøjtede sin sperm op på ryggen af mig.

Det var så dejligt Noah, ja du var dejlig, sikke en krop du har Lea, han spurgte om jeg kom igen i morgen, måske sagde jeg, hej Noah det var dejligt at møde dig, jeg gik ned og tog et bad i havet kom tilbage og tog min kjole på og gik mod parkeringspladsen.

Jeg kørte hjem og kunne se at Henrik havde ringet, jeg ville ønske at han ikke var hjemme.

Jeg parkerede foran huset og gik ind, Henrik var der og kom mig i møde.

Lea jeg prøvede at ringe, du var ikke på dit kontor, nej jeg var kørt en tur nordpå for at gå en tur ved vandet.

Lea kan vi ikke tale om det, nej desværre Henrik min beslutning er taget, vil du ikke bare tænke over det bad han, ok sagde jeg vil svare dig på søndag efter festen.

Lørdag skulle vi til fest, min Mor fyldte tres år, Henrik og jeg klædte om festen som blev holdt på et stort Hotel i København med overnatning, vi ville blive ca. halvtres mennesker og skulle møde i festtøj.

Henrik tog sin smoking på, jeg tog en stram og let nedringet rødlig kjole på som passede mig perfekt, den fremhævede mit blonde hår, min røv og ikke mindst mine bryster, jeg tog min spindelvævs tynde Bh.og G streng på.

Der var naturligvis en underlig stemning mellem Henrik og mig, men han var sød nok til at rose min påklædning, han gav mig et venskabeligt kindkys og gik vi sammen til festen.

Alle gæsterne skulle mødes i Palmesalen til Champagne og hilse på, vi hilste først på mine forældre og gik så rundt til de andre for at hilse på, der stod Rikke og Carsten, hej sagde vi og tak for sidst, vi talte lidt om sommerhuset, stranden og den hyggelige aften sammen med Bodil, Jesper og Erik.

Skal du holde en tale i aften Carsten, ja det kan du tro Lea, det glæder vi os til, Henrik vil også holde en lille tale.

Jeg trak Carsten lidt væk fra de andre, jeg vil bare sige at jeg aldrig glemmer din indsmøring med solcreme, det er den mest ophidsende og frække oplevelse jeg har nogensinde har haft, jeg bliver våd bare jeg tænker på det, jeg nød det også det var en stor glæde at mærke din dejlige glatte fisse, du er bare så sindssyg smuk og dejlig Lea, han gav mig et knus, jeg viskede i øret på ham, jeg savner din store tykke pik, han smilede, det må vi gøre noget ved, han blinkede til mig.

Vi gik til bords, fik en flot menu, seks taler og et par sange, Henriks tale var en sød og dejlig tale som jeg roste ham meget for.

Så var der dans til levende musik, dejlig musik, Henrik er en dygtig danser, han dansede med mange forskellige kvinder, jeg tror jeg selv var på dansegulvet, næsten uafbrudt men den ene og den anden mand, som var mere eller mindre nærgående.

Jeg var ude at danse med Carsten, han sagde til mig at han jævnligt ser på de billeder han tog på stranden hvor vi lige havde kneppet, han viste mig dem, pas på der ikke er nogen der ser dem Carsten, det er kun sket en gang jeg kom til at vise dem men ikke til en du kender.

Carsten, jeg går op på mit værelse om fem minutter, kommer du, jeg trænger?

Jeg sagde til Henrik at jeg lige ville gå op på værelset og hente min læbestift, jeg tog elevatoren og kom på 7. etage hvor vi boede, jeg fandt hurtigt mine ting og ville gå ned igen, det bankede på døren, jeg åbnede, der stod Carsten, han kyssede mig på min mund, trak min kjole op, tog min G streng af, jeg lagde mig ned, spredte mine ben, han slikkede min fisse, du har verdens bedste fisse smag, sagde han, nu fik jeg hurtigt hans store pik op i min fisse, han kneppede mig vildt dejligt, han trak sig ud, jeg tog hans udløsning i munden og slugte hver en dråbe sperm.

