Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Tid der er gået godt kommer ikke dårligt tilbage. Og jeg har brugt megen god tid, med at spille pik. I mine unge dage hvor jeg stod i lære boede jeg hjemme. Det var lisom den eneste måde at få pengene til at slå til, så udgiften til motorcyklen kunne dækkes. Mine forældre og altså dermed også jeg boede på en parcelhus vej, med 1960´r og 70´r parceller. Husene lå næsten alle med gavlene mod vejen, og med entre dørene til den ene side, mod naboens have. Sådan var vores hus og de fleste andre. Jeg var ofte den første der kom hjem, så det var mig der skulle lufte hunden. Når man kom ind ad entredøren der var med lodrette tremmer og ellers klart glas, der fortsatte i et parti til hver side af døren, blev man konfronteret med et stort spejl på vægen. Det hendte derfor ikke sjældent at jeg blev lidt liderlig over at se mig selv i stramme jeans, læderlakke og med styrthjælmen i hånden.

NÅR ! FRISK PÅ EN SPILLER – HVA ? var de ord der stod i mine tanker. Pikken bare voksede i buksen, og måtte bare spilles af. Nogen gange beholdt jeg tøjet på, og hev pikke ud, og andre gange blev pikken inde i bukserne. Så tog jeg mig i skridtet, of klemte og gnubbede på min stive pik, uden på bukserne til den kom. Det lavede en våd plet på låret. En våd plet der var meget tydelig. Især om sommeren var det super frækt, at gå tur med hunden kun iført T-shirt. Pikken ville ikke helt ligge sig igen ved tanken om at alle ubesværet kunne se den store våde plet på låret, efterfulgt at bule i buksen. Fedt mand.

SEX I DAG?

Om sommeren havde jeg næsten altid klip-klapper på, når jeg luftede Vaks. Det skete ikke sjældent at jeg mødte fru Sørensen der var hjemmegående. Hun ordnede altid noget i haven. Jeg havde tidligere gået i skole med sønnen John, og havde boet ved siden af så længe jeg kunne huske. Fru Sørensen og jeg, hilste altid på hinanden, og hun kunne ikke rigtigt lade være med at kikke på mine tær i klip-klapperne, når vi lige slog en kort sluder af. Et par gange havde jeg også en våd plet på bukserne og en stiv pik inde bag lynlåsen. Fru Sørensen kunne slet ikke styre sit blik. Både nogen pæne sexede tær, og en ung mands stive pik der lige bag buksernes tynde stof, en stiv pik der ved en våd plet der endnu glinser lidt i solen. Det var ikke nemt for fru Sørensen, at holde samtalen i rette spor. Hun begyndte at lure lidt på mig når jeg kom hjem. Hun kunne se ind i vores entre, når hun kikkede over hækken. Hun kunne også se det store spejl, og altså mig hvis jeg spille pik foran spejlet. Jeg begyndte at tiere hende lidt. Når jeg kom hjem trak jeg strømperne og trøjen af, og hev pikken ud ad bukserne. Jeg lod som om jeg dansede til noget musik, mens jeg svingede min pik rundt, og så mig selv i spejlet. Nogen gange lod jeg også bukserne falde ned, så jeg stod der i gangen helt nøgen og spillede pik. Jeg kunne se at fru Sørensen fulgte godt med, for jeg kunne se hendes hoved i spejlet.

En dag jeg kom gående med hunden vinkede fru Sørensen ind. Der var noget galt med vaskemaskinens afløb, om ikke jeg måske kunne skrue det løst omme bag på maskinen. Jeg ville naturligvis gerne være behjælpelig. Jeg kom ind, og tog min T-shirt af inden jeg begyndte at rode med afløbet. Slangen virkede stoppet og der var en del vand i den. Da den endelig kom af blev jeg naturligvis godt våd. Pyt, sagde Fru Sørensen. Af med bukserne, så får dem hurtigt tørret. Der sad jeg nu kun iført trusser i en sofa, og med en i trussen meget synlig pik. Hun havde sodavand med, og satte sig ved siden af mig. Vi sad lidt og snakkede om løst og fast, og hendes bryster kom helt tilfældigt til at strejfe mig, da hun hældte sodavand op i glassene. Min pik begyndte at vokse, jeg kunne ikke styre det. Helt tilfældigt kom hun til at strejfe den med hånden. Hovsa ! udbrød hun sikke en stor en du har der hva. Den laver jo buler i dine trusser. Inden jeg nåede at tænke havde kun en hånd inde på min pik, og fik den ud i luften og begyndte at onanere den. Hun var godt nok fræk der, fru Sørensen. Hun begyndte at sutte og slikke på min stive jomfru pik, og hun slugte den helt til roden, så jeg var ved at springes. Så legede hun med mine nosser, og hun legede også med mit stramme hul. Hun stak en finger op, og ramte et punkt, så min pik begyndte at sive lige så stille. Det var mega liderligt. Endeligt satte hun sig over mig og begyndte at ride mig. Min stive pik var i konens sjask våde kusse, og jeg blev virkeligt godt brugt. Hendes store tunge patter svingede ustyrligt rundt i luften. Ud af øjenkrogen så jeg John, sønnen. Han stod og lurede på os bag en ikke helt lukket dør. Det svimlede for mig og jeg skød hele min ladning af, langt inde i fru Sørensen. WSOOOWWW sikke en eftermiddag. Jeg var totalt færdig oven på den omgang. Jeg kom i tøjet og måtte hjem. Jeg kikkede efter John, men han var ikke at se eller høre nogen steder. Jeg tænkte om det måske bare var noget jeg havde drømt i kampens hede.

Vi havde et blommetræ omme i baghaven, og jeg kravlede nogen gange op i det, når der var blommer på. En dag så jeg John inde i nabo haven. Han stor bag et skur, så han ikke kunne ses fra huset. Han spille pik. Han var godt nok veludviklet så det ud til, og jeg sad og blev liderlig der oppe i træet. Plusli kikkede han direkte over på mig, og spillede sin pik mere voldsomt, til han sprøjtede. Det rykkede i hele hans krop, og jeg kunne høre han støndede under udløsningen. Hver gang jeg kom til at tænke på situationen, blev jeg liderlig og min pik rørte på sig. En dag jeg kom hjem fra arbejde og sprang af motorcyklen, og gik ind for at spille pik foran entrespejlet havde jeg John i hovedet. Tankerne om hans store stive pik, og hvad den kunne bruges til, ophidsede mig i den grad. Jeg flåede alt mit tøj af, svingede mit mørke kraftige halvlange hår rundt, og berørte min dejlige krop. Jeg stak en finger op i røven mens jeg onanerede min stive pik. --- DINGGG-DONGGG --- UHA, der stod en og ringede på, og gloede, gennem entreens ruder og ind på mig og min sex leg med mig selv. Det var John.

Når jeg tænker tilbage på historien, bliver jeg altid liderlig, og det sker ofte at jeg også spiller pik. Jeg stiller mig ikke op foran enterspejlet mere, for det er ikke helt hvad det har været. Men jeg har stadig pæne tær, og derfor har jeg også en ring på een tå på hver fod. Bare en helt enkel rund sølv ring. Det virker også i dag. Rigtigt mange kan slet ikke lade være med at kikke, når jeg har kilp-klapper på.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.