Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hej jeg er en mand på de 60 år. Jeg har oplevet en masse, men her på det sidste er der sket noget nyt. Konen har mistet lysten til sex, så jeg er begyndt at være på nogle forskellige chatsider. Både g6n, men da også en anden. Den her side har nogle fordele, men så har den anden nogle andre fordele.

Nå så til historien.

SEX I DAG?

Jeg er begyndt at chatte med en mand, ikke for at have sex med ham, men han har den ønske om at blive hanrej. Han er begyndt at tænde på at se hans kone får fremmed pik. Jeg har selv længe haft et ønske om at prøve sex med et par, og det er fint for mig, hvis han ikke skal være med i legen. Vi har igennem en lille mdr. snakket om, hvordan det ville være for os, men også for at lære hinanden at kende.
Der er jo kun det lille problem, hun vil gerne prøve en fremmed mand, hun læser med glæde de historier, der er her på siden om emnet, men når det kommer til stykket, så vil hun ikke.

Jeg elsker, som der står i min profil, mild bondage, det er også noget som de gerne vil prøve. Det drøftede vi også tit, jeg skrev, hvad jeg så vil gøre ved hende.

Ikke nok med bondage, så er anal også en af mine drømme, det får jeg ikke lov til derhjemme, så nu er det næsten blevet en slags tvangstanke for mig. Skal bare prøve det, synes at tanken er fræk.
Så kom han (vi kalder ham Per) med det forslag, hvad med at hun blev bundet, blindet, så hun ikke kan se at det er en mere.
Så kunne jeg jo komme ind i soveværelset, og gør det med hende, som vi så havde aftalt på forhånd.

Jeg var ikke så meget for ideen, for det er jo et overgreb på hende. Hvis hun ikke lige var med på legen, hun kunne jo nemt finde ud af at det ikke var manden, som var ved at lege med hende. Der er jo forskel både på vægten, lugten, men nok også størrelsen på vores pikke. Det er jo næsten voldtægt. Per prøver at berolige mig med, at det er jo hans ansvar, hun kommer jo heller ikke til at se hvem jeg er, da hun er blindet.

Efter noget betænkningstid, så blev jeg overtalt, det var nok heller ikke så svært, for jeg var da godt nok tændt over ideen.

Vi fandt en lørdag aften, deres børn var så gamle så de var ikke hjemme, min kone skulle på tur med hendes veninde. Det var en lille weekendophold, fra lørdag til søndag, så jeg var alene hjemme.

Aftalen lød på at jeg skulle være der kl. 21,00, så ville Per sørge for, at hun var klar til mig. Alt var aftalt, hun ville ligge der, helt nøgen, bundet på hænder og fødder blindet for ikke at kunne se hvad der skete.
Det eneste Per havde af krav, er at han ville være til stede under hele akten, både for at se, men også for at passe på at der ikke skete et overgreb.

Jeg gik hele lørdagen i en sexrus, det ville jo være et højdepunkt i mit liv, både at prøve et par, men også at få lov til at bruge en fremmed tøs, som jeg ønsker, uden at tænke på hvad hun synes.

Jeg gik i bad, sørgede for at være helt ren, nybarberet, og fik studset hårene på pikken. Kunne ikke lade være med at lege med den, men holdt mig i skindet, kom ikke. Jeg ville jo være sikker på at kunne klare flere gange i løbet af aftenen. Man er jo ikke 18 længere, så man kan hele tiden, men på den anden side, så har man jo heller ikke så travlt.

Jeg kørte hjemmefra ved 19,30 tiden, der var lidt over en timers kørsel hjem til Per og Lone. Jeg kom dertil uden problemer, tak til min GBS.
Holdt som aftalt et lille stykke vej derfra, gik de små 500 mtr hen til deres hus. Aftalen var at døren var låset op, jeg skulle bare gå ind, så vil jeg kunne se at lyset var tændt i soveværelset, så skulle jeg lige stikke hovedet ind, så ville Per komme ud til mig.