Han skyndte sig tage sine bukser på, vi ses, sagde han og skyndte sig ud af værelset.

Jeg børstede mine tænder, tog læbestift på, og skyndte mig ned til de andre, det hurtige knald og den dejlige pik, var lige hvad jeg havde trængt til.

Festen forsatte til kl 0200, så stoppede musikken, vi sagde godnat til dem der var tilbage og tog elevatoren op til vores værelser.

Det var en skøn fest Lea, dejlig mad og hyggelige mennesker sagde Henrik, mens han begyndt at tage sit tøj af, jeg fik hurtigt min kjole og Bh af og var nu splitternøgen, Henrik kiggede på mig, sig mig havde du ikke din G streng på Lea? jeg blev lidt overrasket og jeg kom i tanke om at jeg ikke havde taget den på inden jeg gik ned.

Den den generede mig så jeg tog den af da jeg var oppe at hente min læbestift, den ligger her Lea, han samlede dem op, sjovt, den er helt våd endnu sagde han og gav mig dem mens han kiggede på min krop.

Jeg hoppede nøgen i seng, Henrik beholdt underbukserne på, vi lå og kiggede lidt på hinanden, giver du mig besked, nu Lea?

Ja, søde Henrik hvis du gerne vil, jeg er ked af at fortælle dig at jeg flytter fra dig når vi har solgt vores hus, jeg vil skilles.

Han var helt stille, kiggede på mig og sagde, hvorfor? giv det da en chance mere? nej det kan jeg ikke Henrik, jeg kunne ikke vente på dig mere og har været dig utro, med hvem? spurgte han chokeret, flere forskellige, som du ikke kender, han kiggede vantro og chokeret på mig, flere forskellige? Ja, hvor mange, det har jeg ikke tal på men seks, syv forskellige.

Jeg tager hjem nu, han stod ud af sengen pakkede sit tøj og toilet sager, farvel sagde han og forlod værelset og smækkede med døren.

Jeg var lettet og tænkte at den var hård, men det var nødvendig at være ærlig, jeg faldt hurtigt i søvn.

Jeg vågnede kl. 7.00 fordi at jeg skulle tisse, gik på badeværelset, tissede, fik børstet tænder, gik tilbage i sengen og lå og tænkte på mit endelige brud med Henrik, hvis han havde taget mig, da vi gik i seng, havde jeg sikkert tænkt og handlet anderledes.

Jeg var varm i min fisse, jeg begyndte at lege med min fisse og blev mere liderlig, stønnede højere og højere, min fisse og min klit skreg efter en pik.

Det bankede på døren, jeg tog en badekåbe på og gik ud for at lukke op, inden jeg selv nåede at åbne, kom en ung pæn tjener ind med en bakke, undskyld sagde han, jeg troede ikke der var nogen, jeg stod halv nøgen foran ham kun iført min badekåbe, som stod åben fordi jeg ikke havde fået den rigtig på, det er ok det kunne du ikke vide, han kiggede på mig, skal du ikke stille bakken? Jo, han stillede den på bordet.

Har I en massør og spa her på hotellet, jeg har desværre fået et hold i ryggen efter festen i går? spurgte jeg mens jeg lukkede badekåben helt til.

Han har desværre lukket om søndagen, jeg læser til fysioterapeut og er færdig om 1 år, måske kan jeg hjælpe? det ville da være dejligt, jeg har fri om 30 min. så kan jeg hjælpe dig med din ryg.

Tak det glæder jeg mig til, i lige måde jeg kommer om en halv time.

Jeg gjorde mig klar tog trusser og Bh. på, jeg beholdt min badekåbe på.

Han kom præcis og sagde til mig at jeg skulle lægge mig på maven i sengen uden dynen.

Jeg fjernede dynen tog badekåben af og lagde mig på maven, massøren hed Hakan.

Hakan sagde at han skulle mærke på min ryg inden han kunne massere, smerten var i lænden konstaterede han.

