Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Blottere var en sjælden ting sidst i 1960'erne. I hvert fald ude i provinsen, hvor jeg voksede op. I hvert talte man ikke om dem, så det er måske forståeligt at jeg som en kun 15årige tøser vidste så lidt om dem. Jeg havde da hørt om mændene og var blevet advaret mod dem i meget uklare vendinger. Men jeg havde ikke selv mødt den slags - endnu. Skæbnen ville, at min første blotter viste sig få dage efter mit første tungekys. En periode hvor det varme minde om fyrens begær stadig sad mig i kroppen - tændte mig. Det var rigtig god timing.

Jeg havde en fantastisk sød og alt for kortvarig veninde Hanne Birthe, der boede i udkanten af byen i noget etagebyggeri et kvarters gang fra vores rækkehus. På vej hjem fra hende passerer man forbi en kilometerlang træbevokset sti, der forbinder to af de pænere villakvarterer i udkanten af byen. Et smukt og ugenert natursted, der slanger sig mellem venlige villahaver, og hvor sværmende par ofte gik sig en diskret tur. Denne forførende lune sommeraften passerede jeg forbi stien lige i mørkningen og fik lyst til at slå et smut ind og nyde sommeren og blomsterduften fra de mange haver. Ingen angst for overfald den gang. En uskyldig tid – både for mig og for hele provinsbyen.

SEX I DAG?

Da jeg var slentret et kort stykke vej ind i halvmørket, fik jeg øje på en mand, der sneg sig tøvende ud fra et skjul bag nogle høje buske. Jeg havde hørt rigeligt med historier om mænd med skumle, men lidt udefinerede hensigter, så jeg tøvede og skulle til at løbe, da jeg så tilbage på ham. Han var vel 20 meter væk. Nysgerrig er man jo, og ikke særlig bevidst om tilværelsens håndgribelige farer for unge piger, så jeg blev stående og gloede. Hvad mon han ville?

Han fumlede med livremmen, droppede bukserne og stod og trak noget stort og stift ud af undertøjet. Der var ikke noget at tage fejl af. Jeg havde hørt veninderne fnisende beskrive den slags, men aldrig set vidunderet før. Min første stive penis - in real life. En pik. Fascinerende og også en lille smule ulækker. Alt for mørk i huden. Og så den der sære runde spids. Apparatet lignede mest noget, der hørte til på et dyr- en hund eller en hest. Og så var den alt, alt for stor. Det måtte da gøre ondt på pigen?

Jeg kunne ikke lade være med stoppe op. Så fascineret på ham. Han stirrede igen som en vanvittig. Det undrede mig, at en så nydelig en mand som ham, gjorde den slags. Lige omkring de fyrre – ukendt, men tydeligvis kultiveret og velklædt. Det var måske det, der gjorde, at min frygt forlod mig totalt. Nysgerrigheden tog over. Og også noget andet...

Hans bukser gled helt ned, og han gnubbede ivrigt på sit erigerede lem. Jeg var dybt betaget. Kunne mærke min krop reagere. Kunne mærke mine kinder blusse. Kunne mærke jeg blev våd i nylontrusserne. Mine brystvorter blev store og stive og strittede ud gennem min tynde sommerbluse. Jeg var ikke længere bange – tværtimod. Jeg vidste, jeg var den stærke lige her og nu. Jeg vidste, jeg kunne få ham til at gøre lige, hvad jeg ville.

Jeg havde kun en lille hvid ærmeløs sag på i den lune sommeraften. Jeg så over på ham, gik lidt tættere på og smilede indbydende. Han gjorde ingenting. Så meget koncentreret ud. Nærmest en smule skræmt. Ville helt tydeligt ikke sige noget til mig.

Han fortsatte bare ivrigt sit arbejde med pikken. Det var som om, der var en glasvæg mellem os to. Vi var i hver vores verden. Vi var bare to enkeltmennesker. Isolerede. Da gik op for mig, at jeg var tændt. At jeg godt kunne lide det her. Vi havde hver for sig en hed seksuel oplevelse. Det var ikke noget fællesprojekt, bortset fra ophidselsen. Men det kan ikke nægtes, at mine hormoner var på overarbejde.

