Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg så på nettet at tæt ved mig, var der 2 offentlige toiletter. I netavisen stod der, at det var et sted hvor man kunne komme hen, gå ind på det ene toilet, stikke sin pik ind i et hul der var blevet lavet ind til sidetoilettet. Der var flere steder i Jylland at man kunne gøre det, men det sted her var tæt på mig.

Kommunen kunne ikke følge med til at stoppe hullet til igen, så nu havde de droppet det.

SEX I DAG?

Jeg har længe haft en drøm om at få den suttet af en som jeg ikke kender. Et rigtigt godt blowjob, af en. Jeg var i syv sind, skulle man prøve det eller skulle man lade være. Der var jo også en chance for, at man bliver opdaget derude. Som sædvanlig så lod jeg pikken bestemme.

Der gik nogle dage hvor jeg tog en tænkepause, hvordan skulle jeg komme derned, i bil kunne det jo ikke blive tale om. Turde ikke køre derned, for så at parkere, det kunne jo være nogle i nærheden som kender mig, bor jo i et område hvor alle kender alle.
Jeg bestemte mig for en aften, hvor jeg var alene hjemme, konen var på aftenarbejde, så jeg var alene. Skrev en seddel, ”er taget ud og cykle en tur”, vidste jo ikke hvor længe det ville tage, heller ikke om jeg turde. Sprang på cyklen, trampede de små 6 km til skoven. Kørte bagom på nogle skovstier, stillede mig på lur, for at se om der holdt en bil eller flere på den offentlige p plads.
Det var heldigvis ved at være noget mørkt, så jeg kunne liste mig lidt nærmere. Hurra der var en bil på p-pladsen. Jeg ventede i nogen tid, der skete ikke noget, ingen der kom ud, så jeg tænkte enten er det en der har brug for god tid, eller også så var der en mulighed. Stillede min cykel, lod være med at låse, for jeg måtte måske hurtig herfra.
Jeg listede mig om på forsiden, der var rødt lys i det ene rum, og grønt lys i det andet.
Tog mod til mig, åbnede døren, gik ind og låste. Kikkede mig rundt, hvor var nu det hul. Ja lige ved siden af vasken ind imod det andet rum, var det et sort hul lige i den rigtige højde.
Rømmede mig lidt, kunne høre der var en på den anden side af væggen, som også lavede noget støj. Jeg var stenhård, fik mine bukser lynet ned, fik mine underbukser trukket lidt ned, så pikken listede ud.
Jeg gik hen til hullet, stak forsigtig min nu stive pik ind i hullet, var både opstemt, men også lidt angst. Hvad vil der ske, hvem er der på den anden side, en der er der for det samme som mig, eller en der bare har brug for et toilet.

Pludselig mærkede jeg at der var noget der rørte ved mit pikhoved. Kunne ikke lige mærke hvad det var, var det en tunge, bryst eller noget helt 3. Det gav i grip i mig, nok også i min pik.
Kunne pludselig mærke en tungespids røre ved hovedet. Der var en hånd det tog om skaftet, tak skindet tilbage, så hovedet blev blottet. Så kunne jeg mærke at den blev suget ind i en varm mund.  Den blev suget helt ind, for så at blive trukket ud igen, tungespidsen blev kørt rundt om glansen, før jeg kunne mærke læberne var omkring hovedet igen. Igen blev den suget langt ind i munden, hvor der var godt med vakuum.
Fuck hvor var det godt, noget af det bedste jeg havde prøvet, nu begyndte hånden at køre frem og tilbage, mens det blev suttet godt. Sikker et blowjob, vildt frækt og lækkert.
Jeg kunne mærke at det her blev ikke ved med at gå, havde ikke lyst til at komme endnu, men jeg havde jo ikke styringen.
En gang imellem blev den kørt af hurtig, for så pludselig en pause, hvor den blev trukket ud af munden, for at lade læberne slutte tæt og stramt omkring hovedet. For så at lade hovedet smutte ind igen. Kunne ikke blive ved med at holde mig, begyndte at lave små bevægelse frem og tilbage, for at få det til at gå lidt hurtigere.
Sådan skulle det ikke være, pikken røg ud af munden, hånden klemte stramt omkring roden af pikken. Sådan blev den holdt, til orgasmen ikke blev til noget. Efter en kort pause, hvor pikken bare blev klemt hårdt, begyndte hånden at køre frem og tilbage, mens tungen slikkede på hovedet. Det blev gjort langsomt, så det hele blev opbygget igen, fræk og helt anderledes end det som jeg før har prøvet.
Nu var det op over igen, men denne gang blev der ikke stoppet, til gengæld så blev hånden hastighed sat op, hånden klemte også hårdere om skaftet. Læberne blev suget fast om glansen af pikken men der blev suttet god.
Jeg kunne ikke holde mig længere, klemte min krop imod væggen, for at komme længere ind i munden, så kom jeg. Kunne mærke jeg sprøjtede som jeg ikke havde gjort i flere år, ind i den fremmede mund, alt blev slugt, der blev klemt om pikken, for at presse det sidste sæd ud af den. Den blev taget ud af munden, fik lige et kys på spidsen. Måske for at tage de sidste dråber.
Jeg gik et skridt tilbage, hvad skulle der nu ske, havde det været en kvinde eller mand der havde tømt mig, og hvis det var en mand, skulle jeg så også ordne ham. Det var jeg ikke klar til, et var at blive suttet måske af en mand, noget andet var selv at gøre det med på mand.
Der skete ikke noget, der var stille på den anden side, hvad blev der forventet, hvem skulle gå først.
Jeg tog beslutningen, sagde højt ”tak det var super” låste døren op, gik ud og om bag bygningen, ind på skovstien hvor min cykel stod. Jeg modstod fristensen, på at kikke om der var en der gik ud af bygningen, vidste ikke hvad jeg skulle gøre hvis det var en mand der havde givet mig et blowjob. Jeg var jo ikke bi eller var jeg blevet det. Jeg var i syv sind.
Satte mig op på cyklen, det første stykke vej kørte jeg uden lys, efter et stykke tid, stoppede jeg op, tændte både for og baglys, for nu skulle jeg op på asfaltvejen.
Efter et stykke tid, blev jeg overhalet af en bil, den dyttede og blinkede med lyset, jeg kunne se at det var den der havde holdt ved toilettet.
hvem var den der kørte, og var jeg blevet genkendt, det var jo ikke til at vide.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.