Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi blev modtaget af Carsten og Rikke. Hej Lea og Henrik dejligt at I kunne komme, kom ind og hils på vores gæster.

Carsten præsenterede Henrik, mig kendte de jo i forvejen, vi hilste på Bodil og Erik og deres barnebarn, det er Jesper han er 16 år, han går på efterskole her tæt på Asserbo.

SEX I DAG?

Vi satte os og fik en velkomst drik, vi talte om arbejde, det varme vejr og de skønne omgivelser.

Bodil og Erik satte sig ved min side, tak for sidst han smilte frækt til mig, selv tak, det var rigtig dejligt, hyggelig og "vådt" jeg smilede tilbage og slikkede mig lidt om munden.

Henrik talte om sit arbejde og sin forretning med Carsten, Jesper og Rikke.

Vi fik som altid gode vine og dejlig mad og havde det hyggeligt, efter maden fik vi kaffe og kage.

Carsten hviskede til mig om vi kom på stranden i morgen, det ved jeg ikke, hviskede jeg, savner din store pik men jeg kommer måske sammen med Henrik, han smilte.

Henrik, spurgte Jesper hvornår han skulle tilbage på efterskolen, ikke før på søndag så jeg er her et par dage, har du set stranden spurgte Henrik ham, ja jeg gik en tur derned i går dejlig strand og ikke så mange mennesker.

På et tidspunkt, gik jeg i køkkenet, alle de andre var gået ud på den store terrasse, mod havet.

Erik kom listende, hej Lea, han kom helt hen til mig og gav mig et kindkys, så tog han sin hånd om under min kjole, helt op til min fisse, jeg stønnede og blev våd, han stak to fingre op i min fisse som han kørte lidt frem og tilbage, det er dejligt Erik men stop nu, inden der kommer nogen.

Han trak fingrene ud og tog den op til sin mund og slikkede på dem, Lea, du gør mig skør, jeg smilede og gik ud til de andre

Det var en dejlig aften og vi sagde pænt farvel, til dem alle, Erik gav mig et stort tæt knus, Carsten ligesådan, Jesper fik også et og kiggede mig i øjnene, håber vi ses igen, det kan være mødes på stranden, sagde han smilende og kiggede på det han kunne se af mine bryster.

Henrik og jeg gik trætte hjem og faldt hurtigt i søvn, jeg havde svært ved at sove, tænkte på mit liv med Henrik og satte mange spørgsmålstegn ved det, mens han snorkede højlydt.

Jeg vågnede kl. 6.00 det var lyst solen skinnede dejligt endnu en dag, Henrik sov tungt, jeg stod op børstede mine tænder og fik lyst til en morgen dukkert på stranden.

Jeg skrev en seddel til Henrik tog et håndklæde og gik mod stranden helt nøgen, kun med mit håndklæde om mig,

Da jeg havde gået tre skridt, tog jeg håndklædet helt af og gik resten af vejen helt nøgen til vandet, det var en dejlig fornemmelse, jeg så kun nogle enkelte der var gik på stranden.

Vandet var koldt så jeg kom hurtigt op og gik op mod den lille klit hvor jeg plejer at ligge.

Det var dejligt at være helt nøgen, luften var lun og jeg nødt den frie følelse på min krop.

Da jeg kom op til klitten, lagde jeg mit håndklæde, lagde mig på ryggen spredte mine ben for at tørre og nød at den var lune luft tørrede kroppen.

Kort efter kunne jeg fonemme at der var nogen tæt på mig, jeg kiggede op, der stod Jesper helt nøgen og så på mig.

Hej Lea, Hej Jesper sagde jeg overrasket, du er da tidligt oppe, sagde jeg mens jeg prøvede at skjule mig så godt jeg kunne bag håndklædet.

Det er jeg hver dag sagde han, jeg syntes det er dejligt at komme her når der ikke er så mange.

Du behøves ikke at prøve at skjule dig, jeg har stået her fem minutter og set på dig.

Han lagde sit håndklæde og satte sig, jeg kunne se at hans pik var stiv og oprejst.

Det er rigtig hyggeligt at møde dig her Jesper men jeg må desværre tilbage til Henrik, jeg rejste mig og tog mit håndklæde om mig men det gled af og ned i sandet.