Jeg vil prøve at løsne lidt op i din ryg smører lidt varm olie på dig først, du skal tage din Bh og dine trusser af, så jeg kan komme til, jeg blev liggende på maven og tog mine trusser og Bh af, jeg lå nu helt nøgen, han begyndte at smøre mig ind med bløde bevægelser.

Han masserede min ryg, hvis det gør ondt, skal du endelig sige det sagde han.

Han kom ned til lænden og trykkede forsigtigt, jeg kommer lidt ned på ballerne, han rørte mine baller og kom ind imellem dem med sine fingre, han var helt nede og røre fissen, da han smurte mig ind med den varme olie, det er meget behageligt Hakan, det er godt sagde han, er det for intimt? Nej det er rigtig godt Hakan.

Nu skal jeg strække din ryg så jeg er nødt til sidde mellem dine spredte ben når du ligger på ryggen, så hvis du vil vende dig om, ok, jeg vendte mig så mine bryster var helt frie, mine hænder holdt jeg for at skjule min fisse.

Prøv at sprede dine ben lidt mere og hold hænderne helt oppe over hovedet så jeg kan komme til at løfte din lænd, jeg spredte mine ben og var nu helt blottet.

Jeg lå nu helt nøgen med spredte ben og var blevet meget liderlig, Hakan satte sig mellem mine ben, min fisse var nu våd, åben og opsvulmet, han tog hænderne ind under min lænd og løftede mig op og ned 3-4 gange, jeg stønnede, er det godt? spurgte han, ja rigtig dejligt.

Jeg kommer lidt af den varme olie på dine hofter og ned under lænden, han smurte olie på og ramte nu min fisse, er det ok, spurgte han, ja , ja, stønnede jeg, bliv ved, han smurte fissen ind med olien, han masserede min klit, nu masserer jeg dig inde i din fisse, han stak to fingre op i den og ramte plet på mit G punkt, jeg fik en skøn orgasme med et skrig, han forsatte med de to fingre og nu fik jeg for første gang nogensinde en sprøjte orgasme, jeg skreg højt igen og stønnede, sprøjtet ramte Hakan og sengen blev våd.

Tak Hakan, det var skønt og dejligt, stønnede jeg.

Undskyld Hakan men jeg har lidt travlt, skal møde mine forældre om en time, jeg rejste mig, gik hen til ham knappede hans bukser op, tog hans underbukser ned, hans pik var stiv, jeg satte mig på knæ og suttede hans stive pik, han kom hurtigt, på ansigt, på ansigt, skreg han, han trak pikken ud af min mund og sprøjtede på mit ansigt,

Til sidst slikkede jeg den helt ren.

Han tog sine bukser på og sagde tak, selv tak Hakan, jeg gav ham tusind kroner som tak for en god massage.

Jeg skyndte mig i bad og fik pakket mit tøj.

Mine forældre sad i Restauranten, vi spiste brunch, sammen imens fortalte jeg om Henrik og mit forhold som nu var slut, de var naturligvis forbavset og kede af det, men bakkede mig op.

Jeg fortalte dem om mit kommende partnerskab med Advokaterne, det gjorde dem glade og stolte.

Min Far ville hjælpe mig med en lejlighed som jeg havde i set på i Gentofte, jeg var heldig at have nogle dejlige forældre.

Jeg fik sagt farvel og kørte hjem til mit hus, Henrik var hjemme.

Hej Henrik, hej, hej, han kom mig i møde undskyld jeg men jeg blev så vred på dig, jeg kan godt tilgive dig alt Lea, hvis du vil blive hos mig.

Vi har talt om det, Henrik jeg vil gerne forsætte vores venskab men alt andet er slut definitivt.

Jeg flytter i morgen Henrik, foreløbig hjem til mine forældre.

Jeg pakkede det meste nu, Henrik spurgte om han skulle bestille lidt pizza, helt fint.

Vi spiste sammen, fik et glas rødvin til maden, vi drak kaffe og talte om de praktiske ting., klokken blev mange.

