Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er jo en gift mand, hvor man har været sammen i rigtig mange år, hverdagen er begyndt at blive lidt kedsommelig. Det er jo noget, som jeg tror, der sker i de fleste forhold.

Vores sexliv er kørt ned på det som jeg vil kalde vågeblus. Jeg har svært ved at have kærlighed til hende uden sex, og det er det modsatte med hende, hun skal have en masse opmærksomhed/kærlighed, før hun får lyst til sex, så det er jo gået lidt i en hårdknude.

SEX I DAG?

Det hele har gjort at jeg er begyndt at komme på forskellige sexsider. Har fået en profil, på en side som hedder cuckolds.dk. Jeg lavede en profil, og det varede ikke ret længe, før jeg fik en venner anmodning, med et par, som boede et stykke fra os af, i en hel anden by.
Skal også lige siges at vi også begge to tændte på lidt bondage. Min kone kan godt lide at være bundet, så hun ikke kan gøre noget. Jeg tror det er tanken om at hun ikke kan gøre modstand, der tænder hende, hun er meget genert, så det med at hun ikke selv skal tage initiativ, er nok vigtig. Det er noget jeg kommer ind på senere.
Jeg fik oplyst af ham, at det var noget i det samme med dem, så det blev et emne, som vi brugte noget tid på.

Det var manden som jeg skrev sammen med, vi havde flere interesser som var ens. Vi tændte begge to på at vores koner skulle prøve sex med en anden mand. Om vi så selv skulle have noget, var ikke så vigtig, bare tanken om at vi viste at de fik, jeg kan lige så godt kalde en skovl for en skovl, pik, det var jo det frække i det.

Vi viste begge to at det ville være svært at få vores koner med på ideen, men sammen over et længere stykke tid, kom vi da frem til en ide. Vi skulle begge to gøde jorden for at bløde lidt op. Måske få dem til at læse noget om emnet, for så engang imellem, lige nævne det for dem, så de forhåbeligt, langsomt også kunne se det spændende i det.

Planen var at vi skulle mødes alle i en fremmed by, hvor vi var sikker på at der ingen var som kendte os.
Vi skulle mødes i baren, nyde noget godt vin, og så spise sammen, for at se om der var kemi imellem os 4.

Jeg fik det sagt til min kone, vi kan kalde hende Bente, en aften, hvor vi hyggede lidt sammen. Jeg havde lavet en rigtig god aftensmad, hvor der ikke var sparet på de røde dråber. Må nok indrømme at vi begge to blev lidt snalret.
Jeg kom ind på emnet med vores manglede sexliv, og fik fortalt hende at det ikke kunne blive ved med at gå. I værste fald, så kunne det ende med en skilsmisse, ikke fordi jeg ikke elsker hende, men fordi, at jeg ikke kunne nøjes med at bruge højre hånd.
Hun måtte da også indrømme, at tanken havde strejfet hende, men lysten til sex med mig, den var langt væk, ikke at hun ikke elskede mig, men lysten den var væk.

Jeg fortalte hende hvad jeg havde været i gang med. Fortalte hende at jeg havde en profil på nettet, og havde fundet et par, som jeg gerne ville have at vi skulle mødes med.

Hun blev først godt sur, kunne slet ikke forstå hvad jeg havde tænkt på.
Jeg prøvede at forklare hende, at det både var tanken over at have en profil, men da også tanken om, at vi måske kunne få lidt gang i vores sexliv igen, var grunden til at jeg havde gjort det.
Langsomt gik det op for hende, at jeg faktisk havde gjort det for vores skyld.
Jeg fandt den bærbare, hvor jeg fandt nogle historier, her fra siden om omtalte emnet. Langsomt og forsigtigt begyndte vi at læse, efter et stykke tid, sagde hun. "jeg vil gerne læse noget af det som du har skrevet med ham den anden, altså på din profil. "

Jeg loggede på siden, hvor jeg fandt først hans profil. Hun læste det som han havde lagt op, så nogle billeder af ham som var på hans profil. Måtte da indrømme at han var en flot mand, de var begge på vores alder, heller ingen af dem havde prøvet noget i den her retning.

Vi gik ind på min mail, og hun læste hvad det var vi havde skrevet om. Kikkede på mig, og sagde " synes da ikke om det som jeg havde gjort men jeg er nok ikke helt afvisende over tanken.

Hvis det er det som skal til for at rede vores ægteskab, så er jeg villig til at prøve at tænke over om det er det som der skal til" Jeg nikkede lidt tør i munden, kunne det måske blive vores redning.
Bente sagde "jeg vil selv skrive lidt med ham, måske også med hans kone, før jeg siger ja til at mødes"

Jeg kunne jo kun sige ja, jeg havde jo selv lagt op til det her, så jeg måtte jo køre linen ud. Bente begyndte at skrive en lille mail til ham (jens). Hvor hun begyndte med at fortælle ham om hvordan hun følte vores forhold var, og lidt om hvordan hun var. Der var intet fræk over den mail. Bare hvordan hun følte det med ideen om at lave den der DATE.