Jesper rejste sig og kom helt hen til mig, hans pik var vild stiv.

Jeg stod nu helt nøgen foran ham, Jesper sagde jeg, du skal stoppe nu, han kom helt tæt hen til mig, så tæt at han ramte mine bryster med sin krop, jeg kunne også mærke hans stive pik, han kiggede mig dybt i øjnene, jeg måtte overgive mig og tog en hånd ned til hans pik og gned på lidt på den.

Du er dejlig Lea, jeg siger det selvfølgelig ikke det her til nogen sagde han, det her er vores hemmelighed.

Jeg førte hans pik helt hen til min fisse, hans pik gled helt ubesværet op i min fisse, og han kneppede mig dejligt hurtigt, han trak sig ud og sprøjtede spermen ud i sandet.

Jeg gik på knæ og slikkede hans pik ren for sperm mens han stønnede.

Tak Lea du er dejlig, du er den første jeg nogensinde har været sammen med, det var så skønt, jeg smilte, du er sød og dejlig Jesper.

Må jeg give dig et kys? Ja, han gik mig i møde og kyssede mig på munden.

Tak Lea, hans pik var blevet stiv igen, han gav mig et stort kram, jeg kunne mærke hans stive pik, hans fingre fandt min fisse, det er så skønt at røre ved dig Lea, jeg tog om hans pik og lod den glide op i min våde fisse, igen kom han hurtigt denne gang i min fisse.

Tak Lea, stønnede han, håber vi mødes en anden gang, jeg gav ham et knus og gik nøgen kun med håndklædet om mig hele vejen hjem til Henrik.

Henrik var var i gang med at lave kaffe, havde du kun håndklæde på spurgte han, ja der ingen på stranden så tidligt svarede jeg ham, du så min besked, ja tak, Lea om lidt er kaffen klar, jeg kunne mærke Jespers sperm løbe ned ad mine ben, jeg går lige på badeværelset og tager et brusebad er der om fem min svarede jeg.

Under bruseren tænkte jeg på de sidste dage hvor jeg har oplevet mere end jeg har gjort de sidste 8 år.

Jeg kunne ikke slippe det her endnu, jeg ville mere meget mere men hvad med Henrik? jeg var i tvivl om fremtiden med ham.

Vi spiste dejlig morgenmad og drak kaffe.

Henrik spurgte om vi skulle spise frokost i byen, det lød dejligt så vi kørte til Tisvilde, spiste og hyggede os resten af dagen.

Dejligt at vi endelig var sammen, men jeg var ikke langt fra glad, vi talte lidt om vores aften hos Bodil og Carsten og vi var enige om at ville se dem igen en af dagene.

Vi var tilbage i huset hen under aften, vi drak kaffe og så TV, vi talte ikke meget sammen, gik vi i seng, jeg gik helt nøgen i seng, men, men undskyld Lea, men jeg er bare så træt.

Jeg står tidlig op i morgen, Henrik og tager min morgen dukkert, ok men husk nu at tage din bikini på, hvis du skulle møde nogen på vejen.

Jeg stod op kl. 6.00, tog mit badehåndklæde i hånden og gik glad og splitter nøgen hele vejen ned til stranden af den lille sti op til huset.

Da jeg nåede ned stranden mødte jeg en mand på ca. 50 år med sin badekåbe på, han kiggede på mig, jeg var jo helt nøgen, hej sagde han, og stoppede op, og kom tættere på mig, vandet er koldt idag men dejligt sagde han.

Bor du her i nærheden spurgte han mens han kiggede på min krop, ja sagde jeg fem min. herfra, ser det ikke sådan ud? vi grinte af det dumme spørgsmål.

Nå men jeg må se at komme i vandet, ha en god dag, jeg løb ned og hoppede i vandet.

Det var dejligt at gå helt nøgen tilbage, jeg skyndte mig ind inden Henrik vågnede og fik tørret mig.

Vi spiste morgenmad og drak kaffe, Henrik skal vi tage til stranden i dag, måske sagde han.

Henrik det for varmt at sidde her, ok men så kun en times tid.

Vi gik til stranden kl. 12.00 og fandt min lille hemmelige personlige klit, her sagde jeg, skal vi lægge os her.