Jeg går i seng nu Henrik, jeg har lidt travlt i morgen, jeg ind i soveværelset, tog alt mit tøj af og gik på badeværelset.

Henrik kom ind, jeg stod helt nøgen, Lea du er så smuk han kom hen bag på mig og holdt om min skulder,

Han begyndte at tage mig på mine bryster, hænderne gled ned over min mave og nåede min fisse, han havde ikke rørt mig i flere måneder og nu dagen før jeg forlader ham, leger han med min fisse, Henrik det nytter ikke nu, det er for sent at du tænder mig, hans fingre var i min fisse nu, jeg stønnede, stop nu stønnede jeg, han skubbede mig ind i sengen, hans bukser røg hurtigt af, han førte sin stive pik ind i min fisse og kneppede mig.

Jeg kunne mærke han kom nu mens han fyldte min fisse med varm sperm.

Vi faldt i søvn jeg vågnede først næste morgen, Henrik jeg skal køre nu, nej bliv hos mig Lea!

Jeg gik på badeværelset gjorde mig i stand, tog mine tasker, Henrik stod op, jeg gav ham et kindkys og forlod ham.

Jeg kørte til mine forældre spiste morgenmad, og kørte til min kommende lejlighed i Gentofte for at holde møde med en ejendomsmægler.

Om aftenen og natten var jeg hos min forældre, jeg havde taget fri ugen ud for at komme på plads.

Jeg havde en invitation hos Sofie og Morten på næste lørdag, ringede til dem.

Hej Sofie, jeg glæder mig til vi ses, er der nogen dresscode? Så lidt som muligt sagde hun og grinede, det samme gjorde jeg, jeg glæder mig til at se hvad I har fundet på.

Jeg kørte mig en tur, havde hørt at Hundige strand og parkeringsplads, er et yndet sted for noget frækt.

Jeg tog min strandkjole på uden trusser og Bh.

Jeg parkerede på parkeringspladsen, under et træ, gik ned på stranden, forbi stranden med børn og familier samt livredder, nu begynde nøgenheden at ses efter 10 minutters gang, jeg gik op i klitterne, lagde mit håndklæde og tog min kjole og lagde mig med let spredte ben, min fisse blev våd.

Jeg fornemmede at der var nogen, da jeg så op sad der to mand og spillede pik, for enden af mine fødder og en tredje stod op med sin pik i hånden.

Jeg spredte lidt mere, hold kæft hvor er hun våd sagde de, jeg begyndte at lege med min fisse, vil du kneppes, var der en af dem der spurgte, nej, stønnede jeg, spred dine ben lidt mere, den ene kom helt hen tæt ved min krop, jeg stønnede og fik en orgasme, jeg kunne se at han kom nu, han sprøjtede sin sperm i sandet.

Den anden begyndte at røre ved mine ben, hånden kom op af mine lår, min fisse åbnede sig mere, må jeg mærke på dig, han var millimeter fra min åbne fisse, nej sagde jeg da hans hånd nåede til min fisse, som han mærkede på meget let, han stønnede, hans sperm kom ud i sandet.

Jeg rejste mig, smilede og tog min kjole på, mine tilskuere som var vokset til 6, rejste sig og gik væk, tak for synet, det var lækkert.

På parkeringspladsen, satte jeg mig ind i min bil, jeg var blevet liderlig af min oplevelse på stranden, jeg tog min kjole af og sad helt nøgen og legede med min fisse, efter et stykke tid kom der en bil rullende tæt på min, der sad en mand som kiggede ind, han kørte videre, lidt efter kom han igen og parkerede bag min bil, han steg ud og kom hen til min bil og kiggede ind, jeg åbnede døren, og steg ud, jeg stillede mig nøgen op af træet gav ham et kondom, knep mig sagde jeg, han nikkede og tog kondomet på sin stive pik, han tog mig bagfra, kom hurtigt ind i mig og kneppede mig, jeg kunne jeg mærke at han ville komme, han trak sig ud, hans kondom var fyldt med sperm, du er fræk og dejlig sagde han, jeg tog min kjole på, hej og tak, sagde jeg og kørte hjem til mine forældre.