Jeg kom ind i grovkøkkenet, gik ud i køkkenet for at komme ind i stuen, derfra var døren ud til gangen åbent, og jeg gik derud. På listefødder gik jeg hen til døren, døren stod på klem, jeg skubbede den langsomt op. Der på sengen lå hun så. Hænderne over hovedet, pålagt plydshåndjern, som var bundet en snor i, som var sat fast på hovedgærdet. På fødderne nogle manchetter, der var bundet til siden af sengen, så hendes ben var helt spredte. Hun var ikke glat, men kussen var fint klippet, og jeg synes at det så ud til at hun var godt tændt, den så våd ud.
Jeg havde slet ikke lagt mærke til Per, han sad på en stol ved siden af sengen, så optaget var jeg af hende.

Vi nikkede til hinanden, gik ud af soveværelset, Per sagde lige henkastet, "nu kan du jo ligge der og vente på hvad jeg finder på hvad der skal ske med dig"
Vi gik ind i stuen, kikkede på hinanden, der var kemi. Aftalen var ok, han var med på at det skulle være mig, der gør ham til hanrej. Jeg havde jo haft mine tvivl, det kunne jo være at han fortrød, når han så mig, men sådan gik det ikke.

Vi trak af vores tøj, og jeg ved ikke om det er en mandeting, man skulle lige tjekke hans pik. Den var selvfølgelig stiv som min egen. Jeg kunne se at den var større en min, men det vidste jeg jo godt inden. Jeg har ikke en af det største, nok meget almindelig.

Nå nok om det, vi gik ind til hende. Kan se at ventetiden havde gjort hende godt, hun var tændt, kunne se at hendes kusse havde åbnet sig, hendes læber var blevet blodfyldte. Jeg lagde mig i sengen ved siden af hende, lod min pegefinger køre langsomt hen over hendes ene vorte, kunne se den langsomt blev stiv. Efter lidt tid, lod jeg fingeren køre over til det andet bryst, hvor så vorten også fik en omgang. Nu lå hun der med stive brystvorter, så tog jeg omkring dem begge to, klemte dem flade, det fik hende op på mærkerne.

Hun gav et skrig fra sig, som hurtig gik over i en stønnen. "ja ja klem mine vorter" gør ved dem som du vil" ,jeg holdt dem klemt i nogen tid, før jeg slap dem. På sengebordet, lå der nogle ting som vi havde aftalt, både et butplug, men også en rimelig stor DILDO, men også flere tøjklemmer.

Jeg tog 2 klemmer, satte først den ene på hendes venstre bryst, der lød et skrig fra hende, men jeg var uden nåde. Jeg lod hende lige mærke den anden klemme, kørte den rundt om højre vorte, før jeg satte den fast på vorten. Hun stønnede helt vildt, "åh Per det er så dejlig, hvorfor har du aldrig gjort det før. Jeg er så liderlig, jeg vil ha din pik nu"

Jeg lod min hånd langsomt glide ned til hendes mave, legede lige lidt med navlen, før jeg kørte hånden over hendes venusbjerg. Jeg rørte ved hendes skamlæber. Hun var helt åben, men jeg lod hånden køre længere ned, nu rørte jeg hendes lår. Kørte hånden frem og tilbage, først det ene lår på indersiden, så det andet, uden at røre ved kussen. Til sidst kørte jeg en finger langsomt og blødt op over hendes skamlæber, først den ene så den anden, lod lige min finger køre legende ind i hende, for så at lade den køre op til klitten, som stod stiv, lod fingeren køre langsomt omkring den.

Det fik hende til at stønne, "åh ja ja, det er så dejlig, ja jeg er lige ved at komme"

Jeg rejste mig, kikkede på Per, han så helt salig ud, med en ordentlig pik, som han langsomt legede med. Kikkede på ham og han nikkede, så kunne jeg godt gå videre. Jeg tog en pude fra sengen, gik ned til enden af sengen, løftede hendes numse, lagde puden under numsen, så hendes skød blev løftet lidt op.