Jeg kunne ikke lade være. Så lidt overlegen på ham. Var lige ved at sige noget frækt, men tog mig i det. Ville ikke bryde stilheden - fortryllelsen. Ud over fuglendes aftensang hørte jeg blot den svuppende lyd fra forhuden der gled frem og tilbage iver hans drivende våde pik. Fascinerende. Ophidsende.

Jeg måtte gøre noget. Ville være med i legen. Prøve mig selv af. Var jeg attraktiv? Jeg var da i tvivl.

Jeg var den første pige i klasses, der for alvor fik bryster, og de spirede hurtigt op til en velvoksen C-skål. Det gjorde pludselig den stille og alt for pæne pige populær hos drengene. Noget der ikke undgik de andre piger i klassens opmærksomhed. Bag min ryg sladrede hønsene om, at jeg hurtigt ville få hængepatter, så store som mine var. De fik dog ikke ret. De har holdt sig pænt. Også selv om jeg i dag bruger en E-model – med passende støtte. Mine velvoksne "forlygter" hjalp mig tilstrækkelig til, at jeg fik meget ud af fester og skoleballer. De gav mig selvtillid. Ikke mindst over for de andre piger. Og det havde jeg hårdt brug. Blotteren skulle hjælpe mig på vej. Vise, om jeg var pige nok.

Jeg lagde min taske fra mig og tog fat i mine skulderstropper. Trak blusen ned og viste ham min struttende ungpigebryster gemt bag den tækkelige hvide bomulds-bh. Han stønnede højt, og hans blik blev endnu mere stift. Jeg rakte bagud og hægtede bh'en op – langsomt. Med hedt overlæg, lidt efter lidt, mens jeg ivrigt så, hvor stærkt det virkede på ham. Lod til sidst bh'en falde til jorden.

Mine øjne slap ikke hans. Jeg følte en vild triumf, da jeg så effekten af mine bare bryster i hans ansigt. Jeg havde noget, der gav mig herredømmet. Jeg var dens voksne. Den attraktive. Kvinden.

Stod der med nøgne bryster og kunne ikke lade være med at kramme dem. Lige foran ham. For at tænde ham endnu mere. Vise ham vor store og bløde mine babser var. Hvor lækker jeg var. Jeg så lidt nedladende, ligefrem spottende, på ham. Er det det du vil have? Skal der ikke mere til lille mand? Jeg har alt det, du er vild efter. Jeg er en rigtig kvinde!

Jeg kælede for mine erigerede vorter. Kramende dem blidt og rytmisk i takt med hans tag om den stenstive pik. Havde lyst til at kæle for mit drivende våde skød, men der gik grænsen alligevel. Min kraftige massage af brysterne var også lækker nok. Mærkede jeg var på kanten til at komme. Gik tættere på ham. Forsigtig. Jeg ville ikke skræmme ham væk.

Han hænder for frem og tilbage – hurtigere og hurtige, indtil han kom med et hæst skrig. Det var første gang, jeg så sæd. Det pumpede ud af ham – i lange baner. Den hvide væske blev bare ved at strømme ud hans stadigt stive pik i lange sprøjt. Rettet mod mig. Jeg var ikke tæt nok på, til at spermen ramte mig. Det ville jeg ellers have nydt. Jeg kunne lugte det, selv om der vel måtte være fem-ti meter over til ham. Det var den mest sexede lugt, jeg nogen sinde havde oplevet. Kunne den slags smage godt? Tanken strejfede mig.

Jeg fik på stedet en ny følelse. Havde da prøvet orgasmer før. Sådan i det tøsesmå i min seng og med en finger eller to oppe, men ikke noget som dette. En hel speciel orgasme og ikke kun i kussen. Hele min krop dirrede og rystede. Jeg så sol måne og stjerner. Det var vidunderligt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 48 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.