Jeg skulle rejse på forretningsrejse til Johannesburg sammen med Susan, en kvindelig kollega og partner i firmaet, for at få underskrevet en kontrakt for en stor klient.

Vi ankom til Johannesburg, kørte med taxi til Saxon Hotel Villas & Spa, hvor vi skulle have to overnatninger.

Efter at have hvilet os lidt på hotellet ville vi gå en lille tur lidt rundt i byen.

Få sex i dag

Varmen var slem 30-35º jeg tog mine tyndeste små trusser på og ingen Bh. og en hvid løs bomulds kjole.

Vi fandt nogle spændende steder, smarte butikker, hyggelige cafeer, vi aftalte at mødes på en cafe om 2 timer.

Jeg kom ned ad nogle spændende gader og et kvarter med en masse tøj og stoffer, jeg gik ind i en af butikkerne, der var noget spændende tøj og et skrædderi, en lidt rund lille mand tog venligt imod mig, der var også en ung mand på en 16-17 år som gik rundt i butikken jeg ved ikke om det var hans søn.

Den modne mand viste mig, dragter, bukser kjoler osv. han kom med en dragt som han sagde var en kopi af Chanel dragten, blazer og stramme bukser, den var rigtig flot, lige min stil til at have på til kontoret, kan jeg prøve den? desværre ikke men vi syer en, den vil komme til at sidde helt perfekt på din krop, vi kan sy den på et døgn og leverer til dit hotel med garanti, er det helt sikkert? spurgte jeg, ja 100%.

Det er en aftale, tak men vi skal først tage mål, han viste mig til et prøverum, du kan lægge din kjole her, så skal jeg komme.

Jeg fortryder nu at jeg ikke havde taget min Bh på, har du et lille stykke stof jeg kan bruge, jeg har ikke Bh på, ja selvfølgelig, han kom med noget der lignede et meget lille "viskestykke."

Jeg hængte min kjole op på en lille knage, og så på mig selv i spejlet, mine trusser var meget gennemsigtige, man kunne skimte mine skamlæber, jeg var helt ny og glatbarberet, mine bryster strittede flot, jeg prøvede med "viskestykket "at dække så godt jeg kunne.

Jeg kunne høre at han kom, er du klar? spurgte ham, ja det er jeg, han tog forhænget til side, hans medarbejder stod ved side af ham, han var helt paf, ok, vi starter med blazeren, vend dig om, min røv var kun dækket af en tynd streng imellem ballerne, han tog sit målebånd og målte fra skulder til skulder og derefter mine hofter, talje og røv, den unge mand skrev alt det ned som han sagde til ham, mens han stirrede på min krop.

Vend dig igen, nu er det brystet, jeg kan ikke måle når du har hænderne der med det stof, jeg tog hænderne ned, smed "viskestykket" mine bryster strittede, de stirrede begge på brysterne, han begyndte at svede, da han tog målebåndet bag om min ryg så det kunne samles foran, han strammede det hen over mine brystvorter som han berørte med sine fingre, flere gange, de var nu helt stive, han rystede lidt på hænderne, jeg blev liderlig ved berøringen, min fisse blev våd.

Den unge kiggede på mig og svedte, jeg svedte også, en dråbe løb ned ad maven på mig og endte ved min trusser som blev mere og mere våde og gennemsigtige.

Du er en meget smuk kvinde, med en fantastisk krop, tusinde tak sagde jeg, han smilede til mig.

Nu skal jeg måle dine ben og omkredsen af dine lår, han startede med lårene, lagde sig på knæ, hans ansigt var lige ud for min fisse, hans hånd, ramte mine trusser ved fissen da han målte mine lår, det var vildt liderligt, benlængden tager jeg nu, sagde han stønnende, han satte målebåndet helt op ved lysken og kunne ikke undgå at mærke mine våde trusser som var en blanding af sved, fissesaft, dine trusser er meget våde sagde han og smilede, ja stønnede jeg, skal jeg ikke tage dem af? Jo!