Lea, er det ikke en nøgenbadestrand? Jo men det er lige meget, vi lægger os her så er vi helt ugenerte, ok, men jeg skal virkelig ikke ligge uden badebukser, hans telefon ringede han talte i lang tid.

Jeg tog min bikini på og kiggede på ham.

Desværre Lea, jeg må tage ind i forretningen, de har problemer derinde, nej, nej, nej Henrik, nu stopper du, vi skulle jo nyde det sammen i de dage og prøve at få styr på vores liv sammen. Desværre Lea jeg er ked af det, men jeg må gå nu, undskyld.

Du kan da bare blive her, jeg fik et knus, jeg ringer til dig, sagde han og gik.

Jeg blev både ked af det og meget gal over det, tænkte ved mig selv, så må jeg bare nyde alt her uden begrænsninger de sidste dage.

Jeg lagde vores tæppe og håndklæde ud og tog min bikini af, lagde mig i solen, spredte mine ben og tænkte på mine dage her og blev lidt varm i min fisse.

Solen brændte og efter en halv time fik jeg lyst til at gå en tur, jeg tog mit håndklæde i hånden og gik ned til stranden helt nøgen, der var flere mennesker end der plejer, jeg gik langs vandet og nød at vise mig nøgen offentligt.

Jeg talte med mange både, ældre og nogen på min egen alder, jeg nød nøgenheden sammen med dem alle, en enkelt mand på min egen alder stoppede mig, du er bare dejlig glad, sagde han, bor du her, ja, jeg pegede på min lille klit og stien, han nikkede, han havde en flot pik, forhuden var trukket helt tilbage, vi snakkede og grinte, da jeg sagde farvel tog han mig på skulderen, jeg ville løfte min hånd og gøre det samme på ham, men ramte hans halvstive pik, undskyld, han grinte bare det er i orden, sagde han med et stort frækt smil.

Jeg vendte tilbage til min lille gryde i klitten efter en dukkert i vandet, lagde mig på maven og blundede.

Efter en tid vendte jeg mig om på ryggen, jeg rejste mig for at ryste mit tæppe, jeg så godt at der kom nogen, og blev stående lidt.

Der kom et par som så ud til at være sidst i trediverne, de var helt nøgne, pæne smarte og slanke, han var vel ca. 180, veltrænet med en flot pik, hun ca. på min egen højde med pæne bryster, brystvorter og en pæn røv, de var begge glat barberede.

Hej sagde de begge og smilede, hej sagde jeg, fantastisk vejr sagde hun, ja helt vild, har I været i vandet, ja svarede han, de blev stående og vi sludrede om hvor de boede på stranden og hvor jeg boede, jeg hedder Sofie, Morten hej, sagde de, jeg hedder Lea, jeg lagde mærke til at hun så meget på mig, undskyld men jeg syntes jeg har set dig før sagde hun, jeg kiggede og smilte.

Arbejder du hos advokaterne? spurgte hun, ja det gør jeg, det har jeg også gjort, nej hvor er det sjovt, ja sagde hun du har sådan et smukt ansigt som man husker, tusinde tak i lige måde ,er du er advokat, ja og dig det samme, det er da sjovt.

Må vi sætte os, ja hvor hyggeligt, de satte sig på deres tæpper lige foran mig, jeg sad med mine ben let spredte, det gjorde Sofie og Morten også.

Vi har til fældigt 3 colaer tilbage i tasken vil du have den ene, ja tak.

Snakken gik omkring arbejdet, de fortalte de var kommet i går, de var her alene havde ingen børn.

Jeg tænkte ikke over at jeg spredte mine ben lidt mere pga. varmen, min fisse var helt synlig og fugtig, jeg så Sofie gjorde det samme, hun havde en flot fisse med pæne skamlæber, Mortens pik var blevet større, næsten stiv.

Sofie så det, hun kiggede på mig, smilede, jeg smilede tilbage nå, sagde Sofie i sjov, er det varmen Morten, vi grinte alle højt, nej men det virkeligt svært at sidde med to smukke nøgne kvinder som dig og Lea der sidder med spredte ben, vi grinte.

Nu skal jeg hjælpe dig, hun tog fat i Mortens pik som nu var helt stiv og ret stor hun begyndte at gnide på den, han stønnede højlydt.