Kravlede op imellem hendes ben, nød synet af hendes glinsende kusse. Lod mig langsomt nærme mig den, nød duften af en liderlig kvinde fylde mig. Tog med mine fingre hendes skamlæber helt fra hinanden, før jeg lod min tunge langsomt, og jeg mener langsomt op af dem. Frem og tilbage uden at ramme klitten. Nød smagen af fissen, tog nu den ene finger frem og lod den langsomt glide op i hende.

Gjorde den våd før jeg trak den ud, lod den langsomt glide ned imod mellemkødet, før den nåede stjernen. Lod den køre lidt rundt omkring hullet. Jeg lod den røre ved stjernen, før jeg langsomt pressede på, hun var ikke helt afslappet, så jeg lod min tungespids køre op imod klitten. Det fik hende til at stønne højlydt. Hun var så optaget af den, at hun slappede af, og nu gled min pegefinger let op i numsen på hende.
"ja ja bliv ved det er dejlig, jeg er lige ved at komme, ja forsæt, det er så dejligt.
Det fik mig til at slappe af, så hurtigt skulle hun da ikke have lov til at komme, hun skulle tigge om og at få lov til det.
Jeg holdt op med at slikke, nøjes med at lege med hendes numsehul. Nu var hun så åbent, så jeg med lethed kunne få to fingre op. Jeg lod dem smøre sig i hendes fisse, før jeg førte dem op. Hun vred sig lidt, ved ikke om det var fordi hun kunne lide det eller hvad. Jeg kørte dem lidt frem og tilbage, før jeg trak dem ud. Nu ville jeg lige smage hende, lod min tungespids køre op i røven på hende, det smagte dejligt, lod den køre lidt op. Jeg var begyndt at lege med hendes klit igen, ville holde hende på pinebænken.

Jeg stoppede legen, kravlede ned af sengen, hen til sengebordet, hvor butpluggen lå, den fik lidt glidecreme, fra tuben ved siden af. Så ned til hende igen. Lod hende lige mærke den op i fissen, kørte den lidt frem og tilbage, før jeg satte den imod stjernen. Med et svup, smuttede den op, jeg kunne se hendes røv klemte stramt omkring den, lod hende lige ligge der, for at vænne sig til det. Så op til fissen igen, gik i gang med at slikke omkring klitten, lod hende langsomt blive mere og mere ophidset.

"ja bliv ved ja det er så dejligt, ja lidt mere ja det er lige ved, hårdt "

Det var stikordet, jeg stoppede med det samme. "nej du må ikke stoppe, gør hvad du vil men du må ikke stoppe nu, det var lige ved" klagede hun sig.

Nu synes jeg at det var min tur til at få noget ud af det. Satte mine hænder under hendes baller for så at lade hende mærke min pik, imod hendes kusse. Nød varmen af den, før jeg lod den glide op i hende.
"ja det er dejlig åh ja knep mig som den luder jeg er, jeg vil ha din pik" kom det stønnende fra hende.

Jeg lod den glide ud, nu skulle hun smage min pik. Jeg kravlede op over hende satte mig på hendes mave, tog fat i begge tøjklemmer trak lidt i dem så begge vorter blev trukket frem. Det fik hende helt op på mærkerne, jeg lod først den ene slippe vorten, så den anden.

"av det gør ondt, men for satan hvor er det også dejligt" kom det fra hende.

Jeg klemte omkring begge bryster, for så at lade min pik køre op imellem dem. Det var dejlig man kunne selv bestemme farten, når jeg var helt fremme så kunne hun næsten nå spidsen af pikken med munden. Kørte den frem og tilbage, kunne mærke at jeg langsomt var ved at bygge en orgasme op. Stoppede op, nu skulle hun få lov til at smage min pik, hun skulle få lov til at smage min sperm.

Jeg kravlede længere op, for at få et godt blowjob. Lod pikhovedet ramme hendes læber. Hun åbnede ivrigt munden, lod spidsen af tungen slikke min presperm af glans, før hun lod tungen glide rundt om mit glans. Da hun så havde gjort det lidt, lod jeg den glide ind i hendes mund, hun sugede den ind i munden, for så at dreje hovedet væk

"hvad fanden er det af det er ikke Pers pik, hvad sker der her."

forsættes

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.