Han tog mine trusser af og gav den til den unge, som lugtede til dem.

Målebåndet kom helt og ved min fisse, han gjorde det to gange, anden gang stak han en finger op, jeg skreg af liderlighed, den unge nu kom helt ind i prøverummet og begyndte at slikke på mine bryster, han lagde sig på knæ, skilte mine baller og slikkede min røv, mens den anden legede med fissen.

Buk dig fremover og spred benene sagde den unge, jeg spredte og kunne mærke hans hånd og fingre i min fisse, den anden havde sin pik fremme, som han spillede af, han stønnede og hans sperm ramte mig på mine ben, den unge prøvede at komme ind i min fisse med pikken, men fik udløsning inden, spermen kom på min røv.

Vi blev færdige med målingen og grinte alle højt alle tre de var søde og flinke, jeg tænkte, jeg er bare en liderlig, lækker exhibitionist, som i flere år er blevet forsømt, af en impotent mand og kedelig mand.

Jeg betalte og aftalte levering på hotellet.

Jeg mødte Susan ved cafeen, hun har også haft et par dejlige timer, vi tog sammen på hotellet og arbejdede meget effektivt på vores præsentation som var i morgen tidlig, men vi fik også tid til lidt hygge og en dejlig privat snak, jeg følte mig rigtig godt tilpas sammen med Susan

Næste morgen kl.10.00 skulle vi præsentere.

Susan er en knald dygtig advokat, hun er lækker, smuk og flot velholdt, elegant, 38 år, bor alene men har en kæreste som hun kun ser lidt ind imellem, dagen før fortalte vi lidt om os selv, hun var som jeg selv brudt ud af et forhold for 4 år siden, ingen børn. Hun er toppartner i firmaet og sidder nu i bestyrelsen.

Vi lavede i fællesskab præsentationen næste morgen i et stort internationalt firma, der var 10 mand i deres bestyrelse, som vi præsenterede for, vi gjorde det fantastisk godt, havde et stærkt teamwork, vi fik stort bifald og megen ros.

Efter frokost og gennemgang af enkelte detaljer skrev de under på en kæmpe kontrakt, Susan og jeg jublede og krammede hinanden, hun ringede hjem til vores firma.

Susan, er nok en af de mest dejlige person jeg nogensinde har mødt, hendes øjne, talemåde, krop og følsomhed, dejlig, dejlig, dejlig.

Vi var stolte og kunne forvente en stor bonus.

Det skulle og måtte vi fejre, vi bestilte middag på en 3 stjerne Michelin restaurant og sauna med Champagne på vores luksus Hotel.

Da jeg kom op på mit værelse, hang der en bøjle med min" Chanel dragt" jeg prøvede den, den helt sad perfekt, smilte indvendig, tænkte på det frække øjeblik hvor skrædderen stak to fingre op i min fisse.

Susan og jeg mødtes i badekåber ved saunaen, vi gik ind i varmen tog badekåberne af, Susan og jeg stod nøgne overfor hinanden, Susan er en meget smuk og lækker kvinde, vi er lige høje, hendes bryster er smukke, størrelse C skål, hendes lange ben og røv er velformede, fissen er glat med en lille fin trimmet stribe hår lige over hendes klit, hun har kastanje brunt hår, flotte læber.

Kom og få et kram Lea, vores nøgne kroppe mødtes, det var dejligt at mærke hendes varme krop, hendes flotte bryster, hendes bløde hænder gled ned over min røv, du er skøn Lea, sagde hun næsten lidenskabeligt, tak i lige måde smukke Susan.