Få sex i dag

Jeg spredte mine ben, min fisse var blevet våd, og opsvulmet, Sofie smilte til mig og jeg til hende, Morten begyndte at lege med hendes fisse som nu var åben og våd.

Jeg blev liderlig og opstemt, og fik lyst til noget dejligt.

Du ser dejlig ud Lea, sagde de begge, jeg lagde mig på ryggen med spredte ben, legede med min klit, Sofie kom over til mig og lagde sig mellem mine ben på alle fire, hun begyndte at slikke mig, "Jeg har aldrig drømt om nogensinde at være dyrke sex med en kvinde " men det her var bare så lækkert at mærke hendes varme tunge overalt i min fisse og på min klit, som voksede, Morten kneppede hende bagfra mens hun slikkede og stønnede, hun kom op til mit ansigt , hendes fisse var ud for min mund og jeg slikkede hendes fisse mens Morten kneppede hende, jeg slikkede alle safterne i mig mens jeg kom i en kæmpe og meget støjende orgasme.

Morten stønnede, jeg kommer nu, han trak sin pik ud, Sofie vendte sig og tog den i munden, jeg suttede med på hans pik, nu kom han i Sofies mund, hun tog hans pik over i min mund og jeg fik det sidste sperm i munden.

Vi slikkede den helt ren sammen og tungekyssede hinanden.

Vi hyggede os lidt bagefter, vi sagde alle tre at det var skøn og helt uventet oplevelse, så udvekslede vi mobil nummer, gav hinanden er stort og varmt knus, vi ses helt sikkert igen, jeg ringer, sagde jeg.

Dejlige mennesker, søde, lækre, sjove og frække, nye venner, hold op jeg er jeg glad.

Tilbage i huset tog jeg et brusebad, Henrik ringede og spurgte om jeg kom hjem på søndag, ja det gør jeg Henrik, jeg var meget kort fra hovedet. Han spurgte om hans fætters søn William som var på tur med sin nye racercykel i Nordsjælland måtte overnatte 1 dag i sommerhuset, ja det er helt i orden, der er jo plads nok, sagde jeg ironisk, han vil komme i morgen, sagde han, det er fint Henrik, sagde jeg bare vi ses, når jeg kommer på søndag.

Fem minutter efter ringede min telefon, Hej det er Carsten, hej Carsten, hvad laver du, han fortalte at Bodil, Erik og Jesper rejser i dag og Rikke, tager hjem et par dage til vores hjem i Hellerup.

Hvad med dig og Henrik? Henrik er taget hjem på grund af sit arbejde, jeg er rigtig sur og skuffet, det var synd Lea, vi tales ved

Næste morgen gik jeg i bad, vaskede mit hår og barberede min fisse og gjorde et værelse klar til William skulle komme.

Han kom præcist kl. 11.00, William gav mig et stort knus og et kindkys, det er hyggeligt og dejligt du vil hjælpe, Lea, jeg tager afsted igen i morgen tidlig, selvfølgelig vil jeg altid hjælpe dig William.

Jeg har lavet lidt frokost, som er klar når du er det, jeg viste ham hvor han skulle sove, han bar sin rygsæk ind, du skal bare hygge dig, der er cola i køleskabet, lad som om du hjemme.

Mens vi spiste frokost, fortalte jeg ham om stranden, vi talte om familien, om Carsten som William godt kendte, han fortalte om sig selv og studentergildet, spurgte ind til mine studier, vi havde det hyggeligt. William er høj pæn, slank, og sød at tale med.

Han ville gå en tur på stranden, og gå i vandet.

Du får en nøgle hvis jeg ikke er hjemme, jeg kører ind og handler lidt, god tur på stranden.

Vi kan også gå på stranden når jeg er tilbage, William, det lyder da hyggeligt Lea.

Jeg kørte ind og fik handlet hvad vi skulle bruge, da jeg kom tilbage, var han ikke hjemme, jeg tog mit tøj af, tog mit håndklæde om mig og gjorde mig klar til at gå på stranden.

Fem minutter efter så kom han hjem, skal vi gå til stranden sammen, ja det er rigtig fint sagde han, vi gik til stranden der var ikke så mange mennesker, vi gik helt ned til vandkanten soppede lidt i det dejlige vand.