Jeg må da indrømme at den aften fik jeg sex. Efter at vi havde sendt mailen gik vi ellers i gang.

Hun havde julelys i øjnene, tog hånden om min nakke, gav mig en rigtigt langt og frækt kys, vores tunger mødtes, legede med hinanden.

Hun lagde hånden ned på mit skød, igennem min bukser, begyndte hun at klemme min pik. Den var blevet rimeligt stiv over tanken om at min kone måske skulle have sex med en fremmed.

Jeg havde da også fået nogle billeder op på nethinden, over hvordan hun fik noget fremmed, og hvordan hun nød det. Der var også lige den uvished, om hvad nu, hvis hans pik var større og han var bedre til det end mig, hvad så, hvad kunne der ske så.

Hun kravlede ned på gulvet fra sofaen, skubbede sofabordet til siden. Lagde hånden på mit bryst og skubbede mig tilbage imod ryglænet. Tog med begge hænder op til min bukseknap, fik den lukket op, lynet ned, og langsomt fik hun mine bukser trukket ned. Mine underbukser var ved at ryge med ned, men min ståpik gjorde at de blev oppe. Hun fik mine bukser trukket helt af. Hurtig tog hun sin bluse af, bh'en røg samme vej. Nu sad hun på sine knæ, med blottede bryster. Jeg havde faktisk aldrig set hende så frigjort.

Tog med tænderne fat i elastikken på mine underbukser, løftede op i dem, så hun kunne trække dem ned over min stive lem. Kikkede op hvor jeg kunne se det glimte i hendes øjne, en lyst som jeg ikke havde set i mange år.
Langsomt lod hun sin tungespids køre langs skaftet op til hovedet. Lod spidsen køre rundt om mit følsomme hoved, før hun stoppede igen. Trak mine underbukser helt ned, tog fat i min ene hånd, hvor hun den ned mod hendes ene bryst. "klem mine bryster, få mine vorter til at stritte, klem dem hårdt, leg med dem."

Hun tog hånden op til mit lem, trak den lidt ud fra maven, før hun langsomt tog den ind i munden, hun lod sine læber omslutte hovedet. Lavede vacum, mens hun langsomt lod den glide ind i hendes mund. Jeg kunne mærke at hun nød det. Imens havde hun en hånd nede ved mine kugler, hvor hun legede med dem, mens hun lod en finger køre ind imellem mine balle, så den lagde sig over mit hul.

Jeg lod imens hånden glide ned til det ene bryst, hvor jeg først krammede brystet, før jeg begyndte at lege med vorten. Langsomt bliv den stiv imellem mine fingre, jeg begyndte at klemme den lidt hårdere, lod den smutte imellem mine fingere.

Hver gang det skete, var det som om hun suttede ekstra hårdt på min pik. Jeg lod begge mine hænder glide ned, så de kunne lege med et bryst hver. Jeg viste at det var noget som kunne tænde hende, hun elsker at få dem masseret, og hendes vortet klemt. Kunne også godt lide at få sat klemmer på selve vorterne. Må da også indrømme at jeg nød at lege med dem.
Det var jo længe siden vi sidst havde haft sex, så jeg blev nødt til at stoppe hende. Tog fat omkring hendes hoved for at hun skulle slippe min pik. Med et svup, slap hun. Jeg tog fat i hendes vorter, løftede op i dem begge to, klemte godt fast, og på den måde fik jeg hende rejst op. "nu er det vist min tur til at slikke dig."

Hun var hurtigt til at rejse sig op, før jeg kunne sige 1 2 3, så havde hun trukket sine bukser af, trusserne røg samme vej. Sådan stod hun som gud havde skabt hende, stadig meget atråvædigt.

Nu var det min tur til at komme ned på gulvet, fik hende pladser ét i sofaen, med skødet godt ude over kanten, fik mig sat imellem hendes ben, så jeg kunne se hendes dejlige revne. Kunne se at hun ikke var helt upåvirket at citationen. Den var åbent, hendes skamlæber havde åbnet sig, var svulmet op, kunne også se at hun var våd, lidt vådt havde løbet ned.

Jeg lod næsen glide op imod hendes skamlæber, skulle nøde lugten fra hendes køn. Moskuslugten var kraftigt, snusede ind flere gange, før jeg langsomt skilte hendes læber fra hinanden, for at lade min tunge glide op imellem dem. Både for at slikke, men da også for at slikke hendes safter i mig.

Forsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 62 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.