Vi satte os på bænken talte om mødet, lidt om vores privatliv, vi havde det dejligt og sjovt, det bankede på døren, en ung sort muskuløs tjener i bar overkrop og meget små hvide bade trusser på de ikke kunne skjule at han havde en stor pik, han kom ind med champagnen, vi rejste os, Susan holdt mig på min skulder vi stillede os sammen lidt provokerende lige foran ham i vores totale nøgenhed mens han skænkede, har du nogle peanuts ? han smilede lidt frækt, ja sagde han store eller små, vi grinte alle tre, han sagde pænt farvel og gik hurtigt ud, vi smilede til hinanden, så du hans bukser, der var ikke plads til ret meget begejstring, med den pik han havde, sagde Susan og grinede.

Vi drak 3-4 glas, vi sad tæt ved siden af hinanden, jeg holdt min hånd på Susans skulder, jeg er så glad for det der er sket i dag Susan, ikke kun i forbindelse med firmaet, hun kiggede mig dybt i øjnene, kyssede mig dejligt, vores tunger mødes, mens hun tog på mine bryster og jeg på hendes, de var faste og dejlige, hun satte sig på knæ foran mig, spredte mine ben og begyndte at slikke min fisse mens hun finger kneppede mig det var fantastisk, hun sugede vildt dejligt på min klit, jeg stønnede højt, min orgasme var helt oppe og ringe, det var himmelsk stort.

Vi byttede plads, jeg åbnede og slikkede Susans fisse, den var skøn, den smagte dejligt, hendes klit voksede i min mund, hun stønnede meget højt, mine fingre var dybt oppe i hende, jeg ramte hendes G-punkt, hun fik en kæmpe orgasme.

Vi kyssede og slikkede, vi var over hele kroppen på hinanden, gik i bad sammen, vaskede hinanden alle steder, og smurte hinanden ind med en lækker creme, det en vidunderlig oplevelse og følelse som jeg aldrig havde haft eller følt før.

Vi gik på vores værelser og klædte om til en dejlig aften på Restauranten, vi hyggede os, spiste dejligt mad og drak de bedste vine omgivet af skønne mennesker, og tog en taxi hjem til hotellet.

Jeg hentede mine ting gik ind til Susan som lå helt nøgen på sengen, jeg tog alt mit tøj af og lagde mig hos hende, hendes fisse var våd og dejlig, vi elskede flere gange og faldt i søvn i hinandens arme.

Jeg tror jeg var blevet forelsket i hende.

Lørdag skulle jeg til fest i Asserbo hos Sofie og Morten, som jeg havde en dejlig oplevelse med på stranden i Asserbo, jeg syntes det var spændende, men der var et eller andet jeg hele tiden tænke på.

Vejret var dejligt, jeg er glad over at jeg ringede og spurgte om dresscoden, jeg fandt noget småt og frækt, G streng, min røv var helt fri, den kunne ikke skjule min fisse, jeg havde en Bh på hvor brystvorterne ikke var skjulte, jeg tog en gennemsigtig fjerlet kjole på som ikke kunne skjule ret meget.

Jeg kørte nordpå og ankom kl. 13.00

Sofie kom ud til mig, hun gav mig et stort kys på munden, hendes tunge og min ramte sammen. Sofie var lige så smuk som jeg husker hende, hun var som jeg i en let hvid kjole, da jeg krammede hende, kunne jeg mærke at hun ikke havde noget på indenunder, Morten kom ud, hej Lea og velkommen, han havde stramme shorts på og en T-shirt, dejligt at se dig igen Lea, han gav mig et kram helt ind til kroppen, så jeg kunne mærke hans pik, mens jeg fik et kys på kinden.

Der var et andet par, som han præsenterede, Vivi og Claus, et flot par, Vivi en høj blond kvinde midt i 30erne, Claus, legeledes høj med tyndt lyst hår, de var klædt i henholdsvis bikini overdel og en slå om tørklæde, flotte bryster, og en pæn røv, han havde shorts og en T-shirt på.

Morten præsenterede mig og fortalte de desværre havde fået et afbud fra et andet par, på grund af sygdom.

Vi fik alle Champagne, hyggede os, talte om arbejde, Sofies og Morten har samme arbejde som jeg, Vivi er frisør, Claus er leder i en bank.

I køkkenet var der to kvinder som hjalp til med servering, og maden.