Kom William, så finder vi et sted i solen, vi gik mod min lille sandklit og min dejlige gryde.

Jeg lagde håndklædet og stod splitternøgen foran William, han kiggede på mig, er du nudist? du er meget smuk, sagde han, tak, ja dem er der mange af her William, han satte sig med sine badebukser på foran mit håndklæde, jeg lå på ryggen.

Du må gerne tage dine bade shorts af William, du skal ikke være genert overfor mig, det er helt fint at være nøgen her, han lagde sine shorts, og sad på sit håndklæde.

Jeg løftede mit hoved, mine ben var let spredte.

Jeg kiggede på ham, han smilede sødt til mig og havde fokus på min fisse som var lidt åben, hans pik var helt stiv, jeg spredte lidt mere, begyndte at blive våd, du dejlig og smuk Lea, tak, det er du også, vil du gerne hjælpes William? Ja tak, Lea.

Læg dig på ryggen William, jeg satte mig på hans lår, så min åbne fisse var 10 cm fra hans pik, jeg tog fat i hans pik, og gned på den, jeg gned den mod min våde fisse, han stønnede og stønnede, du er skøn Lea, det er så dejligt, jeg bukkede mig og slikkede på den, smurte mine fissesafter på den, hans hænder legede med mine bryster, du er dejlig William.

Jeg kunne mærke på ham at pikken blev mere hård og han var tæt på udløsning, nu eksploderede den med en kaskade af sperm som ramte mine bryster, jeg forsatte til sidste dråbe sperm var tømt ud.

Tak Lea, det var skønt, i lige måde, så dejligt William, jeg bøjede mig hen over ham og gav ham et varmt kys.

Vi gjorde os i stand og tog tilbage til sommerhuset, drak en kold cola.

Tag dit tøj af William sagde jeg til ham, han tog det hele af, det gjorde jeg også selv, kom med mig.

Vi gik ud på badeværelset, ind under den dobbelte bruser, jeg tog sæbe op i min hånd og begyndte at vaske ham.

Hans over krop først, hans røv, så kom jeg til pikken og nosserne, jeg trak forhuden tilbage, den var virkelig stiv og dejlig, jeg nyder det Lea sagde han stønnende.

Nu er det min tur William, han tog sæben op i hånden og begyndte på min ryg, han kom til min røv som han grundigt vaskede, fingrene kom ind alle vegne, jeg vente mig, han sæbede mine bryster, suttede på mine brystvorter som blev stive, det er dejligt William.

Nu nåede han til min fisse, hans fingre kom ind, jeg var våd, han nød det, det samme gjorde jeg, hans pik var stiv.

Jeg bukkede mig og suttede på den, han stønnede, jeg stod op nu med hans pik i hånden, William sagde jeg, det vi har gjort, må du aldrig nogensinde fortælle til nogen, han nikkede, aldrig sagde han.

Kom vi går ind i seng, vi gik i seng sammen, jeg blev kneppet forfra og bagfra og slikket og til sidst kom han i min mund.

Vi spiste sammen og hyggede os, gik i seng og sov til næste morgen.

Næste morgen stod jeg op kl. 6.00 børstede mine tænder og tog mit badehåndklæde i hånden og gik ned ad stien helt splitternøgen mod vandet, jeg blev liderlig ved tanken om at jeg skulle møde nogen, ja her kom min "badekåbe ven" hej igen sagde han og kiggede på min nøgne krop, det er også koldt i dag vandet altså sagde han og rykkede lidt nærmere, ja men det er fint for mig sagde jeg, det er sidste morgenbadning for mig i denne omgang, tager afsted om et par timer.

Du er meget smuk, flot figur du har, dem er der ikke så mange af her på stranden, tak

jeg gik smilende videre ned til vandet og hoppede i, det var en god begyndelse på dagen.

Vi spiste morgenmad og sagde farvel til William som kørte på sin cykel mod Tisvilde.

Jeg gjorde huset klart, kørte i min bil kl.10.00 til København.

På vejen tog jeg min beslutning, jeg ville skilles fra Henrik, livet med ham ville jeg lægge bag, nu vil jeg nyde mit liv fuldt ud.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.