Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En aften hvor vi var i byen sammen havde vi fået hinanden gjort så opstemte at vi ikke kunne holde fingerne fra hinanden. På dansegulvet havde jeg hænderne under din kjole og på din røv, som du brugte til at fremprovokere at min pik blev meget stiv. 

Jeg rev dig med ud på toilettet og vi tog den bås som lå længst fra døren. Da vi lukkede døren, tog du styringen, du trykkede mig op af væggen og rev min trøje af, med et frækt smil på læben satte du dig på hug foran mig og knappede mine bukser op, tog min stive pik ud og kastede dig grådigt over den, og deep throatede mig. Åhh du var fræk! Du så ud som om at du nød at tilfredsstille mig. Uden du vidste af det var døren blevet åbnet og du mærkede pludselig en hånd på din skulder. Du vendte dig om, og kiggede direkte på en stor stiv sort. Du kiggede op og så ejeren. Det var dørmanden. Det gav et lille gisp fra dig, og du kiggede om på mig. Jeg gav dig et hurtigt nik. Du slap min pik og vendte dig om, tog fat om hans store sorte pik og gned den frækt. Spyttede på den og tog den så i munden. Du kunne knap nok gabe over den. Du suttede og gaggede det bedste du havde lært imens du havde taget fat i min stive pik med din frie hånd. Du var helt opslugt af den store negerpik og jeg udnyttede situationen til at stille mig bag dig og trænge ind i din stramme fisse. Du klynkede lidt, men dine lyde blev hurtigt til smaske lyde fordi du havde en pik dybt inde i munden. Jeg kneppede dig hårdt og brutalt og havde fat i dit hår, sådan at du blev kneppet i munden af hans pik. Du kunne li det. Udnyttet, men tilfredsstilet på samme tid. 

Du sagde at du ville have hans pik i din fisse, så han satte sig på toilettet og du satte dig med ryggen til ham og holdte en hånd mellem dine ben for at hjælpe hans pik på vej ind i din stramme våde fisse. Du klynkede lidt da hans pikhovede spredte dine skamlæber og var på vej ind i dig. Men så tog han fat om dine hofter og stødte sig helt i bund på dig. Du ville skrige af nydelse men også af smerte, men jeg stak min stive pik i din mund, så den eneste  lyd du lavede var en ophidset mumlen. Du stønnede højt hver gang du bevægede dig op og ned på hans store sorte pik. Du red ham flot og elegant, han havde begge hænder på dine flotte bryster, som glinsede af sved, imens du suttede min pik. 

Du ville ha mig igen. Vi lagde dig ned på gulvet på en jakke og jeg trængte ind i dig i missionær. Du bad ham sætte sig over dit bryst og sætte sin pik imellem dine bryster. Du spyttede på pikken og klemte sammen om den. Jeg kneppede dig hårdt og holdte dine ben på mine skuldre. Du klynkede og stønnede, kun afbrudt af slubrelyde når hans sorte pik kom ind i din mund som du lystigt havde åbnet når den kom ud mellem dine bryster. 

Pludselig råbte du at du ville have vores sperm. Du trak ham ud fra dine bryster og mig ud af din fisse. Du satte dig på knæ foran os og så op på os og vores opsvulmede pikke. Du gned dine store bryster og sagde at du hungrede efter at smage vores sæd. Så begyndte du at sutte vores pikke på skift og forsøgte også at have begge pikhoveder i munden på en gang. Du var så fræk. 

Han var ved at komme og tog fat i sin pik, og skubbede dit hoved let tilbage og vi spillede begge pik udfor din åbne mund. Så kom han, og det samme gjorde jeg, han kom i din mund og hans sæd løb ned af dine bryster. Jeg kom i din mund og udover dine kinder. Du slikkede dig om munden og slugte vores sæd. Bagefter suttede du os rene og sagde tak for i aften.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.