Det var et muntert selskab, vi spiste, drak vin, senere da madhjælpen var gået, gik vi over til drink, jeg drak ikke noget.

Nu skal vi have det rigtigt sjov, sagde Morten, vi skal lege flaske legen, ja, det går ud på at den som flasken peger på, skal tage tøjet af eller gøre noget som de andre bestemmer, er alle enige? ja det er i orden, ja uden nogen begrænsninger.

Vi ryddede bordet, Morten tog en tom flaske, er I klar? Ja, flasken snurrede rundt, og pegede på Morten, han tog sit tøj af, alle jublede da de så hans pik, den næste var Vivi, hun tog slå om tørklædet og bikini overdel af, stod med en dejlig trimmet fisse og smukke bryster, alle klappede, så var det min tur, kjolen, min G-streng og Bh blev taget af, stor jubel da de så, min røv og min glatte fisse.

Nu var det Sofie, hun tog kjolen af og var som jeg tænkte helt nøgen, smuk og dejlig, alle klappede, Claus var den sidste, han afslørede at han var opstemt, han pik var total stiv, Vivi sagde hvem vil prøve den bandit, alle grinte.

Vi stod nu alle 5 splitternøgne, og grinte.

Jeg gik over og kyssede Sofie på munden, kom sagde jeg, vi gik ind hvor vi var alene, jeg tror slutter her sagde jeg, hvorfor? det kan jeg ikke fortælle dig lige nu, hun kyssede mig, og holdt mig helt tæt ind til sig, jeg tog mit tøj stille og roligt, jeg ringer til dig, hils de andre.

Jeg kørte mod København, jeg havde ikke drukket de sidste par timer, nu ville jeg følge mit hjerte, det jeg vidste allerede inden jeg kørte til Asserbo, jeg var blevet vildt forelsket i Susan.

Det var sent men jeg måtte tale med hende, jeg ringede hende op, Hej Lea, hvor er du? jeg sidder i min bil, kan vi mødes? gerne nu? Ja selvfølgelig, hvad drejer det sig om, du lyder lidt desperat Lea? det kan vi bedre tale om når jeg kommer Susan, ok, så kom nu sagde hun, det glæder jeg mig meget til Susan, jeg er der om en lille time.

Jeg parkerede min bil, ringede på hendes dørtelefon og jeg gik op til Susans lejlighed, hun åbnede døren iført sin badekåbe, hej søde Lea, hun gav mig et kys på munden.

Hun havde åbnet en flaske rødvin, vi talte lidt om vores arbejde, jeg sad ved hendes side, nu vil jeg fortælle dig nu hvorfor jeg kommer så sent Susan, jeg siger det lige ud, jeg er vildt forelsket, hun kiggede, hvem er den heldige du har mødt? det er dig, sagde jeg, hun kiggede på mig, ja sagde jeg, jeg elsker dig Susan, jeg har aldrig nogensinde følt sådan for nogen før i mit liv.

Hun kom helt tæt på mig, tog fat i mit ansigt og kyssede mig, dybt og inderligt, Lea, jeg har det på samme måde, du har været i mine tanker lige siden vi var sammen i Johannesburg, jeg elsker dig Lea, vi stod med tårer i øjnene og græd sammen af glæde.

Susan tog min hånd, vi gik ind i hendes soveværelse, hun tog sin badekåbe af og stod nøgen foran mig, jeg tog alt mit tøj af, vi omfavnede hinanden, vores nøgne kroppe var helt tæt sammen.

Vi elskede hele natten, jeg var meget lykkelig, et helt nyt liv var startet for mig og Susan.

Jeg havde nu i 5 uger turet rundt, jeg fået mere og bedre sex i de uger, end jeg fik i mit ægteskab med Henrik på næsten 9 år.

Nogle vil måske sige at jeg er for meget, jeg fortryder ingenting, jeg søgte selv det hele, men det slutter her og nu.

Kærligheden vandt til sidst, Susan og jeg føler at det vi gør sammen nu, vil vare for evigt.

.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.